canım benimmm hoşgeldinn
beğendinmi teyzemizcanım çok sevindim beğenmenize.. evin içinde kreş işte
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
çiğdoşşş kıss odanız çok güzell güle güle kullanın sağlıcakla....
nanemmmmbende koptummm tinkerinnn muhabbetee iş bitiminde
hoş geldin canım benim
günaydınn hoşgeldin canımmmmmmmm
komik de mii
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım oglan uyurken gıreyım dedım bakalım ne kadar uyuyacak
oyyyyy maşallahhhhh göbüşüne ve sanaaa kıssssss nasıl hareket edyonnn nekdar zordur yaaaaa allahımkolaylık versinnnnnn
canım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... Ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. Yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..
canım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..
günaydın zehselcim hoşgeldinnn..kuş kadar uykuları var dimi hemen uyanıyor sıpa:))
canım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..
aminnnoyy canım maşallah yaa göbüş koccaman göbüş kreşş göbüüşş :d
sağlıkla gelsınler ınsallahh :))
evt canımmm hakkatennn çok zordurrr allahımkolaylık versinnn az kaldıı walla hamileyim dediğin günü hatırlıyorummm günler ne çabuk geçiyooo kii inşallah bu 4 haftanda çabuk geçer allahım sağlıklı olurlar inşallahhh ....
hosbulduk canım nasılsın evet kus uykuları var sorma yaaa hemen uyanıyor valla
ay ınsan cok ozluyo ama o gunlerını
canım benım tadını cıkar dıcem ama cıkarılmıyokı zorluk yasamaktan uyuyamazsın donemzsın yuruyemezsın..nefes alamazsın ....ama o duyguya deger sen ole dusun 4 hafta hemencecık gecer...bu arada maşallahh memişler stok yapmış kocaman kızzzz ne guzelll
günaydın canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım oglan uyurken gıreyım dedım bakalım ne kadar uyuyacak
oy oy dayan canım dayancanım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..
günaydıngünaydın herkesee.çiğdem maşallah sana.güle güle büyütrüüsn inş.bebişlerini.
ayşemmmmmmmm hoşgeldin bebegimmm
Dün geceki pastayı bende çok begendim ya bende yapcam:))
valla ayşem varya senin vesilenle bu güvenilir tarif sitelerini buldum ve hep ordaki tarifleri uyguluyorum millet bayılıyo hepsine...sürekli bana gelmek istiyolar:))
harika bişi gerçekten saolasın canım benimm
ben kaçıyorum kızlar görüşürüz
ay sorma nesli yaastoklar hazır bi de saldım onları dün akşam, ohhhh iki misli büyüdüler
biz acıcık uyuyalım
öpüyoruz sizi
ben kaçıyorum kızlar görüşürüz
bende istiyommmmm bu pastayı merak ettim heeeeeee:52
biz acıcık uyuyalım
öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?