Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

onsuz bır hayata ben dusunebılrım cunku her seferınde başarı yakalamak naaaa mümkün bir bayan için kafanın çok rahat olması lazım bu da kadınlar ıcın cok zor olsa gerkk :44:yoksam değil mi.....allah o işi bence erkekler ıcın yaratmıs...kadın da ucundan azıcık faydalanıyo ıste...ama tek guzel yanı amaan neyse kendımı azgın kadınlar gıbı hıssettım meğer ne de doluymuşum beeeeeee

benim arkadaş listemde var abla..aynı nicki..
gidiyoruz yatmaya artık biz zaten
iyi gecelerrrr

heee baktım canım en son haziranda girmiş foruma, bize de şubatta gelmiş nerdeyse bir sene olacak, inşallah bebeği olmuştur ya da hamile kalmıştır.

hadi iyi geceler size mışıl mışıl uyuyun bakalım.

Aslında senin hakkından şero gelirdi ama

bede bir bakayım olmazsa ordan alayım

Hatunsultan niye beni görmüyorsun yaaa

hatunsultan angell için yazdıklarımı görmedin sanırım

ay doğru fatoşum ya, kaçırmışım, şimdi sen yazınca geri gittim de gördüm, demek sorunu yoktu ha, ben yanlış hatırladım o zaman, ne güzel demek görüşüyorsunuz, aman kendisi iyi olsun da zamanı geldiğinde bebeği de gelir inşallah

Hatunsultan niye beni görmüyorsun yaaa

kız gördüm ya kız işte, allah canına can versin inşallah senin e mi

yazdım ya işte, ay dedim ya kaçırmışım valla he bak itiraf neyin de ettim he mi

ya şu ayşenin pastasına takıldıydım, bir de angellin profiline gezindim ya ondan canım.

kızlar iyi geceler herkeseeee...yarın ve bundan sonraki günlerimiz hep bu gece gibi geçsin inşallah kırgınlıklar umutsuzluklar bitsin inşallah...sizleri seviyorum herkeşeeee iyi geceler..kuzucugumun yanına sokulayım sımdı..sut kokulu nefesıyle uyutsun beni...sabahta 6 da uyandırsın

de miii ama yok kiii

sen böle yazınca yeni çıkan nuri varya azgın teke hastalıgı o geldi aklıma senin sorunun azgın teke hastalıgı arkadasım

bildigim yoktu sorunu rabim filmi falan çektirmiştik aynı dönemlerde benim tıkalıydı onun sorunsuzdu ama işte zamanı gelmemiş demekki rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayşe ne güzel görünüyor pasta ya,

ah ah ben de eskiden ne güzel pasta yapardım

ama bu tiroidlerim öldürüyor beni valla yorgunluktan bitkinlikten mutfağı gözüm görmüyor ki hiç

arada senin bloguna da bakıyorum özeniyorum ne güzel

bende senin kaçırdıgım msjını kaçırmışım
neyse anlaştık ya sen ona bak
bu arada pastayı dene süperrrrrrr

iyi geceler cancazımmmmmmm

ya çok da güzel gidiyor muhabbet kıyamıyorum ayrılmaya, uzun zamandır burası böyle olmamıştı, artık kimin şansına halilimin şansına herhalde, ama benim artık yatmam lazım ya gözlerim kapanıyor artık.... Yarın uzun ve yoğun bir gün olacak işyerinde.

Hepinizi çok öpüyorum ve hepinizi tek tek ayrı ayrı çok seviyorum,
herkese iyi geceler

bende senin kaçırdıgım msjını kaçırmışım
neyse anlaştık ya sen ona bak
bu arada pastayı dene süperrrrrrr

evet even nihayet anlaştık :)

en kısa zamanda pastayı deneyeceğim sık kullanılanlarıma ekledim, oradan defterime geçiririm artık.

hadi iyi geceler fıstık, inci'mi de çok öptüm,
bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum
ama ben inci ismini çok severim, inşallah ismi gibi inci gibi olur benim kızım............

Benimde çıkasım gelmiyor ama benim bey pek bir sinirli bakmaya başladı bilgisayrcıgıma
O yüzden hepinizi kokulu kokulu öpüyorummmm
tatlı rüyalarrrrrrrrrrr

yok yok o değil hababamda perran kutman nasıldı kızları döverdi erkekleri severdi...taki aşkla tanışana kadar ...kadın o kadar uysallaştı ki ben de bu geceye kadar o işten soğuk bır kadınken içime attıgım idilerim bılınçaltımla birlikte dışa vurunca sey oldu işte...ama geçti artık iyiyim eşim sağolsun iyileştirdibu arada tekeeee kart keçi diye biliyorum...kıııı benim neyin kart 84 luyum beeennnnitfennnnn...bu da elifin lafııı

benim galiba şuanada kafa rahat olduğu için başarıyı her defasında yakalıyorum hehehe..
tek güzel yanı derken kaldıı olmadıı..boşver herşeye rağmen güzell..
egemunun bakmasıı cok şirindii yaaaaaaa yerim ben o erkeki..

iyi geceler canımm tatlı rüyalar oğluşunla beraber..
bizim içinde doya doya kokla süt kokuluyu..
bizde seni yani sizi seviyoruzzzzz...başş başşşş

kızlar uyku bastırdı ben kaçarr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseeeeeeeeeeeeee

maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…