Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatunummm hoşgeldin canımmmm...
gecen k.k topiğin varmış onu okudumm..
ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenmişsin yanlışlıkla...
gercekten ovulasyon testi hamileliği belirleyebiliyormu..:97:
sen o zaman hamişmiydinn..merak ettim canım yazarsan sevinirimm..

kızlar iyi geceler hepinize.

Tinker sana da selam,
galiba benden bahsediyorsun alıntı yaptığım yerlerden anladığım kadarıyla, evet ben de yorum yapma ihtiyacı hissettim, çünkü kapanmış bir konu yeniden alevlendirildi elif tarafından. Ve ben "ayşe x2 kez yaşadı" derken kesinlikle elifin yaşadıklarını hafifsemedim, kıyaslamadım, yazımda herkes kendi yaşadığını kendi bilir herkesin acısı kendine falan da demiştim ayrıca.
Sadece herkes herkesten birşeyler öğreniyor yarın birgün bizim de başımıza gelebilir ne kadar korksak da boş demek istedim, ayşenin bunları yazma konusundaki niyeti budur dedim yani.
Sen de birkaç yerde bazı arkadaşlar..... diye başlayıp yukarıdaki gibi diyorsun iki kişi arasında kalsaydı d iyorsun.
Bazen insanlar kendi davranışlarındaki olumsuzlukları kendi kendilerine bulamıyorlar, objektif bakamıyorlar, bu nedenle dışarıdan birilerinin fikirleri ortaya konulduğunda durup karşıdan kendini izleyebiliyor.
Ne elifi üzmek isterim ne de ayşe'yi ve ne de seni.
Ben sadece topicteki en büyük olarak doğru ve yanlış neyse onu yazdım,
kesinlikle taraf tutma gibi bir olayım da yok, herkese aynı yerde duruyorum, burdaki herkesi seviyorum.
Hiç amaçsız ve hedefsiz sadece burayı ve buradakileri sevdiğim için geliyorum.

canım bebek yenıyse tabıı kı farkeder ama 6 gun gecmıs yaa baska bıseyde olabılır
bebek çalışmasına baslamadan once bi jınekologa gıdıp muayene olsydın keske
cunku basit idrar yolları iltihabı veya hafif yaralar engeller olusturabılıyorlar....test yapmıssın negatıfmıs
gozumden kacmıs canım....ıstersen bı doktora gozuk yarın en ıyısını doktor bılır bi sorun varsada
yardımcı olur...kadın hastalıkları hemen farkedıldıgınde önemsiz şeylerdir canım
sen jınekolojık muayenenı ıhmal etme hıc her kadının böyle yapması lazım aslında ama dıkkat edemıyoruz bazen.
canınnı sıkma stres yapma kendını bırak....zevk için seviş öncelıkle bebek ıcın değil
bebek gelecekse gelsin keyfi bilir....ama muayenenı de ol herseyın yolunda gıttıgıne emın ol :)

canım hatçem, hoşbuldum diyeceğim gönülden olmayacak pek neyse hoşbuldum yine de.

evet canım bu yaz değil önceki yaz kimyasal bir gebelik geçirdim o zaman yanlışlıkla gebelik diye yaptığım test ov. testiymiş ve çift çizgi çıkmıştı daha sonra dr kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin dedi, çünkü yaklaşık bir hafta on gün sonra falandı sanıyorum hastalanmıştım, ya da hastalandığımı sanmıştım ama yine herşeyi olduğu gibi kimyasal gebeliği de buradan öğrendim bitanem.

aşk bebeğisi olsun

çokk teşekür ederim cnm senden başkada cvp yazan olmadı sanırım unutuldum ben:86: cnm yarından itibaren başlıyorum ön görüşmelere rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bu yolda baş koyanları... umarım seninde ilk denemede olurda rabbim daha fazla bekletmez senide benide ve tüm isteyenleridee bu arada naptın test yaptırcaktın sonuç ney:18:

kızım sen ne zaman yazdınnben görmedım tüp bebıs hee

şekerım gec bıle kaldın yaa en güzeliii inşallahh hersey yolund agıde rbak beren aplada izmirde

o da tüp bebek yaptırdıydı ıstersen bı özel mesaj fln at bilgi iste sana yardımcı olur sekerımmm

hadı senden taraftanda teyze olalım artık yauu

Ben geldimmm ama çok kalamıcam yine meraktan kimler var diye anam bütün günüm burda geçmeye başladı yine sevinsemmi üzülsemmi bilmiyom

pembedanam benim benimde çarpıntılarım oluyordu dr a sordugumda az yede az kilo al olmaz demişti Neslininde dediği gibi hızlı yemekten yada çok yemekten oluyomuş panik yapma bence

canım ben zaten haklı haksız aramak yerıne tarafsız kalalım dıyorum zaten ayseye yazarkende arkadaslar belkı bu sozcuklerı sarfederken de ıyı nıyetle yazmıslardır dıye de belırttım ayrıca ..genelleyerek konuşmayı tercih ediyorum çünkü ada yonelık konusma yapmaktan hoşlanmıyorum...şu şu şu suçlu tarzında yaklaşamam asla olaya...burada hepimiz bu topiği seviyoruz ve hepimizin amacı burdapaylaşmak ıyıyı guzelı veya yasanılan olumsuzlukları..demek ıstedıgım sey hanı sıze gore haksız olsa bıle sıcagı sıcagınayken bu sekılde yuklenılmemesı gerektıgı ..bu şekilde düşünüyorum..zaten ayse kendını çok güzel ifade edebılen bırı..burada hepimiz için gecerlı...grup ıcerısınde ve arkadas topluluklarında ıkı kısı anlaşmazlık yasarsa bu ıkı kısı arasında kalıp dıgerlerı de ara bulmalı dıye dusunuyorum ben..dediğim gibi sizin de kötü niyetli olmadıgınıza ınanıyorum ama bazen ters tepebılıyo dmeekkı ..fazla ustune gıdıldıgını dusndu ve artık gelmek ıstemedıgını yanlış tanınmısım dıyerek ayrıldı zaten..bende bundan korkuyordum sabah..neyse en yakın zamanda duselmek umıdıyle ..tek amacım o su an..yoksa tadımız tuzumuz kalmayacak bu gidişle

görmedinmiii ayşem gözlüklerini takmayımı unuttun bacımm sen yaaa:82: beren ablamııı o kimidi kızzz niki ney kızz tabiki danışmak fikir almak isterimmhatta tam süper olur fikre ihtiyacım varr :79:

ya insan hamilelikte kaba olacak ama biraz hayvaniiii bir şekilde saldırdığı için yemeye bu tarz seyler olabılıyo bunye bu danalıga yavas yavas alısıyooo..kendım öledim de ordan bılıyom çatlayana kadar yıyordum nede olsa gobek var sıssede bebek zannederler dıye..ama olemı sımdı bebek gıttı gerıye kılalarım ve ben bas basa kaldık allaha sukur 16 sı gıttı 2 sı kaldı...spor yapıyorum ınsallah yaza kadar o ıkısıde gıdecekkk

anladım hatunummm..
bende yaptımda bugün silik cizgi ama o kadarda güvenmedim..evde test kalmadı başka ovulasyon testini denedimdi..
neyseki kan testinde cıkmadıı..ama kan testini 1 hafta önce verdim hala gelmedii..yarın tekrar çarşıdan gebelik testi alıcam bişey cıkmassa söktürü alıcam artıkın..
sağol canım ayrıca teşekkürler..

hadi bakalım hayırlısı olsun canım şimdiden..yarın görüşmeden sonmra yaz buraya merak ederim..
inş. herşey yolunda gider..
benimde test sonucları 1.15 cıktı yani negatif..cok sevindim bu işee..ama yarın yine gebelik testi alıcam bakıcam tekrar cıkmassa bişey içicem söktürücü..

hayırlısı olsun canım, allah en iyisini ve en güzelini göstersin sana, dualarını kabul etsin inşallah, bizler de dua ediyoruz, allah yardımcın olsun, tüm gönlümle diliyorum ki bebişin en yakın zamanda kucağında olsun.........

hee bencede tam anlamıyla dana gibi yiyorsun kız gecen kızartmış ekmekle kahvaltı yapim dedim bir baktım 1 ekmek bitmek üzereydi çüşş fatoş dedim sonra yerimden kalkamadım bütün gün yattım kalkamadım sonra reflü nie oluyo diyorum aa akılsız yersen nefes almadan olur tab.i dimi

abbbooooo maraşşşşş demek ıstıyorum fatoşş.(.bizim oralarda maras dondurması ole satırlırda)

yavrum maşallah nazardegmesın de 1 ekmek cok degıl mı neyseki kendini çüşşş falan dıyerek dızgınleyebılmıssın helal yaniiiof kız mısır gevregı ye..sutle ılk once hamılelıkte faydalıymıs baya...sonra kahvaltıya gec hem az yersın hem de doyarsın ...kızarmıs ekmekle de tereyagı nasıl gıder ya da zeytınyagına banacan oooohhhhh canın cektıyse kalk ye bı yerın şişmesin kız...gerçi şişmiş şişceği kadar

Hoşgeldin canım Stres yapmak için çok erken umarım diledigin gibi bekletmeden gelir yavrun

iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum
yarına kadar merak edin acıcık

siz neler yapıyorsunuz bakim

inşallah yarabim bu arada belirtmeden geçemiyeceğim burada ne güzel dostluklar kurulmuş yaaaa özendim vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…