iyiim canım saol çaloşop duruyorum işte zetyin hanımda ne yapsın herşeyi kemiriyooo geçen gün dayısının telefon şarj aletini kemirmiş koparmış hemen arkasındanda kemerinin ucunu kemirmiş dayısı şimdi uyurken benide kemirir die korkup duruyo
sıpaya bakk yaa
ben de bi zamanlar beslemiştim aynı zeytin gibiydi ama büyüktü:)
zeytinin cinsi ne hep böyle pıtırcık gibi mi olcak :)
sağol canm teşekkür ederimmm
canım cins konusunda hiç bi fikrimiz yok malesef ya sahiplendigimiz için hiç sormak aklımıza gelmedi sahibine ama maltipoo cinsinin bi türü sanırım evet çok büyümüzcek birazcık daha büyüycek o kadarrrr
kimsecikler de konuşmuyo
selam canımm..
ya ben haftaya 5 gün izin alıcaktımm.diğer memur arkadaşı ameliyat için aradılar.pat diye gitti..bi müdür bi ben kaldım...
elimdeki işleri son sürat bitirmeye çalışırken müdür bey o giden arkadaşınkileride yap demezmi şimdi..
yetişmesi gerekiyorr...
amaann yılbaşı dedikk,,yoğunluk geçer dedikk..nerdeee....
Kızlar fıstıklar merhabalar!
Okuldan geldim;dinlenmeye aldım kendimi:)
Midem yanıyor bu aradaSizler nasılsınız iyisiniz inşallah...
Bu arada çok komik ama korkumdan kaç gündür aşımı olmaya gidicem gidemiyorum ya :))
Çok acımadıgını söyleyin bana;hayır kan tutuyor kardeş beni:)
hoşgeldin canım..
ayy geldi mi üstüste gelir zaten Allah kolaylık versin canım..
bebişin nasıl hamilelik nasıl gidiyor
canım iyi gibi çokşükürr..dün feci bir ağrı oldu kasıklarımda.bide masa başında olduğum için sanıyorum belim ağrıyor yamuluyorum arada..
cumartesi günü ikili teste gidicez inşallahh..inşallaah herşey yolundadırr.sağlıklıdır kuzucumm...
ceren nasıl???tekmüklüyomuu...
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim :)
korkcak bişe yok merak etme hiç acımıyor
sadece ertesi gün kolunda ağrı oluyor o kadar..
benim 2 gün ağrımıştı ama herkeste olmayabilir,
korkma bi an önce ol aşını :94::94:
canım iyi gibi çokşükürr..dün feci bir ağrı oldu kasıklarımda.bide masa başında olduğum için sanıyorum belim ağrıyor yamuluyorum arada..
cumartesi günü ikili teste gidicez inşallahh..inşallaah herşey yolundadırr.sağlıklıdır kuzucumm...
ceren nasıl???tekmüklüyomuu...
korkma canım o sancılar normaldirr ama yine de fırsat buldukça dinlen
fazla yorma kendini..inşallah canım sağlıklıdır merak etme,güzel haberlerle
gelirsin inşallah..ceren de iyi teyzesi çok şükür
evet tekme tokat vuruyo
Ayy o zaman mutlu oldum bak şimcik canım :) Yarın gidip tek başıma olayım bari...Ben aşıdan korkuyorsam bu kızceyi neremden ve nasıl çıkarıcam çok merak ediyorum :)
enemm kız sen kızcenin adını ceren mi koycan?pek bir tatlıymış maşallah
dimi yaa ben asıl ondan korkuyorumm :18::18:
evet teyzesii inşallah Allah'ım izin verirse
Ceren koycaz,teşekkür ederiz
sizin aklınızda isim var mı ?
canm sipariş verdim ben şimdi adetliyim ne zaman başlim o testi yapmaya
canım kaç günde bir adet oluyorsun? ona göre değişiyor testi yapma günün..
ben mesela 11. gün başlamıştım yapmaya nolur nolmaz diye
iyiki de yapmışım çünkü 13. gün pozitif çıkmıştı.. sen de adetine göre
bu zamanlar da başlayabilirsin canım..
ilk zamanlar silik çıkar pozitif çıktığı gün (kopkoyu kızmızı veya ikinci çizgi ilkinden daha koyu)
ve ertesi günü mutlaka değerlendirin..bir de hergün aynı satte yap testi ve yapmadan önce
3-4 saat sıvı tüketmemiş ol..bir de sabah idrarıyla yapma
Sorma canım düşünüyorum düşünüyorum...Epidural mi olsa;normal mi olsa...Hepsi de ayrı bir korkutuyor..Hayırlısıyla alsak bu kızceleri kucağımıza...
Çok güzel bir isim Ceren canım...Adıyla yaşasın inşallah
Vallahi ben henüz karar veremedim ama eşim Bilge taktı kızıma isim olarak.Öyle sesleniyor;açıkcası ben de seviyorum sanırım Bilge olcak
32 ile 34 gün arası değişiyo bugün adetimin 3.günü o zaman ben 11.gün başlarsam iyi olur çok teşekkür ederim yardımların içinbu ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?