Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

olmaz kocanı almasınlar sölümdeeee çekecem kameraya banaane bananneeeeeee

al benden de o kadar ama ben eşya değil de insanları paylaşamam..eşimi bebişimi annemiiii...ablamı bile kıskanmıştım evlenince...eşinden...ben de sevdiklerimi paylaşamam..cadılık yapmam ama içten içe kıskanırım

aynı bennnnn

aa doğruu ya deli sende istanbuldasın o zaman gliyorum doğumuna fln doğum olmasada ziyaretee
hangi hastaneydi canım bakimym biliyo muyumm
Yaa istanbuldayımmm mecidiyeköyde canım Kadıoğlu hastanesi cevahirin hemen yan sokagı
bekleris valla

haa öyle miii o zaman sezeryan olacak mecburen...hayırlısı kızzzzz ne zaman doğurcan sen

20-25 nisan dedier ama ben 17 nisan istiyorum

ben yemege gidiyorum kızlar...sakın bi yere kaybolmayın bak gelince yoklama alcam hee:))
hadi herkese afiyet olsunnnnnn

hahahahhaa derşim valla kızzz bebek öylemi çıkarılır diye el bile atarımm kendimde o potansiyeli görüyorum ben

Allah iyiliğini versin senin

sen küçük kardeşsin dimiiii benim en ufakta senin gibi evlenince kocama uyuz olurdu
ben en büyügüm 2 küçük hep eşyalarımı mahvettikleri için küçük yaşta sahiplenmeye başladım bide kavga ederdim ellediklerinde çok kötü ablayım beeee

:))hoşbulduk balım sende hoşgeldinnnnn

çok sevdim ya yapucuuk educukkk

hahahahhaa derşim valla kızzz bebek öylemi çıkarılır diye el bile atarımm kendimde o potansiyeli görüyorum ben

bende görüyorum bu potansiyeli sende yelizcim yaparsın valla

huyumuz kurumasın

idil şu kızına söyle bu kadar tatlı bu kadar güzel bu kadar cadı bu kadar masum bakmasın...yoksa yicemmmmm onuuuuu

tinkercim hiç uğraşma kızımı egeye vermem kimselere vermemmmmmm ben kızımııı

20-25 nisan dedier ama ben 17 nisan istiyorum

aaaa az kaldı fatoşşşşş nisana ne kaldı şurdaaa :18: :18: :18: heyecan var mı heyecan

versin versinnn

eheueheue

Beklerizz canım her zmaan

ayy biliyorum samsunda da bazı köylerde öle konsuuolar bende kapıyoruum gidicne

Olmaz kocanı almasınlar sölümdeeee çekecem kameraya banaane bananneeeeeee

tamam tamam allahım yaa ama kocişim olmadna olmaz
beraber yaıcaz biz senlemi yapıcaz kız bebeği eheueheue :d

ama önce hamile kalmam lazım yaa bak bu şart yani hamile kalmadan
doğum yapamam bağırsaklarımı mı doğurayımmm

yaa istanbuldayımmm Mecidiyeköyde canım kadıoğlu hastanesi cevahirin hemen yan sokagı
bekleris valla
:

kız yeliz hatırlıomusun geçen cevahire gitmedim fln diyodun :d bende gitmedim
lalenın doğuma gideriz ordan çıkıştada cevahire gideriz kız eheueheuehu

tamam şekerim biliyom ben bekle beni incim kefal

ben yemege gidiyorum kızlar...sakın bi yere kaybolmayın bak gelince yoklama alcam hee:))
hadi herkese afiyet olsunnnnnn

afiyet olsun canımm :)

Son düzenleme:

Kızzz nolcakkk bebegide birlikte yaparızzz ne gerek var kocaya falan
Tamam tamam sustum
bende diom afiet olsun nanemmmmmmmm

Son düzenleme:
evet canım küçüğüm..büyükler öle oluyor evet
ayyyyyyyyyyyyy topige canavarrrrrrrrrrrr geldiiiiiiiiiii anacımmmmmmmmmmm
bööööööööööööööööööööööööööööö

Kızzz nolcakkk bebegide birlikte yaparızzz ne gerek var kocaya falan
Tamam tamam sustum
bende diom afiet olsun nanemmmmmmmm

biz öğlen yemeğine kaçıyoruz, acıkınca bayılcak gibi oluyorum. vallahi halime bakın yaaaa...

hoşgeldin tatlımmmmmmmm

hoşbulduk kızlar bu sabah baya bi kalabalıkmışsınızz sevindirik oldum bi an...ama bnm ders çalışmam lazım ne soğmuşum şu iletten negüzelll özgür özgür hergün geziyordum benbide bide annem yeni iş yeri açtım oda hergün beni yardıma bekliyor biryandan ders çalışmam lazım biryandan kayınvaldemin gezmeleri hiç bitmiyorben b....yemiş durumdayım yani anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…