hatcemmm canım benim tüpbebek görüşmesine gittinizmi ne dedi doktor?acaba gittinde benimmi gözümden kaçtı(
Allah iyiliğni versin kızzz:)))
ama maşallah tatlım iyi vermişsin sen kiloları fıstık gibisin valla
merkez bankasının çalışma saatleri süper ve maaşıda çok çok iyi..ama sınavı çok zor inşallah yaparım yapabilecegime inanıyorum bu beni rahatlatıyor:)
bencede insan nerde nasıl mutluysa o işi yapmalı
saol canım benimmm...artık yeter dedim kendi kendime bankacılık ruhuma işlemişken memurlakta ne işim var ne bekliyorum dedim inşallah hayırlısıyla geri dönücem meslegime..
bu arada fatoşcum tinkerimin dedigi çok iyi birşeymiş ya birşey hissetmiyorsun ama anı yaşıyorsun harika ya bence eger sezeryan düşünüyorsan tinkerimin dedigi gibi de düşün derim canım
günaydınnn pembedanammmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnn
biz geldikkk
dün tahlillerim yapıldı ve kahretsinki yine idrar yollarımda iltihap çıktıay hamile kalmadan önce iltihap nedir bilmezdim,bi hamile kaldım kurtulamadım şu illetten. neyseki yarın doktorumuza gidicez,hem kuzularımı görücem,hemde tarih konuşucaz.:18:
nanemmmm canım hoşgeldinn sende..geçmiş olsun bitanem..çok merak ettim seni ama neyseki iyisin şimdi
çok heyecanlıııııı
günaydın canım hoş geldinizgünaydınnnnnnnnnnnnnn
biz geldikkk
dün tahlillerim yapıldı ve kahretsinki yine idrar yollarımda iltihap çıktıay hamile kalmadan önce iltihap nedir bilmezdim,bi hamile kaldım kurtulamadım şu illetten. neyseki yarın doktorumuza gidicez,hem kuzularımı görücem,hemde tarih konuşucaz.:18:
nanemmmm canım hoşgeldinn sende..geçmiş olsun bitanem..çok merak ettim seni ama neyseki iyisin şimdi
günaydın tatlım neden bu kadar uzun sürdüki adetin bi doktora danışsancanım öncelikle hoşgeldinn kac gündür seni merak ediyordum acaba ne yaptı diye..:26:
hayatım gittik görüşmeye dr,umuz cok iyi cok cici bir dr. cok ilgilendi nerdeyse 45 dakika konuştuk herşeyi uzun uzun anlattı allah izin verirde adet olursam ikinci adetimde yani şubattakinde başlıcaz inş...
ptg (embriyonun genetiğine bakma) işlemli tüp bebek uygulanıucak..hatta uludağ üniversitesi genetik bölüm başkanını aradı bizim yanımızda onunlada görüşrütürdü oda aynı şeyi söylkedi pgt,inin bizim için en uygun olacağını bu şekilde sağlıklı dünyaya bebişimin geliceni söyledi bakalım canım kısmet rabbim sağlıklı nasip etsin tek dileğimiz o..
ee birde yaza yine tayin cıktı doğuya gidiyoruzz mayısta belli olucak temmuzda taşınıcaz hatta koçişe söyledim vazgecelim tüpden diye oda istemedi doğuda hiç yaptıramayız dedi öyle işte..:98:
haaaa birde daha kürtajdan sonra adet olmadım..adet olunca tekrar gidicem rahime sıvı verip rahmin durumu bakıcak.. eşimde sprem testi verdi ama sonucunu almadık daha bakalım onda ne gibi sorunlar cıkacak..:94:
inşallah kuzucumm darısı sana en kısa zamanda...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR KAHVALTIMI YAPİM GELİYORUM HEMENN..
günaydınnnnnnnnnnnnnn
biz geldikkk
canım öncelikle hoşgeldinn kac gündür seni merak ediyordum acaba ne yaptı diye..:26:
hayatım gittik görüşmeye dr,umuz cok iyi cok cici bir dr. cok ilgilendi nerdeyse 45 dakika konuştuk herşeyi uzun uzun anlattı allah izin verirde adet olursam ikinci adetimde yani şubattakinde başlıcaz inş...
ptg (embriyonun genetiğine bakma) işlemli tüp bebek uygulanıucak..hatta uludağ üniversitesi genetik bölüm başkanını aradı bizim yanımızda onunlada görüşrütürdü oda aynı şeyi söylkedi pgt,inin bizim için en uygun olacağını bu şekilde sağlıklı dünyaya bebişimin geliceni söyledi bakalım canım kısmet rabbim sağlıklı nasip etsin tek dileğimiz o..
ee birde yaza yine tayin cıktı doğuya gidiyoruzz mayısta belli olucak temmuzda taşınıcaz hatta koçişe söyledim vazgecelim tüpden diye oda istemedi doğuda hiç yaptıramayız dedi öyle işte..:98:
haaaa birde daha kürtajdan sonra adet olmadım..adet olunca tekrar gidicem rahime sıvı verip rahmin durumu bakıcak.. eşimde sprem testi verdi ama sonucunu almadık daha bakalım onda ne gibi sorunlar cıkacak..:94:
inşallah kuzucumm darısı sana en kısa zamanda...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR KAHVALTIMI YAPİM GELİYORUM HEMENN..
hatcemmm canım benim tüpbebek görüşmesine gittinizmi ne dedi doktor?acaba gittinde benimmi gözümden kaçtı(
ayşem canım benim senin sonuçlar noldu??umarım aksi birşey yoktur...rabbim dermansız dert vermesin...inşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun bitanem...
sorma valla pembem..ölüyorum heyecandan.. bi de korku başladı ki sorma:18: neyseki sonunda hayırlısıyla inşallah kuzularımı kucağıma almak varbütün korkulara değer bu
biz biraz uyuyalım
Ooo birisileri ayağını sürümüüüş yaa :))) kalabalık
canım ya benim sonuçlar çok karışıkne iyi ne kötü kesin bişey söylenmedi
başka doktora gidicem sanırım bakalım nolucak
ameliyat günü almak için randevu almaya çalışıyorum bakalım alabilirsem
pazartesi gidicem gün almaya
o ameliyatın öyle sakıncalı olduğunu bilmiyordum azospermıyle ugrasan
bi arkadaştan öğrendim geçen gün onlarda yaptırmıs ameliyat falan
sende hiç bahsetmeyince bilmıosn sandım hayırlısı canım evet tabii son
ihtimal olarak onu görmek lazım...allah korusunn
24ü benim doğum günüm...arkaarkaya olucasssss
günaydın kuzularrrr
diyorum başka da bir şey demiyorum..kız yasak ama ele de yasak yok ki..o yasak başka uzuvlara sen 30 kıloyu bulursun bebegım
oooh oooh ben 18 kılo aldığımda ..içten içe şöyle dua ediyordum...allahım herkes şişsin kilo alsın diye... şaka bir yana zaten senin bünyen zayıflığa alışık hamilelik bittiği gibi başlarsın vermeye...benim doğumda 10 kilo gitti..4 aydada 6 kılo gıttı ...2-3 kılo fazlam var hamılelıgın basına gore..ama ben 5-6 kılo vereyım de evlendıgım halıme ulaşayım istiyorum...
saçmalama hiç korkulcak birşey değil..öle zannediyor insan ama asla öle değil..hiç anlamıyorsun zaten görmüyorsun ki yapılanı...sadece bebeğin çıkarken hissediyon ve de hemen doğuyo zaten iğne yapılıyo sakinleştirici..kız öle deme bu anı sakın kaçırayım de me..o ilk ağlayısını duymk gibisi yok
(ben bişi demedimki ama çok tatlısın ondan öle dedimmki :))
boşver ya sal gitsin dogurduktan sonra verirsin kiloları bünyen çok müsait çünkü
inşallah canım benim inşallahhhhhhh
Allah iyiliğini versin tatlım yaa düşündüğü şeye bak hele:))
ilk onlar görücek ama ilk kucagına sen alıcaksın
o zmn merkez bankasını seçtikmerkez bankasının çalışma saatleri süper ve maaşıda çok çok iyi..ama sınavı çok zor inşallah yaparım yapabilecegime inanıyorum bu beni rahatlatıyor:)
bencede insan nerde nasıl mutluysa o işi yapmalı
bu arada fatoşcum tinkerimin dedigi çok iyi birşeymiş ya birşey hissetmiyorsun ama anı yaşıyorsun harika ya bence eger sezeryan düşünüyorsan tinkerimin dedigi gibi de düşün derim canım
inan ki korkulacak bişey yok...heleki epiduralle, krallar gibi oluyorsun vallahi...
yaa birbirne yakın kimse yok şu topikte, bi doğum koçluğu yapamadık
ben laleye burdan yetişcemm, nefes al nefes verrr... hoş sezercik olcak amaa
inan ki korkulacak bişey yok...heleki epiduralle, krallar gibi oluyorsun vallahi...
yaa birbirne yakın kimse yok şu topikte, bi doğum koçluğu yapamadık
ben laleye burdan yetişcemm, nefes al nefes verrr... hoş sezercik olcak amaa
Yaa birbirne yakın kimse yok şu topikte, bi doğum koçluğu yapamadık
Ben laleye burdan yetişcemm, nefes al nefes verrr... Hoş sezercik olcak amaa
yeliz yakın bana ama haftaiçi falan doğurursam gelemz kız işten yaa
sıkıym dişimi haftasonu doğurayım en iyisi eheueheuTabi hamile kaldıktan sonra
23 nisan olursa aslında her dogum günü tatil olur
bulurum valla bende 25-30 arası bitiririm gibi düşündüm
bende sonra veririm diye umuyorum bakalım valla kızım gelsinde saglıkla ben onları veririm yine
Kız yapamam o perdenin arkasında bilicem ki beni kesiyorlar ben rahat duramam en güzeli bayılim ayılim
yaaa düşünüyorum napimdogmamış bebeyi kıskanıyorum sapıkmıyım neyim anacımmm
o zmn merkez bankasını seçtik
nanem yapamam ben o ameliyatı rahat duramam yani bende ameliyathane fobisi var orayı görmekten çok korkuyorum ameliyat olurken bile bekleme yerinde bayılttılar beni
yeliz yakın bana ama haftaiçi falan doğurursam gelemz kız işten yaa
sıkıym dişimi haftasonu doğurayım en iyisi eheueheuTabi hamile kaldıktan sonra
ahanda biri yeliz demişşşşşşşş geldüm hemennnnn yetişirim kız gelirim vallaaaaaaaaaa aaa dogumuna bilem girerimmm bende ööle korkma falan yok kandan falannnnayyyyyyyyyyyy kocişin giremezse ben girer videoya çekerim dogumunuuu kırmızı nokta falanda koyarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?