Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saolun kıslar ya vet en önemli hazinme bişi olmasında napalım bi şekilde halledilir herşey
bu arada günaydın herkese seaster canım ben de dün çok kötüydüm hatta yediklerimi çıkardım

of bulantılar çok fena oluyoo yaa

benım sabun kokusundna bıle mıdem bulanıyodu hepsini çöpe atmıştım

eşim traş oldumu yaklaşamıyodum bile

yıldız canımmm sıkma canını bu sıkıntıların sonu güzel oluyoo sabırrr sabırr başka bişe değil...

of bulantılar çok fena oluyoo yaa

benım sabun kokusundna bıle mıdem bulanıyodu hepsini çöpe atmıştım

eşim traş oldumu yaklaşamıyodum bile
benimde bulaşık makinası deterjanından hatta bulaşık makinasının önünden geçemiyorum.
ayşem ya iyileşte bian önce bebiş yap

yıldız canımmm sıkma canını bu sıkıntıların sonu güzel oluyoo sabırrr sabırr başka bişe değil...
evet canım başka bişi elimden gelmiyoki zaten

yawfffff bendeee istiyomm bu bulantılarıııı :)))))))))))
inş. canım dün büsürü püf nokta vermiştim pozitif pozitif pozitif olacan

hheeheheh tamam canımm aklımda:))

günaydın teyzoşlarrrr

anam gece iki bacağım birden bi kasıldı,bas bas bağırıyorum kımıldayamıyorum diye..bi de nasıl canım acıyor.. üfff feciydi yani kociş yağ sürdü,masaj yaptı anca açıldı ama hala ağrıyor şimdi..

yıldızcım, sıkma canını bitanem..geldimi hepsi birden geliyor işte.. davşanını düşün sen sadece..bebekler nasipleriyle gelir derler ve ben buna çok inanıyorum.. davşanının varlığı yetecektir size..

seastar, sende salla gitsin o çok bilmiş eşini..2 hafta midem bulandı alt tarafı,3 kere de kustum ama 1 ayda 9 kilo verdim ben ilk ayda.. söle ona çok bilmesin öle herşeyi

canım sanada nasib olsun inşallah en kısa zamanda :)))

koca göbüş olll ama çok bulantın olmasın canım yaa mahvedıo ınsanı

benimde bulaşık makinası deterjanından hatta bulaşık makinasının önünden geçemiyorum.
ayşem ya iyileşte bian önce bebiş yap

canım cok az kaldı ınsallahhhh :))) amelıyat gunu almaya gıdıcektım bugun

randevu alamadım yarın gıderım ınsallahhh :))) sonra amelıyatımı olururm

bi 5-10 kg de verıym hazirana kadar sonra da tam gaz çalışmaa yehıuuuu

zaten zaman azalıyo ıgttıkce baksana tıckerımaaa sona yaklaşıyoruz aşkısımla

ilk yaptıgım gunu hatırlıyorumda günler gecmez gibi gelmıstıı :)))

inşallah canım
canım benim magnezyum eksikliği yapıyor onu son aylarda oluyo gerinemiyo insan korkusundan..berbat bır sey bol bol muz ye..bırde dr una sor tabletlerı var ama ıgrenc ben ıcememıstım

günaydın canım bu kasılmalar doğum habercisimi yoksa malum bebişler birbirini itiyodur önce ben çıkacam ben çıkacam diye
inş bu günlerde geçer canım benim davşanım var bana yetiyo onu çok seviyorum o paradn puldan daha önemli
çok merak ediyorum ya üçüzleri inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
doğum sezeryanmı normalmi olacak:79::79:

ama hala hayret ediyorumben nasıl pozitif olmuşum normalde karamsarımdır en ufak bi olumsuzluk bana dev gibi görünürrrrrrr yada belki öledir bilemiyorum

olacağı varmış canım:)))

canımmm bneimmm günler çabuk geçiyooo ben evde olsam kafayı yerdim snaırımm iş yok çocuk yok ..allahtan meşguliyetimiz var yoksa bu günler zor geçer.. sende hayırlısıylaaa sağlık sorunlarını atlatırsın inşallah bir an önce sende koca göbüşler arasına girersin:)

ayy sizleri bi duysa bi dinlese sabahtan beri konuşmadık hiç bakalım ne olcak gerçi bişey olmaz ufak bi tartışmayı zati ama cuma doktora gidince söyliycem doktora doktorun ağzından duyunca rahatlarım

bu arda geçmiş olsun

Son düzenleme:

evet canım evde olsak vakıt gecmezdı sanırıım en azından meşgulıyetımız var :)
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içinn :)))

inşallah canım ya hayırlı sağlıklı nasib olsa bi içim rahatlıcak :d

ahh canım geçmiş olsun o krampları bana sor sen anamı ağlattılar anamııııı
zaten normalde de çok kramp gırer bana bıde hamıleyken düşün artıkk

inşallah canım

canım benim magnezyum eksikliği yapıyor onu son aylarda oluyo gerinemiyo insan korkusundan..berbat bır sey bol bol muz ye..bırde dr una sor tabletlerı var ama ıgrenc ben ıcememıstım
günde 3 tane muz yiyorum,maden suyu içiyorum..sırf tablet almayayım diye uğraşıyorum..doktorumda ilaç kullanmamamdan yana..zaten erken gelmesinler diye yeterince alıyorum ilaç ama pazar günü söylicem kasılmalarımı.. eğer dediğin gibi iğrençse o haplar ben hayatta içemem

kasılmalarım bacağımda oluyor canım,onun doğumla bi alakası yok.magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor.rahimimde kasılmalar oluyor yaklaşık 1,5 aydır onlar doğum habercisi sayılabiliyor kimi zaman ama allaha şükür daha doğurmadım
inşallah sağlıklı bi şekilde alırım kuzularımı kucağıma..doğum sezeryan olucak canım.normal olması imkansız

sen üzülme yine de.. söyle doktoruna,eşin de duysun hem normal olduğunu..

maşşalllah canım sabır deniyo işte buna evet canım iyiki işleirmiz var

biz totişten iğne yemeye gidiyoruzzz:18: babamız geldi
görüşürüz kızlarr

sağol canım,görüşürüz

biz totişten iğne yemeye gidiyoruzzz:18: Babamız geldi
Görüşürüz kızlarr

güle güle canımmm

maşşalllah canım sabır deniyo işte bunaevet canım iyiki işleirmiz var

hamılelıge 1 yıl ara verdiğime kendım bile inanamıyorum ınanki :))

arada hamıle kalıp vazcayarım kesin diyodum ama sabrettik dediğin gibi

şimdi sanki ilk kez hamile kalıcakmışım gibi heyecan var

bazen dıyorumkı acaba ramazanı atlattıktan sonramı başlasam çalışmalara

o zamanda yıl olcak 2012 huuu beybııı

bazenn ben düşünüyorumm ilk evlenirken 3-4 yıl düşünmüyoz biz bebek dedik eşimle birlikte acaba ondanmı olmuyo diye düşünüyorum kim bilir eğer öyleysee benim içindeee 2012 huuuu beybii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…