ya kızlar bu listeye ismini yazdırıp bi daha uğramayan arkadaşları silsek ya. özellikle Aralık olanları
evet bence de.. smarta söyleyelim de silsin kötükedihüso
evet bende katılıyorum iyi ozamana herkes gelsin ismini yazdırsın sonra bidaha uğramasın bizde salak salak onları bekleyelim silsin smart onları kusura bakmayın kızlar bidaha girmicekseniz yazdırmayın isminizi buraya
smart a söyleyince beni de söyleyin de şöyle içinden geçen bi yere yerleştirsin beni.
smart a söyleyince beni de söyleyin de şöyle içinden geçen bi yere yerleştirsin beni.
sen ağustos hamilesi oluyosun dimi şekerim:bbo:
evet 24-25 ağustos zannediyorum,o gece müthiş gece:kedi:[/QUOTE
babababa hatırlıyomuşta
hakket adetin kaçıncı günü hamile kaldın tahminen
ve adet periyodun nasıldı kaç gündüŞeniz
:roflol: anammmm ne kadar kızmışsın kız:roflol:
hiç önemli değil canım benimmmmm bitti mi işin şimdi müsaitmisin :1hug:
evet ama yaa doğru değilmi listedeki biçok kişiyi tanımıyoruz bile
evet 24-25 ağustos zannediyorum,o gece müthiş gece:kedi:[/QUOTE
babababa hatırlıyomuşta
hakket adetin kaçıncı günü hamile kaldın tahminen
ve adet periyodun nasıldı kaç gündüŞeniz
:kedi:yani şöle hatırlıyorum.yazdan mıdır nedir baya bereketli bi yaz oldu bizim için şimdi pilimiz bitti hafta içi kardeş olduk. Aslında hatırlamıyorum ama şöyle ki SAT 11 ağustos 14-15 gün sonra yumurtlama olsa,bu tarihlere rast geliyor.Zaten 24-25 i de hafta sonuymuş bakmıştım takvimden,mütemadiyen ben o gece o şekilde uyumuşumdur. Valla döngüyü hiç bilmiyorum dediğim gibi yeni yeni öğreniyorum ben bu kadar detayı,sanırım 2. bebişte bu döngüyü taki ederim.Çünkü ben de 29 yaşındayım,arayı çok uzatmak istemiyorum. en azından şimdilik 2 tane istiyorum.Olanlar bi doğru sonra ister misin istemez misin öle düşün diyolar.Ama ben kardeşi olsun istiyorum.
merhaba kızlar :) zat-ı şahaneleriniz nasıllar acep ?
14:30da başlıcak onun hazırlıkları var. 14:00de de dr randevum vardı ama artık iptal
hoşgeldin canım yaa ay inanmıyorum demek teste yaptırdın hadi bakalım hayırlısı kaç gibi alıcan sonuçları bizi merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?