Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canımmmm

gamzelim facede yayınladığın o videoyu seyredince ağladım.bende yayınlayabilirmiyim?
canım tabikide paylaşabilrisnnn..ben teyzemde gördümm cok etkilendimm hemen paylaştım..benim için sorun değil yani..
hem hastane hemde ilk 5 ay odamda yatacagı için böle bişi istedim ama netten buldum ingiliz markasıymış ama çinde yapılıomuş kafam karıştı

canım cok tatlıymış beşik bayıldımm..
ayy ballı senin kıscee böyle yaaa herşey bol bol var yani..

Avcılar bana çok ters alsamda getirmem çok zor olur bu taraflardan accık daha araştırim

bu tarz beşikler yapıyolar işte bambu takılmar satan yerlerde

Eklentiler

• $2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $3.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 31
bebek alışverişi çok zevkli kızlar dimi?zaten merak eetmeyin doğumdan sonra da herşey onlar için..kendime bişeyler alıcam diye çıkıyorum bi bakıyorum kızımla oğluma herşey

kızlar tahlil sonuclarım cıkmış yazıyorum..
frt4 12.22 referan ara:7.85-14.42

ft3 6.67 referans ara:3.84-5.99

betahcg 1.15 referans ara:0.49-100000.0

tsh 1.34 referans ara:0.34-5.60

sadece ft3 yüksek biraz o kadar...
gebelikte yokk..

canım cok tatlıymış beşik bayıldımm..
ayy ballı senin kıscee böyle yaaa herşey bol bol var yani..

evet evet kısmetli geliyor kızım karar verebilsem bide ne süper olacak ama

çok sevimli yaa ıkea da fln yokmudur acaba

yok canım ikeada bu başka var ama oda böle değil onuda çok begeniyorum ama bu defa 2 yatak olacak böle sepet olursa farklı olur

bu tarz beşikler yapıyolar işte bambu takılmar satan yerlerde

ZKARAASLAN BAMBU SAN. TIC. LTD. ST.
canım bak bu da bi firmanın linki sen kararını ver taşıma olayını onlar hallederler zaten

Canım çok güzeller teşekkür ederiz teyzesiii

bebek alışverişi çok zevkli kızlar dimi?zaten merak eetmeyin doğumdan sonra da herşey onlar için..kendime bişeyler alıcam diye çıkıyorum bi bakıyorum kızımla oğluma herşey
ayy ne güzel hem kız hem oğlan maşallah

aynen ayşecim bende öle bişi istiyom meloj demişti aslında resmini koycam die ama eliften unuttu sanırım onlada konuşmuştuk çok rahat oluyormuş gerçekten

sevinsemmi üzülsemmmi bilemedim hayırlısı diyim
demekki günün değişiyor senin kuzucummm

de mi annelık ıstee..bızde aynıyız babamızla ...hep oğlana alıyoz ınan daha mutlu oluyorum

rica ederim canım teyzesi yesinn inciyiiiii

canım ben takip edemiyorum pek..sen tüp bebek yaptırmayacak mıydın,yanlış hatırlıyor da olabilirim

sağol lalecim..

smart nerde kızlar?karasu ve bebeği iyidir inşallah merak ettim

fatoş bizde bi ara ablama 2-3 ay bu beşiklerden aradık.ankarada bulamadık bambucularda bile yoktu yani.sonra samsunda bulduk meğersem bambunun adresi samsunmuş.aldık.aynı bu resimdeki beşik gibi ama ayaksız aldık çünkü ayaklılara güevenemedik sanki hepsi kırılck gibiydi.bildiğin normal sepet aldık.eşimde ayaklarını yaptı ama çok süper oldu fotosunu yollayacaktım ama yok.yuvarlak tekerlek yatpı 4 tane.osepetin altınada mobilya yaptırdık o mobilyanın üstünede sepeti yapıştırdılar.her gelen bayıldı hem sağlam oldu hem de çok şeker.annemde süslediiiyalnız okdr masrafı oldu gerçi biz beşiği hediye ettik ama sende bu dediğimi sepeti 60 liraya falan alsın bu dediğim mobilyası 300-400 civarı tutuyor özel yaptırdığımız için ama değmedi sadece 5 ay yatabildi şimdi beşik beni beklio hamile kalınca bize getircem

canım ben sevindim senin adına çünkü tam tüp bebeğe karar verdinizz tekrar bir engel olmasaın.taşınacağınzı halde eşin vazgeçmeyi istemedi herşeyde bir hayır vardır canım...diğer sonuçlardan bişey anlamadım artık orası ayşenin uzmanlık alanı

Son düzenleme:
tinkericm şimdi yıkadım oglanı biraz sakinleşti ama hala tık yok. dedigin fitili aldırsyım bakalım eşime en son care yaparım onu...

dilemmacım hosgeldin kusum..

canım ben takip edemiyorum pek..sen tüp bebek yaptırmayacak mıydın,yanlış hatırlıyor da olabilirim

sağol lalecim..

smart nerde kızlar?karasu ve bebeği iyidir inşallah merak ettim

canım evet tüp beke yaptırıcaz ama kör olmayasıca adetim daha gelmedi..dr. şüphelenip kan testi istedi sonuc bu cıktı işte gebelik yok ama kanı 1 ahfta önce vermiştim hala gelmedi adetim..:18:
gelirse inş. ikinci adette başlıcaz tüpe..

bu arada haberin yok heralde karasu bebeğini kaybetti.. kalbi durduğu için kürtaj oldu canım benim..

slm güzeller....dilemmacım hoşgeldin tatlımm ohh maşallah büyütmüşsün bebişleri
hiç resimlerini görmedik ama (
koy da azcık bakalım olmazmı hııı

karasu malesef bebeğini kaybetti
smart ise hiç gelmiyor
Offf ya çok zor ,çok üzüldüm ..Bu kadar umutlu ,istekliyken ..İnşallah son kaybı olur ,allah bir daha yaşatmaz.Allah isteyen herkese anneliği tattırsın
tinkericm şimdi yıkadım oglanı biraz sakinleşti ama hala tık yok. dedigin fitili aldırsyım bakalım eşime en son care yaparım onu...

dilemmacım hosgeldin kusum..

Hoşbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…