Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayhhh bu kepenkklerde pek ağırmışşş ben açayım dedim bugün youldum huh

günaydın şekerleer :)))

günaydınnnnn herkese özlemişim ya ne zamandır giremiyorum(
yogun bir hastalık dönemi ve işlerden sonra yine burdayım oh bee:))

ben merak eden etmeyen herkese çooooook teşekkür ediyorum

karasu bitanem haberini okuyunca o kadar üzüldümki ne diyecegimi bilemedim...Allah çok çok sabır versin inşallah bu dönemleri çarçabuk atlatırsın ve Allahım sana öle bir zamanda melegini verirki kucagınada almak nasip olur ve bu günlerin acısını unutursun

pembdanammmm canım seninkiler tamtamına 3 taneymiş ay şok oldum resmen ya Allahım nazarlardan korusun...birini kaybetmişsin ama okudugum kadarıyla üzülmemişsin sevindim buna Rabbim hayırlı olanı nasip etsin..

gökçem seni çok merak ediyorum inşallah ikinizde iyisinizdir...lütfen bizi daha çok habersiz bırakma biran önce ilk fırsatta bize haber ver olurmu bitanem

fatoşum tatlım benim seninde şeker yüklemesi sonuçların iyi çıkmış maşallah kızında çok iyiymiş aman nazar degmesin...anneannesi odasını da almış oh ne güzel güle güle kullansın
siz suyla beraber peşpeşe doğuracaksınız heralde ayy çok heyecanlıııı

suyum balım bnim snde kızının odasını almışsın hayırlı olsun güle güle kullanır inşallh

ayşem canım benim attıgın msjları okudum çok saol verdigin bilgiler için...
o bahsettiğin ameliyatı biliyorum doktor da söledi ama tavsiye etmedi en son düşünecegimiz şey o dedi...Allah korusun o ameliyatla organını bile kaybedebiliyormuşsun...
eşimde geçen ameliyatı olmak istedi ama ben yok dedim..3 ay daha bekleyelim şu ilaçlarını bitkisel karışımlarını bi kullan belki yine sperm olur..baktık 3 ay sonra yine 0 çıktı o zaman istersen olabilirsin dedim ameliyat...böle işte bitanemm..

yavyummm seninde yavruşun iyiymiş maşallah aman nazar degmesin...

geçmişi fazla okuyamadım kızlar gözümden kaçmış olan gelişmelere cvp veremedigim için kusuruma bakmayın olurmu...

hatcemmm canım benim tüpbebek görüşmesine gittinizmi ne dedi doktor?acaba gittinde benimmi gözümden kaçtı(

ayşem canım benim senin sonuçlar noldu??umarım aksi birşey yoktur...Rabbim dermansız dert vermesin...inşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun bitanem...

günaydın arkadaşlar bu gün hafta sonu...çok mutluyum...önümüzdeki haftada bitsin gelsin tatil..

günaydın arkadaşlar bu gün hafta sonu...çok mutluyum...önümüzdeki haftada bitsin gelsin tatil..

günaydınnn tinkerimmm canım benim nasılsın?
ohhh harika valla ara tatile giriceksiniz ne güzel egemuya gündoğdu:))

canım maşallah varya çok tatlı oğluşun her geçen gün dahada tatlı oluyor ve aynı sana benziyor kesinlikle...facebookta dönüp dönüp resimlerine bakıyorum ama korkma sürekli maşallah diyorum nazar degmez inşallah...
sanırım erkek çocuklara düşkünlüğümden kaynaklanıyor:))
Allah bana da inşallah nasip eder...her egemunun resimlerine bakınca içten bir yakarışla Allahım nolur banada nasip et diyorum...inşllah olur...
maşallah egemuyaaaaaaaaa

canım arkadaşım allah sab-na daha da güzellerini nasip etsin..gerçi bebeğin güzeli çirkini mi olur kendi yavrun olduktan sonra öle bi tatlı geliyor ki insana..güzel niyetlerinizden şüphem yok hiç ondan gönlüm rahat koyuyorum zaten..evet buyudu teyzesı..dünden beri yeni sesler çıkarıyo ..dudaklarını buuuururrrrrr diye ses çıkarıyo tükürükleriyle..öle işte ama zaman hızlı geçiyo hemen büyüyo sanki doyamıyorum bebekliine..ayrı olmak çok zor
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımcım Hoşgeldin öncelikle özledik seni
Evet sonuçlarım güzel çıktıçok şükür

Odamızı aldı ananemiz bizden daha heyecanlı suyla eger nırmal günlerinde dogararsa 9 gün arayla ama doktorcum 20-25 nisan arası alırız dedi :26:

günaydın kıslar
nanem hoş geldin geçmiş olsun
allahım eşinede tez zamanda sağlık sıhat versinde bebişleiniz gelsin

günaydın canım nasılsın

iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım?

aminn aminn canım benimm...
oyyy yerim ben onu ya...ne kadar harika birşey ya...
niye öle düşünüyorsun canım benim tadını çıkar bu anlarının zaman çabuk geçiyo doyamıyorum diye düşünme...beraber oldugunuz her anın tadını doya doya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…