aydemet oğlan nasıl bugün iyi mi poklu oğlan
tinkerim balımmm bayılıyorum senin şu yorumlarına
ayşemmmmmmmm hoşgeldin bebegimmm
Dün geceki pastayı bende çok begendim ya bende yapcam:))
valla ayşem varya senin vesilenle bu güvenilir tarif sitelerini buldum ve hep ordaki tarifleri uyguluyorum millet bayılıyo hepsine...sürekli bana gelmek istiyolar:))
harika bişi gerçekten saolasın canım benimm
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...nden/415831-intikami-illa-soguk-yersiniz.html
kızlar sızınde eklemek ıstedıklerınız varsa yazın komıgıme gıttı
hahahah bayıldım burdaki yazılanlara en çok seninkini begendim canım:))
ama benim kociş maalesef aglamama çok kızar ne zaman aglasam güçlü ol hemen niye aglamaya baslıyorsun der...
bende o gün bugündür onun duyacagı yada anlayacagı şekilde ağlamam...
ben aglarken birinin bana güçlü ol demesinden nefret ediyorum çünkü...
hahahah bayıldım burdaki yazılanlara en çok seninkini begendim canım:))
ama benim kociş maalesef aglamama çok kızar ne zaman aglasam güçlü ol hemen niye aglamaya baslıyorsun der...
bende o gün bugündür onun duyacagı yada anlayacagı şekilde ağlamam...
ben aglarken birinin bana güçlü ol demesinden nefret ediyorum çünkü...
nanemmmm benim eşimdekızar banaaa ağlamama dayanamaz çünküü bendee o zaıf noktadan vurarımmmm napimmm ağlamayana meme verilmez derlerr
evet erkekler gıcık oluyo hemen zırlayınca ama dayanamadıkları da bı gercek...benım eşimin en gıcık oldugum yani kızgınsa ne yaparsan yap tınlamaz agla debelen frketmez onun o tııınnn hallerı benı daha da gıcık eder ve ben de bole seytanlıklarla ıntıkamımı alırım ..en son kus oldugumuzda şöle yaptım..yemek yapmadım dolaptada sucuk vardı..yarım ekmek arası sucuk yaptım bırde kola koydum...ama gerıye ekmek bırakmadım sadece kucucuk bı parca sucuk bıraktım dalgasına...halbukı yarım ekmegı nasıl yıyeyım..gıcıklıgına oturdum onune yemeye basladım...(ama ben haklıydım) sonra adamın canı cektı gıttı mutfaga kendıne yapcak ama corba bıle ısıtamaz o kadar becerıksız o da ınadından yapcak artık kırk yılda bır ama ortada ekmek yok saatte gec...nerden buldu bılmıyom bı parca bayat kmegın ıcıne koymu sucugu tabakla getırdı bı yandan da bana kzııyo bencıl dıye..ama o gun cok mutlu olmuştum sen mı benı aglatırsın al sana dıye..ertesı gun barısınca cok hayınsın dıyo...
Selamm biz geldik :79: :79: nasılsınız?
kızım çokkk iyi uyudu gecenasıl da dinliyo annesinii dün migrenim tuttu kızıma ''bak annenin başı ağrıyor bu gece uyuman lazım '' dedim ve kızım sözümü dinledi yaaa akıllı kızım benimm .... kızım artık gülümsüyo bana kızlar :86:
Selamm biz geldik :79: :79: nasılsınız?
kızım çokkk iyi uyudu gecenasıl da dinliyo annesinii dün migrenim tuttu kızıma ''bak annenin başı ağrıyor bu gece uyuman lazım '' dedim ve kızım sözümü dinledi yaaa akıllı kızım benimm .... kızım artık gülümsüyo bana kızlar :86:
gülmez mi annesi 1. ayın sonunda başlar yan yan gülmelere...bzızımkı artık yarılama boyutuna gectı en cok ta ellerıne kucuk kucuk vurup kükreme sesı cıkarında gulmekten ölüyo ....erkek ya ....
seninkiiiii çok yakışıklı erkekkkkkkk olacak ki öylede zatennn...allahımmmm bizlerede nsip etsin yaaa
evet erkekler gıcık oluyo hemen zırlayınca ama dayanamadıkları da bı gercek...benım eşimin en gıcık oldugum yani kızgınsa ne yaparsan yap tınlamaz agla debelen frketmez onun o tııınnn hallerı benı daha da gıcık eder ve ben de bole seytanlıklarla ıntıkamımı alırım ..en son kus oldugumuzda şöle yaptım..yemek yapmadım dolaptada sucuk vardı..yarım ekmek arası sucuk yaptım bırde kola koydum...ama gerıye ekmek bırakmadım sadece kucucuk bı parca sucuk bıraktım dalgasına...halbukı yarım ekmegı nasıl yıyeyım..gıcıklıgına oturdum onune yemeye basladım...(ama ben haklıydım) sonra adamın canı cektı gıttı mutfaga kendıne yapcak ama corba bıle ısıtamaz o kadar becerıksız o da ınadından yapcak artık kırk yılda bır ama ortada ekmek yok saatte gec...nerden buldu bılmıyom bı parca bayat kmegın ıcıne koymu sucugu tabakla getırdı bı yandan da bana kzııyo bencıl dıye..ama o gun cok mutlu olmuştum sen mı benı aglatırsın al sana dıye..ertesı gun barısınca cok hayınsın dıyo...
ahhhh kuzum yerimben onu yaaaa hoşgeldin canımmmm
gülmez mi annesi 1. ayın sonunda başlar yan yan gülmelere...bzızımkı artık yarılama boyutuna gectı en cok ta ellerıne kucuk kucuk vurup kükreme sesı cıkarında gulmekten ölüyo ....erkek ya ....
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?