canım tabikide paylaşabilrisnnn..ben teyzemde gördümm cok etkilendimm hemen paylaştım..benim için sorun değil yani..hoşbulduk canımmmm
gamzelim facede yayınladığın o videoyu seyredince ağladım.bende yayınlayabilirmiyim?
hem hastane hemde ilk 5 ay odamda yatacagı için böle bişi istedim ama netten buldum ingiliz markasıymış ama çinde yapılıomuş kafam karıştı
canım bu hasır ve bambu imalatı yapan yerler var magazalar falan oralara bak bi bence ben eve giderken avcılarda bi bambu sandalyeler takımlar falan satan bi yer var orda görüyorum hep bi beşik çok şirin görünüyo resmini çekebilirsem koyarım
Avcılar bana çok ters alsamda getirmem çok zor olurbu taraflardan accık daha araştırim
canım cok tatlıymış beşik bayıldımm..
ayy ballı senin kıscee böyle yaaa herşey bol bol var yani..
çok sevimli yaa ıkea da fln yokmudur acaba
bu tarz beşikler yapıyolar işte bambu takılmar satan yerlerde
ZKARAASLAN BAMBU SAN. TIC. LTD. ST.
canım bak bu da bi firmanın linki sen kararını ver taşıma olayını onlar hallederler zaten
ayy ne güzel hem kız hem oğlan maşallahbebek alışverişi çok zevkli kızlar dimi?zaten merak eetmeyin doğumdan sonra da herşey onlar için..kendime bişeyler alıcam diye çıkıyorum bi bakıyorum kızımla oğluma herşey
canım cok gusel dedıgın gıbı cok kullanıslı oluyo sabah oturma odanda akşam
yatak odanda meltemde co menun daha yatmamıs besıgınde hem böle port bebesı var pempe
orda yatıyo cöm cöm bakıyo çingenee :d
kızlar tahlil sonuclarım cıkmış yazıyorum..
frt4 12.22 referan ara:7.85-14.42
ft3 6.67 referans ara:3.84-5.99
betahcg 1.15 referans ara:0.49-100000.0
tsh 1.34 referans ara:0.34-5.60
sadece ft3 yüksek biraz o kadar...
gebelikte yokk..
bebek alışverişi çok zevkli kızlar dimi?zaten merak eetmeyin doğumdan sonra da herşey onlar için..kendime bişeyler alıcam diye çıkıyorum bi bakıyorum kızımla oğluma herşey
Canım çok güzeller teşekkür ederiz teyzesiii
ayy ne güzel hem kız hem oğlan maşallah
aynen ayşecim bende öle bişi istiyom meloj demişti aslında resmini koycam die ama eliften unuttu sanırım onlada konuşmuştuk çok rahat oluyormuş gerçekten
sevinsemmi üzülsemmmi bilemedim hayırlısı diyim
demekki günün değişiyor senin kuzucummm
tabikide sevin kuşummmm ben sevindim vallaa..sevinsemmi üzülsemmmi bilemedim hayırlısı diyim
demekki günün değişiyor senin kuzucummm
canım ben takip edemiyorum pek..sen tüp bebek yaptırmayacak mıydın,yanlış hatırlıyor da olabilirimkızlar tahlil sonuclarım cıkmış yazıyorum..
gebelikte yokk..
fatoş bizde bi ara ablama 2-3 ay bu beşiklerden aradık.ankarada bulamadık bambucularda bile yoktu yani.sonra samsunda bulduk meğersem bambunun adresi samsunmuş.aldık.aynı bu resimdeki beşik gibi ama ayaksız aldık çünkü ayaklılara güevenemedik sanki hepsi kırılck gibiydi.bildiğin normal sepet aldık.eşimde ayaklarını yaptı ama çok süper oldu fotosunu yollayacaktım ama yok.yuvarlak tekerlek yatpı 4 tane.osepetin altınada mobilya yaptırdık o mobilyanın üstünede sepeti yapıştırdılar.her gelen bayıldı hem sağlam oldu hem de çok şeker.annemde süslediii
kızlar tahlil sonuclarım cıkmış yazıyorum..
gebelikte yokk..
canım ben takip edemiyorum pek..sen tüp bebek yaptırmayacak mıydın,yanlış hatırlıyor da olabilirim
sağol lalecim..
smart nerde kızlar?karasu ve bebeği iyidir inşallah merak ettim
canım ben takip edemiyorum pek..sen tüp bebek yaptırmayacak mıydın,yanlış hatırlıyor da olabilirim
sağol lalecim..
smart nerde kızlar?karasu ve bebeği iyidir inşallah merak ettim
Offf ya çok zor ,çok üzüldüm ..Bu kadar umutlu ,istekliyken ..İnşallah son kaybı olur ,allah bir daha yaşatmaz.Allah isteyen herkese anneliği tattırsınkarasu malesef bebeğini kaybetti
smart ise hiç gelmiyor
tinkericm şimdi yıkadım oglanı biraz sakinleşti ama hala tık yok. dedigin fitili aldırsyım bakalım eşime en son care yaparım onu...
dilemmacım hosgeldin kusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?