Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benimmm hoşgeldinn
beğendinmi teyzemiz canım çok sevindim beğenmenize.. evin içinde kreş işte

begenmemmmi begenmemmi hiççç içim gitti hemde:)
oyy kurban olurum ben onlara ya maşallah saglıkla sıhhatle gelirler inşallahh

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz

çiğdoşşş kıss odanız çok güzell güle güle kullanın sağlıcakla....

nanemmmmbende koptummm tinkerinnn muhabbetee iş bitiminde

çok hoş ama dimi

hoş geldin canım benim

hoşbuldum bitanem

günaydınn hoşgeldin canımmmmmmmm

hoşbuldum canım benimmmm

oy oy oyyyy o göbüşüne kurban olurum bennnn
ne harika bişi yaa maşallah sana balım benim

oyyyyy maşallahhhhh göbüşüne ve sanaaa kıssssss nasıl hareket edyonnn nekdar zordur yaaaaa allahımkolaylık versinnnnnn

canım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..

canım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... Ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. Yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..

oyy canım maşallah yaa göbüş koccaman göbüş kreşş göbüüşş :d

sağlıkla gelsınler ınsallahh :))

canım valla artık çok zorlanıyorum.bacaklarım çok ağrıyor,kasıklarım desen felaket... ve benim bunlara katlanmam gereken 4 haftam var.. yeterki kuzularım sağlıklı olsunlar..

evt canımmm hakkatennn çok zordurrr allahımkolaylık versinnn az kaldıı walla hamileyim dediğin günü hatırlıyorummm günler ne çabuk geçiyooo kii inşallah bu 4 haftanda çabuk geçer allahım sağlıklı olurlar inşallahhh ....

ay ınsan cok ozluyo ama o gunlerını
canım benım tadını cıkar dıcem ama cıkarılmıyokı zorluk yasamaktan uyuyamazsın donemzsın yuruyemezsın..nefes alamazsın ....ama o duyguya deger sen ole dusun 4 hafta hemencecık gecer...bu arada maşallahh memişler stok yapmış kocaman kızzzz ne guzelll

oyy canım maşallah yaa göbüş koccaman göbüş kreşş göbüüşş :d

sağlıkla gelsınler ınsallahh :))
aminnn

evet canım zaman hemen geçiyor..daha dün gibi.. hayırlısıyla kalan bu 4 haftada hemen geçicek..

ay sorma nesli yaa stoklar hazır bi de saldım onları dün akşam, ohhhh iki misli büyüdüler

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım oglan uyurken gıreyım dedım bakalım ne kadar uyuyacak
günaydın canım
oy oy dayan canım dayan maşallah sana az kaldı az

günaydın herkesee.çiğdem maşallah sana.güle güle büyütrüüsn inş.bebişlerini.
günaydın

ayşemmmmmmmm hoşgeldin bebegimmm
dün geceki pastayı bende çok begendim ya bende yapcam:))
valla ayşem varya senin vesilenle bu güvenilir tarif sitelerini buldum ve hep ordaki tarifleri uyguluyorum millet bayılıyo hepsine...sürekli bana gelmek istiyolar:))
harika bişi gerçekten saolasın canım benimm

bende istiyommmmm bu pastayı merak ettim heeeeeee

ben kaçıyorum kızlar görüşürüz

:80::80:gülegüle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…