ayy canım benim allah razı olsunn böyle düşünme bile yeter...artık annemle babam gelirler yardıma toplamak cok zor yine acmak daha kolay geliyo bana..inşallah balım benimmmm....
vardır bir hayır bu tayin işindede güzel düşünmek lazım canım benim...
ay ev toparlamak tekrar yerleştirmek çok zor sen daha iyi bilirsin Allah yardımcın olsun canım keşke yakınımda olsaydın valla gelirdim yardıma
dediğn gibi olabilir canım eger tahlil sonucu negatif çıkarsa söktüücü almak en iyisi sanırım...
hayırlısı olsun bitanem...
dimi yaaaaaa fiyatı biraz tuzlu gibim ama olsun 7 gece 8 gün 1491 tl 2 kişi 6 taksit yapıyolar :26::26:
evettt canım tatil araştırmasındayım erken rezv. başladı yaaa haziranda inş kısmetse düşünüoruz ama otel konusunda karar veremedik bu otele de bittim heralde bu olur
bende iyiyim çok şükür canım...
doktor işim yoktu canım bu aralar sanırım karıştırıyor olabilirsin:))
saol balım benimmm
canım evet günlük 111 tl ye geliyo sürekli araştırma içindeyim ama bu sene o kadar pahalıki oteller anlatamam bundan çok çok daha kötü oeller bile bu fiyata hatta daha yüksege bile var.bide bu otellin bi artı yönü var bu bi grup oteli yani kamelya world die bi alana kurulmuş 3 otel var hangisine gidersen git diger otellerden faydalanabiliyosun iç içe yani oteller ortalama 20 tane havuzu varmış ve aqua parkıda var .ee zaten biz içki içen bi çiftiz istanbulda bardagına 35 tl verdigimiz içkiden orda istedigimiz kadar içebilioruz yani otelin parası hayda hayda çıkıyotam türk mantıgı heeee
canım evet günlük 111 tl ye geliyo sürekli araştırma içindeyim ama bu sene o kadar pahalıki oteller anlatamam bundan çok çok daha kötü oeller bile bu fiyata hatta daha yüksege bile var.bide bu otellin bi artı yönü var bu bi grup oteli yani kamelya world die bi alana kurulmuş 3 otel var hangisine gidersen git diger otellerden faydalanabiliyosun iç içe yani oteller ortalama 20 tane havuzu varmış ve aqua parkıda var .ee zaten biz içki içen bi çiftiz istanbulda bardagına 35 tl verdigimiz içkiden orda istedigimiz kadar içebilioruz yani otelin parası hayda hayda çıkıyotam türk mantıgı heeee
canım bizde erken rezervasyon yaptırıp tatile gitmeyi istiyoruz ama yaa hamile kalırsam yarın birgün hamiş hamiş tatil sakıncalı olur diye cesaret edemiyorum canım.buarada silence beache gitmiştik balayında çok güzel bir oteldi tavsiye ederim.
canımm sen tüp bebek için gitmicekmiydin doktora??
canım benim sana tavsiyemmm hiççç hamile kalırsam falan diye düşünme yaptır rezv. git tatile çünkü inan hamilelik için o kadar iyi oluyoki ben hayatımda ilk defa otele tatile gittim geçen sene haziranda ve hemen temmuzda hamile kaldım düşün yani çünkü orda hiç bi derdin olmuyo ya elini cebine atmıyosun maddi derdi parayı unutuyosun ee sürekli yüzüyosun falan spor oluyo hemde karışan yok görüşen yokk oohh kafada rahat olunca bütün stres gidiyo abi sonrada geliyo bebişşş
haticem nasılsınn özledim seni kızzz napıyorsun tayin işi yazaymış bi adet olsaydın canımcım biranönce tadavine başla inş..[/B]
ayy canım benim allah razı olsunn böyle düşünme bile yeter...artık annemle babam gelirler yardıma toplamak cok zor yine acmak daha kolay geliyo bana..
evet canım dr. öyle dedi söktürücü vericem diyee aslında hiç hormon almak istemiyorum ama gelmeyince mecbur..
yelizz bence cok uygun canım sonucta 5 yıldızlı bir otel ve tatil köyü fethiyede tatil köylerinin fiyatları 300-500 arası değişiyo günlüğü düşün..tabi erken rezerve daha uygun oluyo...hemde taksit imakanıda var düşün derim..bizde istiyoduk bu yaz ama taşınma telaşında zor görünüyo..
aaaa az kaldı fatoşşşşş nisana ne kaldı şurdaaa :18: :18: :18: heyecan var mı heyecan
Cevahir ters tabi size dimi bak bize kısmetmişkız yeliz hatırlıomusun geçen cevahire gitmedim fln diyodun :d bende gitmedim
lalenın doğuma gideriz ordan çıkıştada cevahire gideriz kız eheueheuehu
tamam şekerim biliyom ben bekle beni incim kefal
canım biz günlüğü 150 liraya gitmiştik ama biz gitmeden 10 gün önce rezervasyon yaptırmıştık belki erkenden yaptırsaydık dahada ucuza gelebilirdi...ayrıca eşimle ben pek içki kullanmadğımız için okadar parayı boşuna verdiğimiz düşünoyurz.millet su gibi içkisini içiyor parası bizden çıkıyor...
bide canım ben bu aylarda hamile kalsam tatil sakıncalı olurmu??
haticem nasılsınn özledim seni kızzz napıyorsun tayin işi yazaymış bi adet olsaydın canımcım biranönce tadavine başla inş..
merhaba canımmm hoşgeldinnnn..merhaba kizlar,
nasilsiniz???ne var ne yok gökceden haber yokmu.
valla bencede yelizcim cok doğru söylüyosun...canım benim sana tavsiyemmm hiççç hamile kalırsam falan diye düşünme yaptır rezv. git tatile çünkü inan hamilelik için o kadar iyi oluyoki ben hayatımda ilk defa otele tatile gittim geçen sene haziranda ve hemen temmuzda hamile kaldım düşün yani çünkü orda hiç bi derdin olmuyo ya elini cebine atmıyosun maddi derdi parayı unutuyosun ee sürekli yüzüyosun falan spor oluyo hemde karışan yok görüşen yokk oohh kafada rahat olunca bütün stres gidiyo abi sonrada geliyo bebişşş
hadi gözün aydın canımm..cok az kalmışş egemuyla 15 gün doya doya tatil yaparsınız..Kızlar vatana millete hayırlı olsun sınavlarım bitti notlar da girildi e-okula...oooh iş miş kalmadı ben de bi çıktı alabılsem karnelerı ...aptal yazıcı habıre hata verıyo...son bir haftaa
dimi hatçem yaaa dedigin gibi 5 yıldızlı ve herşey önüne gelioo
canımm bebek içinnn tatilll diyoooosnnnnnnnnnnn yani heee
aynene hatçem yaa kaçın vallaaaaamerhaba canımmm hoşgeldinnnn...ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın kızın nasıll..
gökcemden daha haber yokk bizde cok merak ediyoruz..
valla bencede yelizcim cok doğru söylüyosun...
selizcim ben iki senedir her yıl otel tatilimizi erteledik ya bebek olursa diyee ama cok pişmanımm ertelediğime..bence hamiş olsan bilee uçakla gidersin rahat rahat tatil yaparsın hem görmüyormuyuz onca karnı burnunda insanlar gidiyo tatile..
hadi gözün aydın canımm..cok az kalmışş egemuyla 15 gün doya doya tatil yaparsınız..
valla canım ekmek elden su gölden gibi oluyo..aslında her insanın yapması gereken bişeyy. ..belki koçişimi ikna edersem meil izninde kacarızz bizde..
ben evi toplamaya gittim bir uyumuşum bir uyumuşum ohhhhhh yeni uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?