banada böbrek için yattığım hastanede kadın doğum bölümünede kontrol ettirdiler oradaki dr da kız dedi şimdi 2 dr kız ,1 dr erkek dedi
kızıııııım bı günler geçecekkk yarın öbür gün sıpan gelecek..ve çok güzel bir sofrada seni oturtturmayacak bileee..tadını çıkar bu günlerinin..bizimki büyüdükçe kuduruyo...şimdi de poposunu kaldıra kaldıra ilerliyo yerinden..biz sofradaysak tamam onu tutabılene aşk olsun..mememı acıyom sofranın ortasında o da eşlik ediyo bize...o nedenle tadını çıkar ..bu arada ben de fena sayılmam sıcacık odun sobası internet veeee sölemeyim canınız çekmesin
hayırlısı neyse o olsun canımmmm senin gönlünden geçen ne?banada böbrek için yattığım hastanede kadın doğum bölümünede kontrol ettirdiler oradaki dr da kız dedi şimdi 2 dr kız ,1 dr erkek dedi
ya nesli bende biliomusun şimdi herşeyi yavaş yavaşa yapıom tadını çıkara çıkara
dün duşa girdim 1 saat ohhh nasılsa 3 ay sonra 5dk da yapıp çıkmam gerekeceko yuzden son 3 ay bol bol geniş geniş yaşamın tadını çıkarmam lazım
ya nesli bende biliomusun şimdi herşeyi yavaş yavaşa yapıom tadını çıkara çıkara
dün duşa girdim 1 saat ohhh nasılsa 3 ay sonra 5dk da yapıp çıkmam gerekecekO yuzden son 3 ay bol bol geniş geniş yaşamın tadını çıkarmam lazım
dimi dimiii
bencede kızz tadını çıkar valla.banada annem falan çok uyuyosun 11e kdr yatıosun diyolar yatacam valla bebek olunca zaten yatamıcam eniyisimi şimdiden tadını çıkarayım[/B]
ege kucak delisiydi ilk aylarda tam bir makak maymunu....o gün eşim yok evde ama duş almam lazımdı...bu oğlanı oturttum anakucagına..kabının onune koydum bı guzel actım kapısını ..öle yıkandım ama dans ede ede oyalamak ıcın ..ege bole agzını acmıs bana bakıyodu deli mi ne der gibi..vel hasıl duşumu aldım ama birde bana sor..çok oldu öle saçımı bile tarayamadığım anlar...
ege kucak delisiydi ilk aylarda tam bir makak maymunu....o gün eşim yok evde ama duş almam lazımdı...bu oğlanı oturttum anakucagına..kabının onune koydum bı guzel actım kapısını ..öle yıkandım ama dans ede ede oyalamak ıcın ..ege bole agzını acmıs bana bakıyodu deli mi ne der gibi..vel hasıl duşumu aldım ama birde bana sor..çok oldu öle saçımı bile tarayamadığım anlar...
di diii diiii
Bende artık yatıyorum yataktan çıkmıyorum bütün gün totomu devirip yatıyorum
Yaa çok zor dimi bakalım ben napcam düşününce herşey değişecek 4 yıllık düze yok olucak bakalım nasıl olacak
tinker hep düşünmüşümdür çocuk olduğunda evde kimse olmazsa banyoya falan nasıl girerim diye uyutup bile girilmez demi ya uynadıysa korkusuyla yıkanamam bile...çocuk büyütmek gerçekten zor iş allah yardımcınız olsun...
ıkı 3 ay sonra alışıyor insan ..ilk ay zor oluyor ama ben dun dusundum onceden bu kadar iş yapmazdım diye ütüler birikirdi bazen ta ki kıyafet kalmazdı o zaman utulerdım..şimdi ne mümkün ege bey utusuz gıyemez...mutlaka yapılıyo utu camasır ...ama alıştım işte...sadece aksam 9 da anca oturuyom..sonrada uyuyom zaten günler çooook hızlı geçiyo yani..bi bakmışız ömür geçmiş gitmiş..tıpkı annelerimiz gibiii
inşAllah bizde yaşarız yaaaa zor ama güzeldir
canım benim olmadı ama sanırım bebek büyüdükçe kisti eritiyo yada parçalıyo sanırım nasılsa doktor kontrolündesin bişi olursada hemen müdehale ederler allahım hayırlısı ile geçirir işalah
banada kist var demişti ilk aylarımda kendiliğinden kayboluyor üzülüp dert etme
ben kahvaltı yapıom çalışanlara gıcık vermek gibi olmasın da
kızlar benim çalışmalarda sona erdi....bekliyoruz...
ıkı 3 ay sonra alışıyor insan ..ilk ay zor oluyor ama ben dun dusundum onceden bu kadar iş yapmazdım diye ütüler birikirdi bazen ta ki kıyafet kalmazdı o zaman utulerdım..şimdi ne mümkün ege bey utusuz gıyemez...mutlaka yapılıyo utu camasır ...ama alıştım işte...sadece aksam 9 da anca oturuyom..sonrada uyuyom zaten günler çooook hızlı geçiyo yani..bi bakmışız ömür geçmiş gitmiş..tıpkı annelerimiz gibiii
çok güsel canım ama altı pek saglam gibi durmuyo hastane içinmi buuuuu
Dilemma gelmiş ikiz annesi hoşgelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?