Selam kızlar nasılsınız?... Geçmişi okuyorum ama yinede yazim dedim önce
Dün şeker yüklememiz gerçekleşti 75gram yüklendi 3 saat her saat kan verdim çok yorucuydu
Ama çok şükür ki herşey çok güzel çıktı kızım biraz büyükmüş doktor amcamız öle dedi ama kilosunu sölemiyo ögrenip napcan dio şimdiden bebegin kilosuna takılıp psikopat anne olma dedi deli amca
sonra bügün bide Kızımın odasını aldı ananesiçok güzel bir oda en azından annem sade olmasını istememe saygı duygu hafta sonu odayı boyucak eşim 15 tatildede odamız gelecek
Benim annem çocuk baktıgı için bebegin babası asker annesi öğretmen yani 15 tatilde annemde tatil ve odamızı yerleştiricez çok erken oldu ama hem annemin olması lazım hemde kardeşimin tek başıma altından kalkamam
Ya bide kankam dün eşi ile misafirliğe geldi ayy kızıma mevlüt elbisesi almış Allahım nasıl şeker bişi kokoş kızım olacak yani :81:
Öle işte bizden bu kadar
Kızlar fıstıklar merhabalar!
Okuldan geldim;dinlenmeye aldım kendimi:)
Midem yanıyor bu aradaSizler nasılsınız iyisiniz inşallah...
Bu arada çok komik ama korkumdan kaç gündür aşımı olmaya gidicem gidemiyorum ya :))
Çok acımadıgını söyleyin bana;hayır kan tutuyor kardeş beni:)
oyyyy kuzum güle güle kullansın odasını cicileriniiii....fotolarını isteriz bizde annesi bizde görelimmmm...
bende iyileşeyim ciciler alıcam onaaaa, göndericem. bir ay daha müsade banaaa
ayyyy çok duygulandım ama ben....kocaman oldunuz fatoşşşş
Canımcım bende çok korkuyordum sanada söledim tek gitme cesaretim yoktu attı tepem gittim valla
Ama korkulucak bişi yokmuş öle şişme ateş bilmem ne olmadı şükür sadece kolumda hafif agırlık hissettim oda geçti gitti
Kuzummm benimmm biz seni çok sefiyoz teyzesiiii
Sen hastamısın ben okumadım geçmişte öle bişi neyin var????
3 hafta yasağım var canım, kanamam olabilir diye yatıyorummmmmm. ama fena bi durum yok, dışarıda gezemiyorum bebeğimmmm
amann dikkat et ama çokta takılma benim yasaklı dönemimde almanyaya gitmiştimiçini hep ferah tut gelecegi varsa ne yapsanda geliyo sıpa
yaaa uyukluyodun oralarda amaaaaa...
ama gezdimde çalıştım dastand kurdum kız hemdeee
deli cesareti sende ki vallahiiii... ben salonda yayılıyorum valla totom alıştı rahata iyiceee
deliyim ben diyorum inanmıyormusun bana
çok yayılma valla benim gibi yuvarlanmaya başlarsın bak şimdi varis selülit ugraşıyom
seni koca göbikk seniii..kuşum yaa kocamann olmuş göbüşün cok şirinn..
yaaa dobiş oldum dobişşşşş
yaaa dobiş oldum dobişşşşş
ben göbeeeğimi göstereyim derdim ama, inanmazsınız bu sen misin diyeee...merak etme şekerim senin yolundan geliyorum...
ben göbeeeğimi göstereyim derdim ama, inanmazsınız bu sen misin diyeee...merak etme şekerim senin yolundan geliyorum...
olsunn cok güzel olmuş...bayıldımmmm yanında olsam nasıl okşardım şimdi.. nedense bilmiyorum hamişlerin göbüşünü sevmeyi cok seviyorum..
ben acıktım bi çorba içeyim bari kızlar.... aaa kaç öğün yicez biz yaaaa
keşke yanımızda olsaydın senide tekmelerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?