Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
söyle farkında olmadan düşünmeden hamıle kalanlara sasıyorum valla ben

evet yaaa bende şaşıyorum ve öyle olmak istiyorum hiç farkında olmasam bi baksam günüm geçmiş hemen test yapsam ve bi baksam hamileyim asıl süpriz o işte

evet haklısın canım ama işte yıkanırkende aklım orda su deyiyo ya sanki hepsi kaybolup gidecekmiş gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3

aynen canım yaa banada öyle geliyo ya Allah günah yazmasın ama bende bazen sabaha bırakıyorum kalkmak çok zor geliyo hele bide hava soğuksa

aynen canım yaa banada öyle geliyo ya Allah günah yazmasın ama bende bazen sabaha bırakıyorum kalkmak çok zor geliyo hele bide hava soğuksa

ay evet soğuksa daha zor oluyor benim de sabaha bıraktığım zamanlar olmadı değil..Allah'ım affetsin işallah:Saruboceq: bir de bebeğin olunca ona abdestsiz dokunmaman yüzüne bile bakmaman gerekiyormuş çok günahmış..hatta sütünü verirken 3 kere dışarı akıtcakmışsın arkadaşım dedi..

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
şimdi kan verip geldim, prolaktin ve progesteron bakacaktı doktor, ama beta-hcg de istemiş niye anlamadım, doktora dedim ki yine kötü haber alıp ağlamaya geldim dedim, ve hemen ağlamaya başladım yine tutamadım kendimi, günlerdir habire ağlıyorum ya zaten, doktor heralde ağlamamdan şüphelenip hamile olabileceğimi düşündü kaydirigubbakcemile3
ama biliyorum akşam sonuçları aldığımda yine hayal kırıklığına uğricam mafoldumben
Neyse önümüzdeki aya bakarız olmazsa napalım, ucunda ölüm yok ya yerimseniben

günaydın öğretmenim. Belki de bu sefer güzel haberi alırsın.:Saruboceq:

günaydın canım..tabiki ya hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ağlama lüften işallah güzel haberler alırız akşam hiç belli olmaz biliyorsun hihoyyyt

yok canım yaa o halde emzirmek bile çok günah e bide bebekler gece gündüz hep emicene uyanıcana göre işimiz daha zor hemen yapıp hemen kalkıp abdestlanicez aman olsun zaten o zaman hamiş kalma derdi olmucakya 1 saat yatmaya gerek yok

karasu bozma moralini belki tam tersidir...

günaydın canım hosgeldın nasılsın bakalım canım hiç bellı olmaz bak senın bu aglamaların zaten bana hep hamılelıkten gıbı gelıyorlya hayırlısı ne dıyelım canım aksama sonuçları alınca hemen yaz bak çatlarım yoksa

hoşgeldin canım yaa ay inanmıyorum demek teste yaptırdın hadi bakalım hayırlısı kaç gibi alıcan sonuçları bizi merakta bırakma

evet canım günahmış işimiz daha zor ama dediğin gibi yatma derdide yok :)) yeterki gelsin bebişler:ecrin_bebek:

günaydın canım.aa neden ağlıyon sıkma canını inş güzel haber alırsın akşama

karasu hoşgeldin canım.. dr. her ihtimale karşı betahcg bakar çünkü testlerde bi düşüklük falan varsa sana ilaç verecek hamileysen veremez çünkü.. yavrum sen kendi kendine hem ağlkıyosun hem teselli veriyosun daha dur bakalım allah verede bişi çıkmasa güzelim çünkü tedavi süreci daha zor inan bak
güçlü olman şart yani tedavi aşamasında

cngemn hoşgeldin canım

ya kızlar bu listeye ismini yazdırıp bi daha uğramayan arkadaşları silsek ya. özellikle Aralık olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…