ayyyyyyyyyyyyy sonunda koptum resmennnnnnn..
ama gecenin güzl gecmesine sevindim..onsuz bir hayat düşünemiyorum benn.. .cok güzelll oluyor..
ayşemm nereye gidiyon kız muhabbetin en gzüel yerinde..
neyse iyi gecler canım..yarın görüşmek üzereee..öptümm güüü gülüü:79:
benim arkadaş listemde var abla..aynı nicki..
gidiyoruz yatmaya artık biz zaten
iyi gecelerrrr
onsuz bır hayata ben dusunebılrım cunku her seferınde başarı yakalamak naaaa mümkün bir bayan için kafanın çok rahat olması lazım bu da kadınlar ıcın cok zor olsa gerkk :44:yoksam değil mi.....allah o işi bence erkekler ıcın yaratmıs...kadın da ucundan azıcık faydalanıyo ıste...ama tek guzel yanı amaan neyse kendımı azgın kadınlar gıbı hıssettım meğer ne de doluymuşum beeeeeee
canım gecen bir arkadaş eczanelere sormuş o ney diyip bön bön bakmışlar ama eczanelerin geneli bilmesi lazım..
ben gittigidiyordan aldım kredi kartıyla hem dışardan daha uygun hemde daha fazla oluyor..
hatta iki günde elime ulaştıı..gebelik testlerinide ordan aldım dışardakilere göre cok uyguna geldi...
ayy hatırlıyormuusun sen çok uzun zaman oldu gelmiyor arada görüüşüyorum taa o zmnlar eklemiştik faceden hatta ilk ekledigimdir canım benim
hiçbir sorunu yoktu onun adetide düzenli ama olmuyor işte
hala hamile değil iş seyehatine gitti geldi sanırım tekrar dr a gidicekti
iyi geceler rahibe teressammmm...babacık ballı sütümüzü yaptı ve bizi bekliyor... öpüyoruz hepinizi... zaten şahsi münasebetli muhabbetler beni bozuyor artıkyapamıyorum ya, okuyunca bile içim gidiyor
ben bebikleri uyutmaya gidiyorum artık..
iyi geceler hepinize...
Aslında senin hakkından şero gelirdi ama
hatunsultan angell için yazdıklarımı görmedin sanırım
Hatunsultan niye beni görmüyorsun yaaa
de miii ama yok kiii
ay doğru fatoşum ya, kaçırmışım, şimdi sen yazınca geri gittim de gördüm, demek sorunu yoktu ha, ben yanlış hatırladım o zaman, ne güzel demek görüşüyorsunuz, aman kendisi iyi olsun da zamanı geldiğinde bebeği de gelir inşallah
kız gördüm ya kız işte, allah canına can versin inşallah senin e mi
yazdım ya işte, ay dedim ya kaçırmışım valla he bak itiraf neyin de ettim he mi
ya şu ayşenin pastasına takıldıydım, bir de angellin profiline gezindim ya ondan canım.
kızlar iyi geceler herkeseeee...yarın ve bundan sonraki günlerimiz hep bu gece gibi geçsin inşallah kırgınlıklar umutsuzluklar bitsin inşallah...sizleri seviyorum herkeşeeee iyi geceler..kuzucugumun yanına sokulayım sımdı..sut kokulu nefesıyle uyutsun beni...sabahta 6 da uyandırsın
bende senin kaçırdıgım msjını kaçırmışım
neyse anlaştık ya sen ona bak
bu arada pastayı dene süperrrrrrr
sen böle yazınca yeni çıkan nuri varya azgın teke hastalıgı o geldi aklıma senin sorunun azgın teke hastalıgı arkadasım
bildigim yoktu sorunu rabim filmi falan çektirmiştik aynı dönemlerde benim tıkalıydı onun sorunsuzdu ama işte zamanı gelmemiş demekki rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim galiba şuanada kafa rahat olduğu için başarıyı her defasında yakalıyorum hehehe..onsuz bır hayata ben dusunebılrım cunku her seferınde başarı yakalamak naaaa mümkün bir bayan için kafanın çok rahat olması lazım bu da kadınlar ıcın cok zor olsa gerkk :44:yoksam değil mi.....allah o işi bence erkekler ıcın yaratmıs...kadın da ucundan azıcık faydalanıyo ıste...ama tek guzel yanı amaan neyse kendımı azgın kadınlar gıbı hıssettım meğer ne de doluymuşum beeeeeee
iyi geceler canımm tatlı rüyalar oğluşunla beraber..kızlar iyi geceler herkeseeee...yarın ve bundan sonraki günlerimiz hep bu gece gibi geçsin inşallah kırgınlıklar umutsuzluklar bitsin inşallah...sizleri seviyorum herkeşeeee iyi geceler..kuzucugumun yanına sokulayım sımdı..sut kokulu nefesıyle uyutsun beni...sabahta 6 da uyandırsın
sen böle yazınca yeni çıkan nuri varya azgın teke hastalıgı o geldi aklıma senin sorunun azgın teke hastalıgı arkadasım
bildigim yoktu sorunu rabim filmi falan çektirmiştik aynı dönemlerde benim tıkalıydı onun sorunsuzdu ama işte zamanı gelmemiş demekki rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim galiba şuanada kafa rahat olduğu için başarıyı her defasında yakalıyorum hehehe..
tek güzel yanı derken kaldıı olmadıı..boşver herşeye rağmen güzell..
egemunun bakmasıı cok şirindii yaaaaaaa yerim ben o erkeki..
iyi geceler canımm tatlı rüyalar oğluşunla beraber..
bizim içinde doya doya kokla süt kokuluyu..
bizde seni yani sizi seviyoruzzzzz...başş başşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?