aa doğruu ya deli sende istanbuldasın o zaman gliyorum doğumuna fln doğum olmasada ziyaretee
hangi hastaneydi canım bakimym biliyo muyumm
kırmızı noktamı eheueheueheu
benim herüf çektirtmez valla kameraya fln söliim
ama doğuma gelebilirsinn kocişde gelcek destek olurusnuz tek başima nası
doğurym dimi ama canından can çıkıyo
çok kıskançım ben yaaa heleki benim olan bişiyi asla biriyle paylaşamam yani bak aslında kocişe karşı falan değilim kitaplarımı telefonlarımı ıpod laptop yani özel şeylerimi asla paylaşamam bunlara acayip bir sahiplenme duygum var herhalde bebekte öle olucak
ama öle eşimi kardeşimi falan yani insanları çok kıskanmazdım
aman sus sus kocişin duymasın valla
kadınların geninde var sahiplenme bende öleyim valla özel eşyalarımı kimseyle paylaşamam...
eşim bile der hatun bizim çocugumuz olsa sen kimseye dokundurtmazsın valla korkuyorum bana bile dokundurtmazsın der :)) dedim ha şunu iyi bileydin
Yaa istanbuldayımmmaa doğruu ya deli sende istanbuldasın o zaman gliyorum doğumuna fln doğum olmasada ziyaretee
hangi hastaneydi canım bakimym biliyo muyumm
haa öyle miii o zaman sezeryan olacak mecburen...hayırlısı kızzzzzne zaman doğurcan sen
hahahahhaa derşim valla kızzz bebek öylemi çıkarılır diye el bile atarımm kendimde o potansiyeli görüyorum ben
al benden de o kadar ama ben eşya değil de insanları paylaşamam..eşimi bebişimi annemiiii...ablamı bile kıskanmıştım evlenince...eşinden...ben de sevdiklerimi paylaşamam..cadılık yapmam ama içten içe kıskanırım
idil şu kızına söyle bu kadar tatlı bu kadar güzel bu kadar cadı bu kadar masum bakmasın...yoksa yicemmmmm onuuuuu
tinkerbell09,idilcan+,SariLale+,ay_she+,ParadiesAngel+,SeKeR_NaNe+,yelizcem,bellee,AdaUmut,
evettttttt aradığımız tabl buydu herkese tekrar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..gerçi kadro tamam değil ama olsun ....idare ederüüüükkkk
kızlar ya benim öğrenciler hep tokat ağzı konuşuyo yapucuuuuk educuuuuukkkk..bana da geçtiii
hahahahhaa derşim valla kızzz bebek öylemi çıkarılır diye el bile atarımm kendimde o potansiyeli görüyorum ben
aynı bennnnn
idil şu kızına söyle bu kadar tatlı bu kadar güzel bu kadar cadı bu kadar masum bakmasın...yoksa yicemmmmm onuuuuu
20-25 nisan dedier ama ben 17 nisan istiyorum
allah iyiliğini versin senin
Sen küçük kardeşsin dimiiii benim en ufakta senin gibi evlenince kocama uyuz olurdu
ben en büyügüm 2 küçük hep eşyalarımı mahvettikleri için küçük yaşta sahiplenmeye başladım bide kavga ederdim ellediklerindeçok kötü ablayım beeee
Herüf:hatun bizim doğum cd'si nerdeydi?
Hatun: Kırmızı noktalı olanımı yoksa noktasız olanımı soruyorsun:))
Eger dogumlarınızda istanbulda olursam kesin gelirim inşallah...
Aminnnnnnn canım aminnnn
tinkerbell09,idilcan+,sarilale+,ay_she+,paradiesangel+,seker_nane+,yelizcem,bellee,adaumut,
evettttttt aradığımız tabl buydu herkese tekrar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..gerçi kadro tamam değil ama olsun ....idare ederüüüükkkk
Kızlar ya benim öğrenciler hep tokat ağzı konuşuyo yapucuuuuk educuuuuukkkk..bana da geçtiii
Olmaz kocanı almasınlar sölümdeeee çekecem kameraya banaane bananneeeeeee
yaa istanbuldayımmmMecidiyeköyde canım kadıoğlu hastanesi cevahirin hemen yan sokagı
bekleris valla
:
ben yemege gidiyorum kızlar...sakın bi yere kaybolmayın bak gelince yoklama alcam hee:))
hadi herkese afiyet olsunnnnnn
yaparım tabi şekerimmm ooohhoooo daha neler yaparımda belli etmiom:))hoşbulduk balım sende hoşgeldinnnnn
çok sevdim ya yapucuuk educukkk
Bende görüyorum bu potansiyeli sende yelizcim yaparsın valla
Huyumuz kurumasın
eheueheue
Beklerizz canım her zmaan
Tamam tamam allahım yaa ama kocişim olmadna olmaz
beraber yaıcaz biz senlemi yapıcaz kız bebeği eheueheue :d
ama önce hamile kalmam lazım yaa bak bu şart yani hamile kalmadan
doğum yapamam bağırsaklarımı mı doğurayımmm
Kız yeliz hatırlıomusun geçen cevahire gitmedim fln diyodun :d bende gitmedim
lalenın doğuma gideriz ordan çıkıştada cevahire gideriz kız eheueheuehu
tamam şekerim biliyom ben bekle beni incim kefal
Ayyyyyyyyy evet yaaaaaaaaaa ordanda cevahire giderizzzzzzzzz hopppp egleniriz bi güsellllll
Afiyet olsun canımm :)
evet canım küçüğüm..büyükler öle oluyor evetAllah iyiliğini versin senin
sen küçük kardeşsin dimiiii benim en ufakta senin gibi evlenince kocama uyuz olurdu
ben en büyügüm 2 küçük hep eşyalarımı mahvettikleri için küçük yaşta sahiplenmeye başladım bide kavga ederdim ellediklerindeçok kötü ablayım beeee
böööööööööööööööööööööööööööööayyyyyyyyyyyyy topige canavarrrrrrrrrrrr geldiiiiiiiiiii anacımmmmmmmmmmm
tinkercim hiç uğraşma kızımı egeye vermemkimselere vermemmmmmm ben kızımııı
ay ben ne uğraşayım kii..benim oğlum senin kızına bi çapkın bakış atar..kızını kandırır....
aaaa az kaldı fatoşşşşş nisana ne kaldı şurdaaa :18: :18: :18: heyecan var mı heyecan
Kızzz nolcakkk bebegide birlikte yaparızzz ne gerek var kocaya falan
Tamam tamam sustum
bende diom afiet olsun nanemmmmmmmm
biz öğlen yemeğine kaçıyoruz, acıkınca bayılcak gibi oluyorum. vallahi halime bakın yaaaa...
kızımmmmm benim oğlum bi çapkın bakışıyla kandırır senin kızını...hehehehehehhoşgeldin tatlımmmmmmmm
hoşgeldin tatlımmmmmmmm
hpşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?