Canlarımm yine yanımda oldunuz çook sağolunn!Allah daima gönlünüze göre ama hakkınızda hayırlı olanı versin her birinize!!!
Eşim kızıyor dinlen yatalım artık diyor;yarın full dersim var malesef azmanlar beni bekliyorDualarınızı eksik etmeyin canlar.Benimkiler sizlerle...
Öptüm sizi kocaman kocaman;iyi geceler!!!!
kız bak uçak öle keyifli oluyor ki hamilesin karnını görünce özel ilgi bile görüyorsun benim karnım yoktu ama hosteslere sölemiştik anam bir keyifli yedigin önünde yemedigin ardında sen keyfini çıkarmaya bak hem o bulutların üstünde keyifli düşüncelere dal onu kucagına aldıgın günlerin hayalini kur anlamıcaksın zaten 1 saat
ayy cok merak ettim neymiş adı ve kendisi o patasın..
hatta ayşem linki varsa koyda bakalımm..:82:
fatoş dediğim gibi değişik yemekleri ve pastaları yapmayı cok seviyom ben özelliklede yemesi.
fatoş, topiğe ilk başladığımızda angell diye bir arkadaş vardı hatırlıyor musun? adeti gecikiyordu hani çok, karşılaştın mı sen hiç bir daha geldi mi arada falan, hani ben kaçırdım falan mı dedim, kist miydi sorunu sanki öyle kaldı aklımda nasıl acaba tedavi oldu mu hamile kaldı mı ki
ayy cok merak ettim neymiş adı ve kendisi o patasın..
hatta ayşem linki varsa koyda bakalımm..:82:
fatoş dediğim gibi değişik yemekleri ve pastaları yapmayı cok seviyom ben özelliklede yemesi.
ellerine sağlık canım :) görüntüyü güzelliştrmek zamnal oluyo maalesef yaa
benım ılk pastalarım frankeştayn gıbıydı
rica edeırm
fatoş, topiğe ilk başladığımızda angell diye bir arkadaş vardı hatırlıyor musun? adeti gecikiyordu hani çok, karşılaştın mı sen hiç bir daha geldi mi arada falan, hani ben kaçırdım falan mı dedim, kist miydi sorunu sanki öyle kaldı aklımda nasıl acaba tedavi oldu mu hamile kaldı mı ki
ayyyyyyyyyyyyy sonunda koptum resmennnnnnn..kızlar saat 12 yı gectı artık muhabbetı bıraz degıstırebılırız..bu arada hamılelıkten bu yana bızım esımle şahsi münasebetimiz sınırlı oluyordu korkudan..dogum bıttı 40 mız cıktı ama bende hala tık yok ..dogumun verdıgı ısteksızlık ve adapte olamama devam ettı..neyse kı son zamanlarda ıyı gıdıyorduk ama ben dogumdan mıdır nedır pek zevk alamıyordum o işten....yani şahsiii münasebetten...ta kiii bu geceye kadar...allah şükür ki yoluna girdi benim için en azından işkence olmaktan çıktı..demekki zaman ihtiyacı varmış..yeni doğuracak bayanlar belki birsey cıkarır bu yazdıklarımdan...neyse çok güzel bir münasebet sonrası tam kendıme geldım kalkacaktım kı..bır baktım bir çift göz bize bakıyorr kim dersiniz.....
kızlar ben çıkıyorumm :) hepinize hayıroı gecelerr öpüyrum hepinzii ayrı ayrıııı
ben hatırlıyorum onu ablacım..az dertleşmedik onunlaama en son adeti gecikti ve etkileniyorum girmicem dedi,gitti..sonra bi ara yine geldi topiğe bi kaç ay önce.. hamile değildi ama şimdi son durumu nedir bilmiyorum:26:
kız ben sevmem aslında anlattıgım gibi ama canım bgn pasta istedi ama markete gitmeyede üşendim ayşeye malzemeleri saydımoda tarifi verdi valla çok begendim
Acemi Şef: Dikey Katlı Pasta..
ya, demek ki benim olmadığım sürede gelmiş, hay allah, üzüldüm, nicki aynı mı hala, bir arayayım bakalım nerelerdeymiş.
canım ya, sen niye hala burdasın bu arada, saat kaç olmuş, hem üç tane can taşıyorsun, üstüne bir de yoruldun bugün hadi bakalım doğru yatağına, iyi geceler meleklerle uyu bitanem.
vuhuuuu süper görünüyoo hemen yarına denicemm..canımda cekti cok hoşşş..
egecikkkkkkkkkızlar saat 12 yı gectı artık muhabbetı bıraz degıstırebılırız..bu arada hamılelıkten bu yana bızım esımle şahsi münasebetimiz sınırlı oluyordu korkudan..dogum bıttı 40 mız cıktı ama bende hala tık yok ..dogumun verdıgı ısteksızlık ve adapte olamama devam ettı..neyse kı son zamanlarda ıyı gıdıyorduk ama ben dogumdan mıdır nedır pek zevk alamıyordum o işten....yani şahsiii münasebetten...ta kiii bu geceye kadar...allah şükür ki yoluna girdi benim için en azından işkence olmaktan çıktı..demekki zaman ihtiyacı varmış..yeni doğuracak bayanlar belki birsey cıkarır bu yazdıklarımdan...neyse çok güzel bir münasebet sonrası tam kendıme geldım kalkacaktım kı..bır baktım bir çift göz bize bakıyorr kim dersiniz.....
beni kucaklayan arkadaşlara çok teşekürler
kızlar ben çıkıyorumm :) hepinize hayıroı gecelerr öpüyrum hepinzii ayrı ayrıııı
arkadaşlar benim bir sorum olacak ovulasyon testi varmış galiba ben her eczanede bulabirim değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?