Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

offf pembem başvurmadığımız banka kalmadı ...biz de şans yok yaaa......millet ne dolaplar çeviriyo kredi almak içinnn biz kendi paramızla rezil oluyoruz yaaa
vardır bunda da bir hayır............... ne diyim ki

sen nasılsın canım? nasıl gidiyo üçüzlerle...allahım hala inanamıyorummm nasıl yaptın kız sen bunları ilaç filan da yokken nasıl oldu....mucize yaaaaaaaaaaaaa Allahım nazarlardan korusun siziii pembemmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:

bence de kız

off ne bilim pembemmm inceliyorlar da inceliyorlarrrr o kadar moralim bozuk ki ya anlatamamm ne hayallerim vardıı..... ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

bana kız gibi geliyo

canım hangi banka diye sorucam burda yazabiliyormusun bende bankacıüım istersen yardımcı olarabilirm sana en azından buşunduğun ildeki şubeye yönleririm seni

bence de kız

canım hangi banka diye sorucam burda yazabiliyormusun bende bankacıüım istersen yardımcı olarabilirm sana en azından buşunduğun ildeki şubeye yönleririm seni

selamm kızlarrrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzz
canım idilcim paristeeee o yüzden yardımcı olamaya bilirsin

sözüm ona biz kimseye söylemeyecektik ama böyle bi haberi insan saklayamıyor kii...duymayan kalmadı çevremizde. aman inşallah nazar değmesin fasulyeerime... şu progestan mı ne, sanırım o beni bitiriyor...günde 3 kere alıyorum. kahvaltıya kalkacak gücüm olmadı sabah. annemde koğuşlandık 3 gündür, kadın bırakmıyor beni yazık... en çok yorulan o, ben uyuyorummmm sabırsızlıkla pazartesii bekliorum, sağsalim görsem bi daha yawrularımı.

CANIM YA EVET SAKLAYAMAZ İNSAN BÖLE Bİ HABERİİ.AMAN NAZAR DEGMESİN 3 TANE OLUNCA KORKUYO İNSAN VALLAAAAA MAŞALLAHHHHH MAŞALLAHH MAŞALLLAHHH

Hoşbuldum canımcım üzülme inşAllah çıkar başka bankadan krediniz

ayaklı kreş nasılsın

iştahım açıldı benim. gece bir rüyalar gördüm tabak tabak lokma yiyorum. bide bol şerbetli olsun diye bandıra bandıraaa.... hiçte sewmem halbukiiii
onun dışında kafamı zor tutuyorum şu an...

İDİLCİMMM baharcıkk nasıllll

canıom hiç üzme canın hayırlısıyla çıkar kredide inşallahhhhhhh

selam kızlarrr ben geldm nasılsınıızzz ???

Son düzenleme:
bu arada ayşe ne yaptı? sonuçları doktoruna gösterdi mi? ne dedi peki?
hatice eşiyle tüp bebeğe gidecekti ne oldu?

evet idil gösterdi tahlillerini ama araştırdıkları şeyden başka bi sonuç çıkmış tahlil yanlış olabilir demiş bi daha kan verdi sonucu teyid etmek için
haticeden henüz haberim yok

iştahım açıldı benim. gece bir rüyalar gördüm tabak tabak lokma yiyorum. bide bol şerbetli olsun diye bandıra bandıraaa.... hiçte sewmem halbukiiii
onun dışında kafamı zor tutuyorum şu an...

ayyy bende bu gece rüyamda irmik tatlısı yedim ama yedim yani resmen kalktıgımda sanki agzımda tadı vardı dediğin gibi bende pek sevmem irmik tatlısını ama hayır olsun

fatoşşşcummmmm nasılsın canım tekmeliomuuu inci hanım seni bol boll

iyiyim canımcım evet 2 gündür maşAllahı var incimin içerde top oynuyo sanki sıpa bide bu hafta sanırım daha bi güclendi bazen aniden olunca korkuyorum ilk defa annemde gördü bugun nasıl gülüyo o vurdukça
seninde testlerin güzel çıkmış canımcım çok sevindimm

bu arada ayşe ne yaptı? sonuçları doktoruna gösterdi mi? ne dedi peki?
hatice eşiyle tüp bebeğe gidecekti ne oldu?

canım gösterdım ama doktor bunalım oldu sonucu görunce yaa oof oof dedi durdu
tekarlıcaz tetsı dedı tekrarladık baktım sımdı sonuclara ınternetten
gene saçmasapan karısık bişi çıkmış daha doktora göstermedım bakalım
nolcak

hatcede doktora gıtmıs konusmus canım cok gusel gecmıs hersye yolunda

selam kızlarrr ben geldm nasılsınıızzz ???

hoşgeldın şekerimm :)

bebıs uyutmamıs gecen gece öle mıı dıkmıs sizi ayagaa :))

Son düzenleme:
evet idil gösterdi tahlillerini ama araştırdıkları şeyden başka bi sonuç çıkmış tahlil yanlış olabilir demiş bi daha kan verdi sonucu teyid etmek için
haticeden henüz haberim yok

Meloj hoşgeldin tatlım......
elif kız nasıl? rahat mı cadı?
kızım bu aralar çok huysuz yaaa....bu gece hiç uyumadııı beni de uyutmadı tabii...migrenim tutmuştu üstelikkk ne fena var ya offf...şimdi mışıl mışıl uyuyoo yorgun düştü tabiii zilliiii

anladım canım değişik bir şey söylemedi yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…