Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bazenn ben düşünüyorumm ilk evlenirken 3-4 yıl düşünmüyoz biz bebek dedik eşimle birlikte acaba ondanmı olmuyo diye düşünüyorum kim bilir eğer öyleysee benim içindeee 2012 huuuu beybii

bizde eşimle evlenirken o ne öle ya yok 3 sene düşünmuyoruz yok 5 sene

düşünmüyoruz evın neşesidir canım hemen olsun diye planlıyoduk bizde :))

2008 de evlendık yıl 2011 ıster ıstemez beklemek zorunda kaldık

kızkardeşimde ılk 2 sene düşünmuyoruz dedı ama hemen oldu

yanı kısmette ne varsa ööle oluyo şekerim ya belkıde bazen büyük konuşuıyoruz

şimdi ben haziranda çalışıcam ay yoksa ramazanın cıkmaısnımı beklıym dıorm ama

nerden bılıorm belkı ılk aydan hamıle kalamıycam işte

ayy evet cnaımmm kısmet işi bazen işte insan düşünüyo büyük mü konuştum acaba diyee hakkımızda hayırlısı güülümm

Merhaba biz geldikkk :79: :79:

hoşgeldin canımmmm daha demin aklımdan geçtinnn

bebişin nasıl bakalımm yarmazlık yapıyomuu üzüyormu annesini

merhaba biz geldikkk :79: :79:

hoşgeldınızz :)))

nasılmıs bahar bebıkk

hoşgeldiniz :89:

hoşgeldınızz :)))

nasılmıs bahar bebıkk

maşallah bahara 4 haftalık olmuş..yeni fotolar bekliyoruz annesi

Hoşbulduk kızlar....bahar çok iyi emzirdim şimdi uyuyo...
pazartesi aşısı için doktora gittik hiç ağlamadı :86: 54 cm ve 4kılo380g olmuş :) maşallah kızıma
bu arada tinker rotavirüsü sordum doktora...3 senedir bu aşı piyasada dedi ama işe yaradığı ıspatlanmadığı için devlet karşılamıyor dedi. bence yaptırma dedi..bilemiyorum artıkkk...

siz nasılsınız bakalım...uzun zamandır takip edemiyorum topiğimizi var mı yeni gelişmeler?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarrr nabersiniz bakemmmm bugün bütün gün ders çalışmam gerek dün hep annemin yanındaydım yardım ettim yarında kayınvaldem beni gezmeye götürecekmiş daha doğrusu ben onu götürecekmişimofff off nefret ediyorum şu büyük kadınlarla gezmede oturmaktan yaa resmen işkenceee

Son düzenleme:

maşallah idilcim zaten bi duyuyorsun doğuyor ondan sonrada bi duyuyorsu büyümüş çok çabuk büyüyorlar ablamdan biliyorum tadını çıkar iyice sonra bebişimin küçüklüğünü özledim demehoş özlersen birdaha yaparsında

anladım canım evet zaten kesın koruyuculugu yok ama benımdr umun dedıgı de suydu...bu aşıyı olan cocuk bu vıruse yakalanmıyacak dıye bırsey yok...ama yaptırmayan cocuk hastanede 1 hafta kalıyorsa yaptıran cocuk ıkı gunde atlatır dedi..ve şu aralar çok vaka geliyor hastanemısse dedi..bende yaptırdım o nedenle komsumuzun cocugu yakalndı ve cok cektıler acayıp zayıfladı kız ve gunlerce cıkamadılar hastaneden rota vırusu de şiddetli ishalli bi rahatsızlık allah korusun tedavı olmayınca riskliymiş ben de yaptırdım tesekkurler sordugun ıcın..ama ben son dozu da gecende yaptırdım

ooof iğrenç ben de sevmem

bu arada ne dersi kıızzz

kızlar selam.
ayşecim yazdıkların ilgimi çektide yanlış anlamazsan sormak istiyorum.

ticker ındaki tarih ne için. hani birde hazirnda çalışmalara başlıcaz demişsin. neden haziranı bekliyon canım. umarım kötü bişi değildir.
birde sende beiş varmı ???

bu üçünü istiyom

bu arada ne dersi kıızzz

kızz benim yıllardır geçemediğim açıköğretim babama söz vermiştim nişanlanırken bari dışardan olsun bitir demişti.o gazla ilk sınıfı geçtim öbür yıl düğün olacağı sıralar sınavlara girmedim bile.ilk evlendiğimdede 1 sınava girdim başka girmedim geçen babam çok kızdı bu yıl bu 2.sınıfı kesin bitirmem lazım ama ben ders çalışmaktan çok soğmuşum böööööööööö

bence de baban haklı bıtır at dıplamanı kenara..bulunsun..nasıl verdı kız baban okul bıtmeden bızımkıler keserdı benı...herseyden once okucaksın dıye dıye buyuttuler bızı..sıkısa okuma...
neyse sen bı basla gerısı gelır

rica ederim ben de yaptırmak istedim ama doktorum öyle diyince...vazgeçtim :)

hoşgeldin canım :)

şimdi

19\08\2009 da ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum

01\06\2010 da ikinci bebeğimi 7 aylık hamile iken kaybettim ve doğum yaptım

her iki bebeğimde de bi sebep bulamaldılar ölüm için bende de bişey bulamadılar

daha sonra safra kesemde kum ldugunu öğrendım bunun cın amelıyat olucam

ayrıca arastırma yapılıyo su an neden kaybettiğimle ilgili

bende doğum yapınca 1 sene bekliycem demiştim tickerım onun için

ticker baslangıc tarıhı 1 hazıran 2010 ve haziranın 1 de tickerın sonuna gelmıs

olucaz ve yenıden bebek için çalışmalar başlıycaz ınsallah tabı once tam anlamıyla

arastırma sonuclanmıs olmalı ve amelıyat olmalıyım ıste böyle canım

baska bebegım yok....hakkımızda hayırlısı ınsallah

katılıyorummm...

nasıl mı verdi kızzzzz beni okumadan vermemk için herşeyi yaptılar ama bende öyle inat bir huy varki vermezseniz kaçarım dedim verirseniz verdikten sonrada okurum dedim hele annem bizi ayırmak için herşeyi yaptı ama zafer benim oldu babiş bana daha fazla kıyamadı çünkü hergün evde terör estiriyordum ağlıyordum sen bi bilsen neler neler yaşadım...zaten ben evlendikten sonra çalışmayı kesinlikle düşünmüyordum eşimde istemiyordu..neyse babm beni verdii bende aöf bari okuyumda babamın gönlü olsun istedim.evlendik falan filan...kıııııııııııııız keşke çalışsam yaa ben kayınvaldemle gezme gezmek istemiyorum sürekli onu götür bunu getir çarşıya gidelim pazara gidelim bunaldım yaaa şimdide diyorum kii biranönce çalışsamda başımı kurtarsam bunca şeyden.yine babamla annem haklı çıktılar...kocişde artık izin veriyor çalışmama annemle senin aranda kalacağıma neyaparsınız yapın dio bide bnm kayınpderim çok ileri görüşlü ve modern bir insan.ona söledim ben çalışmak istiyorum böyle çok sıkılıyorum ve bunalıyorum diye.eşimin gölünüde o yaptı zatii..şimdi bnm biranönce sınıfı geçip kpssyi kazanmam lazım ama önce çocuğumu doğurup 2 yaşına kadar büyütmek istiyorum..bakalım canım herşey nasip...

Son düzenleme:

ayşe canım öncelikle amileyatını biranönce olup, inşallah hem araştırmalar artık bir sonuç bulur ve bundan sonraki hamileliğinde ona göre önlem alınırı ve bebeğini sağlıkla 9 ay 10 gün büyütüp doğurursun canım...sende kolay şeyler çekmemişisn canım ama yinede çok güçlüsün maşallah...Raabbim artık yüzünü güldürür inşallah....

CANIM İNŞALLAH YA İNŞALLAH VALLA DOKTORLARDA UĞRAŞIP DURUYORUM

DEĞECEK HEPSİNE BİLİYORUM...İNŞALLAH VAKTINDE ZAMANINDA SAĞLIKLA GELİR

CANIM HER ZORLUKTAN SONRA BİR KOLAYLIK...KARANLIKTAN SONRA AYDINLK VAR DERLER

AYDINLIĞA YAKLAŞIYORUZDUR İNŞALLAHH :)

İNŞİRAH SURESİNDE DEDİĞİ GİBİ CANIM ( İNSANIN YÜKÜNÜ ALIYO SANKİ :)

1. BİZ kalbini aç(ıp ferahlat)madık mı,
2. ve üzerinden yükü kaldırmadık mı,
3. o belini büken (yükü)?
4. Şerefini ve itibarını yükseltmedik mi?
5. Elbette her güçlükle birlikte bir kolaylık vardır:
6. Şüphesiz, her güçlükle bir kolaylık!
7. Öyleyse [sıkıntıdan] kurtulduğun zaman sağlam dur,
8. ve yalnız Rabbine sevgi ile yönel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…