Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba... Ateş ölçme yöntemiyle ilgili bi sorum olacaktı konunun olduğu yere yazdım ama ilgilenen olmadı...
12 Ocakta regl oldum. Ateş ölçme yöntemini yeni duydum ve ben de yarın sabahtan itibaren ölçsem yumurtlama gününü doğru yakalamış olurmuyum? Adetim biteli 3 gün oluyor...

merhaba canımmmmm....
valla bende denedim ateş yöntemini canım ama acıkcası bişeyde anlamadım...
en garantisi bence ovulasyon testiyle denemek..
cünki ovulasyon testinde pozitifi görünce ateşte herhangi bir oynama olmadı..yada ben anlamadım...

cevabın için teşekkür ederim, i.netten araştırdım ama sormak istediklerim olduğu için pek bişey anlamadım... adetimin 10. günü oluyor vakit kaybetmek istemiyorum ben de tabi rabbim nasip ederse... ovulasyon testini eczaneden mi almalıyım i.net sitelerinde görmüştüm sipariş mi versem..

ayyy bu konuda bende kararsızımmm eczaneye sormadım daha ne kadar diye netten mi almak daha iyi hatcemmmm

ay ancak gelebildim ya dışarı çıkmıştım...

iyi en azından taşınırken yardımcı olucak annen ve baban sevindim canım...
inşallah biran önce gelir de söktürücüye gerek kalmaz...

canımm sen tüp bebek için gitmicekmiydin doktora??

görüşmeye gideli çok oldu canım ocak ayında gelen kırmızılarla beraber başlıcaktık ama benim kırmızılar geldi eşimde sperm yoktu o yüzden başlayamadık...biraz ara verdik canım benim

Kızlar herkese ıyı haftasonları

sanada iyi haftasonları balım benimmm egemuyu bol bol kokla bizim yerimizedeeee

efet efet unuttuk biz seniiiii şaka şekerim şaka nasılsınnn bebeginn nasıl
saol canmm .bebisim iyi uyuyo.bende kendime geldim daha iyim.
ahh aşk olsun canım ben dedimyaaaaaa gözünden kactı sanırımmm..bak üstte..

ewet canmm yaa kusura bakma gzmden kacmis.bende unutuldum diye korktum.
bende iyim.dogum yapti demekki gelemiyo .

rica ederim canımm ne demek..
10. gün gec canım atşe için adetinle beraber başlamak gerekiyo adet güne geldiğinde ateşin düşüp düşmediğini daha rahat öğrenirsin..
ben g.g yani internet aldım 2 günde elime gecti..
hem ovulasyon testi için tam zamanıı bencee..eczanedende alabilrisinn...ben ovulasyon testiye hamş kalmıştım ve bircok arkadaşta öyle..
ama pko,lu filan değilsen..pko olduğu zaman sonuc yanlış cıkabiliyo..

şimdi daha iyi anladım çok teşekkür ederim, okul dönüşü hemen eczaneye uğrayım bikaç eczane gezeyim hem bilgide alırım ...darısı bize inşallah..
pkolu değilim ama hafif vaji sorunum vardı, yarıya kadar ilişkiye girebiliyoruz.. ama yendik diyebilirim bu şekilde hamile kalan çok tanıdığım var.. bendeki de bi ümit işte 2 ayrı sevinç yaşamak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…