canımcım Hoşgeldin öncelikle özledik seni
Evet sonuçlarım güzel çıktıçok şükür
Odamızı aldı ananemiz bizden daha heyecanlısuyla eger nırmal günlerinde dogararsa 9 gün arayla ama doktorcum 20-25 nisan arası alırız dedi :26:
Günaydın Canlarımmmmmmm
Bugün erken geldim karnımçok aç ama
günaydın kıslar
nanem hoş geldin geçmiş olsun
allahım eşinede tez zamanda sağlık sıhat versinde bebişleiniz gelsin
ben dersten yeni çıktım ama canım son günlerde biraz hareketsiz burası..ah ah bizi kudurtanlar yok ki..bilseler nasıl özledik
iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım?
aminn aminn canım benimm...
oyyy yerim ben onu ya...ne kadar harika birşey ya...
niye öle düşünüyorsun canım benim tadını çıkar bu anlarının zaman çabuk geçiyo doyamıyorum diye düşünme...beraber oldugunuz her anın tadını doya doya çıkar
bende çok özledim sizii
bütün anneanneler böyle olsa gerek torun onlar için çocuklarından bile ön planda oluyor sanırım:))
hayırlısıyla dogsunda erken yada geç hiç farketmez balımm benimmm
günaydınnnn annelerin en tatlı ve en tombişi:)) şaka şaka sana çok yakıştı aldıgın kilolar
şeromuz olsaydı yanibende çoook özledim yaa ama inşAllah iyidir
off dün bakıcıdan alırken bi an hüzünlendim benle ne kadar onla ne kadar zaman geçiriyo diye...ama inan beni ayırt ediyo beni gördüğü gibi emmek isiyo dün karnı toktu aldığımda eve geldik yıne meme ıstedı tabı emdı emdı sonunda da kustu..öle düşünmemek lazım ama insan garipsiyo...birazda kıskanıyorum bakıcıdan zannedersem....ay onu bırak insan kaynanasından kıskanıyor çok..geçende aydemette aynı seyı söledi..iyi kadın ama kıskanıyorum dedi..garip bir duygu..
günaydın canım hoşşgeld,nnn nasılsınn egemuuucukk nasıllll.bende naneyle aynı fikirleri paylaşıyorumm maşallahhh çok tattlı yaaa resi,mlerine bakıyorum sürekli
Tamda kahvaltı öncesi sölenirmi yaaa çok kötüsün sennn5 haftada 4 kilo almışım yine doktorcumdan azar işittim ama salldım gitti valla umrumda değil
inşAllah sende hamiş kalınca anlıcaksın annnenin heyecanını bazen sinir oluyorsun ama çok hoş
evet yokluğu hissediliyor...özledik gerçekten..iyidir inşallah evet..topiğin başlarında iyi gün de de kötü günde de birlikteydik..herhalde zamanla üst üste gelen olumsuzluklar bıktırabılıyor bızleri..ama kendi adıma söleyim önceden hep artık girmiycem desem de hep burda buldum kendimikötü geldiğini düşünüyordum ama bana o kadar çok şey kattı ki bir sürü şey öğrendim burda..ve bır cok kısıyede tavsıye edıyorum uyuşturucu alıştırır gibi müptelasıyım yani... umarım şerom da en kısa zamanda toplanır ve döner aramıza
Hangisinin çalışma saatleri azsa onu seç benceay bende yogun bir şekilde çalışıyorum(
bu aralar derin düşünceler içerisindeyim...istifa etmeyi düşünüyorum evde oturup ders çalışıp merkez bankasına geçmek istiyorum...yada halkbankasının uzman yardımcısı sınavına hazırlanmak istiyorum..
benim asıl meslegim bankacılık ve çok seviyorum bıraktıgım için çok pişmanım hep eşimin yüzünden oldu bir eve bir bankacı yetermiş
ama şuan onu da ikna ettim tekrar bankacı olmak için...bakalım hayırlısı inşallah...
vayyy aferim sana ...ay bende yogun bir şekilde çalışıyorum(
bu aralar derin düşünceler içerisindeyim...istifa etmeyi düşünüyorum evde oturup ders çalışıp merkez bankasına geçmek istiyorum...yada halkbankasının uzman yardımcısı sınavına hazırlanmak istiyorum..
benim asıl meslegim bankacılık ve çok seviyorum bıraktıgım için çok pişmanım hep eşimin yüzünden oldu bir eve bir bankacı yetermiş
ama şuan onu da ikna ettim tekrar bankacı olmak için...bakalım hayırlısı inşallah...
Bende çok kıskanırım sanırım yaa şimdiden sezeryan olucam herkes benden önce görecek bebegimi diye fesatlanıyorum :2:
maşallah normalde haftada yarım kilo alman lazım yavrum benim..ooh artık ele geliyon mu..
ay aklıma ne geldi..hataylı bi arkadaşım vardı..onun bı akrabası şöyle dermiş..kadın dediğin elledin mi parmaklarının arasından eller fışkırmalı..ben de hamilelikte tam o kıvama gelmiştim.. ÇENATO NESLİ....olmuştum ( koca popo) sen kaç kilo aldın toplamda cicim
bende bende demekki herkes birdönem atlatmış ben 1 yıl hiç gelmemiştim sonra dönüşümde topikimizi buldum ve bırakamadım hiç umarım şerom iyidir iyi olur müjdelerle gelir yine
Hangisinin çalışma saatleri azsa onu seç bence
Şaka bi tarafa neyi seviyorsan hangi meslekte mutluysan onu yap kuzum
vayyy aferim sana ...bence de işinden kariyerinden fedakarlık etme ..
niye ki..ben de sezeryan oldum ama ilk ben gördüm bebişi...epudural yada spinal ol mutlaka...sakın genel anestezi olma emzirmede falan zorluk oluyormuş..ayılırken agrılı oluyormuş..ben spinal oldum çok ta memnun kaldım canım
canımcım Hoşgeldin öncelikle özledik seni
Evet sonuçlarım güzel çıktıçok şükür
Odamızı aldı ananemiz bizden daha heyecanlısuyla eger nırmal günlerinde dogararsa 9 gün arayla ama doktorcum 20-25 nisan arası alırız dedi :26:
neslicim bende ele geliyorum amaaaa herşey yasak oldugu için hiç bir anlamı yok
49 kilo ile hamile kaldım yani kaldıgım günü bildigim içindoktora ilk 5+5 te gittigimde 53 kiloydum
şuan 66 kiloyum
ya ben genel yaparim epidural yapamam çok korkuyorum ından asla düşünemem onun yerine normal dogururum
kahvaltı yapıp geliyorum hemncecik
şeromuz olsaydı yanibende çoook özledim yaa ama inşAllah iyidir
off dün bakıcıdan alırken bi an hüzünlendim benle ne kadar onla ne kadar zaman geçiriyo diye...ama inan beni ayırt ediyo beni gördüğü gibi emmek isiyo dün karnı toktu aldığımda eve geldik yıne meme ıstedı tabı emdı emdı sonunda da kustu..öle düşünmemek lazım ama insan garipsiyo...birazda kıskanıyorum bakıcıdan zannedersem....ay onu bırak insan kaynanasından kıskanıyor çok..geçende aydemette aynı seyı söledi..iyi kadın ama kıskanıyorum dedi..garip bir duygu..
Tamda kahvaltı öncesi sölenirmi yaaa çok kötüsün sennn5 haftada 4 kilo almışım yine doktorcumdan azar işittim ama salldım gitti valla umrumda değil
inşAllah sende hamiş kalınca anlıcaksın annnenin heyecanını bazen sinir oluyorsun ama çok hoş
evet yokluğu hissediliyor...özledik gerçekten..iyidir inşallah evet..topiğin başlarında iyi gün de de kötü günde de birlikteydik..herhalde zamanla üst üste gelen olumsuzluklar bıktırabılıyor bızleri..ama kendi adıma söleyim önceden hep artık girmiycem desem de hep burda buldum kendimikötü geldiğini düşünüyordum ama bana o kadar çok şey kattı ki bir sürü şey öğrendim burda..ve bır cok kısıyede tavsıye edıyorum uyuşturucu alıştırır gibi müptelasıyım yani... umarım şerom da en kısa zamanda toplanır ve döner aramıza
Bende çok kıskanırım sanırım yaa şimdiden sezeryan olucam herkes benden önce görecek bebegimi diye fesatlanıyorum :2:
maşallah normalde haftada yarım kilo alman lazım yavrum benim..ooh artık ele geliyon mu..
ay aklıma ne geldi..hataylı bi arkadaşım vardı..onun bı akrabası şöyle dermiş..kadın dediğin elledin mi parmaklarının arasından eller fışkırmalı..ben de hamilelikte tam o kıvama gelmiştim.. ÇENATO NESLİ....olmuştum ( koca popo) sen kaç kilo aldın toplamda cicim
Hangisinin çalışma saatleri azsa onu seç bence
Şaka bi tarafa neyi seviyorsan hangi meslekte mutluysan onu yap kuzum
vayyy aferim sana ...bence de işinden kariyerinden fedakarlık etme ..
niye ki..ben de sezeryan oldum ama ilk ben gördüm bebişi...epudural yada spinal ol mutlaka...sakın genel anestezi olma emzirmede falan zorluk oluyormuş..ayılırken agrılı oluyormuş..ben spinal oldum çok ta memnun kaldım canım
24ü benim doğum günüm...arkaarkaya olucasssss
günaydın kuzularrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?