bazenn ben düşünüyorumm ilk evlenirken 3-4 yıl düşünmüyoz biz bebek dedik eşimle birlikte acaba ondanmı olmuyo diye düşünüyorum kim bilir eğer öyleysee benim içindeee 2012 huuuu beybii
Merhaba biz geldikkk :79: :79:
bizde eşimle evlenirken o ne öle ya yok 3 sene düşünmuyoruz yok 5 sene
düşünmüyoruz evın neşesidir canım hemen olsun diye planlıyoduk bizde :))
2008 de evlendık yıl 2011ıster ıstemez beklemek zorunda kaldık
kızkardeşimde ılk 2 sene düşünmuyoruz dedı ama hemen oldu
yanı kısmette ne varsa ööle oluyo şekerim ya belkıde bazen büyük konuşuıyoruz
şimdi ben haziranda çalışıcam ay yoksa ramazanın cıkmaısnımı beklıym dıorm ama
nerden bılıorm belkı ılk aydan hamıle kalamıycam işte
merhaba biz geldikkk :79: :79:
ayy evet cnaımmm kısmet işi bazen işte insan düşünüyo büyük mü konuştum acaba diyee hakkımızda hayırlısı güülümm
evet canım hayırlısı ınsallahh :))
hoşgeldin canımmmm daha demin aklımdan geçtinnn
Bebişin nasıl bakalımm yarmazlık yapıyomuu üzüyormu annesini
hoşgeldiniz :89:
ayy evet cnaımmm kısmet işi bazen işte insan düşünüyo büyük mü konuştum acaba diyee hakkımızda hayırlısı güülümm
hoşgeldin canımmmm daha demin aklımdan geçtinnn
bebişin nasıl bakalımm yarmazlık yapıyomuu üzüyormu annesini
hoşgeldınızz :)))
nasılmıs bahar bebıkk
maşallah bahara 4 haftalık olmuş..yeni fotolar bekliyoruz annesi
Hoşbulduk kızlar....bahar çok iyiemzirdim şimdi uyuyo...
pazartesi aşısı için doktora gittik hiç ağlamadı :86: 54 cm ve 4kılo380g olmuş :) maşallah kızıma
bu arada tinker rotavirüsü sordum doktora...3 senedir bu aşı piyasada dedi ama işe yaradığı ıspatlanmadığı için devlet karşılamıyor dedi. bence yaptırma dedi..bilemiyorum artıkkk...
siz nasılsınız bakalım...uzun zamandır takip edemiyorum topiğimizi var mı yeni gelişmeler?
anladım canım evet zaten kesın koruyuculugu yok ama benımdr umun dedıgı de suydu...bu aşıyı olan cocuk bu vıruse yakalanmıyacak dıye bırsey yok...ama yaptırmayan cocuk hastanede 1 hafta kalıyorsa yaptıran cocuk ıkı gunde atlatır dedi..ve şu aralar çok vaka geliyor hastanemısse dedi..bende yaptırdım o nedenle komsumuzun cocugu yakalndı ve cok cektıler acayıp zayıfladı kız ve gunlerce cıkamadılar hastaneden rota vırusu de şiddetli ishalli bi rahatsızlık allah korusun tedavı olmayınca riskliymiş ben de yaptırdım tesekkurler sordugun ıcın..ama ben son dozu da gecende yaptırdımHoşbulduk kızlar....bahar çok iyiemzirdim şimdi uyuyo...
pazartesi aşısı için doktora gittik hiç ağlamadı :86: 54 cm ve 4kılo380g olmuş :) maşallah kızıma
bu arada tinker rotavirüsü sordum doktora...3 senedir bu aşı piyasada dedi ama işe yaradığı ıspatlanmadığı için devlet karşılamıyor dedi. bence yaptırma dedi..bilemiyorum artıkkk...
siz nasılsınız bakalım...uzun zamandır takip edemiyorum topiğimizi var mı yeni gelişmeler?
selam kızlarrr nabersiniz bakemmmm bugün bütün gün ders çalışmam gerek dün hep annemin yanındaydım yardım ettim yarında kayınvaldem beni gezmeye götürecekmiş daha doğrusu ben onu götürecekmişimofff off nefret ediyorum şu büyük kadınlarla gezmede oturmaktan yaa remsne işkenceee
selam kızlarrr nabersiniz bakemmmm bugün bütün gün ders çalışmam gerek dün hep annemin yanındaydım yardım ettim yarında kayınvaldem beni gezmeye götürecekmiş daha doğrusu ben onu götürecekmişimofff off nefret ediyorum şu büyük kadınlarla gezmede oturmaktan yaa resmen işkenceee
bu arada ne dersi kıızzz
kızz benim yıllardır geçemediğim açıköğretimbabama söz vermiştim nişanlanırken bari dışardan olsun bitir demişti.o gazla ilk sınıfı geçtim öbür yıl düğün olacağı sıralar sınavlara girmedim bile.ilk evlendiğimdede 1 sınava girdim başka girmedim geçen babam çok kızdı bu yıl bu 2.sınıfı kesin bitirmem lazım ama ben ders çalışmaktan çok soğmuşum böööööööööö
anladım canım evet zaten kesın koruyuculugu yok ama benımdr umun dedıgı de suydu...bu aşıyı olan cocuk bu vıruse yakalanmıyacak dıye bırsey yok...ama yaptırmayan cocuk hastanede 1 hafta kalıyorsa yaptıran cocuk ıkı gunde atlatır dedi..ve şu aralar çok vaka geliyor hastanemısse dedi..bende yaptırdım o nedenle komsumuzun cocugu yakalndı ve cok cektıler acayıp zayıfladı kız ve gunlerce cıkamadılar hastaneden rota vırusu de şiddetli ishalli bi rahatsızlık allah korusun tedavı olmayınca riskliymiş ben de yaptırdım tesekkurler sordugun ıcın..ama ben son dozu da gecende yaptırdım
ooof iğrenç ben de sevmem
kızlar selam.
Ayşecim yazdıkların ilgimi çektide yanlış anlamazsan sormak istiyorum.
Ticker ındaki tarih ne için. Hani birde hazirnda çalışmalara başlıcaz demişsin. Neden haziranı bekliyon canım. Umarım kötü bişi değildir.
Birde sende beiş varmı ???
Bu üçünü istiyom
bence de baban haklı bıtır at dıplamanı kenara..bulunsun..nasıl verdı kız baban okul bıtmeden bızımkıler keserdı benı...herseyden once okucaksın dıye dıye buyuttuler bızı..sıkısa okuma...
Neyse sen bı basla gerısı gelır
bence de baban haklı bıtır at dıplamanı kenara..bulunsun..nasıl verdı kız baban okul bıtmeden bızımkıler keserdı benı...herseyden once okucaksın dıye dıye buyuttuler bızı..sıkısa okuma...
neyse sen bı basla gerısı gelır
hoşgeldin canım :)
şimdi
19\08\2009 da ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum
01\06\2010 da ikinci bebeğimi 7 aylık hamile iken kaybettim ve doğum yaptım
her iki bebeğimde de bi sebep bulamaldılar ölüm için bende de bişey bulamadılar
daha sonra safra kesemde kum ldugunu öğrendım bunun cın amelıyat olucam
ayrıca arastırma yapılıyo su an neden kaybettiğimle ilgili
bende doğum yapınca 1 sene bekliycem demiştim tickerım onun için
ticker baslangıc tarıhı 1 hazıran 2010 ve haziranın 1 de tickerın sonuna gelmıs
olucaz ve yenıden bebek için çalışmalar başlıycaz ınsallah tabı once tam anlamıyla
arastırma sonuclanmıs olmalı ve amelıyat olmalıyım ıste böyle canım
baska bebegım yok....hakkımızda hayırlısı ınsallah
ayşe canım öncelikle amileyatını biranönce olup, inşallah hem araştırmalar artık bir sonuç bulur ve bundan sonraki hamileliğinde ona göre önlem alınırı ve bebeğini sağlıkla 9 ay 10 gün büyütüp doğurursun canım...sende kolay şeyler çekmemişisn canım ama yinede çok güçlüsün maşallah...Raabbim artık yüzünü güldürür inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?