Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Allahtan senin bi tanen oğluşun var da yalnız değilsin. O olduğuna göre ikincisi de olur gibi geliyo bana hep ama 3 yıldır korunmasız oluyomus bu işler çok karışık yaa.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

heroine..................7 OCAK
Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979...................................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

senın baya olmus be canım çok haklısın her duydugunu yapmakta bencede ama su sabah banyo yapma olayını ben hazmedemıyorum açıkçası bır gece durdumda delı oldum pısmanda oldum daha da yapmadım zaten günah bır ezan vaktı geçmemelıymıs öyle o sekılde abdestsız olucagı varsa ayaktada çalışma yapsan oluyo söyleyeyım

ay çok kötü ya.biz bu korkuyla buyutulduk ama demek doğruymuş. Biz bişey olacak diye annemiz ağaca çıkarmazdı bizleri.Eskiler böyle şimdikiler maşallah çok rahat.

ipek26 canım sen bızım kadar düşünmüsmüydün bebegı yada bızım gıbı seyler yaptınmı yanı

Allahtan senin bi tanen oğluşun var da yalnız değilsin. O olduğuna göre ikincisi de olur gibi geliyo bana hep ama 3 yıldır korunmasız oluyomus bu işler çok karışık yaa.

valla gülüm yatıyorum kalkıyorum şükrediyorum elbette.. milyonlarca kez şükrediyorum
bazen ona bakıp izleyip ağlıyorum şükrediyorum..
ama işte benim tek derdim oğlum hayatta yalnız kalmasın kardeşi olsun yeğenleri olsun
hani o istemese belki ben bu kadar üzülmicem. çokda istiyo ama düşükten beri tek kelime çıkmadı ağzında. ağlamadı bi daha olsun diye neden olmuyo diye.. çünkü ben çok ağlamıştım düşük olduğunda. geldi dediki bana. anne sen hep diyosunya allah seni bana verdi çok şükür zamanım gelmiş doğmuşum. ama kardeşimin zamanı deilmiş demekki. allah büyük diyosun hep niye ağlıyosunki bukadar şimdi...
ay gözlerim doldu kızlar ya:çok üzgünüm:

ayakta nasıl çalışma yapacaksın ki?ya da yaptın sonuç aynı olmuyo mu?sabah nasıl yetişiyorsunuz?ben su bile içemiyorum o şekilde.

onuda biliyorum canım onuda denedim ay susayım ben çok ayıp:kedi:

ipek26 canım sen bızım kadar düşünmüsmüydün bebegı yada bızım gıbı seyler yaptınmı yanı

yok be canım.biz hiç düşünmedik ama karşı değildik de.aslında onun konusu da hiç geçmedi bebişimiz olsun falan diye.uzatmayı da düşünmedik. Çok ani oldu biz bile hala şaka sanıyoruz.Ben hamile kaldıktan sonra bu konuları araştırmaya başladım.

ayakta nasıl çalışma yapacaksın ki?ya da yaptın sonuç aynı olmuyo mu?sabah nasıl yetişiyorsunuz?ben su bile içemiyorum o şekilde.

tatil günleri sabaha bırakırdım ben hamile kalmak için.. iğrenç geliyodu bana ama malesef herşeyi denemek zorundaydım.. dedimya artık yapmıyorum günah olduğunu biliyodum annem söylemişti ama namaz kitabını okuduktan sonra bi daha yapmadım.. çünkü hemen abdest almakla defterine çok büyük sevaplar yazılıyomuş.

ay bu bebişler gelseydide bizde şekilden şekile girmeseydik:ecrin_bebek:

valla yoruldum artık bende.. rabbim tez zamanda versede tüp bebek olayına girmesem
inanın çok büyük stres o çünkü 3kez aşılama yapıldı anlatamam o 1ay kabus gibiydi
zaman duruyodu sanki.:çok üzgünüm:

ya kızlar en güzleli biz çocuk düşünüyoruzya hemen kalkamıyoruz ya erken saatte yapıp 1 saat sonra kalkıp yıkanıcaz yada çok uykumuz varsa saati 1-2 saat sonraya kurup yatıcaz sonra kalkıp hemen duş alıcaz evet çok zor ama günahınıda düşünmemiz gerek

canım yapan çok hamıle kalanda çok yanı Allah ol dedıkten sonra olmayacak sey yok yanı ben yapmadım hiç canım canım sabah banyo işini evde oldugun zaman anca bırakabılırsın yoksa bende yetısemem mumkun degıl zaten

söyle farkında olmadan düşünmeden hamıle kalanlara sasıyorum valla ben

tatil gunleri ben de sabaha bırakıyorum zaten hafta ıcı olmuyo artık kendımızı eve zor atıyoruz.hafta sonu da o sekılde uyumak luks gelıyo bana.ben yapıom onu hala..eyvahedigeldismile

evet haklısın canım ama işte yıkanırkende aklım orda su deyiyo ya sanki hepsi kaybolup gidecekmiş gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…