Ben geldimmm ama çok kalamıcam yine meraktan kimler var diye anam bütün günüm burda geçmeye başladı yine sevinsemmi üzülsemmi bilmiyom
pembedanam benim benimde çarpıntılarım oluyordu dr a sordugumda az yede az kilo al olmaz demiştiNeslininde dediği gibi hızlı yemekten yada çok yemekten oluyomuş panik yapma bence
görmedinmiii ayşem gözlüklerini takmayımı unuttun bacımm sen yaaa:82: beren ablamııı o kimidi kızzzniki ney kızz tabiki danışmak fikir almak isterimm hatta tam süper olur fikre ihtiyacım varr :79:
iyi akşamlar kızlarr
biz kocişle bebiş odamızın resimlerini çektik ama şuan onları yüklemeye üşeniyorum
yarına kadar merak edin acıcık
siz neler yapıyorsunuz bakim
Canlarım hepinize hayırlı geceler!
Geldim ama gidicem bir kaç gecedir Pembe gibi benimde tansiyonum çıkıyor sanırım.Kafamda basınçlar dolaşmaya gerginleşmeye başladı.Böyle içimde de tuhaf tuhaf sıkıntılar var anlayamıyorum ama halsiz bırakıyor beni bu durum.Artı okulda çok yoruyor.Şu hafta geçsin diye bekliyorum...
Bir de nasipse eşimle cumartesi Gölcük e memleketime gidiyoruz uçakla.Ben de panik atak var ya kaç gündür uçakla nasıl giderim diye düşünmekten de sıkıntı oldum çokNe olur destek olun bana...
Sizleri çok seviyorum...İyi ki varsınız ve olun kızlar...
ayyyy aranıza katıldığıma çooookkkk mutlu oldum ben hergün her saat burda olurum artık
ay çok şükür sorularıma bir cevap bulacağım bir yerdeyim
valla bilmiyom dr amcamız gününden büyük dedi ama ult pek güvenmiyorum ben bakalım ne cıkıcakoooh maşallah ya...ama ye de en cok bebege yarıcak seyler ye o da tosun olsun ablamın bı arkadası 30 kusur kılo alıyo hamılelıkte ama bebek 2 300gr doguyogercı saglıklı ama demekkı hep kendıne yaramıs yedıklerı...bu arada bol bol hurma yıyın hamıleler...ıncır,muz,cevız,fındık.sureklı atıstırın..bır de ananas ...hem kalorısı az hem de cok faydalı ....ben hayatımda en cok hamılelıkte meyve yedım..ve meyve en cok bebegı beslıyormus...
yirim sizi benn.
senın zıbıdıklarmıııı:26:topuklununkılerden bahsedıyon demı...ooof kafam mkarıstı anlamadım yazdıgını...saat gec benım jeton gec dusuyo bu saatte:44:
ayy ayşeee ben böle bişi görmedim yemedimsarı şekerim noldu pasta kazasız belasız oldu ınsallahh
ayyyy aranıza katıldığıma çooookkkk mutlu oldum ben hergün her saat burda olurum artık
allah beraber guzel gunler gecırmeyı nasıp etsın canım benım çoook güzel olmuş ama 3 sey eksık ..kuzucuklar gelsın daha da guzel olacak odaları
hıımmm dogrudur canım ben bınmedıgım ıcın hıc yanlış hatırlıyormusum..30 haftaya kadar raporsuz biniyorsun 35 ten sonra raporda olsa binemiyorsun almıyorlar çünkü
ben sormuştum böle demişlerdi
buyur gel canım bizim topiğimiz herkeze acık...ee birde topiğimizn adı birlikte soralım birlikte cevaplayım..:92: :92:
ayy ayşeee ben böle bişi görmedim yemedimhamişlerde var ama dayanamıcam onlarda yapsın süper ya hepsi bitti bide arkadaslar geldi şanslarına herkes bayıldı tabi kanınınki gibi afillli görüntüde değil ama tadı süperdi
çok teşekkür ederimmmmmm
ayy ayşeee ben böle bişi görmedim yemedimhamişlerde var ama dayanamıcam onlarda yapsın süper ya hepsi bitti bide arkadaslar geldi şanslarına herkes bayıldı tabi kanınınki gibi afillli görüntüde değil ama tadı süperdi
çok teşekkür ederimmmmmm
Ayşem,Fatoşum,Emoşummm ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim..İnşallah dediğiniz gibi kazasız belasız sıkıntısız geçer yolculugumuz...Off sıkıntı yapmaktan ailemin yanına gideceğime sevinemedim pehhh...
Doktorum çok relax bir kadın..Sürekli gülümseyerek herseye "olur" diyor. Gidebilir miyim? Git tabii canım... Yapabilir miyim? Yap tabii canım şeklinde...Uçkala git hiç bir sorun olmaz dedi.. Uçak şirketide olmaz dedi çok hamile müşterimiz oldu dedi...Ayy bir varsam kızlar hayırlısıylaaa....
Şu sebepsiz iç sıkıntılarımda terk i diyar eylese benii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?