- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızımmmmm benim oğlum bi çapkın bakışıyla kandırır senin kızını...heheheheheh
hoşbulduk kızlar bu sabah baya bi kalabalıkmışsınızz sevindirik oldum bi an...ama bnm ders çalışmam lazım ne soğmuşum şu iletten negüzelll özgür özgür hergün geziyordum benbide bide annem yeni iş yeri açtım oda hergün beni yardıma bekliyor biryandan ders çalışmam lazım biryandan kayınvaldemin gezmeleri hiç bitmiyor ben b....yemiş durumdayım yani anlayacağınız
mağdurum mağdurumda mağdurum
mağdurum mağdurumda mağdurum
ayyy seliz bu kayınvaliden hiç evinde oturmuyor galibaaa sürekli geziyooo :)))
olmassssssssss magdurum ben magdurum magdurumda magdurumm dicennn şekerimmmm
hoşşgeldinnnnnnnnnnnnn tatalım benim b.... yedim falan yazmışın ayıp valla yaaaainsan yanına başka bişelerde alırr
ben geldimmm ohh doydum bi güzel:))
herkesler yedimi yemegini bakim hıı:)
selizcim hoşgeldin bebegim...nbr nasılsın?
ben geldimmm ohh doydum bi güzel:))
herkesler yedimi yemegini bakim hıı:)
selizcim hoşgeldin bebegim...nbr nasılsın?
iyidir tatlım valla napiyim iyi olmaya çalışıyorum sen napıosun nasılsın?senin doktor işi ne oldu geçmişi okuyamadım canım görüşmeye gittnmi?
oooh yarasın arkadaşıma
kamelya world holiday village otel / side
kızlarrr bu otel hakkında bilgisi olan varmıııııııııııııı
Kamelya World Holiday Village Otel / Side
kızlarrr bu otel hakkında bilgisi olan varmıııııııııııııı
gittim ve geldim kızlarrrr.. Işlerimide bitirdim..
nanemm canım benimle mutluluğumu paylaştığın cok teşekkür ederim hayatımm inş. Herşey cok güzel olur bundan sonra...inşallah sende en kısa zamanda başlarsın..
Bu arada tayin işi bize bile süpriz oldu daha buraya gecen yaz geldik şimdide doğuya gidicezz nasıl toparlanırım ne yaparım bilmiyorumm..
Adetimde neden geciktiği konusunda kürtajdan sonra kanam bitinde ara kanamam gelmişti 3 gün filan belkide ondan gecikti diyorum..
yıldız canım dr. Gittim kan aldı kan sonucjnda bu pazartesi cıkıcak eğer gebelik yoksa söktürü alıcam...ama tüp bebek görüşmeye gittimizde rahim cok temiz demişti dr. Kist filanda yok yani herşey yolunda..galiba cok stres yaptım kendime ondan gecikti..
hayırdırr kıss tatilemi gidiyonuzzzzzzzz
canım yardımcı olmak isterdim ama maalesef bir bilgim yok
evettt canım tatil araştırmasındayım erken rezv. Başladı yaaa haziranda inş kısmetse düşünüoruz ama otel konusunda karar veremedik bu otele de bittim heralde bu olur
gittim ve geldim kızlarrrr.. işlerimide bitirdim..
nanemm canım benimle mutluluğumu paylaştığın cok teşekkür ederim hayatımm inş. herşey cok güzel olur bundan sonra...inşallah sende en kısa zamanda başlarsın..
bu arada tayin işi bize bile süpriz oldu daha buraya gecen yaz geldik şimdide doğuya gidicezz nasıl toparlanırım ne yaparım bilmiyorumm..
adetimde neden geciktiği konusunda kürtajdan sonra kanam bitinde ara kanamam gelmişti 3 gün filan belkide ondan gecikti diyorum..
yıldız canım dr. gittim kan aldı kan sonucjnda bu pazartesi cıkıcak eğer gebelik yoksa söktürü alıcam...ama tüp bebek görüşmeye gittimizde rahim cok temiz demişti dr. kist filanda yok yani herşey yolunda..galiba cok stres yaptım kendime ondan gecikti..
ayy evet çok güzell biraz baktımmdaaaaaa
Günlük kişi başına 106 tl ye geliyo böyle oteller için normal gibi kıssssss biraz daha araştırr sonra mağdurumdaa ben mağdurum demee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?