Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar nasılsınız?... Geçmişi okuyorum ama yinede yazim dedim önce

Dün şeker yüklememiz gerçekleşti 75gram yüklendi 3 saat her saat kan verdim çok yorucuydu
Ama çok şükür ki herşey çok güzel çıktı kızım biraz büyükmüş doktor amcamız öle dedi ama kilosunu sölemiyo ögrenip napcan dio şimdiden bebegin kilosuna takılıp psikopat anne olma dedi deli amca

sonra bügün bide Kızımın odasını aldı ananesi çok güzel bir oda en azından annem sade olmasını istememe saygı duygu hafta sonu odayı boyucak eşim 15 tatildede odamız gelecek
Benim annem çocuk baktıgı için bebegin babası asker annesi öğretmen yani 15 tatilde annemde tatil ve odamızı yerleştiricez çok erken oldu ama hem annemin olması lazım hemde kardeşimin tek başıma altından kalkamam
Ya bide kankam dün eşi ile misafirliğe geldi ayy kızıma mevlüt elbisesi almış Allahım nasıl şeker bişi kokoş kızım olacak yani :81:

Öle işte bizden bu kadar

oyyyy kuzum güle güle kullansın odasını cicileriniiii....fotolarını isteriz bizde annesi bizde görelimmmm...
bende iyileşeyim ciciler alıcam onaaaa, göndericem. bir ay daha müsade banaaa
ayyyy çok duygulandım ama ben....kocaman oldunuz fatoşşşş

Canımcım bende çok korkuyordum sanada söledim tek gitme cesaretim yoktu attı tepem gittim valla
Ama korkulucak bişi yokmuş öle şişme ateş bilmem ne olmadı şükür sadece kolumda hafif agırlık hissettim oda geçti gitti

Kuzummm benimmm biz seni çok sefiyoz teyzesiiii
Sen hastamısın ben okumadım geçmişte öle bişi neyin var????
Odamız gelsin herşeyini yapim hemen resimlerim sizeee :)))
Ayyy sen dinlen ciciler için yorma kendini önce fasülyelerin saglıgı önemli

Son düzenleme:

3 hafta yasağım var canım, kanamam olabilir diye yatıyorummmmmm. ama fena bi durum yok, dışarıda gezemiyorum bebeğimmmm

3 hafta yasağım var canım, kanamam olabilir diye yatıyorummmmmm. ama fena bi durum yok, dışarıda gezemiyorum bebeğimmmm

amann dikkat et ama çokta takılma benim yasaklı dönemimde almanyaya gitmiştim içini hep ferah tut gelecegi varsa ne yapsanda geliyo sıpa

deli cesareti sende ki vallahiiii... ben salonda yayılıyorum valla totom alıştı rahata iyiceee

deliyim ben diyorum inanmıyormusun bana
çok yayılma valla benim gibi yuvarlanmaya başlarsın bak şimdi varis selülit ugraşıyom

sonuçlarımız güzel çıksın, bende müziği açıcammmm dans ettiricem bebeğimeee karnımdaaaa....sürekli şarkı dinliycezzzzz, dans edicessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…