başka bankaya gidin şekerim sizde. ağlama ağlıcak bişey yok bunda, bence sen çocuklada bunaldın biraz. ondan bu kadar üzüldün. mutlaka alırsınız o krediyi alanlar var tek maaşla ben biliyorum. kocaman ewleri var. hayret yaniiii
bende çok heyecanlıyım ya.teyzeleri yarın Allah izin verirse cinsiyetini öğreneceğiz.artık bişeyler almak istiyorum yavaş yavaş..
tahminleri alalım ne geçiyo içinizden..
en önemlisi sağlıklı olsunda tabi hiç farketmez
off ne bilim pembemmm inceliyorlar da inceliyorlarrrro kadar moralim bozuk ki ya anlatamamm ne hayallerim vardıı..... ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
bana kız gibi geliyo
bence de kız
canım hangi banka diye sorucam burda yazabiliyormusun bende bankacıüım istersen yardımcı olarabilirm sana en azından buşunduğun ildeki şubeye yönleririm seni
offf pembem başvurmadığımız banka kalmadı ...biz de şans yok yaaa......millet ne dolaplar çeviriyo kredi almak içinnn biz kendi paramızla rezil oluyoruz yaaa
vardır bunda da bir hayır............... ne diyim ki
sen nasılsın canım? nasıl gidiyo üçüzlerle...allahım hala inanamıyorummm nasıl yaptın kız sen bunları ilaç filan da yokken nasıl oldu....mucize yaaaaaaaaaaaaaAllahım nazarlardan korusun siziii pembemmmmmm
bence de kız
canım hangi banka diye sorucam burda yazabiliyormusun bende bankacıüım istersen yardımcı olarabilirm sana en azından buşunduğun ildeki şubeye yönleririm seni
hoşgldin fatoş sen nasılsın
günaydınnnnnn...
en son kız demişlerdi bir dahaki haftaya gidecem ozaman bir daha sorarım.slm herkeseee...mercan cinsiyeti tam belli ldumu bebişin ..idil sıkma canını vardır bi hayır
sözüm ona biz kimseye söylemeyecektik ama böyle bi haberi insan saklayamıyor kii...duymayan kalmadı çevremizde. aman inşallah nazar değmesin fasulyeerime... şu progestan mı ne, sanırım o beni bitiriyor...günde 3 kere alıyorum. kahvaltıya kalkacak gücüm olmadı sabah. annemde koğuşlandık 3 gündür, kadın bırakmıyor beni yazık... en çok yorulan o, ben uyuyorummmm sabırsızlıkla pazartesii bekliorum, sağsalim görsem bi daha yawrularımı.
canım çok sağol yardımcı olmak istedin ama ben fransadayım ve burda kredi almak çok zorrrrr
en son kız demişlerdi bir dahaki haftaya gidecem ozaman bir daha sorarım.
Hoşbuldum canımcım üzülme inşAllah çıkar başka bankadan krediniz
ayaklı kreş nasılsın
o zaman geri aldım söyledğim şeyi allah kolaylık versin gerçekten zor işiniz
bu arada ayşe ne yaptı? sonuçları doktoruna gösterdi mi? ne dedi peki?
hatice eşiyle tüp bebeğe gidecekti ne oldu?
iştahım açıldı benim. gece bir rüyalar gördüm tabak tabak lokma yiyorum. bide bol şerbetli olsun diye bandıra bandıraaa.... hiçte sewmem halbukiiii
onun dışında kafamı zor tutuyorum şu an...
fatoşşşcummmmm nasılsın canım tekmeliomuuu inci hanım seni bol boll
bu arada ayşe ne yaptı? sonuçları doktoruna gösterdi mi? ne dedi peki?
hatice eşiyle tüp bebeğe gidecekti ne oldu?
selam kızlarrr ben geldm nasılsınıızzz ???
evet idil gösterdi tahlillerini ama araştırdıkları şeyden başka bi sonuç çıkmış tahlil yanlış olabilir demiş bi daha kan verdi sonucu teyid etmek için
haticeden henüz haberim yok
canım gösterdım ama doktor bunalım oldu sonucu görunce yaa oof oof dedi durdu
tekarlıcaz tetsı dedı tekrarladık baktım sımdı sonuclara ınternetten
gene saçmasapan karısık bişi çıkmış daha doktora göstermedım bakalım
nolcak
hatcede doktora gıtmıs konusmus canım cok gusel gecmıs hersye yolunda
hoşgeldın şekerimm :)
bebıs uyutmamıs gecen gece öle mıı dıkmıs sizi ayagaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?