iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum
yarına kadar merak edin acıcık
siz neler yapıyorsunuz bakim
hoş bulduk ben 24 yaşındayım ve 7 aylık evliyim biliyorum umutsuzluk için biraz erken ama yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz ve olmuyor biraz aceleciim galiba :) ama eşimin mesleğinden dola yı doğuya tahinimiz çıkacak şu an denizlideyim ve burdaryken doğurayımda imkanlar fazlayke istiyorum ammmmmmaaaaa
abbbooooo maraşşşşş demek ıstıyorum fatoşş.(.bizim oralarda maras dondurması ole satırlırda)
yavrum maşallah nazardegmesın de 1 ekmek cok degıl mı neyseki kendini çüşşş falan dıyerek dızgınleyebılmıssın helal yaniiiof kız mısır gevregı ye..sutle ılk once hamılelıkte faydalıymıs baya...sonra kahvaltıya gec hem az yersın hem de doyarsın ...kızarmıs ekmekle de tereyagı nasıl gıder ya da zeytınyagına banacan oooohhhhh canın cektıyse kalk ye bı yerın şişmesin kız...gerçi şişmiş şişceği kadar
Canlarım hepinize hayırlı geceler!
Geldim ama gidicem bir kaç gecedir Pembe gibi benimde tansiyonum çıkıyor sanırım.Kafamda basınçlar dolaşmaya gerginleşmeye başladı.Böyle içimde de tuhaf tuhaf sıkıntılar var anlayamıyorum ama halsiz bırakıyor beni bu durum.Artı okulda çok yoruyor.Şu hafta geçsin diye bekliyorum...
Bir de nasipse eşimle cumartesi Gölcük e memleketime gidiyoruz uçakla.Ben de panik atak var ya kaç gündür uçakla nasıl giderim diye düşünmekten de sıkıntı oldum çokNe olur destek olun bana...
Sizleri çok seviyorum...İyi ki varsınız ve olun kızlar...
hoşgeldin canımmmm...iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum
gel canım biz hergün burdayız..inşallah yarabim bu arada belirtmeden geçemiyeceğim burada ne güzel dostluklar kurulmuş yaaaa özendim vallaaa
halilim tinkerbell09 SariLale+ EMOS8935 GamzeliKiz+ TopukluAyakkabi+ ademerve dilemma_ ay_she+
kızlar maşallahınız var bakıyorum, topic eski gecelerine dönüyor mu ne
ne kadan güzelllllllllllll
iyi akşamlar kızlarr
halilim tinkerbell09 SariLale+ EMOS8935 GamzeliKiz+ TopukluAyakkabi+ ademerve dilemma_ ay_she+
kızlar maşallahınız var bakıyorum, topic eski gecelerine dönüyor mu ne
ne kadan güzelllllllllllll
tuna öykü naz mıııı ucu de kızmıs mıııı yoksa tunayı erkek ısmımı koyacaksın anacım maşallah ay çok heycanlı ya...bu arada tembellık etme bebegım faceye koysana
Geldim ama gidicem bir kaç gecedir Pembe gibi benimde tansiyonum çıkıyor sanırım.Kafamda basınçlar dolaşmaya gerginleşmeye başladı.Böyle içimde de tuhaf tuhaf sıkıntılar var anlayamıyorum ama halsiz bırakıyor beni bu durum.Artı okulda çok yoruyor.Şu hafta geçsin diye bekliyorum...
Bir de nasipse eşimle cumartesi Gölcük e memleketime gidiyoruz uçakla.Ben de panik atak var ya kaç gündür uçakla nasıl giderim diye düşünmekten de sıkıntı oldum çokNe olur destek olun bana...
fatoşşşş ve merve hoşgeldiniz kuzucuklarrr....
evet eşim asker allah size kolaylık versin umarım iyi bir yer olur ya şu doğuda olmasa offffffffffyaaaaa çokk korkuyorummmmmmm
kız zaten benim sorunum ne biliomusun acıkmıyorum artık sabahları mesela kalkıyorum evi temizliyorum bazen önce yemegimi bile yapıyorum sonra mecburiyetten hazırlıyorum kahvaltıyı öle bişilerle ugraşırken bi bakıom anammm gitmiş bitmiş herşey
valla napim ya hayatımda ilk defa yemek yemekten keyif alıyorum bir dahada böle olcagımı sanmıyorum ki ilk 3 ay daha keyifliydi böle şapur şupur yediklerim resmen tadını çıkarıyordum şimdi azaldı
bide ben bünyeme güveniyorum sonradan çok cabuk vercem inanıyorum İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR dimi
canım uçağa bınmeden onece dr una danıs olurmu gercı gebelık daha erken haftalarda ama 25 ten sonra zannedersem dr raporu ıstıyo sırketler emın olmamakla bırlıkte yorum yapıyorum...ben hıc bınmedım ucaga ...nasıl bırsey bılemeyecegım ama kendını kasma rahat ol yeterkı
fatoşşşş ve merve hoşgeldiniz kuzucuklarrr....
canım uçağa bınmeden onece dr una danıs olurmu gercı gebelık daha erken haftalarda ama 25 ten sonra zannedersem dr raporu ıstıyo sırketler emın olmamakla bırlıkte yorum yapıyorum...ben hıc bınmedım ucaga ...nasıl bırsey bılemeyecegım ama kendını kasma rahat ol yeterkı
iyi dileklerin içinn çoooooooooooooookkk teşekür ederim canımcımmm rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimseyi bekletmesin daha fazlaa konduruversin göbüşlerine pıtırcıklarınııı inşallahhhhhhhhhhayırlısı olsun canım, allah en iyisini ve en güzelini göstersin sana, dualarını kabul etsin inşallah, bizler de dua ediyoruz, allah yardımcın olsun, tüm gönlümle diliyorum ki bebişin en yakın zamanda kucağında olsun.........
tamam kuzum yazarımm merak etmee umarım gideriz ama eşimin bir manisi çıkmazsaaa:97:anladım hatunummm..
bende yaptımda bugün silik cizgi ama o kadarda güvenmedim..evde test kalmadı başka ovulasyon testini denedimdi..
neyseki kan testinde cıkmadıı..ama kan testini 1 hafta önce verdim hala gelmedii..yarın tekrar çarşıdan gebelik testi alıcam bişey cıkmassa söktürü alıcam artıkın..
sağol canım ayrıca teşekkürler..
hadi bakalım hayırlısı olsun canım şimdiden..yarın görüşmeden sonmra yaz buraya merak ederim..
inş. herşey yolunda gider..
benimde test sonucları 1.15 cıktı yani negatif..cok sevindim bu işee..ama yarın yine gebelik testi alıcam bakıcam tekrar cıkmassa bişey içicem söktürücü..
iyi akşamlar kızlarr
oyy kıyamam panikten olmuştur o içindeki sıkıntı kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorummmmm bende seni seviyorumm canım benimmmCanlarım hepinize hayırlı geceler!
gıcıksın yaaaaama ben çok merak ederim bana acımıyorsan zıbıdıgına acı yaaa
evet evet süper maşAllahhh
ahahaha 2 kız bir erkek yada 2 erkek 1 kızda olabilir ben hala benim zıbıdıklardan süpriz bekliyorum isimlerini bilem yazdırmadım daha bi dogsunlarda
Kız ilahi ne korkuyorsun bişicikler olmaz ben 3 saat gittim 3 saat geldim hemde daha 2 aylıktı Allaha emanet et
hoşbuldum canımıniçiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?