Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anam öle çok büyükte değilmşki göbüşün maşAllah kuzularıma
çok tatlısın şekercim inşallah 4 hafta sonra resimlerini sevecegiz

nasıl anlamadımmmmmmmm kız üç kuzu var ordaaa iyi bakkk...
topukluuuu anam sen kalkma yerinde ağırlık merkezi göbüş olmuştur, dengedede yürüyemez insan...
yerin ben kuzularını senin yaaaaa

tekrara merhaba kızlar ben yoğunum yine artık klasik söylememe bile gerek yok
azıcık bişeyler yedim geldim çalışmaya devam

aydemet oğlan nasıl bugün iyi mi poklu oğlan

gece yine yaptı uyumadan boklu sey 2 gün tutunca içinde...

sabahta banyo yaptırdım uyuyo mısıl mısl .. gecmişi okumaktan yazamadım . aksam cok güzel muhabbet varmıs canım kacırdım. cok güldüm egemuya..:)))))))))))))))

hoşgeldin oburixx

hoşgördümmmmm

nasıl anlamadımmmmmmmm kız üç kuzu var ordaaa iyi bakkk...
topukluuuu anam sen kalkma yerinde ağırlık merkezi göbüş olmuştur, dengedede yürüyemez insan...
yerin ben kuzularını senin yaaaaa

valla bence öle abartı değil zaten çiğdem çok aşırı kilo almadı da yani 3 tane olmasına ragmen çok değil normal teklerde 9 aylıkta bile böle olanlar var

ewet canım...bencede çok pratik ve çok güzel görünüyor...

nevi şahsına münhasır

saol canım verdigin bilgiler için...gerçekten bu tür blogları hep takdir etmişimdir...
karadenizliyiz ya becerikliliğimiz ordan geliyor:))
saol canım benimm

hava nasıl kapalı anlatamam oturduğum yerde gözler kaydı benim. yatak arıyorum

aynen yaaa ki benim çok işim var çoooooook belki hafta sonu oda gelecekmiş aradılar ama benim heryer heryerde nasıl toplicam bilmiyorum hergün yarına bırakıyorum ama rezil olcam en sonunda

hoşgördümmmmm

valla bence öle abartı değil zaten çiğdem çok aşırı kilo almadı da yani 3 tane olmasına ragmen çok değil normal teklerde 9 aylıkta bile böle olanlar var

zaten kilo yok, göbüş war maşşallaahhhhh. ne biliim bana kocaman geldi , kızıda korkutuomm burdan ama çok güzel görünüyorrrrrrrrrrrdüşünsene sağda bi tekme solda bi tekme...yazık kızın halineeee

evet gece guzeldi..güzel insanlarla güzel sohbetlerrr
canım fıtılle mı fıtılsız mı yapmıştıı:26:
hava nasıl kapalı anlatamam oturduğum yerde gözler kaydı benim. yatak arıyorum

aynen ya burdada öle canım içim şişti vallahi

aynen yaaa ki benim çok işim var çoooooook belki hafta sonu oda gelecekmiş aradılar ama benim heryer heryerde nasıl toplicam bilmiyorum hergün yarına bırakıyorum ama rezil olcam en sonunda

geldiler mi dersin, '' kardeş şunları alıver ordan, bunlar buraya ama önce onu bi alalım ordan''
hani annen geliyodu yaaaa

ben akşam yaptırıyorum banyosunu daha rahat uyuyo öyle...
ya kızlar bişey sorcam...kızımın çenesinde özellikle sivilceler çıktı... neden acaba? doktoruma sordum ama bebeklerde olabilir dedi... ama ben yine de merak ediyorum kaç hafta oldu geçmedi bi türlü

tabi dümdüz karnın var şimdi çok görünür gözüne ama bence gayet normal benim tek ve 27 haftada valla neredeyse aynı gibi yani 1 ay sonra o hale gelebilirim

ya kızlar hamılelıkle bırlıkte kaburga kemıklerıde genıslıyo ınsanın ılk dogum yaptıgımda karnım resmen cokmustu ıce ama kaburgalar sankı derın bır nefes almıs gıbı acıktı ki hala eskı boyutunda degıller muthıs bır degısım yasıyor ınsan

kendi sütünden sürcekmişsin 2 günde kalmazmış bişey şekerim....

tabi dümdüz karnın var şimdi çok görünür gözüne ama bence gayet normal benim tek ve 27 haftada valla neredeyse aynı gibi yani 1 ay sonra o hale gelebilirim

sen zaten koca göbüşlüsün ama arkandan ben gelcem göbüş sırasında inanamıcaksınız görünce. potansiyel var bende... çiğdoşu 3. sıraya atıcass

geldiler mi dersin, '' kardeş şunları alıver ordan, bunlar buraya ama önce onu bi alalım ordan''
hani annen geliyodu yaaaa

adamalar ne düşünür düşenemiyom bile karıya bak anca toto büyütmüş kalkıp yapmamış

ya annemin yeni fiziktedavisi bitti kolunda sorun var onun yorulmasını istemiyorum eşşek kardeşim sınavlarım bitti abla haftaya okula gitmicem dedi ama oda okula gidesi geldi
sabahtan beri sayıyorum zaten ona msj la

idil eliftede cıktı kız onlardann dün akşam ordaydım

sıcaktan olurmus evın çok sıcaksa ondan OLMUSTUR BELKİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…