saolun kıslar ya vet en önemli hazinme bişi olmasında napalım bi şekilde halledilir herşey
bu arada günaydın herkese seaster canım ben de dün çok kötüydüm hatta yediklerimi çıkardım
of bulantılar çok fena oluyoo yaa
benım sabun kokusundna bıle mıdem bulanıyodu hepsini çöpe atmıştım
eşim traş oldumu yaklaşamıyodum bile
hiç daha önce dünkü kadar kötü olmamıştımya sorma ben de öyleyim midem fln çok rahatsız ediyo ama bebiş için değer
günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnn
benimde bulaşık makinası deterjanından hatta bulaşık makinasının önünden geçemiyorum.of bulantılar çok fena oluyoo yaa
benım sabun kokusundna bıle mıdem bulanıyodu hepsini çöpe atmıştım
eşim traş oldumu yaklaşamıyodum bile
evet canım başka bişi elimden gelmiyoki zatenyıldız canımmm sıkma canını bu sıkıntıların sonu güzel oluyoo sabırrr sabırr başka bişe değil...
inş. canım dün büsürü püf nokta vermiştim pozitif pozitif pozitif olacanyawfffff bendeee istiyomm bu bulantılarıııı :)))))))))))
benimde bulaşık makinası deterjanından hatta bulaşık makinasının önünden geçemiyorum.
ayşem ya iyileşte bian önce bebiş yap
evet canım başka bişi elimden gelmiyoki zaten
inş. canım dün büsürü püf nokta vermiştim pozitif pozitif pozitif olacan
hheeheheh tamam canımm aklımda:))
yawfffff bendeee istiyomm bu bulantılarıııı :)))))))))))
benimde bulaşık makinası deterjanından hatta bulaşık makinasının önünden geçemiyorum.
ayşem ya iyileşte bian önce bebiş yap
inşallah canımyawfffff bendeee istiyomm bu bulantılarıııı :)))))))))))
canım benim magnezyum eksikliği yapıyor onu son aylarda oluyo gerinemiyo insan korkusundan..berbat bır sey bol bol muz ye..bırde dr una sor tabletlerı var ama ıgrenc ben ıcememıstımgünaydın teyzoşlarrrr
anam gece iki bacağım birden bi kasıldı,bas bas bağırıyorum kımıldayamıyorum diye..bi de nasıl canım acıyor.. üfff feciydi yanikociş yağ sürdü,masaj yaptı anca açıldı ama hala ağrıyor şimdi..
yıldızcım, sıkma canını bitanem..geldimi hepsi birden geliyor işte.. davşanını düşün sen sadece..bebekler nasipleriyle gelir derler ve ben buna çok inanıyorum.. davşanının varlığı yetecektir size..
seastar, sende salla gitsin o çok bilmiş eşini..2 hafta midem bulandı alt tarafı,3 kere de kustum ama 1 ayda 9 kilo verdim ben ilk ayda.. söle ona çok bilmesin öle herşeyi
günaydın canım bu kasılmalar doğum habercisimi yoksa malum bebişler birbirini itiyodur önce ben çıkacam ben çıkacam diyegünaydın teyzoşlarrrr
anam gece iki bacağım birden bi kasıldı,bas bas bağırıyorum kımıldayamıyorum diye..bi de nasıl canım acıyor.. üfff feciydi yanikociş yağ sürdü,masaj yaptı anca açıldı ama hala ağrıyor şimdi..
yıldızcım, sıkma canını bitanem..geldimi hepsi birden geliyor işte.. davşanını düşün sen sadece..bebekler nasipleriyle gelir derler ve ben buna çok inanıyorum.. davşanının varlığı yetecektir size..
seastar, sende salla gitsin o çok bilmiş eşini..2 hafta midem bulandı alt tarafı,3 kere de kustum ama 1 ayda 9 kilo verdim ben ilk ayda.. söle ona çok bilmesin öle herşeyi
ama hala hayret ediyorumben nasıl pozitif olmuşumnormalde karamsarımdır en ufak bi olumsuzluk bana dev gibi görünürrrrrrr yada belki öledir bilemiyorum
canım sanada nasib olsun inşallah en kısa zamanda :)))
koca göbüş olll ama çok bulantın olmasın canım yaa mahvedıo ınsanı
ayyyyyy inşallahhhh yürektenn aminnnnnnnnnn diyorumm tüm isteyen arkadaşlarım adınadaa:))
canım cok az kaldı ınsallahhhh :))) amelıyat gunu almaya gıdıcektım bugun
randevu alamadım yarın gıderım ınsallahhh :))) sonra amelıyatımı olururm
bi 5-10 kg de verıym hazirana kadar sonra da tam gaz çalışmaa yehıuuuu
zaten zaman azalıyo ıgttıkce baksana tıckerımaaa sona yaklaşıyoruz aşkısımla
ilk yaptıgım gunu hatırlıyorumda günler gecmez gibi gelmıstıı :)))
günaydın teyzoşlarrrr
olacağı varmış canım:)))
canımmm bneimmm günler çabuk geçiyooo ben evde olsam kafayı yerdim snaırımm iş yok çocuk yok ..allahtan meşguliyetimiz var yoksa bu günler zor geçer.. Sende hayırlısıylaaa sağlık sorunlarını atlatırsın inşallah bir an önce sende koca göbüşler arasına girersin:)
günaydın teyzoşlarrrr
anam gece iki bacağım birden bi kasıldı,bas bas bağırıyorum kımıldayamıyorum diye..bi de nasıl canım acıyor.. üfff feciydi yaniKociş yağ sürdü,masaj yaptı anca açıldı Ama hala ağrıyor şimdi..
Yıldızcım, sıkma canını bitanem..geldimi hepsi birden geliyor işte.. Davşanını düşün sen sadece..bebekler nasipleriyle gelir derler ve ben buna çok inanıyorum.. Davşanının varlığı yetecektir size..
Seastar, sende salla gitsin o çok bilmiş eşini..2 hafta midem bulandı alt tarafı,3 kere de kustum ama 1 ayda 9 kilo verdim ben ilk ayda.. Söle ona çok bilmesin öle herşeyi
günde 3 tane muz yiyorum,maden suyu içiyorum..sırf tablet almayayım diye uğraşıyorum..doktorumda ilaç kullanmamamdan yana..zaten erken gelmesinler diye yeterince alıyorum ilaçinşallah canım
canım benim magnezyum eksikliği yapıyor onu son aylarda oluyo gerinemiyo insan korkusundan..berbat bır sey bol bol muz ye..bırde dr una sor tabletlerı var ama ıgrenc ben ıcememıstım
günaydın canım bu kasılmalar doğum habercisimi yoksa malum bebişler birbirini itiyodur önce ben çıkacam ben çıkacam diye
inş bu günlerde geçer canım benim davşanım var bana yetiyoonu çok seviyorum o paradn puldan daha önemli
çok merak ediyorum ya üçüzleri inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
doğum sezeryanmı normalmi olacak:79::79:
ayy sizleri bi duysa bi dinlese sabahtan beri konuşmadık hiç bakalım ne olcak gerçi bişey olmaz ufak bi tartışmayı zati ama cuma doktora gidince söyliycem doktora doktorun ağzından duyunca rahatlarım
bu arda geçmiş olsun
maşşalllah canım sabır deniyo işte bunacanım sanada nasib olsun inşallah en kısa zamanda :)))
koca göbüş olll ama çok bulantın olmasın canım yaa mahvedıo ınsanı
canım cok az kaldı ınsallahhhh :))) amelıyat gunu almaya gıdıcektım bugun
randevu alamadım yarın gıderım ınsallahhh :))) sonra amelıyatımı olururm
bi 5-10 kg de verıym hazirana kadar sonra da tam gaz çalışmaa yehıuuuu
zaten zaman azalıyo ıgttıkce baksana tıckerımaaa sona yaklaşıyoruz aşkısımla
ilk yaptıgım gunu hatırlıyorumda günler gecmez gibi gelmıstıı :)))
evet canım iyiki işleirmiz varolacağı varmış canım:)))
canımmm bneimmm günler çabuk geçiyooo ben evde olsam kafayı yerdim snaırımm iş yok çocuk yok ..allahtan meşguliyetimiz var yoksa bu günler zor geçer.. sende hayırlısıylaaa sağlık sorunlarını atlatırsın inşallah bir an önce sende koca göbüşler arasına girersin:)
günde 3 tane muz yiyorum,maden suyu içiyorum..sırf tablet almayayım diye uğraşıyorum..doktorumda ilaç kullanmamamdan yana..zaten erken gelmesinler diye yeterince alıyorum ilaçama pazar günü söylicem kasılmalarımı.. eğer dediğin gibi iğrençse o haplar ben hayatta içemem
kasılmalarım bacağımda oluyor canım,onun doğumla bi alakası yok.magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor.rahimimde kasılmalar oluyor yaklaşık 1,5 aydır onlar doğum habercisi sayılabiliyor kimi zaman ama allaha şükür daha doğurmadım
inşallah sağlıklı bi şekilde alırım kuzularımı kucağıma..doğum sezeryan olucak canım.normal olması imkansız
sen üzülme yine de.. söyle doktoruna,eşin de duysun hem normal olduğunu..
biz totişten iğne yemeye gidiyoruzzz:18: babamız geldi
görüşürüz kızlarr
biz totişten iğne yemeye gidiyoruzzz:18: Babamız geldi
Görüşürüz kızlarr
maşşalllah canım sabır deniyo işte bunaevet canım iyiki işleirmiz var
güle güle canımmm
hamılelıge 1 yıl ara verdiğime kendım bile inanamıyorum ınanki :))
arada hamıle kalıp vazcayarım kesin diyodum ama sabrettik dediğin gibi
şimdi sanki ilk kez hamile kalıcakmışım gibi heyecan var
bazen dıyorumkı acaba ramazanı atlattıktan sonramı başlasam çalışmalara
o zamanda yıl olcak 2012 huuu beybııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?