Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay inşallah canm 10 tane var testte oda yeter herelde ben o zaman 14.gün başlim yapmaya 32 ile 34 arası çünkü nasılsa 10 tane var yeter mendil sallarım inş.

hoşgeldin canım
yeni bi haber yok sanırım,gökçe'yi merak ediyoruz naptı diye inş
gelir de öğreniriz..
senin bu adet niye böyle oldu yaa tedaviye başlıcaksınız ya
inadına gelmez artık

yabeyyy teyzoşlaarrrr ben deldiiimmmm

hoşgeldinnnnn

hoşgeldin canımmm..uyuyor galiba kıscen...nasılsınız bakalımmmm...

hoşbuldum canım evet cadı bıcı bıcı yaptu uyuduu misaifrlerim vardı gittiler anca gelebildimmm
iiyiz çok şükürr sen nasılsınnn yafrruummm

hoşgeldin canım
yeni bi haber yok sanırım,gökçe'yi merak ediyoruz naptı diye inş
gelir de öğreniriz..
senin bu adet niye böyle oldu yaa tedaviye başlıcaksınız ya
inadına gelmez artık
hoşbuldum hayatımm...
aa hala haber yokmu gökcemden muhakkak doğurdu ondan gelemiyo sanırım..inşallah herşey yolundadır..
ayy sorma şekercim yaa deli oldumm gelsin istersin gelmez gelmesin istersin erkenden gelir..ne eksantirik bişey bu anlamıyom..pazartesi dananın kuyruğu kopar gebelik yoksa söktürücü alıcam mecburen.:94:.bebiş olsaydı iki aylık olacaktı nerdeyse..
ama tahminimcek kürtajdan sonra temizlenince 3-4 gün ara kanam olmuştu acaba ondanmı diye düşünüyorum..:44:

hoşbuldum canım evet cadı bıcı bıcı yaptu uyuduu misaifrlerim vardı gittiler anca gelebildimmm
iiyiz çok şükürr sen nasılsınnn yafrruummm

oyyy maşallah yavruma rahatlamıştır o şimdi mis gibi uyur..nasılda misler gibi kokmuştur cimcime.. iyi olmanızada ayrıca sevindim..bende iyiyim canım ne olsun geziyorum işte..

sorma canım ya öyle tersine olur hep :) beklersin gelmezz
gelmesini istemezsin gelirr..neyse hayırlısı olsun dediğin gibi
söktürücü alırsın.. ayy dimi bebiş olsaydı 2 aylık olcaktı ne güzel :)
inşallah o da olacak canım benim.. ama ara kanama olduysa ondan da
kaynaklanabilir..bekleyelim bakalım :)
gökçe evet büyük ihtimalle kavuşmuştur oğluşuna
ev kalabalık falansa ondan gelememiştir..ama inş haber verir
yoksa çatllıcaz yani :)

hayatta zaten herşey cok istiyosan tersine oluyor..valla yaa şubatta 2 ay olucak kürtaj olalı ..olacakasa sağlıklı olsunda daha nice 2 aylar geciririz ne yapalım..bende o ara kanamadan olduğunu düşünüyorum...

evet bencede gökcemm biran önce girsede meraklar giderilse bari..:26:

Hoşgeldin hayatım..Oh ne de güzel yapmışsın.Gez tabii...Haber yok sanırım cnm kimselerden;Su nun da dediği gibi bir gökçemizden haber yok...Gelir canım sen düşünmemeye çalış...

yabeyyy teyzoşlaarrrr ben deldiiimmmm

Hoşgeldin taze anne...Meleğin iyidir inşallah:öp kokla onu bizim yerimize canım bol bol

Hoşgeldin hayatım..Oh ne de güzel yapmışsın.Gez tabii...Haber yok sanırım cnm kimselerden;Su nun da dediği gibi bir gökçemizden haber yok...Gelir canım sen düşünmemeye çalış...

hoşbuldum mervişimm.valla tayin stresini atmak için biraz dedim kafa dağıtayım dedimdi..evet su söyledi sadece gökceden haber bekleniyomuş inş. oda gelirde güzel haberlerini alırızz..canım düşünmemeyede çalışsamda aklımdan atamıyorum stres yaptım iyice valla..:84:

ay bıcı bıcı da yaparmış yesinler onu
ne çabuk geçiyor zaman ya 3 hafta dolmuş maşallahh

evet teyzesii bıcı bıcı baapptııkkk :)) evet 5 gün sonra 1 aylık oluo ne çabukk geçiyo doğmadan önce bi gün bile geçmek bilmiyodu :)

Hoşgeldin taze anne...Meleğin iyidir inşallah:öp kokla onu bizim yerimize canım bol bol

hoşbuldum canım sende hoşgeldin :)
elifim iyi çok şükürr :)
sen nasılsınnn bebişin nasıl

elmiiii hoşgeldin kızzzz nasılsın görüşemioruz seninlee yaaa kızın nasıl sen nasılsınn ???

soramadım sana bi türlü doğumun nasıl geçti nasıl gelişti anlat hele kızz merak ediomm?
normal mi sezaryan mı ??

inşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuğun
gökçe de yakında gelir heralde,ne kadar merak ettiğimizi tahmin ediyordur :)

evet teyzesii bıcı bıcı baapptııkkk :)) evet 5 gün sonra 1 aylık oluo ne çabukk geçiyo doğmadan önce bi gün bile geçmek bilmiyodu :)

valla öyle canım..darısı bizlere inşallah
sen epiduralsiz normal doğum mu yaptın canım
nasıldı zor mu :18:

valla öyle canım..darısı bizlere inşallah
sen epiduralsiz normal doğum mu yaptın canım
nasıldı zor mu :18:

ammiin darısı sizlere inş..

yok canım epidural deildii çatır çatırr doğurdumm

bide benim sancım gelmedi suyum geldi suni sancı verdilerr sancı kısmı zordu ama oda bi süreç zatenn mecburen çekiyosun ama doğum kolay bence bende dahil bilmeyenler bebeğin doğum anından korkuo sancı hiç akla gelmio ama asıl sancı zor doğum anı rahatlıkk hiç bişi yok ondaa şükür kurtuldum sen nasıl düşünüopsn normal mi sezaryan mı ?

kızlarrrr...kocişler yok galibaaa? bu saate burdasınız???
melojcum, doğumda dikiş anından çok korkuyorum, bide kesi anı... acı vermedi mi hiç???

melojcum, doğumda dikiş anından çok korkuyorum, bide kesi anı... acı vermedi mi hiç???

kııızz kesikk attıklarını hiiçç farketmedim bilee hiç acımadıı dikiş de diktiklerini hissettim ama acı yoktuu herkese göre değişirmi bilmiorm ama benim acımadı sancının acısı daha ağır bastı sanırım hiç farketmedimm bi sorun olmadığı sürece normal doğumu tavsiye ediyorumm doğumdan sonra 1-2 gün dikişler kaynarken acıyo biraz ama o da olucakk ona acı bile denmez

ben çıkıom kızlarr kociş geldi hepinize iyi akşamlarrr

ayy canım valla tebrik ederim seni ben çok korkuyorum ya :18:
ilk zamanlar sezeryan istiyordum ama şimdi hangisi olursa yani
ilerki haftalarda belli olur..ama normal doğum olursa heralde epidural
isterim..hayırlısı bakalım:)

valla ben çıkıyorum acilen sofra kurmam lazım
öptümm sizleri iyi akşamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…