Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende çok özledim sizii
bütün anneanneler böyle olsa gerek torun onlar için çocuklarından bile ön planda oluyor sanırım:))
hayırlısıyla dogsunda erken yada geç hiç farketmez balımm benimmm

Günaydın Canlarımmmmmmm

Bugün erken geldim karnımçok aç ama

günaydınnnn annelerin en tatlı ve en tombişi:)) şaka şaka sana çok yakıştı aldıgın kilolar

günaydın kıslar
nanem hoş geldin geçmiş olsun
allahım eşinede tez zamanda sağlık sıhat versinde bebişleiniz gelsin

günaydın yıldızcım hoşgeldinn
çok saol canım benim...aminnnnnnnnnnnn inşallahh

yarencim günaydınnnn

off dün bakıcıdan alırken bi an hüzünlendim benle ne kadar onla ne kadar zaman geçiriyo diye...ama inan beni ayırt ediyo beni gördüğü gibi emmek isiyo dün karnı toktu aldığımda eve geldik yıne meme ıstedı tabı emdı emdı sonunda da kustu..öle düşünmemek lazım ama insan garipsiyo...birazda kıskanıyorum bakıcıdan zannedersem....ay onu bırak insan kaynanasından kıskanıyor çok..geçende aydemette aynı seyı söledi..iyi kadın ama kıskanıyorum dedi..garip bir duygu..

Tamda kahvaltı öncesi sölenirmi yaaa çok kötüsün sennn 5 haftada 4 kilo almışım yine doktorcumdan azar işittim ama salldım gitti valla umrumda değil
inşAllah sende hamiş kalınca anlıcaksın annnenin heyecanını bazen sinir oluyorsun ama çok hoş

şeromuz olsaydı yani bende çoook özledim yaa ama inşAllah iyidir

evet yokluğu hissediliyor...özledik gerçekten..iyidir inşallah evet..topiğin başlarında iyi gün de de kötü günde de birlikteydik..herhalde zamanla üst üste gelen olumsuzluklar bıktırabılıyor bızleri..ama kendi adıma söleyim önceden hep artık girmiycem desem de hep burda buldum kendimikötü geldiğini düşünüyordum ama bana o kadar çok şey kattı ki bir sürü şey öğrendim burda..ve bır cok kısıyede tavsıye edıyorumuyuşturucu alıştırır gibimüptelasıyım yani...umarım şerom da en kısa zamanda toplanır ve döner aramıza

ay bende yogun bir şekilde çalışıyorum(
bu aralar derin düşünceler içerisindeyim...istifa etmeyi düşünüyorum evde oturup ders çalışıp merkez bankasına geçmek istiyorum...yada halkbankasının uzman yardımcısı sınavına hazırlanmak istiyorum..
benim asıl meslegim bankacılık ve çok seviyorum bıraktıgım için çok pişmanım hep eşimin yüzünden oldu bir eve bir bankacı yetermiş
ama şuan onu da ikna ettim tekrar bankacı olmak için...bakalım hayırlısı inşallah...

Bende çok kıskanırım sanırım yaa şimdiden sezeryan olucam herkes benden önce görecek bebegimi diye fesatlanıyorum :2:

maşallah normalde haftada yarım kilo alman lazım yavrum benim..ooh artık ele geliyon mu..
ay aklıma ne geldi..hataylı bi arkadaşım vardı..onun bı akrabası şöyle dermiş..kadın dediğin elledin mi parmaklarının arasından eller fışkırmalı..ben de hamilelikte tam o kıvama gelmiştim.. ÇENATO NESLİ....olmuştum( koca popo)sen kaç kilo aldın toplamda cicim

bende bende demekki herkes birdönem atlatmış ben 1 yıl hiç gelmemiştim sonra dönüşümde topikimizi buldum ve bırakamadım hiç umarım şerom iyidir iyi olur müjdelerle gelir yine

Hangisinin çalışma saatleri azsa onu seç bence
Şaka bi tarafa neyi seviyorsan hangi meslekte mutluysan onu yap kuzum

vayyy aferim sana ...bence de işinden kariyerinden fedakarlık etme ..
Bende çok kıskanırım sanırım yaa şimdiden sezeryan olucam herkes benden önce görecek bebegimi diye fesatlanıyorum :2:

niye ki..ben de sezeryan oldum ama ilk ben gördüm bebişi...epudural yada spinal ol mutlaka...sakın genel anestezi olma emzirmede falan zorluk oluyormuş..ayılırken agrılı oluyormuş..ben spinal oldum çok ta memnun kaldım canım

neslicim bende ele geliyorum amaaaa herşey yasak oldugu için hiç bir anlamı yok
49 kilo ile hamile kaldım yani kaldıgım günü bildigim için doktora ilk 5+5 te gittigimde 53 kiloydum
şuan 66 kiloyum

inşallah ...benim hala umudum varr

ya ben genel yaparim epidural yapamam çok korkuyorum ından asla düşünemem onun yerine normal dogururum
kahvaltı yapıp geliyorum hemncecik

24ü benim doğum günüm...arkaarkaya olucasssss
günaydın kuzularrrr

neslicim bende ele geliyorum amaaaa herşey yasak oldugu için hiç bir anlamı yok
49 kilo ile hamile kaldım yani kaldıgım günü bildigim için doktora ilk 5+5 te gittigimde 53 kiloydum
şuan 66 kiloyum

diyorum başka da bir şey demiyorum..kız yasak ama ele de yasak yok ki..o yasak başka uzuvlarasen 30 kıloyu bulursun bebegım
oooh oooh ben 18 kılo aldığımda ..içten içe şöyle dua ediyordum...allahım herkes şişsin kilo alsın diye...şaka bir yana zaten senin bünyen zayıflığa alışık hamilelik bittiği gibi başlarsın vermeye...benim doğumda 10 kilo gitti..4 aydada 6 kılo gıttı ...2-3 kılo fazlam var hamılelıgın basına gore..ama ben 5-6 kılo vereyım de evlendıgım halıme ulaşayım istiyorum...

ya ben genel yaparim epidural yapamam çok korkuyorum ından asla düşünemem onun yerine normal dogururum
kahvaltı yapıp geliyorum hemncecik

saçmalama hiç korkulcak birşey değil..öle zannediyor insan ama asla öle değil..hiç anlamıyorsun zaten görmüyorsun ki yapılanı...sadece bebeğin çıkarken hissediyon ve de hemen doğuyo zaten iğne yapılıyo sakinleştirici..kız öle deme bu anı sakın kaçırayım de me..o ilk ağlayısını duymk gibisi yok

şeromuz olsaydı yani bende çoook özledim yaa ama inşAllah iyidir

inşallah en kısa zamanda toparlar ve gelir tekrar yoklugu gerçekten çok belli oluyor

kıskanman çok normalki her anne çocugunu kıskanır benim kayınvalidem koca adam oldu oglu hala kıskanır benden ay bazen kayınvalidemin bu durumlarına sinir olsamda yinede sesimi çıkartmıyorum:)))
ama bak annesini nasılda tanıyor egemu çok akıllı çok kimden meme isteyecegini biliyor:))

(ben bişi demedimki ama çok tatlısın ondan öle dedimmki :))
boşver ya sal gitsin dogurduktan sonra verirsin kiloları bünyen çok müsait çünkü
inşallah canım benim inşallahhhhhhh

şerom dayanamaz gelir bana öyle geliyor...biraz toparlansın gör bak solugu burda alıcak:))
bende bu uzaklaşma kararını çok aldım ama olmuyor gerçektende insnaın aklı kalıyor merak ediyor kimler naptı diye...

Allah iyiliğini versin tatlım yaa düşündüğü şeye bak hele:))
ilk onlar görücek ama ilk kucagına sen alıcaksın

Allah iyiliğni versin kızzz:)))
ama maşallah tatlım iyi vermişsin sen kiloları fıstık gibisin valla

Hangisinin çalışma saatleri azsa onu seç bence
Şaka bi tarafa neyi seviyorsan hangi meslekte mutluysan onu yap kuzum

merkez bankasının çalışma saatleri süper ve maaşıda çok çok iyi..ama sınavı çok zor inşallah yaparım yapabilecegime inanıyorum bu beni rahatlatıyor:)
bencede insan nerde nasıl mutluysa o işi yapmalı

saol canım benimmm...artık yeter dedim kendi kendime bankacılık ruhuma işlemişken memurlakta ne işim var ne bekliyorum dedim inşallah hayırlısıyla geri dönücem meslegime..

bu arada fatoşcum tinkerimin dedigi çok iyi birşeymiş ya birşey hissetmiyorsun ama anı yaşıyorsun harika ya bence eger sezeryan düşünüyorsan tinkerimin dedigi gibi de düşün derim canım

24ü benim doğum günüm...arkaarkaya olucasssss
günaydın kuzularrrr

günaydınnn pembedanammmmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnn
biz geldikkk

dün tahlillerim yapıldı ve kahretsinki yine idrar yollarımda iltihap çıktı ay hamile kalmadan önce iltihap nedir bilmezdim,bi hamile kaldım kurtulamadım şu illetten. neyseki yarın doktorumuza gidicez,hem kuzularımı görücem,hemde tarih konuşucaz.:18:
nanemmmm canım hoşgeldinn sende..geçmiş olsun bitanem..çok merak ettim seni ama neyseki iyisin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…