Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yaaa...bu progesteranı vajinal kullanan var mı yaaa...yawrularımı etkilemesin bu aşağıdan aşağıdan..
günaydın bu arada....

canım yüzde doksan insanlarda vardır bu..çok çok az kişi bu konuda kompleks yapar.hele özel sektörde daha bi kızışır ortam...özel sektördede çalıştım bilirimm.işi biraz iyi biliyosa hemen kılıçlar çekilirr...
o yüzden kızın sana tavırlarını yadırgamamak lazımm.hatırlıyorum geçenlerde büyük bi sorunu hallettiğini söylemiştinn..hatta patronmuydu neydi çok hoşuna gitmiş falann..
bu bile yeter kızın sana gıcık olması içinn...
hiçç aldırış etmee.böyleelerine en iyi cevap cevap vermeden bü tebessüm etmektirr... :82:

maşallah kuzucuğaaa
yavrum buhar makınası bana da öle geliyordu ama o kadar işe yarıyorki..geceleri kaloriferli evlerde nem gıdıyo ve bebeklerın burunları kuruyo tıkanıyo..benım oğlumun oldu ..buhar makınasını bı acıyom rahatlıyo ınanırmısın..ama onun bebek ıcın olanı var ..tavsıye ederım
kucağa alışmasın mı ....çoook zor göreceksin ki yaka iğnesi gibi olacak...çünkü o daha anneden ayrı olduğunu epey buyuyunce öğrenecek ve senın kalp atısın ıcın cıyak cıyak bagıracak
kesınlıkle ben oda yaptım egeye ama hevesımden bır de esyalarını rahat yerlestırmek ıcın ama gel gor kı gecelerı bırakamıyorum babası da ben de aramızda yatırıyoruz ..yatagın yarısını o kalan yarısını bız ıkımız kullanıyoruzhem ıcım de huzurlu oluyo

fatoşum butun bu dusuncelerın yerlebır olacak..gaz sancısı baslıyacak ve bebegın sallanarak rahatlayacak..alışsın alışmasın her bebek sallanmaktan hoşlanıyor..helekı battanıye arasındaa...bende sen gıbı sallatmıyordum kımseye ama kendım başladım sallamaya

evet canım gecenlerde ondan baska seylerde yaptım
devırle ve veritabanıyla ilgili uu süper dediler servs cagırmaya gerek kalmadı
ılgılenıyorum herseyle ama genede böle durduk yere yapılınca canım sıkılıyo ıste
ben bu zamana kadar hep ofiste tek basıma çalıştım ofis arkadsım olcak
diye sevınmıstım o da kompleksli cıktı :d

aman kendı bılır demi kızz :)) bana ne

kızlar yaaa...bu progesteranı vajinal kullanan var mı yaaa...yawrularımı etkilemesin bu aşağıdan aşağıdan..
Günaydın bu arada....

canım doktorun verdiyse vardır bı bldıgı

evet doktorum da öyle dedi, bu haftayı da atlatırsak artık hiç korkma dedi ama bu leke korkuttu beni tabi ister istemez :26: Inşallah devamı gelmez ne diyim artık hayırlısı allah'tan :26:

inşallah canım inşallahh :))

Evet doktorum da öyle dedi, bu haftayı da atlatırsak artık hiç korkma dedi ama bu leke korkuttu beni tabi ister istemez :26: inşallah devamı gelmez ne diyim artık hayırlısı Allah'tan :26:

kızlar siz kendınıze ıyı bakın dıkkatlı olun...gerısı allahıma kalmıs artık ..inşallah kuzularınız sızınle kocaman olacak..maşallah bu arada bol bol okuyun ufleyın kendınızı ...zaten rısklı haftalara az kalmıs bıtmesıne..nacızane tavsıyem de bu ara o işten uzak durun ..en azından ıcınız rahat eder
günaydın bu arada....

fıstııııık kız turnayı gözünden vurmuşsun inanmıyorum yaıkıncı ucuzler ne guzel yaa...harıka maşallah sana da onlara da

ayşeeemmm seni bilgili görünce kıskançlık olmuşturrr boşver sallaaa

bu arada testlerin için canını sıkmaa gülümm inş. tekrarlayınca normal çıkar allahım dermansız dert vermesin..

kızlaaarr herkese günaydııınlarrrdün doktorumuzdaydık aylık kontrol ve rota vırusu asısının ıkıncı dozu ıcın..gıttık benım oğlan hıc durmadı sedyede..yuvarlanıyo habıre gorsenız..bı de ayaklarını cekıp pırtlıyo doktora karsı..ay ınsan bebek ama bı utanıyo kı ole olunca..adam dayanamadı gulmeye basladı..benımkı de guluyo bı sırınlık yapıyokı mıllete...maşallah 8 kılo olmuş..dr umuz bu gıdısle yarmagul olacak yok erkek bu olsa olsa şahan olur dedi çocuma...
öle işte kızlar

ayy tinker biz iki ay aradan sonra bu hafta accık yaramaslık yaptıkkk... :78:
dr.cum 1-1 buçuk ay daha ilişki yok dedi...
neyse bi daha yapmıycas apla....

ay tam gazman yaaa...utandırdı seni demek... pisss... ay şahanda nerden çıkmış..tipsizzz...şişkoooo...benzetmesin çocumuzu öyle tip adamlara...

ben kullanmadım canım.günaydınnn...

üffff bana bi garip geldi durumda.. doktoru aradım dün. yinede içim rahat etmedi. eczacı ilacı karıştırmış olabilir mi dedim... sabah sağlık ocağına gittim dr.a sordum o pek bilemedi gibi oldu. bende eczaneye girdim kadın hemen tabiiki kullanılır dedi. dr.un söylediyse olur dedi. wallahi kullandım gitti o zaman şeker....

sağol tatlım ama ben duba gibi hissediyorum kendimi yaa.... karnım davul gibi...daha 6. haftadayız, ne olcam bennnnn

ayşeeemmm seni bilgili görünce kıskançlık olmuşturrr boşver sallaaa

bu arada testlerin için canını sıkmaa gülümm inş. tekrarlayınca normal çıkar allahım dermansız dert vermesin..

ah canım ya ahım sahım bi bilgi değil aslında ama ilgisizler işte
azcık kafa yorsalar öğrenırler ancak iş savsaklıyolar o kadar

inşallahh canımm yaa valla stresli bekleyiş sürüyoo :)

maşallahhh pıtırcıgaaa :)))

erkek o erkek olcak tabi !! iri yarı olmalı azcuk erkek dediğin. rota virusünüde bu sene duydum, önemli diyorlar. bize yapmışlarmı ki zamanındaaa???

günaydın bu arada....

günaydın canım ben kullandım bende ağrı yaptı biraz crınone kullanmıştım ama benim zaten ağrım vardı etkilemez dr.bana verirken bu kıymetli bi ilaç herkese yazmam demişti ben rahatsız olup yarıda bırakmıştım sen birkaç defa kullan rahatsız olursan bırakırsın canım

ayy tinker biz iki ay aradan sonra bu hafta accık yaramaslık yaptıkkk... :78:
dr.cum 1-1 buçuk ay daha ilişki yok dedi...
neyse bi daha yapmıycas apla....
pis kuduruklar yapmayın pamuk ipliğine bağlı o yavrucak..yapsanız bıle erkegın cok nazık olması lazım bunu unutmayın..şiddet vasatın altına inmeli yani
ay tam gazman yaaa...utandırdı seni demek... pisss... ay şahanda nerden çıkmış..tipsizzz...şişkoooo...benzetmesin çocumuzu öyle tip adamlara...
bende sinir oldum evet..ne o ayıdan nefret eerım ben:90:
sağol tatlım ama ben duba gibi hissediyorum kendimi yaa.... karnım davul gibi...daha 6. haftadayız, ne olcam bennnnn
sen yarım dunya degıl tam dünya olacan hatta galaksi de diyebiliriz..inşallah yarabbim sağsağlim kavuş ta gerisi boş..ama yavrum sen zayıfsın zaten ..kesin çatlarsınben de çatladım napalım zamanla alışılıyo insan seviyo o halını ..o zor mücadeleyi ve ardından gelenı hatırlatıyor onlar..o nedenle sen ne olucam dıye dert etme...çoook tatlı bir anne olacaksın..ama sen şimdiden çatlak kremi kullan ...pregnacare çoook tavsıye edrım..yazın sıcagında beı pek bı ferahlatıyo rahatlatıyordu..bu arada pembe hala o halınde denıze gırmeyı düşünüyor musun.
erkek o erkek olcak tabi !! iri yarı olmalı azcuk erkek dediğin. rota virusünüde bu sene duydum, önemli diyorlar. bize yapmışlarmı ki zamanındaaa???

günaydın kızlarrrrrrrr

kız pembe korkma çok kilo alcam diye..7 ayda 9 kilo aldım ben.. o göbeğine her ne sürersen sür,çatlayacağı varsa çatlıyo yavrum,kasma kendini. acıcık zor geçicek ama bunun gururu başka oluyor, 3 can taşıyorsun içinde
rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…