Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyy aranıza katıldığıma çooookkkk mutlu oldum ben hergün her saat burda olurum artık
ay çok şükür sorularıma bir cevap bulacağım bir yerdeyim

sarı şekerim noldu pasta kazasız belasız oldu ınsallahh

görmedinmiii ayşem gözlüklerini takmayımı unuttun bacımm sen yaaa:82: beren ablamııı o kimidi kızzz niki ney kızz tabiki danışmak fikir almak isterimmhatta tam süper olur fikre ihtiyacım varr :79:

canım sefed35 dı yanlsı hatrılamıosam nıkı ılk basta berendı de sımdı sedef35 sen bak arat onu
yardımcı olur canım olmaz mı :)

iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum
yarına kadar merak edin acıcık

siz neler yapıyorsunuz bakim

hoşgeldın canım ama aaa olamdı yanı sımdı evınızın kres bolumunu merak ettık

kafana takma şekerimmm ya pek bılmem ucak ylculugu panık atak ıkısı bır arada bılmırom :)
ama doktorun tavsıyede bulunmustur sanırım....rahat lmaya calıs canım
hayırlı ylculuklar sımdıden

ayyyy aranıza katıldığıma çooookkkk mutlu oldum ben hergün her saat burda olurum artık

buyur gel canım bizim topiğimiz herkeze acık...ee birde topiğimizn adı birlikte soralım birlikte cevaplayım..:92::92:

valla bilmiyom dr amcamız gününden büyük dedi ama ult pek güvenmiyorum ben bakalım ne cıkıcak

Eki Görüntüle 131892

sadece bunu yükleyeyim şimdilik
devamı yarın artık

çoooook güzel güle güle mutlu mesud saglıkla uyusun zıbıdıklar

yirim sizi benn.

yeme bizi sev bizi

senın zıbıdıklarmıııı:26:topuklununkılerden bahsedıyon demı...ooof kafam mkarıstı anlamadım yazdıgını...saat gec benım jeton gec dusuyo bu saatte:44:

çiğdoşun üçüzler benim zıbıdık benim kısce çiğdoşun zıbıdık
hee bide benim inci tuna beyin müstakbel eşi

sarı şekerim noldu pasta kazasız belasız oldu ınsallahh
ayy ayşeee ben böle bişi görmedim yemedim hamişlerde var ama dayanamıcam onlarda yapsın süper ya hepsi bitti bide arkadaslar geldi şanslarına herkes bayıldı tabi kanınınki gibi afillli görüntüde değil ama tadı süperdi
çok teşekkür ederimmmmmm

hoşgeldin, sefalar getirdin bakalım.
İnşallah sen de en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına.

Eki Görüntüle 131892

devamı yarın artık
allah beraber guzel gunler gecırmeyı nasıp etsın canım benım çoook güzel olmuş ama 3 sey eksık ..kuzucuklar gelsın daha da guzel olacak odaları
30 haftaya kadar raporsuz biniyorsun 35 ten sonra raporda olsa binemiyorsun almıyorlar çünkü
ben sormuştum böle demişlerdi
hıımmm dogrudur canım ben bınmedıgım ıcın hıc yanlış hatırlıyormusum..

güzel kalabalık bır anımızda denk geldın sanslısın...

Ayşem,Fatoşum,Emoşummm ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..İnşallah dediğiniz gibi kazasız belasız sıkıntısız geçer yolculugumuz...Off sıkıntı yapmaktan ailemin yanına gideceğime sevinemedim pehhh...
Doktorum çok relax bir kadın..Sürekli gülümseyerek herseye "olur" diyor. Gidebilir miyim? Git tabii canım... Yapabilir miyim? Yap tabii canım şeklinde...Uçkala git hiç bir sorun olmaz dedi.. Uçak şirketide olmaz dedi çok hamile müşterimiz oldu dedi...Ayy bir varsam kızlar hayırlısıylaaa....

Şu sebepsiz iç sıkıntılarımda terk i diyar eylese benii....

Canlarımm yine yanımda oldunuz çook sağolunn!Allah daima gönlünüze göre ama hakkınızda hayırlı olanı versin her birinize!!!

Eşim kızıyor dinlen yatalım artık diyor;yarın full dersim var malesef azmanlar beni bekliyor Dualarınızı eksik etmeyin canlar.Benimkiler sizlerle...

Öptüm sizi kocaman kocaman;iyi geceler!!!!

ayy cok merak ettim neymiş adı ve kendisi o patasın..
hatta ayşem linki varsa koyda bakalımm..:82:
fatoş dediğim gibi değişik yemekleri ve pastaları yapmayı cok seviyom ben özelliklede yemesi.

Eki Görüntüle 131892

devamı yarın artık

ayyyy çok şekeyy olmuş yaaa sağlıklada gelsinler inşallah canım

ellerine sağlık canım :) görüntüyü güzelliştrmek zamnal oluyo maalesef yaa
benım ılk pastalarım frankeştayn gıbıydı
rica edeırm

kız bak uçak öle keyifli oluyor ki hamilesin karnını görünce özel ilgi bile görüyorsun benim karnım yoktu ama hosteslere sölemiştik anam bir keyifli yedigin önünde yemedigin ardında sen keyfini çıkarmaya bak hem o bulutların üstünde keyifli düşüncelere dal onu kucagına aldıgın günlerin hayalini kur anlamıcaksın zaten 1 saat

fatoş, topiğe ilk başladığımızda angell diye bir arkadaş vardı hatırlıyor musun? adeti gecikiyordu hani çok, karşılaştın mı sen hiç bir daha geldi mi arada falan, hani ben kaçırdım falan mı dedim, kist miydi sorunu sanki öyle kaldı aklımda nasıl acaba tedavi oldu mu hamile kaldı mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…