ohh yarasın kuşumaaaa...hoşgeldin canım..
Kızlar herkese ıyı haftasonları
merhaba canımmm hoşgeldinnnn...ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın kızın nasıll..
gökcemden daha haber yokk bizde cok merak ediyoruz..
niye kimsecikler beni görmüyoki.
uzun zamandir gelmedim diyemi
hoşgeldin kız dombilii
laleeee takılıyom ben sana heeeee kızma şekerim dogumdan sonra bişeycik kalmazzzzzz
Herkese merhaba... Ateş ölçme yöntemiyle ilgili bi sorum olacaktı konunun olduğu yere yazdım ama ilgilenen olmadı...
12 Ocakta regl oldum. Ateş ölçme yöntemini yeni duydum ve ben de yarın sabahtan itibaren ölçsem yumurtlama gününü doğru yakalamış olurmuyum? Adetim biteli 3 gün oluyor...
merhaba canımmmmm....
valla bende denedim ateş yöntemini canım ama acıkcası bişeyde anlamadım...
en garantisi bence ovulasyon testiyle denemek..
cünki ovulasyon testinde pozitifi görünce ateşte herhangi bir oynama olmadı..yada ben anlamadım...
cevabın için teşekkür ederim, i.netten araştırdım ama sormak istediklerim olduğu için pek bişey anlamadım... Adetimin 10. Günü oluyor vakit kaybetmek istemiyorum ben de tabi rabbim nasip ederse... Ovulasyon testini eczaneden mi almalıyım i.net sitelerinde görmüştüm sipariş mi versem..
ayy canım benim allah razı olsunn böyle düşünme bile yeter...artık annemle babam gelirler yardıma toplamak cok zor yine acmak daha kolay geliyo bana..
evet canım dr. öyle dedi söktürücü vericem diyee aslında hiç hormon almak istemiyorum ama gelmeyince mecbur..
canımm sen tüp bebek için gitmicekmiydin doktora??
Kızlar herkese ıyı haftasonları
saol canmm .bebisim iyi uyuyo.bende kendime geldim daha iyim.efet efet unuttuk biz seniiiii şaka şekerim şaka nasılsınnn bebeginn nasıl
ahh aşk olsun canım ben dedimyaaaaaa gözünden kactı sanırımmm..bak üstte..
cevabın için teşekkür ederim, i.netten araştırdım ama sormak istediklerim olduğu için pek bişey anlamadım... adetimin 10. günü oluyor vakit kaybetmek istemiyorum ben de tabi rabbim nasip ederse... ovulasyon testini eczaneden mi almalıyım i.net sitelerinde görmüştüm sipariş mi versem..
rica ederim canımm ne demek..
10. gün gec canım atşe için adetinle beraber başlamak gerekiyo adet güne geldiğinde ateşin düşüp düşmediğini daha rahat öğrenirsin..
ben g.g yani internet aldım 2 günde elime gecti..
hem ovulasyon testi için tam zamanıı bencee..eczanedende alabilrisinn...ben ovulasyon testiye hamş kalmıştım ve bircok arkadaşta öyle..
ama pko,lu filan değilsen..pko olduğu zaman sonuc yanlış cıkabiliyo..
ayyy bu konuda bende kararsızımmm eczaneye sormadım daha ne kadar diye netten mi almak daha iyi hatcemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?