yabeyyy teyzoşlaarrrr ben deldiiimmmm
ay inşallah canm 10 tane var testte oda yeter herelde ben o zaman 14.gün başlim yapmaya 32 ile 34 arası çünkü nasılsa 10 tane var yeteray aynen ben de canım yaa şimdiden heyecan basıyor vallahi :18::18:
bizim için de yavrularımız için de hangisi sağlıklı ve hayırlı olacaksa
o doğum şekli olsun inşallah..
canım teşekkür ederiz aminn inşallah..
bilge ismi de çok güzelmiş çok beğendim
canım zaten testin içinde kaçıncı gün yapman gerektiği yazar adetine göre..
bak şöyle:
Siklus dönemi uzunluğunuz 32 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onaltıncı gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 33 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onyedinci gün ilk testi yapınız
Siklus dönemi uzunluğunuz 34 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onsekizinci gün ilk testi yapınız
ama dediğim gibi ben nolur nolmaz diye erkenden yaptım :)
senin de testin çok ise sen de erkenden yapabilirsin..
rica ederim canımcım inşallah bu testler vesile olur da
bi an önce yavrucuğuna kavuşursun..güzel haberlerini bekliyorum
iyi akşamlarrr ballı böreklerimm ben geldim..:92::92: dünden bu yana geziyomm yorulmuşum geldim evime cok şükür..
ee nasılsınız bakalımm varmı güzel haberler..:97:sanki cok uzun zaman burda değilmişim gibi hissettim..
ayyyyyy kızlarrr ben hala görmedim şu kırmızılarıı yaaaaaaadeli olcem valla hamiş değilim gelsin artıkın yaaaa daha dr. amcaya gidicem ben:94::95:
hoşgeldin canımmm..uyuyor galiba kıscen. ..nasılsınız bakalımmmm...
ay inşallah canm 10 tane var testte oda yeter herelde ben o zaman 14.gün başlim yapmaya 32 ile 34 arası çünkü nasılsa 10 tane var yetermendil sallarım inş.
hoşbuldum hayatımm...hoşgeldin canım
yeni bi haber yok sanırım,gökçe'yi merak ediyoruz naptı diye inş
gelir de öğreniriz..
senin bu adet niye böyle oldu yaa tedaviye başlıcaksınız ya
inadına gelmez artık
hoşbuldum canım evet cadı bıcı bıcı yaptu uyuduu misaifrlerim vardı gittiler anca gelebildimmm
iiyiz çok şükürr sen nasılsınnn yafrruummm
hoşbuldum canım evet cadı bıcı bıcı yaptu uyuduu misaifrlerim vardı gittiler anca gelebildimmm
hoşbuldum hayatımm...
aa hala haber yokmu gökcemden muhakkak doğurdu ondan gelemiyo sanırım..inşallah herşey yolundadır..
ayy sorma şekercim yaa deli oldumm gelsin istersin gelmez gelmesin istersin erkenden gelir..ne eksantirik bişey bu anlamıyom.. pazartesi dananın kuyruğu kopar gebelik yoksa söktürücü alıcam mecburen.:94:.bebiş olsaydı iki aylık olacaktı nerdeyse..
ama tahminimcek kürtajdan sonra temizlenince 3-4 gün ara kanam olmuştu acaba ondanmı diye düşünüyorum..:44:
sorma canım ya öyle tersine olur hep :) beklersin gelmezz
gelmesini istemezsin gelirr..neyse hayırlısı olsun dediğin gibi
söktürücü alırsın.. ayy dimi bebiş olsaydı 2 aylık olcaktı ne güzel :)
inşallah o da olacak canım benim.. ama ara kanama olduysa ondan da
kaynaklanabilir..bekleyelim bakalım :)
gökçe evet büyük ihtimalle kavuşmuştur oğluşuna
ev kalabalık falansa ondan gelememiştir..ama inş haber verir
yoksa çatllıcaz yani :)
iyi akşamlarrr ballı böreklerimm ben geldim..:92::92: dünden bu yana geziyomm yorulmuşum geldim evime cok şükür..
ee nasılsınız bakalımm varmı güzel haberler..:97:sanki cok uzun zaman burda değilmişim gibi hissettim..
ayyyyyy kızlarrr ben hala görmedim şu kırmızılarıı yaaaaaaadeli olcem valla hamiş değilim gelsin artıkın yaaaa daha dr. amcaya gidicem ben:94::95:
Hoşgeldin hayatım..Oh ne de güzel yapmışsın.Gez tabii...Haber yok sanırım cnm kimselerden;Su nun da dediği gibi bir gökçemizden haber yok...Gelir canım sen düşünmemeye çalış...
ay bıcı bıcı da yaparmış yesinler onu
ne çabuk geçiyor zaman ya 3 hafta dolmuş maşallahh
Hoşgeldin taze anne...Meleğin iyidir inşallah:öp kokla onu bizim yerimize canım bol bol
hayatta zaten herşey cok istiyosan tersine oluyor..valla yaa şubatta 2 ay olucak kürtaj olalı ..olacakasa sağlıklı olsunda daha nice 2 aylar geciririz ne yapalım.. bende o ara kanamadan olduğunu düşünüyorum.. .
evet bencede gökcemm biran önce girsede meraklar giderilse bari..:26:
evet teyzesii bıcı bıcı baapptııkkk :)) evet 5 gün sonra 1 aylık oluo ne çabukk geçiyo doğmadan önce bi gün bile geçmek bilmiyodu :)
valla öyle canım..darısı bizlere inşallah
sen epiduralsiz normal doğum mu yaptın canım
nasıldı zor mu :18:
kızlarrrr...kocişler yok galibaaa? bu saate burdasınız???
melojcum, doğumda dikiş anından çok korkuyorum, bide kesi anı... acı vermedi mi hiç???
ammiin darısı sizlere inş..
yok canım epidural deildii çatır çatırr doğurdumm
bide benim sancım gelmedi suyum geldi suni sancı verdilerr sancı kısmı zordu ama oda bi süreç zatenn mecburen çekiyosun ama doğum kolay bence bende dahil bilmeyenler bebeğin doğum anından korkuo sancı hiç akla gelmio ama asıl sancı zor doğum anı rahatlıkk hiç bişi yok ondaa şükür kurtuldum sen nasıl düşünüopsn normal mi sezaryan mı ?
kızlarrrr...kocişler yok galibaaa? bu saate burdasınız???
melojcum, doğumda dikiş anından çok korkuyorum, bide kesi anı... acı vermedi mi hiç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?