Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi akşamalr kızlarrrr nasılsınızz..
sonunda işlerimi bitirdim ve geldimm...
gezmeye gidicektim bugün ama misafir gelicek oluncada gezmede yattı işe koyuldum anca girebildim..
eee varmı bakalım haberler...

neyse cıkıyorummm..:80:.yelizcim sen kalmışsın sadece iyi akşamlar kuşummmm...yarın ve yarından sonra yokumm merak etme...:79:

ayy hatırlamıyorum ama bir ara yeliz ve gökçe diye sayıklayarak uyandım zaten bu aralar uykularım düzensiz hiç bişi hatırlamıyorum ki
canım gizlisorudan değiştir değiştiremıomusun yoksa onuda mı kısıtlamıss
ya benım basıma geldı ıste ugrastım ama kurtaramadım gıttı gul gibi msnmmm
değiştirebiliyom canımcım da her yaptıgım o mailiede bilgi olarak gidiyo fena tuzaga düşmüşüm

Çok midem bulanıyo çok halsizim sanırım ilk üç ayı son üç ayda yaşıcam ben

aynı belirtiler bende de var ama ilk 3 ay içinde bi doktora fln sor olmazsa normalmiymiş olması

Sabah 9 da kontrolümüz var sorarım bakalım ama 1 haftadır heleki akşamları ıggg ne kötüymüş yaa ben hiç yaşamamıştım yaşayanlar gerçekten çok zormuş
Ayy bide yarın kızımın yüzünü görücem doktor amcamızın sözü var birde resim çekecek yüzünü çok heyecanlıyımmm

Son düzenleme:

ay çok heycanlı ya her ayı her haftası hatta hergünü ayrı bir heycan sen yarın yüzünü göremyi bekliyorsun ben cuma günü kalp atışını duymayı ne kadar değişik bir duygu

ay çok heycanlı ya her ayı her haftası hatta hergünü ayrı bir heycan sen yarın yüzünü göremyi bekliyorsun ben cuma günü kalp atışını duymayı ne kadar değişik bir duygu

Aslında gecen defa görmüğştüm sivri çeneli bir kısce ama yrn daha çok bakıcam bide resim vericek
evet çok heyecanlı ama fazla aklıma getirmeme çalışıyorum yoksa zaman geçmicek biliyorum
sende cuma kesin görürüsün kalbini pıt pıt atar sesini duyunca sanki gök gürlüyo

kızlar hamilelerde mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları tahminen kaç haftalık olunca başlar? :44:

kızlar hamilelerde mide bulantısı ve kusma rahatsızlıkları tahminen kaç haftalık olunca başlar? :44:

canım kişiye göre degişiyo belirtiler. biz topikce belirtilere pek takılmıyoz. bende mesela beşinci haftada baslamıtı.

çok sağolun kızlar.hamile bi arkadaşım varda 4 haftalık midesi bulanıyomuş erken mi öğren dedi de bana anladığım kadarıyla erken değil normal :44:

zamanda geçmez dediğin gibi ben geçiremiyorum mesela sivri çeneli ay çok güzel yaa kime benziyor sana mı babaya mı çünkü bizim bir akrabanın aynı 4 boyutlu ultrason görüntüleri ne ise bebek d eöyle doğdu eli yüzü parmağı fln o kadar net kii

inş canım cuma bi olsunda duyayım sesini bebeğimin

Ya kestiremiyorum kime benzedigini gerçi çok degişecek ama içimden amcası gibi geliyo sevmiyom ya ona benzicek gibi geldi hep sivri çeneyide görünce hee tmm dedim

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Seliz......................................1 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84-pembedana --seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??--

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
Superisi 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
Ya kestiremiyorum kime benzedigini gerçi çok degişecek ama içimden amcası gibi geliyo sevmiyom ya ona benzicek gibi geldi hep sivri çeneyide görünce hee tmm dedim

hayırlısı olsun canım ya kız halaya erkek dayıya derler ya bakalım artık
bu arada liste yapıyorsun ya orda da benim isimim ve bebeğimin isminin yazacağı günü iple çekiyorum yaklaşık olarak 33 haftam var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…