neyse cıkıyorummm..:80:.yelizcim sen kalmışsın sadece iyi akşamlar kuşummmm...yarın ve yarından sonra yokumm merak etme...:79:
ayyyyyyyyyyykız ilk defa yüz yüze tanışmadıgım biri beni rüyasında görüyoooo çok heyecan yaptım şimcik bennnn ne gördün ne gördünnn.
evet yaaa bende çok merak ediorum gökçeyi naptı acaba evlerinde nette var ama bi girmedi :26::26::26:
değiştirebiliyom canımcım da her yaptıgım o mailiede bilgi olarak gidiyocanım gizlisorudan değiştir değiştiremıomusun yoksa onuda mı kısıtlamıss
ya benım basıma geldı ıste ugrastım ama kurtaramadım gıttı gul gibi msnmmm
Çok midem bulanıyo çok halsizim sanırım ilk üç ayı son üç ayda yaşıcam ben
aynı belirtiler bende de var ama ilk 3 ay içinde bi doktora fln sor olmazsa normalmiymiş olması
Sabah 9 da kontrolümüz var sorarım bakalım ama 1 haftadır heleki akşamları ıggg ne kötüymüş yaa ben hiç yaşamamıştım yaşayanlar gerçekten çok zormuş
Ayy bide yarın kızımın yüzünü görücem doktor amcamızın sözü var birde resim çekecek yüzünü çok heyecanlıyımmm
ay çok heycanlı ya her ayı her haftası hatta hergünü ayrı bir heycan sen yarın yüzünü göremyi bekliyorsun ben cuma günü kalp atışını duymayı ne kadar değişik bir duygu
kızlar hamilelerde mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları tahminen kaç haftalık olunca başlar? :44:
kızlar hamilelerde mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları tahminen kaç haftalık olunca başlar? :44:
canım kişiye göre degişiyo belirtiler. biz topikce belirtilere pek takılmıyoz. bende mesela beşinci haftada baslamıtı.
Aslında gecen defa görmüğştüm sivri çeneli bir kısce ama yrn daha çok bakıcam bide resim vericek
evet çok heyecanlı ama fazla aklıma getirmeme çalışıyorum yoksa zaman geçmicek biliyorum
sende cuma kesin görürüsün kalbini pıt pıt atar sesini duyunca sanki gök gürlüyo
zamanda geçmez dediğin gibi ben geçiremiyorum mesela sivri çeneli ay çok güzel yaa kime benziyor sana mı babaya mı çünkü bizim bir akrabanın aynı 4 boyutlu ultrason görüntüleri ne ise bebek d eöyle doğdu eli yüzü parmağı fln o kadar net kii
inş canım cuma bi olsunda duyayım sesini bebeğimin
Ya kestiremiyorum kime benzedigini gerçi çok degişecek ama içimden amcası gibi geliyo sevmiyom ya ona benzicek gibi geldi hep sivri çeneyide görünce hee tmm dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?