Çok cesur gördüm seni
Allah gönlüne göre versin zuzu
buradan gitmek istemıyorum ama yüzsüz gibi gelip
yazamam artık bile bile rahatsızlık veremem kimseye ara ara gırer okurum belki affedın
merak ederim sizleri çünkü...meğer ne kadar bağlanmışım buraya ağlayarak yazıyorum bunları..
böyle veda etmek istemezdim.....hoşçakalın
canlarım ben 1 yıldır tanınmadıysam burda bir yıl daha durmamın hiiiç bir manası yok....
beni gerçekten tanıyor olsaydınız bilirdinnizki asla küslük taraftarı değilim...küslük yok zatenn..sadecebu topik yok benim içinn..yine görüşücez faceden msn dennn...
ALLAHa emanet olunn.....
KÖTÜ KIZZ ELİFFFFFFF.....:79:
beklerse sıpalar 21 şubat canım
Kızlar nasıl bu beşikkkk
kızlar tahlil sonuclarım cıkmış yazıyorum..
sadece ft3 yüksek biraz o kadar...
gebelikte yokk..
ah canım benim ya...sizi ne kadar iyi anlıyorum bi bilseniz..2 yıllık evli olsamda yinede anlıyorum aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan benim eşimde o kadar çok istiyorki baba olmayı ve gerçekten çok hakediyor..
o da hep kendine olumsuz şeyler söyleyip durur bende iş yok hep benim yüzümden diye o kadar çok üzlüyorumki o öle söleyince ama elimden geldiğincede onu motive edip moralini yüksek tutmaya çalışıyorum...
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah...bu günleri unutturacak hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder canım benim......
canımmmm yazını şimdi gördümmm çok üzüldüm eşinin morali baya bozuk onuda anlıyorum birde tayin çıktı biranönce olumlu sonuç alıp birkaç ayı geçirip öyle doğuya gitmek istiyor:44:kafası karışık...bence sen adet söktürücü falan al cnm doktorun bişey önermedimi?bu konuda acele ettiğinizi söyledinmi?bence siz bu tüp bebekten olumlu sonuç alacaksınız inşallahbirkaç ay geçipte tehliklei dönemi atlatınca taşınırsınız herşey çok güzel olacak haticem her kışın sonu yaz değilmidir?her zor şeyin sonu güzellikle mükafatlandırılmazmı?sizde çok hayırlı bir evlatla mükafatlandırılacaksınız .artık kısır kadın bile doğum yapabilio hamile kalabilio canım rahmin varmı?var yumurtlıkların varmı? var..eşinde sprem varmı? var ....zamanı var mış demekki bebeişinizin gelmesine.önemli olan bu zaman inşallah dolmuştur ve size gelmek üzeredir.sen hep böyle olumlu düşün canımmm bunu başarabilmekte çok önemli .sen olacağına inandıktan sonra oldu say!eşinede çok üzüldümmm ağlayıp içini boşlatmışş içinde tutsa daha kötü olurdu çoğu erkek sıkıntısını hep içinde tutar mesela bnmkisi hep içie atar ama iyi değil..sen eşinide kendinide toparla:13:.ben bu tayin işinizde bile hayır görüyorum belkide orası size uğurlu gelecek.sen şimdi biranönce adetin gelsin tedaviye başlayın orası şurası burası diye düşünmeyin oluruna bırakın orda olacaksa orda olsun tüp bebektende olumlu yanıt alacağnıza inanıyorum çünkü sen zaten hamile kalmakta problem çekmiyorsun sizin probleminiz bence ya sağlıksız sperm ada sağlıksız yumurta
kiiiiiiiiiiii tüp bebekte bu iki problemide hallediyorlarsen hiç canını sıkma 6 yıl önce hamile kalacaktın belki ama hayırsız evladın olacaktı.belki şimdi hamile kalacaksın çok hayırlı bir evladın olacak.biz herzaman hayırlısını istemedik mi?bnmde hayırlısıysa olsun bebeğim hepimizinde...
selam kızlarrrrr nasılsınız
yaniii kızlar şunu demek istiyorum ben doktorum bana dediki (un+şeker+yağ) olduktan sonra helva mutlaka olur!!!(yumurta+rahim+sperm) olduktan sonrada çocuk mutlaka olur...erken olmazda geç olur ama mutlaka olur dedi.çok doğru:86: bende artık böyle inanıyorum...eğer Rabbim vermiyosada bir bildiği vardır yargılamak bize düşmez.ama ben inanıyorum kii hiçbirimizin kucağı boş kalmayacak...eğer öyle olsaydı birsürü hacet dilek duları var.çocuğumuzun olması için bile dualar var,onlar olmazdı Rabbim kabul etmeyecek olsa...
hem artık benim bir felsefem var(YAPTIM OLACAK)!!!
yaniii kızlar şunu demek istiyorum ben doktorum bana dediki (un+şeker+yağ) olduktan sonra helva mutlaka olur!!!(yumurta+rahim+sperm) olduktan sonrada çocuk mutlaka olur...erken olmazda geç olur ama mutlaka olur dedi.çok doğru:86: bende artık böyle inanıyorum...eğer Rabbim vermiyosada bir bildiği vardır yargılamak bize düşmez.ama ben inanıyorum kii hiçbirimizin kucağı boş kalmayacak...eğer öyle olsaydı birsürü hacet dilek duları var.çocuğumuzun olması için bile dualar var,onlar olmazdı Rabbim kabul etmeyecek olsa...
hem artık benim bir felsefem var(YAPTIM OLACAK)!!!
slm zehselcim hoşgeldin tatlım nasılsın?rüzgar napıyor annesini üzüyormu oyy kuzum benim ya öp onu bizim yerimizede
zehsel+ ay_she yelizcem SariLale+ SeKeR_NaNe+ MGUNER
selam kızlarrr nasılsınız :82:
neyse kızlarrr ben cıkıyorumm..en kocamanından öpüyorum hepinizii.....
destekeriniz için ayrıca teşekkürlerrr...
zehsel+ ay_she yelizcem SariLale+ SeKeR_NaNe+ MGUNER
selam kızlarrr nasılsınız :82:
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın rüzgarda ıyı masallah büyüyor canım tam 3 ayı doldu bugün işte kerata artık 4. aya dogru ılerlıyoruz baya yarmaz oglum hiçbırseye fırsat vermıyor ama olsun elbet geçıcek bu zamanlar
ıyıyım canım sen nasılsın yegenım nasıl bakalım
hoşgeldin suyummmmmmmmmm
kendi adıma iyiyim sen nasılsın balım
offf bizimde bebegimiz olsa ben mutfaktayken o da peşimden emekliye emekliye gelse annesinin yüzüne masumca baksa sonra hınzırlık yapsa
off kafayı yicem yakında kendimi bu düşüncelerden alamıyorum bi türlü(
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın rüzgarda ıyı masallah büyüyor canım tam 3 ayı doldu bugün işte kerata artık 4. aya dogru ılerlıyoruz baya yarmaz oglum hiçbırseye fırsat vermıyor ama olsun elbet geçıcek bu zamanlar
maşallah rüzgarane çabuk büyüyor u bebekler...
anamm siz hamiş kaldınız dogurdunuz bebişleriniz 3 aylık oldu bizde hala tık yok anammmmm depresyona giricem şimdi:))
evin neşesi kaynagı bıcır olsun tabi birazcık:)
offf bizimde bebegimiz olsa ben mutfaktayken o da peşimden emekliye emekliye gelse annesinin yüzüne masumca baksa sonra hınzırlık yapsa
off kafayı yicem yakında kendimi bu düşüncelerden alamıyorum bi türlü(
ahh canım benim inşallah o günlerde gelecek sakın umudunu kesme
hoşbulduk kuzucumben de iyiyim sağolasın
canım benım ınsallah sızınde olacak ınanıyorum ben sakın haaaaa üzüleyım deme zamanını beklıyor melegın emınım ben
ben çıktım görüşürz
ben çıktım görüşürz
inşallah canım benim hala umudum var...hemde o kadar büyük bir umutki sanki çok kısa bir zaman sonra bende hamiş kalcak gibi hissediyorum kendimi...inş öledir..
inşallah canım benimm böyle umutlu olmana çook sevindimm
Rabbim tez zamanda göndersin bebeğinizi sizlere,inanki sürekli dua
ediyorum tek tek isimlerinizle.. Allah kabul etsin inşallahh...
çok saol canım benim biliyorum dualarınızdan eksik etmediginizi inşallah Rabbim sizin dualarınızla bizlerin hamiş kalmasını nasip eder tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?