Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya nesli bende biliomusun şimdi herşeyi yavaş yavaşa yapıom tadını çıkara çıkara
dün duşa girdim 1 saat ohhh nasılsa 3 ay sonra 5dk da yapıp çıkmam gerekecek o yuzden son 3 ay bol bol geniş geniş yaşamın tadını çıkarmam lazım

banada böbrek için yattığım hastanede kadın doğum bölümünede kontrol ettirdiler oradaki dr da kız dedi şimdi 2 dr kız ,1 dr erkek dedi
hayırlısı neyse o olsun canımmmm senin gönlünden geçen ne?

bencede kızz tadını çıkar valla.banada annem falan çok uyuyosun 11e kdr yatıosun diyolar yatacam valla bebek olunca zaten yatamıcam eniyisimi şimdiden tadını çıkarayım

ege kucak delisiydi ilk aylarda tam bir makak maymunu....o gün eşim yok evde ama duş almam lazımdı...bu oğlanı oturttum anakucagına..kabının onune koydum bı guzel actım kapısını ..öle yıkandım ama dans ede ede oyalamak ıcın ..ege bole agzını acmıs bana bakıyodu deli mi ne der gibi..vel hasıl duşumu aldım ama birde bana sor..çok oldu öle saçımı bile tarayamadığım anlar...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Seliz......................................1 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:

Di diii diiii

bencede kızz tadını çıkar valla.banada annem falan çok uyuyosun 11e kdr yatıosun diyolar yatacam valla bebek olunca zaten yatamıcam eniyisimi şimdiden tadını çıkarayım[/B]

bende artık yatıyorum yataktan çıkmıyorum bütün gün totomu devirip yatıyorum

yaa çok zor dimi bakalım ben napcam düşününce herşey değişecek 4 yıllık düze yok olucak bakalım nasıl olacak

tinker hep düşünmüşümdür çocuk olduğunda evde kimse olmazsa banyoya falan nasıl girerim diye uyutup bile girilmez demi ya uynadıysa korkusuyla yıkanamam bile...çocuk büyütmek gerçekten zor iş Allah yardımcınız olsun...

ıkı 3 ay sonra alışıyor insan ..ilk ay zor oluyor ama ben dun dusundum onceden bu kadar iş yapmazdım diye ütüler birikirdi bazen ta ki kıyafet kalmazdı o zaman utulerdım..şimdi ne mümkün ege bey utusuz gıyemez...mutlaka yapılıyo utu camasır ...ama alıştım işte...sadece aksam 9 da anca oturuyom..sonrada uyuyom zaten günler çooook hızlı geçiyo yani..bi bakmışız ömür geçmiş gitmiş..tıpkı annelerimiz gibiii

evet bırakamıyo ınsan telsiz var ama ben daha yenı yenı kullanıyorum ..ılk aylar çok kusuyodu..boğulur duymam korkusu cok fazlaydı ..zor tabii

inşAllah bizde yaşarız yaaaa zor ama güzeldir

banada kist var demişti ilk aylarımda kendiliğinden kayboluyor üzülüp dert etme

inş kızlar ya doktor aşırı bir karın arın olursa hemen gel dedi çok şükür öyle birşeyim olmadı.o içerde boğum yaparmış eğer bi sıkıntı olursa bakalım 10 gün sonra tekrara gidicez umarım kaybolmaya başlar

ben kahvaltı yapıom çalışanlara gıcık vermek gibi olmasın da

kızlar benim çalışmalarda sona erdi....bekliyoruz...

hayırlısı canım

aslında doğru söylüyorsun zaman ne çabuk geçiyor biz istesekte istesekde ...

bu arada anneannem midem bulantım için leblebi ye dedi yemek arasında aldım bakalım ne kadar faydası olucak

canım bu hasır ve bambu imalatı yapan yerler var magazalar falan oralara bak bi bence ben eve giderken avcılarda bi bambu sandalyeler takımlar falan satan bi yer var orda görüyorum hep bi beşik çok şirin görünüyo resmini çekebilirsem koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…