canım valla ya bi rahatsız oldu benım gelmemden
benden once onun yanındakı masada calışanın yerıne gectım ben diğerinede baskayer
dusunulmeye baslandı sen burda oturma sana yenı yer yapılsın of beni dışlamalr falan
çocuk gibi davranmalar fln anlamadım yanı programda ft gırmektn baska bısı bılmıyolar
geleli bi sürü sorun hallettım hala cahılmısım gıbı davranıyo bana yaa ben sarsarım onun
tahtınıgayrıresmıyı üzerime alayımda önce zaten bı numaralı patronu garantıledım
muhahahahaha
kızlar yaaa...bu progesteranı vajinal kullanan var mı yaaa...yawrularımı etkilemesin bu aşağıdan aşağıdan..
günaydın bu arada....
maşallah kuzucuğaaaTeyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkminnakım artık kocuman olmuş ya 1 haftada nasıl bu kadar değişebiliyo inanamıyorum yaaa artık tam bi insan yavrusuna benziyo hareket ediyodu, babası kameraya çekti ultrason görüntüsünü doktorumuz hala ısrarla oğlan bu diyo hatta pipisini de erken gösterecek, çok edepsiz sıpa dedi
Boyumuz 4 cm, ağırlığımız 4 gr ve gebelik haftamız 9+1 çıktıııııııııııııııbebeğim benim yaa maşallah ne güsel büyüyo hem de hiç annesini üzmeden
yavrum buhar makınası bana da öle geliyordu ama o kadar işe yarıyorki..geceleri kaloriferli evlerde nem gıdıyo ve bebeklerın burunları kuruyo tıkanıyo..benım oğlumun oldu ..buhar makınasını bı acıyom rahatlıyo ınanırmısın..ama onun bebek ıcın olanı var ..tavsıye ederımsuuuu görmedim kuzu yaaa
yok almıcam canım yaaa bana saçma geliyo heleki buhar makinası yani kış olsa belki bi nebze ama yazın zaten kapı baca açık
dün senle konuştuktan sonra acaba bendemi park yatak alsam die dşünmeye balşladım sepetler 6 aya kadar ya kafam karıştı
kucağa alışmasın mı ....çoook zor göreceksin ki yaka iğnesi gibi olacak...çünkü o daha anneden ayrı olduğunu epey buyuyunce öğrenecek ve senın kalp atısın ıcın cıyak cıyak bagıracakgörüntü olarak çok haz etmiyorum onlardan bide yatak odama pek uymucagı için hiç istememiştim ama dün senle konuşunca daha mantıklı gelmeye başladı bakalım bir araştırma yapmak lazım ben bide evin içinde kucaga fazla alınmasın die beşik diodum rahat dolanır olmazsa puset alırım bi tanede
kesınlıkle ben oda yaptım egeye ama hevesımden bır de esyalarını rahat yerlestırmek ıcın ama gel gor kı gecelerı bırakamıyorum babası da ben de aramızda yatırıyoruz ..yatagın yarısını o kalan yarısını bız ıkımız kullanıyoruzkızlar arkadaşımdan biliyorum elektronik sallanan küçük beşikler var, kraftın. bebekler yatakta bırakınca durmuyolar ve siz iş yapamaz hale geliyosunuz. gündüzlerinizi kurtarmak için en azından benim tavsiyem; hem sonrasında mama sandalyesi oluyor. ayrıca yatak almanıza bile gerek yok biliyor musunuz. yanınızda yatıracaksınız çünkü. nefes alışını duymadan uyuyamazsınız. emzireceksiniz al -bırak yapmak çook zor. ben hepisini tecrübe ediyorum, bence düşünün vallaaha...
ayy ne bilim fuar var subatta orayı bi gezim belki fikrim netleşir diyorum
Yaa pembişim ben sallama taraftarı değilim ne kadar aglasada yatakta ölece bırakırım ama annemde bakacagı için muhtemelen sallıcaktır bakalım onada engel olursam sallamadan dursun istiyorum çünkü 2 3 yaşına kadar sallanarak uyusun istemiyorum bebekken kolayda büyüyünce sallanmak bence eziyet
o yuzden alacagım beşigin sallanmamam özelliği olmalı
canım yüzde doksan insanlarda vardır bu..çok çok az kişi bu konuda kompleks yapar.hele özel sektörde daha bi kızışır ortam...özel sektördede çalıştım bilirimm.işi biraz iyi biliyosa hemen kılıçlar çekilirr...
O yüzden kızın sana tavırlarını yadırgamamak lazımm.hatırlıyorum geçenlerde büyük bi sorunu hallettiğini söylemiştinn..hatta patronmuydu neydi çok hoşuna gitmiş falann..
Bu bile yeter kızın sana gıcık olması içinn...
Hiçç aldırış etmee.böyleelerine en iyi cevap cevap vermeden bü tebessüm etmektirr... :82:
kızlar yaaa...bu progesteranı vajinal kullanan var mı yaaa...yawrularımı etkilemesin bu aşağıdan aşağıdan..
Günaydın bu arada....
evet doktorum da öyle dedi, bu haftayı da atlatırsak artık hiç korkma dedi ama bu leke korkuttu beni tabi ister istemez :26: Inşallah devamı gelmez ne diyim artık hayırlısı allah'tan :26:
Evet doktorum da öyle dedi, bu haftayı da atlatırsak artık hiç korkma dedi ama bu leke korkuttu beni tabi ister istemez :26: inşallah devamı gelmez ne diyim artık hayırlısı Allah'tan :26:
kızlar siz kendınıze ıyı bakın dıkkatlı olun...gerısı allahıma kalmıs artık ..inşallah kuzularınız sızınle kocaman olacak..maşallah bu arada bol bol okuyun ufleyın kendınızı ...zaten rısklı haftalara az kalmıs bıtmesıne..nacızane tavsıyem de bu ara o işten uzak durun ..en azından ıcınız rahat edergünaydın balımm...
geçen hafta benimde kahverengi akıntım olmuştu.çok az..gerçi kahverengi sayılmazdı.beyazdan azcık koyuydu..herneyse,, bunalıma girmiştimm hemen.tamda senin gb 9. haftadaydımm...kızlar sağolsunlar sakinleştirdiler bu haftalarda olur falan diye.nitekim bidaha olmadı doktorda baktı olumsuz bişey görmedi...sende telaşlanma hemi...
gerçi sancın niye oldu anlamadım ama...hep olumlu düşünn.sancında belki senin aceleci veledin çabuk büyümek istemesindendir...
no panıc!!!
günaydın bu arada....
evet canım gecenlerde ondan baska seylerde yaptım
devırle ve veritabanıyla ilgili uu süper dediler servs cagırmaya gerek kalmadı
ılgılenıyorum herseyle ama genede böle durduk yere yapılınca canım sıkılıyo ıste
ben bu zamana kadar hep ofiste tek basıma çalıştım ofis arkadsım olcak
diye sevınmıstım o da kompleksli cıktı :d
aman kendı bılır demi kızz :)) bana ne
)
kızlar siz kendınıze ıyı bakın dıkkatlı olun...gerısı allahıma kalmıs artık ..inşallah kuzularınız sızınle kocaman olacak..maşallah bu arada bol bol okuyun ufleyın kendınızı ...zaten rısklı haftalara az kalmıs bıtmesıne..nacızane tavsıyem de bu ara o işten uzak durun ..en azından ıcınız rahat eder
kızlaaarr herkese günaydııınlarrrdün doktorumuzdaydık aylık kontrol ve rota vırusu asısının ıkıncı dozu ıcın..gıttık benım oğlan hıc durmadı sedyede..yuvarlanıyo habıre gorsenız..bı de ayaklarını cekıp pırtlıyo doktora karsı..ay ınsan bebek ama bı utanıyo kı ole olunca..adam dayanamadı gulmeye basladı..benımkı de guluyo bı sırınlık yapıyokı mıllete...maşallah 8 kılo olmuş..dr umuz bu gıdısle yarmagul olacak yok erkek bu olsa olsa şahan olur dedi çocuma...
öle işte kızlar
ben kullanmadım canım.günaydınnn...
kızlar siz kendınıze ıyı bakın dıkkatlı olun...gerısı allahıma kalmıs artık ..inşallah kuzularınız sızınle kocaman olacak..maşallah bu arada bol bol okuyun ufleyın kendınızı ...zaten rısklı haftalara az kalmıs bıtmesıne..nacızane tavsıyem de bu ara o işten uzak durun ..en azından ıcınız rahat eder
fıstııııık kız turnayı gözünden vurmuşsun inanmıyorum yaıkıncı ucuzler ne guzel yaa...harıka maşallah sana da onlara da
ayşeeemmm seni bilgili görünce kıskançlık olmuşturrrboşver sallaaa
bu arada testlerin için canını sıkmaa gülümm inş. tekrarlayınca normal çıkar allahım dermansız dert vermesin..
kızlaaarr herkese günaydııınlarrrdün doktorumuzdaydık aylık kontrol ve rota vırusu asısının ıkıncı dozu ıcın..gıttık benım oğlan hıc durmadı sedyede..yuvarlanıyo habıre gorsenız..bı de ayaklarını cekıp pırtlıyo doktora karsı..ay ınsan bebek ama bı utanıyo kı ole olunca..adam dayanamadı gulmeye basladı..benımkı de guluyo bı sırınlık yapıyokı mıllete...maşallah 8 kılo olmuş..dr umuz bu gıdısle yarmagul olacak yok erkek bu olsa olsa şahan olur dedi çocuma...
öle işte kızlar
öle işte kızlar
günaydın bu arada....
pis kuduruklar yapmayın pamuk ipliğine bağlı o yavrucak..yapsanız bıle erkegın cok nazık olması lazım bunu unutmayın..şiddet vasatın altına inmeli yaniayy tinker biz iki ay aradan sonra bu hafta accık yaramaslık yaptıkkk... :78:
dr.cum 1-1 buçuk ay daha ilişki yok dedi...
neyse bi daha yapmıycas apla....
bende sinir oldum evet..ne o ayıdan nefret eerım ben:90:ay tam gazman yaaa...utandırdı seni demek... pisss... ay şahanda nerden çıkmış..tipsizzz...şişkoooo...benzetmesin çocumuzu öyle tip adamlara...
sen yarım dunya degıl tam dünya olacan hatta galaksi de diyebiliriz..inşallah yarabbim sağsağlim kavuş ta gerisi boş..ama yavrum sen zayıfsın zaten ..kesin çatlarsınsağol tatlım ama ben duba gibi hissediyorum kendimi yaa.... karnım davul gibi...daha 6. haftadayız, ne olcam bennnnn
erkek o erkek olcak tabi !! iri yarı olmalı azcuk erkek dediğin. rota virusünüde bu sene duydum, önemli diyorlar. bize yapmışlarmı ki zamanındaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?