evet even nihayet anlaştık :)
en kısa zamanda pastayı deneyeceğim sık kullanılanlarıma ekledim, oradan defterime geçiririm artık.
hadi iyi geceler fıstık, inci'mi de çok öptüm,
bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum
ama ben inci ismini çok severim, inşallah ismi gibi inci gibi olur benim kızım............
yok yok o değil hababamda perran kutman nasıldı kızları döverdi erkekleri severdi...taki aşkla tanışana kadar ...kadın o kadar uysallaştı kiben de bu geceye kadar o işten soğuk bır kadınken içime attıgım idilerim bılınçaltımla birlikte dışa vurunca sey oldu işte...ama geçti artık iyiyim eşim sağolsun iyileştirdi bu arada tekeeee kart keçi diye biliyorum...kıııı benim neyin kart 84 luyum beeennn nitfennnnn...bu da elifin lafııı
iyi geceler herkese emoş ne haber
ya çok da güzel gidiyor muhabbet kıyamıyorum ayrılmaya, uzun zamandır burası böyle olmamıştı, artık kimin şansına halilimin şansına herhalde, ama benim artık yatmam lazım ya gözlerim kapanıyor artık.... Yarın uzun ve yoğun bir gün olacak işyerinde.
Hepinizi çok öpüyorum ve hepinizi tek tek ayrı ayrı çok seviyorum,
herkese iyi geceler
Benimde çıkasım gelmiyor ama benim bey pek bir sinirli bakmaya başladı bilgisayrcıgıma
O yüzden hepinizi kokulu kokulu öpüyorummmm
tatlı rüyalarrrrrrrrrrr
kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr gülüü gülüüüüü...kızlar uyku bastırdı ben kaçarr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseeeeeeeeeeeeee
Canımmmm inşAllah dileklerin gerçek olur da kızım inci gibi gelir kucagıma kıymetlim olur
rabbim isteyen herkese saglıkla nasip etisin
iyi geceler ablacımmmm
ben anlamını bilmiyordum ama azgın yetiyordu
ayrıca nesli hanımcım bende 84 lü olaraktan geçen msn de kızlara yaşlarını soruverdim ki en büyükler sırasındayız sakın sorma yaşınız kaç die çünkü tekeyiz
wayyy yengoşş senden naberrrrr yaa hoş gedin sefalar getirdinnnn
kızlar canafer benim yengem abimin eşi
nayyyıııııır nolamazzzzzz kabul etmiyorum ben hala ben halaaa ....ooof ..gecende ben bu acı gercekle sınıfta karsılaştım...çocuklarımdan bırı bna sız kac yasındasınız dedı ben de kac gosterıyom dedım 35 dedı..salakben de hesaplattım 2011-1984 =27 nayı nolamaz yanlış çocuğum 18 çıkması lazım dedım ama yutmadılarrrrr
günaydınlar bayanlar:82:
günaydın kızlar gene güne yoğun başladımm:26:
herkese günaydın sıkıcı yorucu mide bulantılı bir gün daha
günaydın canım
herkese günaydın sıkıcı yorucu mide bulantılı bir gün daha
ay gecmış olsun ne zor de mi:80:
ah canımbiras daha dayan benimki büyük sölemiyimde eskiye nazaran daha az
azalır canım inşallah düşünme hiç yemeklere de ön yargılı davranma ben hepsini yiyecem desorma yaa bide çalışırken iyice kötü oluyor
yapıcak bişey yok zaten izin alsam evde otursam ne kadar izin alabilcem dayanıcam mecburen ama yöneticlerim biraz idare etseler herşey daha iyi olur du
inş benimde azalır
kızlar uyku bastırdı ben kaçarr iyi geceler tatlı rüyalar herkeseeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?