Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canımmmm inşAllah dileklerin gerçek olur da kızım inci gibi gelir kucagıma kıymetlim olur
rabbim isteyen herkese saglıkla nasip etisin
iyi geceler ablacımmmm

ben anlamını bilmiyordum ama azgın yetiyordu
ayrıca nesli hanımcım bende 84 lü olaraktan geçen msn de kızlara yaşlarını soruverdim ki en büyükler sırasındayız sakın sorma yaşınız kaç die çünkü tekeyiz

Benimde çıkasım gelmiyor ama benim bey pek bir sinirli bakmaya başladı bilgisayrcıgıma
O yüzden hepinizi kokulu kokulu öpüyorummmm
tatlı rüyalarrrrrrrrrrr

kızlar uyku bastırdı ben kaçarr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseeeeeeeeeeeeee
kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr gülüü gülüüüüü...
bugün cok güzel bir gece olduu umarım her gecemiz böyle dolu dolu mutlu gecsin..
sizleri cok öpüyorummm başş başşşşş şekerlerr...

ehhh kimseler kalmıyo bende cıkıyorumm..sizi seviyorummm balla börekler..:79:

nayyyıııııır nolamazzzzzz kabul etmiyorum ben hala ben halaaa ....ooof ..gecende ben bu acı gercekle sınıfta karsılaştım...çocuklarımdan bırı bna sız kac yasındasınız dedı ben de kac gosterıyom dedım 35 dedı..salakben de hesaplattım 2011-1984 =27 nayı nolamaz yanlış çocuğum 18 çıkması lazım dedım ama yutmadılarrrrr

benimde koçişim kalk artık der gibi bakıyor...:98:
ben kactımmmm başş başşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:96::79:

gerçekler acıdır bende inanmak istemiyorum ama neyse ben hala 26 yıl allahtan
hadi iyi gecelerrr

ay gecmış olsun ne zor de mi:80:

sorma yaa bide çalışırken iyice kötü oluyor

ah canımbiras daha dayan benimki büyük sölemiyimde eskiye nazaran daha az

yapıcak bişey yok zaten izin alsam evde otursam ne kadar izin alabilcem dayanıcam mecburen ama yöneticlerim biraz idare etseler herşey daha iyi olur du
inş benimde azalır

azalır canım inşallah düşünme hiç yemeklere de ön yargılı davranma ben hepsini yiyecem de beyin etkiliyo

kızlar uyku bastırdı ben kaçarr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseeeeeeeeeeeeee

canımmm hoşgeldinnnn dün cemle faceden konuşmuşsun slm sölemişsin canım bende seni arıycaktım ama knt yok malesef canımege tüp bebek merkezinin sahibi halamın damadı oluyo ama biraz soguk birisi tabi hastalarına nasıl ve iyi bi doktormu bilmiorum o kadarını ama gidenler memnun netten baktımda orayada bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…