Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
halilim tinkerbell09 SariLale+ EMOS8935 GamzeliKiz+ TopukluAyakkabi+ ademerve dilemma_ ay_she+

kızlar maşallahınız var bakıyorum, topic eski gecelerine dönüyor mu ne
ne kadan güzelllllllllllll

iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum
yarına kadar merak edin acıcık

siz neler yapıyorsunuz bakim

tuna öykü naz mıııı ucu de kızmıs mıııı yoksa tunayı erkek ısmımı koyacaksın anacım maşallah ay çok heycanlı ya...bu arada tembellık etme bebegım faceye koysana

Canlarım hepinize hayırlı geceler!
Geldim ama gidicem bir kaç gecedir Pembe gibi benimde tansiyonum çıkıyor sanırım.Kafamda basınçlar dolaşmaya gerginleşmeye başladı.Böyle içimde de tuhaf tuhaf sıkıntılar var anlayamıyorum ama halsiz bırakıyor beni bu durum.Artı okulda çok yoruyor.Şu hafta geçsin diye bekliyorum...
Bir de nasipse eşimle cumartesi Gölcük e memleketime gidiyoruz uçakla.Ben de panik atak var ya kaç gündür uçakla nasıl giderim diye düşünmekten de sıkıntı oldum çok Ne olur destek olun bana...
Sizleri çok seviyorum...İyi ki varsınız ve olun kızlar...

bak kendinde diyosun acele etmek için cok erken diye..
hem yaşında 24 gecmişte değil..burda neleri var bir bilsen haline şükredersin..
kimi 10 yıl sonra almış bebeğini...yani demek istediğim rabbim eşine ve sana sağlık versin inş. en kısa zamanda nasip etsin..
anammm askermi yoksam eşin...
bizde gidiyoz yaza doğuya..

kız zaten benim sorunum ne biliomusun acıkmıyorum artık sabahları mesela kalkıyorum evi temizliyorum bazen önce yemegimi bile yapıyorum sonra mecburiyetten hazırlıyorum kahvaltıyı öle bişilerle ugraşırken bi bakıom anammm gitmiş bitmiş herşey
valla napim ya hayatımda ilk defa yemek yemekten keyif alıyorum bir dahada böle olcagımı sanmıyorum ki ilk 3 ay daha keyifliydi böle şapur şupur yediklerim resmen tadını çıkarıyordum şimdi azaldı
bide ben bünyeme güveniyorum sonradan çok cabuk vercem inanıyorum İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR dimi

canım uçağa bınmeden onece dr una danıs olurmu gercı gebelık daha erken haftalarda ama 25 ten sonra zannedersem dr raporu ıstıyo sırketler emın olmamakla bırlıkte yorum yapıyorum...ben hıc bınmedım ucaga ...nasıl bırsey bılemeyecegım ama kendını kasma rahat ol yeterkı

evet eşim asker allah size kolaylık versin umarım iyi bir yer olur ya şu doğuda olmasa offffffffffyaaaaa çokk korkuyorummmmmmm

iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum

hoşgeldin canımmmm...
anam kız ne üşenmesii biz burda merak ediyoz sabırsızlıkla bekliyoz senin dediğine bakk...
deyiverde bri zahmet koçişin yüklesinde bakalım...

inşallah yarabim bu arada belirtmeden geçemiyeceğim burada ne güzel dostluklar kurulmuş yaaaa özendim vallaaa
gel canım biz hergün burdayız..
halilim tinkerbell09 SariLale+ EMOS8935 GamzeliKiz+ TopukluAyakkabi+ ademerve dilemma_ ay_she+

evet hatunum yaaaaa maşallahımız var bugünn..keşke hergün böyle olsaa...

iyi akşamlar kızlarr

gıcıksın yaaaa ama ben çok merak ederim bana acımıyorsan zıbıdıgına acı yaaa

evet evet süper maşAllahhh

tuna öykü naz mıııı ucu de kızmıs mıııı yoksa tunayı erkek ısmımı koyacaksın anacım maşallah ay çok heycanlı ya...bu arada tembellık etme bebegım faceye koysana

ahahaha 2 kız bir erkek yada 2 erkek 1 kızda olabilir ben hala benim zıbıdıklardan süpriz bekliyorum isimlerini bilem yazdırmadım daha bi dogsunlarda

Kız ilahi ne korkuyorsun bişicikler olmaz ben 3 saat gittim 3 saat geldim hemde daha 2 aylıktı Allaha emanet et

fatoşşşş ve merve hoşgeldiniz kuzucuklarrr....

hoşbuldum canımıniçiiiii

hoşgeldin güzelim, ben uçağa binmedim hiç ama sorun olmaz herhalde ya, fatoş da hamileyken uçağa binmişti diye hatırlıyorum, önce doktorunla görüş bakalım, içindeki sıkıntı belki bu uçak korkusundandır tabiiki de, diyorsun zaten sen de, ama takma kafana için rahat olsun, çok düşünme........

evet eşim asker allah size kolaylık versin umarım iyi bir yer olur ya şu doğuda olmasa offffffffffyaaaaa çokk korkuyorummmmmmm

meslektaş sayılırız desene..inşallah canım allahım hepimize kolaylık versin.:97:.hayırlı yerlere gitmek nasip olsun..
bende korkuyorum özelliklede beni götüremesse diye içim içim yiyorum..

oooh maşallah ya...ama ye de en cok bebege yarıcak seyler ye o da tosun olsun ablamın bı arkadası 30 kusur kılo alıyo hamılelıkte ama bebek 2 300gr doguyogercı saglıklı ama demekkı hep kendıne yaramıs yedıklerı...bu arada bol bol hurma yıyın hamıleler...ıncır,muz,cevız,fındık.sureklı atıstırın..bır de ananas ...hem kalorısı az hem de cok faydalı ....ben hayatımda en cok hamılelıkte meyve yedım..ve meyve en cok bebegı beslıyormus...

30 haftaya kadar raporsuz biniyorsun 35 ten sonra raporda olsa binemiyorsun almıyorlar çünkü
ben sormuştum böle demişlerdi

fatoşşşş ve merve hoşgeldiniz kuzucuklarrr....

Hoşbuldukk kuzummm

Doktoruma danıştım canım uçakla gidebilirsin dedi.Uçak şirketiyle de konuştuk.38.haftaya kadar binebilirsiniz dedi belge istemiyorlarmış.Onlardan yana hiç bir sorun yokta.Ben nasıl gidicem diye düşünüyorum canım.yol 1saat falan sürüyormuş çok uzun değil çok şükür de Allah ım yardımcım olsun.İlgin için çok sağol hayatım...

iyi dileklerin içinn çoooooooooooooookkk teşekür ederim canımcımmm rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimseyi bekletmesin daha fazlaa konduruversin göbüşlerine pıtırcıklarınııı inşallahhhhhhhhh

tamam kuzum yazarımm merak etmee umarım gideriz ama eşimin bir manisi çıkmazsaaa:97:
iyi akşamlar kızlarr

hayırlı olsun cicim bak merak yaptım ben yaa üşenme kızz kalk yüklede bakıverelimm

oyy kıyamam panikten olmuştur o içindeki sıkıntı kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun tatlım şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorummmmm bende seni seviyorumm canım benimmm

senın zıbıdıklarmıııı:26:topuklununkılerden bahsedıyon demı...ooof kafam mkarıstı anlamadım yazdıgını...saat gec benım jeton gec dusuyo bu saatte:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…