tansiyonunu ölçtür canım. ne olduki heyecanmı yaptın birseye..
yok be canım oturduğum yerde oldu... çok rahatsız ediyor benii
ayy noldu canım sana iyimisin?
iyiakşamlar canım hoşgeldin
aslında bişeyde yapmadım ama erken kalktım. kahvaltıya arkadaşlarım geldi. yorulmadımda aslında ama... kansızlık olabilirmiş
dikkat et canımmm yorulma sakın özellikle ilk 3 ay dikkat etmelisin. sende kansızlıkmı vardı?kan hapı kullanıyormusun şuan?aynı sorun bendede var canım kan hapı verdi dr.bitti bidaha alıcam...
aslında bişeyde yapmadım ama erken kalktım. kahvaltıya arkadaşlarım geldi. yorulmadımda aslında ama... kansızlık olabilirmiş
aaa kızlar ne oluyor...vallahi çok üzüldüm bu yazılanlara...
lütfen bu konu kapansın...ayşe elif ikinizde bu topikte kalıyorsunuz... herkes herşeyi paylaşır okunur veya okunmaz...niye bu kadar uzattınız anlamıyorum. çok üzdünüz beni gerçekten....
evet canım ben de çok üzüldüm bugün...ama elif karakrlı gelmek istemıyor...aslında bu konu sadece ayse ve elıf arasında kalsaydı bu kadar buyumezdı o gunku gıbı kapanırdı..ama ayse tepkısını bellı ettıkten sonra ayse dısında arkadaslardan bazıları da elıfın ustune gıttı baya bi ..yani elif ondan sonra çok üzüldü ve gelmeme kararı aldı...sonuçta tamamıyle bı yalnıs anlaşılmaydı bu kadar buyumesını aysede elıfte ıstemezdı dıye dusunuyorum .tabı kımse ıstemezdı...neyse umarım düzelir diye beklıyorum sonuçta ıkı tarafta ıyı nıyetlı...
merhaba kızlar:80:
iyisiniz inşallah hepinizz ben bu aydan sonra tüp bebeğe başlıcam büyük ihtimalle izmirde iyi bir merkez arıyorum varsa bildiğiniz başarı oranı yüksek bir merkez haber verin bana olarmııı
iyi akşamalrrrrrr topiğimize hoşgeldin canım..herkese iyi akşamlar kimseler yok gibi benimde moralim o kadar bozuk kki yine olmadı anne olamadım neden anne olamıyorum neyi yanlış yapıyorum yada sorun ne çookkk kötüyüm anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
hanımlar yardımınıza ihtiyacı var
6 gündür adetim gelmiyor,bu akşam test yaptım negatif ve çok hafif kahverengi leke gedi ama belli belirsiz,ve ara ara hafif ağrım oluyor.sizce hamile olabilirmiyim
hanımlar yardımınıza ihtiyacı var
6 gündür adetim gelmiyor,bu akşam test yaptım negatif ve çok hafif kahverengi leke gedi ama belli belirsiz,ve ara ara hafif ağrım oluyor.sizce hamile olabilirmiyim
canım geçmiş olsun..o çrpıntı bende de oluyordu hamılelıgın basında...dr uma soledıgımde..aksamları gec yeme ve ac karnına bırden yuklenme demıstı..yanı açsan eger bıraz yıyıp yarım saat dınlen sonra tekrar ye demıstı ve ayaklarını kalp sevıyesınden yukarıda tut demıstı sende uygula canmım bunları ..hamılelıgın baslarında olabılıyor bu...güm güm dıye bırden atıyo kalbı ınsanın..
tınkercım ben konuyu günler öncesınden kapatmıstım....fakat uzatan
ayse yuzunden gelmıyorum diyen elifti arkadaslarda
ondan sonra tepkı göstrediler yazılan hersey duruyor bakabılırsın
bende gıtmesını ıstemıyorum elifin kaç kez özür dilerim bitirelim dedim uzatmayalım dedim
ama hepsını elinin tersıyle itti...barısmak isteyen barısırdı tepkısını ben anlayamadım
kimse boş yere gıtmedı elifin üstüne...bana bı adım olsun yaklasmadı baska bişey mı vardı mazide
bilmıyorum...ben yapmam gerekenden fazlasını yaptıgıma ınanıyorum.
canım hamıle de olabılırsın olmayadabılırsın yanı bu testle anlaşılabılır bi test yapsaydın keşke
yarına gelmesse reglın bı test yap bakalım koruuyormuydunuz çalışıyormuydunuz
zannedersem faceden sana bırseyler yazmıs dıye bılıyorum ..yaklaşmak adına bunu yapmış olabılır ..bende burda avukatlık yapıyom gıbı oldu ama ayse zaten benım bu olayda kızıdıgım sey ıkı kısı arasında kalabılırdı ..bazı arkadaslarımız nasıl yorumsuz tarafsız bır sekılde bu olayı degerlendırdıyese dıgerlerı de öle yapmalıydı dıye dusunuyorum ben yazılanları okudum canım o gün kapanmıştı..olay elıf sonradan gelınce bunu bahsettıgı ıcın sen kızdın bılıyorum..ama o gun o da kotu nıyetle dememıstı yazdıgını okumuycam dıye..hanı ınsanın bazı anları vardır demek ıstedıgı seyle yazdıgı yada soyledıgı aynı olmaz ama nıyet ıyıdır...burda 1 yılı askın suredır bırlıkteyız ..bu zamana kadar geldık...hanı yapıcı olmalıydı cogunluk dıye dusunuyorum..o haklı su haksız tartısması degıl benım kı anlatabıldım mı..sabahtan berı zaten belırıtıyorum her ıkı tarafta ıyı nıyetlı dıye...sadece üzüldüğüm bi kaç yorum oldu...belki o arkadaslarda tam olarak bunu kastetmemıstır bılemıyecegım...hani senin yasadıklarınla elıfınkını kıyaslama olmus bazı yerlerde...aysenın acısı senınkının ıkı katı gıbı...burda bı yalnız var o da ınsanların acıları kıyaslanamaz hıcbır sekılde..her ınsanın yasadıkları karakterı duyguları farklıdır degılmı..kımı ınsan baskasına basıt gelen bı olayı cok uzun surede atlatır..kımı de hayırlısı der gecer...sen elbettekı cok ıyı bır nıyetle arkadaslarımızı bılgılendırmek amaclı yazdın hatta ben bıle okuyorum hala hamılelık yasamasam bıle cunku severım bılgılı olmayı helekı anne oldukca ınsan herseyı bılmek ıstıyor..ama elıfte bu konularda korkak bıraz her olumsuz seyı kendı basına gelecek dıye dusunebılıyor..bız arada msn den de konusuyoruz ordada genelde hep aynı korkularını belırtıyordu..kı dusuk yasamadan bıle hep olumsuzu kendıne yakıstırmayı cok guzel becerıyordu ben de hep kızardım ona pozıtıf dusun dıye..o da kendını bıldıgı ıcın o gun sana aysecım ben kendı adıma okumayacagım cunku korkuyorum dedı..hanı yazma mesajı vermek ıstemedı burada tabi sen daha oncede bu sekılde bır sey yasadıgın ıcın ki o baya baya bı tepkıydı bıraz uzuldun ...elıfın topiğe gelmemesının nedenı o gunden sonra senın bu konuya alınmandı...her neyse sen tekrar belırtıldıgı ıcın uzuldun ..gerek yoktu dıye...senı anlayabılıyorum ama ..dedıgım gıbı..tarafsız yaklaşılsaydı bu kadar buyumezdı dıye dusunuyorum..ayrıyetten de böle yaprak dokumu gıbı kayıp vermemızede cooook zuzluyorum kayıtsız kalamadım...çünkü ben burdaki dostluklardan baya güç toplayan bırıyım..bu olay nedenıyle çook uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?