günaydın arkadaşlar bu gün hafta sonu...çok mutluyum...önümüzdeki haftada bitsin gelsin tatil..
günaydınnnn yelizcimmmm
canım arkadaşım allah sab-na daha da güzellerini nasip etsin..gerçi bebeğin güzeli çirkini mi olur kendi yavrun olduktan sonra öle bi tatlı geliyor ki insana..güzel niyetlerinizden şüphem yok hiç ondan gönlüm rahat koyuyorum zaten..evet buyudu teyzesı..dünden beri yeni sesler çıkarıyo ..dudaklarını buuuururrrrrr diye ses çıkarıyo tükürükleriyle..günaydınnn tinkerimmm canım benim nasılsın?
ohhh harika valla ara tatile giriceksiniz ne güzel egemuya gündoğdu:))
canım maşallah varya çok tatlı oğluşun her geçen gün dahada tatlı oluyor ve aynı sana benziyor kesinlikle...facebookta dönüp dönüp resimlerine bakıyorum ama korkma sürekli maşallah diyorum nazar degmez inşallah...
sanırım erkek çocuklara düşkünlüğümden kaynaklanıyor:))
Allah bana da inşallah nasip eder...her egemunun resimlerine bakınca içten bir yakarışla Allahım nolur banada nasip et diyorum...inşllah olur...
maşallah egemuyaaaaaaaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım
fatoşum tatlım benim seninde şeker yüklemesi sonuçların iyi çıkmış maşallah kızında çok iyiymiş aman nazar degmesin...anneannesi odasını da almış oh ne güzel güle güle kullansın
siz suyla beraber peşpeşe doğuracaksınız heralde ayy çok heyecanlıııı
günaydın canım
ay ben yelize yazmıştım senden alıntı yapmışım
günaydın canım nasılsın
canım arkadaşım allah sab-na daha da güzellerini nasip etsin..gerçi bebeğin güzeli çirkini mi olur kendi yavrun olduktan sonra öle bi tatlı geliyor ki insana..güzel niyetlerinizden şüphem yok hiç ondan gönlüm rahat koyuyorum zaten..evet buyudu teyzesı..dünden beri yeni sesler çıkarıyo ..dudaklarını buuuururrrrrr diye ses çıkarıyo tükürükleriyle..öle işte ama zaman hızlı geçiyo hemen büyüyo sanki doyamıyorum bebekliine..ayrı olmak çok zor
Günaydın Canlarımmmmmmm
Bugün erken geldim karnımçok aç ama
günaydın kıslar
nanem hoş geldin geçmiş olsun
allahım eşinede tez zamanda sağlık sıhat versinde bebişleiniz gelsin
uyudunuzmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?