ipekcim bazı çok hareketli spermler dış ortamda bir kaç saate kadar yaşayabiliyolarmış int.den okumuştum bende. inanırım ben.
ya kızlar acaba diyorum ben yine yumurtlak tedavisine mi bşlasam. klomen+çatlatma iğnesi
yoksa bekliyimde yazın tüp bebe mi yaptırayımbilmiyorumkismile
yaşım geçiyo korkuyorum artık ya
evet öyle bi tanem. vardır bi zamanı hayırlı bir vakti..
e ama zehsel 3sene olcak martta.. yaş gidiyo bende ne duyduysam yaptım
en çok hazmedediğimde banyoyu sabah yapmak oluyodu. ama onu bıraktım artık
günaha girdiğimi bile bile bunu yapmak istemedim artık hemen abdestimi alır yatarım
canım kızlık zarında zaten adet kanamasının ve akıntıların gelmesı için delık var yeterınce o delıkte yeterlı gelıyo yanı sezeryan olmuyo tatlım bu durumlarda genelde alttan alınıyo bebek kürtajla
Allahtan senin bi tanen oğluşun var da yalnız değilsin. O olduğuna göre ikincisi de olur gibi geliyo bana hep ama 3 yıldır korunmasız oluyomus bu işler çok karışık yaa.
senın baya olmus be canım çok haklısın her duydugunu yapmakta bencede ama su sabah banyo yapma olayını ben hazmedemıyorum açıkçası bır gece durdumda delı oldum pısmanda oldum daha da yapmadım zaten günah bır ezan vaktı geçmemelıymıs öyle o sekılde abdestsız olucagı varsa ayaktada çalışma yapsan oluyo söyleyeyım
senın baya olmus be canım çok haklısın her duydugunu yapmakta bencede ama su sabah banyo yapma olayını ben hazmedemıyorum açıkçası bır gece durdumda delı oldum pısmanda oldum daha da yapmadım zaten günah bır ezan vaktı geçmemelıymıs öyle o sekılde abdestsız olucagı varsa ayaktada çalışma yapsan oluyo söyleyeyım
ipek26 canım sen bızım kadar düşünmüsmüydün bebegı yada bızım gıbı seyler yaptınmı yanı
ayakta nasıl çalışma yapacaksın ki?ya da yaptın sonuç aynı olmuyo mu?sabah nasıl yetişiyorsunuz?ben su bile içemiyorum o şekilde.
ay bu bebişler gelseydide bizde şekilden şekile girmeseydik:ecrin_bebek:
ayakta nasıl çalışma yapacaksın ki?ya da yaptın sonuç aynı olmuyo mu?sabah nasıl yetişiyorsunuz?ben su bile içemiyorum o şekilde.
yok be canım.biz hiç düşünmedik ama karşı değildik de.aslında onun konusu da hiç geçmedi bebişimiz olsun falan diye.uzatmayı da düşünmedik. Çok ani oldu biz bile hala şaka sanıyoruz.Ben hamile kaldıktan sonra bu konuları araştırmaya başladım.
tatil günleri sabaha bırakırdım ben hamile kalmak için.. iğrenç geliyodu bana ama malesef herşeyi denemek zorundaydım.. dedimya artık yapmıyorum günah olduğunu biliyodum annem söylemişti ama namaz kitabını okuduktan sonra bi daha yapmadım.. çünkü hemen abdest almakla defterine çok büyük sevaplar yazılıyomuş.
ya kızlar en güzleli biz çocuk düşünüyoruzya hemen kalkamıyoruz ya erken saatte yapıp 1 saat sonra kalkıp yıkanıcaz yada çok uykumuz varsa saati 1-2 saat sonraya kurup yatıcaz sonra kalkıp hemen duş alıcaz evet çok zor ama günahınıda düşünmemiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?