anam öle çok büyükte değilmşki göbüşün maşAllah kuzularıma
çok tatlısın şekercim inşallah 4 hafta sonra resimlerini sevecegiz
anca gelebildimmmmm tünaydın yawrularrr
tünaydınn:89:herkes dinlenmeye çekildi herhalde...
aydemet oğlan nasıl bugün iyi mi poklu oğlan
hoşgeldin oburixx
nasıl anlamadımmmmmmmmkız üç kuzu var ordaaa iyi bakkk...
topukluuuu anam sen kalkma yerinde ağırlık merkezi göbüş olmuştur, dengedede yürüyemez insan...
yerin ben kuzularını senin yaaaaa
kızzzzzz bu çok güzell ve kolayyyyy görünüyoooo ilk fırsatta deniycemmm hemen not alıyorum bu tarifi...bu arada tabanında döşemiyoz galibaa demiiii sadece kağıt koyuyoruz üst şekli nasılsa tabanıda aynı oluyo galba dimi?
nevi şahsına münhasır
rica ederım canım bu söyledıgım blogcuları bızzat ta tanıyorum
acemi şef de çok tatlı ve içten bırısıdır ve merak ettıgın herseyı anlatır
çok yardımcı olur canım :) bayadır çinde o zamandan beri pek guncelleyemıyor
blogunu ama kafana takılan bıseyı yazarsan mutlaka döner :)
ellerine sağlık canım tarif kadar becerebilmekte önemli sonuçta :)
hava nasıl kapalı anlatamam oturduğum yerde gözler kaydı benim. yatak arıyorum
hoşgördümmmmm
valla bence öle abartı değil zaten çiğdem çok aşırı kilo almadı da yani 3 tane olmasına ragmen çok değil normal teklerde 9 aylıkta bile böle olanlar var
evet gece guzeldi..güzel insanlarla güzel sohbetlerrrgece yine yaptı uyumadan boklu sey 2 gün tutunca içinde...
sabahta banyo yaptırdım uyuyo mısıl mısl .. gecmişi okumaktan yazamadım . aksam cok güzel muhabbet varmıs canım kacırdım. cok güldüm egemuya..:)))))))))))))))
hava nasıl kapalı anlatamam oturduğum yerde gözler kaydı benim. yatak arıyorum
aynen yaaa ki benim çok işim var çoooooook belki hafta sonu oda gelecekmiş aradılar ama benim heryer heryerde nasıl toplicam bilmiyorum hergün yarına bırakıyorum ama rezil olcam en sonunda
gece yine yaptı uyumadan boklu sey 2 gün tutunca içinde...
sabahta banyo yaptırdım uyuyo mısıl mısl .. gecmişi okumaktan yazamadım . aksam cok güzel muhabbet varmıs canım kacırdım. cok güldüm egemuya..:)))))))))))))))
zaten kilo yok, göbüş war maşşallaahhhhh. ne biliim bana kocaman geldi , kızıda korkutuomm burdan ama çok güzel görünüyorrrrrrrrrrrdüşünsene sağda bi tekme solda bi tekme...yazık kızın halineeee
zaten kilo yok, göbüş war maşşallaahhhhh. ne biliim bana kocaman geldi , kızıda korkutuomm burdan ama çok güzel görünüyorrrrrrrrrrrdüşünsene sağda bi tekme solda bi tekme...yazık kızın halineeee
ben akşam yaptırıyorum banyosunu daha rahat uyuyo öyle...
ya kızlar bişey sorcam...kızımın çenesinde özellikle sivilceler çıktı... neden acaba? doktoruma sordum ama bebeklerde olabilir dedi... ama ben yine de merak ediyorum kaç hafta oldu geçmedi bi türlü
tabi dümdüz karnın var şimdi çok görünür gözüneama bence gayet normal benim tek ve 27 haftada valla neredeyse aynı gibi yani 1 ay sonra o hale gelebilirim
geldiler mi dersin, '' kardeş şunları alıver ordan, bunlar buraya ama önce onu bi alalım ordan''
hani annen geliyodu yaaaa
ben akşam yaptırıyorum banyosunu daha rahat uyuyo öyle...
Ya kızlar bişey sorcam...kızımın çenesinde özellikle sivilceler çıktı... Neden acaba? Doktoruma sordum ama bebeklerde olabilir dedi... Ama ben yine de merak ediyorum kaç hafta oldu geçmedi bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?