Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım valla ne yalan söylim açıkçası sevindim gebelik olmamasına artık tüpbebege başlayabilirsiniz büyük bir rahatlıkla...ama önce şu körolasıca kırmızılar bi gelse...söktürücü felan verdimi canım?aslında ilişkiye girince söktürücüden daha iyi diyolar gelmeyen kırmızılar geliyor:))

gözün aydın canım

Anladım canım..Hatırladım sanırım bursaya gidiyodunuz tüp bebek için..Hadi hayırlısı.O zaman bir an önce adet olursun da heyecanlı ve mutlu bir süreç başlar senin için inşallah
slm güzeller....dilemmacım hoşgeldin tatlımm ohh maşallah büyütmüşsün bebişleri
hiç resimlerini görmedik ama (
koy da azcık bakalım olmazmı hııı

Büyüdüler canım..Facede var biraz resim canım

haticem sonucların iyi çıkmıs sevindim gebelik olmamasına. artık hızlıca gelir işallah kırmızılar sizde hyaırlısıyla baslarsınız canım.

tinkericm şimdi yıkadım oglanı biraz sakinleşti ama hala tık yok. dedigin fitili aldırsyım bakalım eşime en son care yaparım onu...

dilemmacım hosgeldin kusum..

canım aldır ucuz bırsey zaten evınde bulunsun yazık kız garıbım nasıl sıkıntı cekıyordur yaptır bak nasıl kendıne gelcek..bak bugunle ıkı gun olmuş bekletm daha fazla aksama yaptır kakayı..sbeslenmesı nasıl tek meme mı mamada alıyonuzmu arada...meme verıyodun dıye hatırlıyom..ıkınıyomu yada karnını cekıyorsa kesın kabız..gecmıs olsun canım..fıtılı alınca tıkayıp bıraz bekle kıçı açık kalsın sonra o başlar ıkınmaya be bıren fıskırır haa temkınlı oll

evet canım bende sevindimm...
eşimi hiç sorma canım cok kötü...
öğlen geldi eve yemeğe oturduk moreli bozuk belli ne oldu dedim hiç dedi morelim cok bozukk gece bile uyku uyumadım evet uyumadı döndü durdu..:96:
neyse işte dedi adetin gelmedi ben dedi iyice stres yaptım.:26:.ne zaman adetin gelickte ikinci adetinde başlıcaz tüp bebeğe cok gec kalıcaz böyle giderse falan..bende dedimki ben sana daha önce demiştim hamile kalmadan önce gidelim diye..anam demez olaydımm bir ağlamaya başladıı..:98:.hep ben hatalıyımm herşey benden kaynaklıyo filann..dedim özür dilerim aşkımm ben öyle demek istemedim ama işte nasıl ağlıyoo o ağladıkca ben ağladımm cok kötü olduk..
aslında ben gercekten öyle demek istemedim madem bu kadar acele ediyoduk daha önce söylediğimde neden girişmedik işe..
amann işte neysee meğersem o biran önce başlayıp riskli dönemi batıda atlamak istiyomuş..:85:
haklıda sonucta uzun yol gidicem hiç olmassa 4. ayı gecirmek daha iyi olucak tabi allah izin verirse tutarsa..
sonra dedimki sen şimdiden bu kadar streslisin ya tutmassa o zaman ne olucak demezmi orasını hiç düşünmek istemiyorum..
onuda anlıyorumm cok haklı yaşıtları ikinci bebeklerini büyüttülerr ama biz 6 yıldır hiç b.k yediğimiz yok..facede arkadaşlarını bebekleriyle görünce nasıl içi gidiyorr üzülüyorrr artık oda baba olmak istiyorrr cok haklı ama allahım bunu hayırlı ne yapayımm bende cok üzgünümm elimden birşeyin gelmemesi benide cok üzüyoooo...
ağlıyorummmmmmm yazarken bileeee...
tayininde verdiği bir stres var sanırım iyice gerildik bu ara..

nanem bende cok sevindim...ayy o işi hiç sorma nerdeyse hergün yaptık ama yinede geleceği yok..
sonucları yarın göstericem ben almadım sonucları ondan gösteremedimde artık yarın yazar diye düşünüyorum..

gözün aydın canım
sağol canım..
Anladım canım..Hatırladım sanırım bursaya gidiyodunuz tüp bebek için..Hadi hayırlısı.O zaman bir an önce adet olursun da heyecanlı ve mutlu bir süreç başlar senin için inşallah

inşallah canım sağollll...
kız senin bende yok face...verde bakalımm yada olan önersin banada..

canım benim kıyamam sana yaaa.asker olmak asker eşi olmak gerçekten çok zor ...ama şükredin ki birbirini seven aşık olan bir çiftsiniz..ha bebek olursa ne olur aşkınız daha da büyür meyvelenir..ama şunu bilki çocuk sahibi olup ta mutsuz bır evlılıgı olan onca ınsan var..bence sunu herkes ıyı dusunmelı herseyden once güzel bir aileye sahipsek ona şükretmeliyiz..bebek olur olmaz...elbette çok acı ama en büyük hazine eşlerin birbirine olan sevgisi bence...ki bu sizde var..dediğin gibi yerleşik bir hayatın olmaması stresi arttırıyor..ama naparsın..umarım en yakın zamanda kuzucunuz size gelir ve bu günlerinizi unutturur..ama moral bozmak yok hatıceceım...herşeyin başı stres biliyorsun ki...

evet hayatım cok zor ama ben eşimi cok sevdiğim için onunla bu yolda olmayı sectim..:98:
eşimi cok seviyorum onun bu şekilde üzgün olması beni cok üzüyo..
neden bilmiyorum ben cok rahatımm hiç düşünmüyorum ama o cok streslii artık daha sonra tedaviye başladığımız dönemde ne olur bilmiyorum..
cok şükür evimizde hiç huzursuzluğumuz yok daha 6 yıllık evlilik hayatımızda hiç kavgamızda olmamıştır.tek eksiğimiz bir evlatt rabbim hayırlı olacakasa nasip etsin ne diyeyim..:26:
ben morelimi yükse tutmaya çalıştıkca o morel bozuyoo..neyse onuda toparlıcamm iyi olucak..aminnnn canım inş. bugünleri untmak nasip olur..

Büyüdüler canım..Facede var biraz resim canım

aaa ama bende görmek istiyorum face için isminizi lütfedermisiniz hanımefendi:))

ah canım benim ya...sizi ne kadar iyi anlıyorum bi bilseniz..2 yıllık evli olsamda yinede anlıyorum aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan benim eşimde o kadar çok istiyorki baba olmayı ve gerçekten çok hakediyor..
o da hep kendine olumsuz şeyler söyleyip durur bende iş yok hep benim yüzümden diye o kadar çok üzlüyorumki o öle söleyince ama elimden geldiğincede onu motive edip moralini yüksek tutmaya çalışıyorum...
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah...bu günleri unutturacak hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder canım benim...

inşallah biran önce gelir...ama ben düşünüyorumki canım arada bi lekelenmen oldu ya sanırım ondanda gecikmiş olabilir...

canımmmm yazını şimdi gördümmm çok üzüldüm eşinin morali baya bozuk onuda anlıyorum birde tayin çıktı biranönce olumlu sonuç alıp birkaç ayı geçirip öyle doğuya gitmek istiyor:44:kafası karışık...bence sen adet söktürücü falan al cnm doktorun bişey önermedimi?bu konuda acele ettiğinizi söyledinmi?bence siz bu tüp bebekten olumlu sonuç alacaksınız inşallah birkaç ay geçipte tehliklei dönemi atlatınca taşınırsınız herşey çok güzel olacak haticem her kışın sonu yaz değilmidir?her zor şeyin sonu güzellikle mükafatlandırılmazmı?sizde çok hayırlı bir evlatla mükafatlandırılacaksınız.artık kısır kadın bile doğum yapabilio hamile kalabilio canım rahmin varmı?var yumurtlıkların varmı? var..eşinde sprem varmı? var....zamanı var mış demekki bebeişinizin gelmesine.önemli olan bu zaman inşallah dolmuştur ve size gelmek üzeredir.sen hep böyle olumlu düşün canımmm bunu başarabilmekte çok önemli.sen olacağına inandıktan sonra oldu say!eşinede çok üzüldümmm ağlayıp içini boşlatmışş içinde tutsa daha kötü olurdu çoğu erkek sıkıntısını hep içinde tutar mesela bnmkisi hep içie atar ama iyi değil..sen eşinide kendinide toparla:13:.ben bu tayin işinizde bile hayır görüyorum belkide orası size uğurlu gelecek.sen şimdi biranönce adetin gelsin tedaviye başlayın orası şurası burası diye düşünmeyin oluruna bırakın orda olacaksa orda olsun tüp bebektende olumlu yanıt alacağnıza inanıyorum çünkü sen zaten hamile kalmakta problem çekmiyorsun sizin probleminiz bence ya sağlıksız sperm ada sağlıksız yumurta
kiiiiiiiiiiii tüp bebekte bu iki problemide hallediyorlarsen hiç canını sıkma 6 yıl önce hamile kalacaktın belki ama hayırsız evladın olacaktı.belki şimdi hamile kalacaksın çok hayırlı bir evladın olacak.biz herzaman hayırlısını istemedik mi?bnmde hayırlısıysa olsun bebeğim hepimizinde...

Son düzenleme:

evet hatçem ya olabilir yani o arada gelen lekelenme senin adetin olabilir az gelmiştir belki de ne bilim

yaniii kızlar şunu demek istiyorum ben doktorum bana dediki (un+şeker+yağ) olduktan sonra helva mutlaka olur!!! (yumurta+rahim+sperm) olduktan sonrada çocuk mutlaka olur...erken olmazda geç olur ama mutlaka olur dedi.çok doğru:86: bende artık böyle inanıyorum...eğer Rabbim vermiyosada bir bildiği vardır yargılamak bize düşmez.ama ben inanıyorum kii hiçbirimizin kucağı boş kalmayacak...eğer öyle olsaydı birsürü hacet dilek duları var.çocuğumuzun olması için bile dualar var,onlar olmazdı Rabbim kabul etmeyecek olsa...
hem artık benim bir felsefem var(YAPTIM OLACAK)!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…