Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Benim kızın halası yok mecbur amcaya çekecek
Bu arada kıskandırmak gibi olmasın en fazla 15 hafta var

Ya sabah yazacaktım unuttum Bu sabah beni elif çok güldürdün yaaa
Tekmeleri sayacakmışsın ya hergün pimpirik arkadasım benim inşAllah ogünleri görürüzde güleriz sana bol bol

hayırlı geceler cnmm bişey sorucam,bu haftalarda karın ve bel ağrısı çektinmi acaba şuan ben 11 haftalığım.

Ya sabah yazacaktım unuttum Bu sabah beni elif çok güldürdün yaaa
Tekmeleri sayacakmışsın ya hergün pimpirik arkadasım benim inşAllah ogünleri görürüzde güleriz sana bol bol

ayy yok yaaa ben kim pimpiriklik kimm...
işte saymamda çentik atarım her tekmesinde...abartmam yani o kadarrr...

günaydın milleettt :)))

yauu sabah sabah facede endonezyalı bı kızı arkadaş olarak ekledim

sonracıma bı baktım anam kız ebeymiş

tee endeonezyalara gittim kaçamadım yauu

günaydın milleettt :)))

yauu sabah sabah facede endonezyalı bı kızı arkadaş olarak ekledim

sonracıma bı baktım anam kız ebeymiş

tee endeonezyalara gittim kaçamadım yauu

günaydın kıslar keyfim kaçık biras
:26::26::26:
hiç bişeye anlam veremiyorum herşey üst üste geliyor

hayıdır ınsallah canım ne oldu ???

canım demiştim ya daha önce eşimin ihalesi olmadı işsiz diye o günden sonra ummadık yerden ya borç ya ceza çıkıyo
biz bir yıl önce kaza yapmıştık sigorta dan dünde zarf içinde
ceza geldi. güya hastanenin döner sermayesi sigortadan almış sigortada eşim kusurluydu kazada bizden alacaktam 1,500 lira ve hemen

geçmiş olsun cabun ana öyle düşünme genede herşeyde vardır bir hayır...

günaydın bu arada artık yorum bile yapmıyorum iş yerim hakkıdan dün 10 du işten çıktığımda o kadar yorgun ve bitkinim ki sabah bide eşimle atıştık gereksiz yere o da canımı sıktı haklı olarak bana ye diyor ama sabah yiyemiyorum hem midem bulanıyor hemde halim olmuyo biraz ayıldıkdan sonra bankada atıştırıyorum.o mide bulantımı psikolojik olduğunu söylüyo zorlamam gerektiğini söyelüyo ama olmuyo yapamıyorum işte

ay çok biliyo senin eşin..tövbe ya sinir oldum şimdi aklıma eniştem geldi o da ablama öle yapıyordu her sofrada ağlıyordu kız..kaç kere hamile kalmış sor bakalım seninkine..bilmiyorsa açsın okusun...hayret bırsey bu erkekler..hepsi aynı canım anlayamazlar anlayabılme kapasıtelerı olsaydı zaten allah onları annelıkle mükafatlandırırdı..anca baba olabılıyorlar yani..sıkma canını..12. haftaya kadar zorlama kendını..ondan sonra yemelısın ama..zorlayıp tiksinmektense en ıyısı hafıf seyler yaman..

günaydın canım
ayy böle adamlarada kızıyorum he ne demek psikolojik
oluyo laf işte naz yapıyosun zannedıyo dimi bırak kadını acıkınca yer nasıl olsa
hamileyken zaten bile bile aç kalabilmek gibi bişi yok ne biçim acıkıyo insan
aman boşver şimdi benimde sinirim bozulcak :)
ben ilk üç ay 8-9 kg verdim yıyemedım...yiyemıyo ınsan zorla değil ya
sanki sen bılmıosn yemen gerektıgını alla alla

canım allah yardımcınız olsun ya :26:
Geldımı hepsi üst üste gelir zaten

Son düzenleme:

canım benim sıkma canını ..allah bır yerden alır bır yerden gerı verır..en onemlı hazınen su anda karnındakı bebegın bunu unutma..hersey duzelır..

o da kendini haklı buşmaya çalışıyor ama işte anlatamıyorum oku bak diyorum kilo veren bile oluyormuş ben yiyyorum diyorum ama anlamsı biraz zor oluyor işte

ya zaten yiyorum boğazım hiç boş durmuyor az ama sık sık yiyorum cevizdi fınfıktı süt meyva onlar hiç eksik olmuyor akşamları geç çıktığım için işten çıkasıya kadar bişeyler söylüyorum akşam eve gidince yemek yiyorum ama sabahları kalkar kalkmaz yiyemiyorum işte bunu anlatamadım bi türlü

canım benim sıkma canını ..allah bır yerden alır bır yerden gerı verır..en onemlı hazınen su anda karnındakı bebegın bunu unutma..hersey duzelır..
saolun kıslar ya vet en önemli hazinme bişi olmasında napalım bi şekilde halledilir herşey
bu arada günaydın herkese seaster canım ben de dün çok kötüydüm hatta yediklerimi çıkardım

saolun kıslar ya vet en önemli hazinme bişi olmasında napalım bi şekilde halledilir herşey
bu arada günaydın herkese seaster canım ben de dün çok kötüydüm hatta yediklerimi çıkardım

ya sorma ben de öyleyim midem fln çok rahatsız ediyo ama bebiş için değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…