Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızımmmmm benim oğlum bi çapkın bakışıyla kandırır senin kızını...heheheheheh

mağdurum mağdurumda mağdurum

ayyy seliz bu kayınvaliden hiç evinde oturmuyor galibaaa sürekli geziyooo :)))

ayyy seliz bu kayınvaliden hiç evinde oturmuyor galibaaa sürekli geziyooo :)))

malesef canım bide beni rahat bıraksa umrumda olayacaktaa...bak sana ne anlatıcm şimdii ben amileyat oldum gelen giden oldu bitti kayınvaldemin bikaç akrabası gelmek istiyormuş oturmaya hemde geçmiş olsuna kiii ben onları daha önce yemeğede aldım oturmayada aldım.tamam dedim neyse bitnaesi demişki başka şehirde ben günler uzasın öyle gelicem demiş bende tamam ozaman hepsini ozaman alırım dedim yok dedi sen şimdi burdakileri kabul et dedi,o kızla birlikte bidaha hepsi gelecekmiş...bende dedimki bak anne geçmiş olsuna 15-20 dk girilir çıkılır dedim hem ben şimdi bunlara misafir ağırlıyormuş gibi hazırlanıp uğraşıcm 1-2 ay sonra bidaha hepsini bir kız için çağırıcm ya şimdi o kızda gelsin dedim yada hepsini ozaman alayım dedim.dün akşam ordaydık işte anam bi surat bi surat çok kızdı ama umrumda değil yüz verdikçe valla hem bişeyler bekleniyor zaten hiç vaktim yok bir sürü şey başımda ama haklı değilimiyim?

ben geldimmm ohh doydum bi güzel:))
herkesler yedimi yemegini bakim hıı:)

selizcim hoşgeldin bebegim...nbr nasılsın?

ben geldimmm ohh doydum bi güzel:))
herkesler yedimi yemegini bakim hıı:)

selizcim hoşgeldin bebegim...nbr nasılsın?

iyidir tatlım valla napiyim iyi olmaya çalışıyorum sen napıosun nasılsın?senin doktor işi ne oldu geçmişi okuyamadım canım görüşmeye gittnmi?

Kamelya World Holiday Village Otel / Side

kızlarrr bu otel hakkında bilgisi olan varmıııııııııııııı

gittim ve geldim kızlarrrr.. işlerimide bitirdim..
nanemm canım benimle mutluluğumu paylaştığın cok teşekkür ederim hayatımm inş. herşey cok güzel olur bundan sonra...inşallah sende en kısa zamanda başlarsın..
bu arada tayin işi bize bile süpriz oldu daha buraya gecen yaz geldik şimdide doğuya gidicezz nasıl toparlanırım ne yaparım bilmiyorumm..
adetimde neden geciktiği konusunda kürtajdan sonra kanam bitinde ara kanamam gelmişti 3 gün filan belkide ondan gecikti diyorum..

yıldız canım dr. gittim kan aldı kan sonucjnda bu pazartesi cıkıcak eğer gebelik yoksa söktürü alıcam...ama tüp bebek görüşmeye gittimizde rahim cok temiz demişti dr. kist filanda yok yani herşey yolunda..galiba cok stres yaptım kendime ondan gecikti..

hoşgeldinnn canımmmm bu tayin işi her senemi çıkıyoo ayy nekadar kötü yaa bi düzene sokmadan tekrar yeni bi düzen yeni bir ortammm tam alışıyorum derkennn başka bir mekannn llah yardımcınız olsun cnaım her işinde bi zorluğu var tabi napcann..sağlık olsunn

inşallah balım benimmmm....
vardır bir hayır bu tayin işindede güzel düşünmek lazım canım benim...
ay ev toparlamak tekrar yerleştirmek çok zor sen daha iyi bilirsin Allah yardımcın olsun canım keşke yakınımda olsaydın valla gelirdim yardıma

dediğn gibi olabilir canım eger tahlil sonucu negatif çıkarsa söktüücü almak en iyisi sanırım...
hayırlısı olsun bitanem...

Günlük kişi başına 106 tl ye geliyo böyle oteller için normal gibi kıssssss biraz daha araştırr sonra mağdurumdaa ben mağdurum demee

Günlük kişi başına 106 tl ye geliyo böyle oteller için normal gibi kıssssss biraz daha araştırr sonra mağdurumdaa ben mağdurum demee

canım evet günlük 111 tl ye geliyo sürekli araştırma içindeyim ama bu sene o kadar pahalıki oteller anlatamam bundan çok çok daha kötü oeller bile bu fiyata hatta daha yüksege bile var.bide bu otellin bi artı yönü var bu bi grup oteli yani kamelya world die bi alana kurulmuş 3 otel var hangisine gidersen git diger otellerden faydalanabiliyosun iç içe yani oteller ortalama 20 tane havuzu varmış ve aqua parkıda var .ee zaten biz içki içen bi çiftiz istanbulda bardagına 35 tl verdigimiz içkiden orda istedigimiz kadar içebilioruz yani otelin parası hayda hayda çıkıyo tam türk mantıgı heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…