Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

normal canım onlar bız ılk eve geldıgımızde egenın yuzu komple olmustu cok kotuydu ben sureklı pamukla sıldım yuzunu ve sebamet kremınden surdum bı kaç gune gecmıstı ama sımdıde salyaları cok akıyo yıne oluyo arada..ılk olanlar bebeklerekı hormonların calışmasıyla alakalıymıs..onemlı degıl yanı ben de korkmustum zamanında..ama normal..hatta benım faceye koydugum egenın vıdeosuna bak son resımlerde yuzu hep sıvılcelı kuzum

kaburgalardan haberim yok hiç benim. genişliyomuymuş o zaman 1 beden büyücez kesin doğumdan sonra bile eskiye dönemicez miii

sen zaten koca göbüşlüsün ama arkandan ben gelcem göbüş sırasında inanamıcaksınız görünce. potansiyel var bende... çiğdoşu 3. sıraya atıcass

çok uyuyorsun sende ondan şiştim ben sende şişcen
ya benim göbüşten çok yüzüm şişti en çok ona gıcık oluyorum aynaya bakmak istemiyorum top gibi bi suratım oldu

tinkerim vallahi korkulur senden hee
az değilsin hiç varya anasının gözü derler ya aynen ölesin valla canım tebrik ediyorum seni...
ben bu kadar yapamıyorum hiç kıyamam eşime küs olsak da beni çok kızdırmış olsada acırım ahh bu iyi niyetimden kaybediyorum :))))

oyyy yesin onu teyzesi ya annesinide hiç üzmezmiş Allahım nolur bizede nasip et nolurrrrrrrrr

bu arada kızlar bu aralar iyice kaptırdım ben kendimi belirtilere oysaki tüpbebekten başka bir yolla çocuk sahibi olamayacagımızı bile bile kafayımı sıyırıyorum ne:))
ama varya adetime 4 gün felan var acayip derecede şeffaf akıntım var ama görceksiniz sular seller gibi akıyor valla durdurabilene aşkolsun:)))bide sol kasıgımda batmalar var 3 gündür...
sizce ben hamile olabilirmiyim (yeni gelenlerin klasik sorusu gibi oldu)
ahh biz kadınlar her bir belirtiyi ona yorarız..Allah en kısa zamanda çocuk sahibi olmamamızı nasip eder inşallahh...yoksa bu gidişle kafayı yiyecegim

kız tinker bişey soracam gerçi sen sezeryan yaptın ama ...ben normal doğum yaptım ya şeyim genişledi sanki

kendi sütünden sürcekmişsin 2 günde kalmazmış bişey şekerim....

kız zaten emzirdiğim zaman süt ağzına yüzüne bulaşıyo :)) ama geçmiyo yaaa off

o zaman sewgili kociş akşam el atacak olaya boşwer sen....yat şekerim.

kız tinker bişey soracam gerçi sen sezeryan yaptın ama ...ben normal doğum yaptım ya şeyim genişledi sanki

ben yeni duydum bunu bi ark.tan. 4 aylık kızı onunda. isirik gibi onunda oluyodu. ama geçti hakikaten...

Son düzenleme:

Allah o kadar büyükki hiç belli olmaz kuşum inşAllah vardır inşAllah hamişsindirrrr

idil eliftede cıktı kız onlardann dün akşam ordaydım

sıcaktan olurmus evın çok sıcaksa ondan OLMUSTUR BELKİ

evet evim sıcak...yengem terden olabilir diyor ama her akşam banyo yaptırıyorum..ve yüzünü siliyorum :44:

emzikten olabilir dedi doktor ama yanaklarında da çıkıyo..ne alakası var ki :44:

oyyy yesin onu teyzesi ya annesinide hiç üzmezmiş Allahım nolur bizede nasip et nolurrrrrrrrr

inşallah nanem inşallah allahım size de nasip eder.....

kız süt yarıyo yaramaz mı :)))
kızım 4kilo685 gram oldu teyzeleri maşallah diyin.........günde 30 gram alıyormuş
doğru evimiz çok sıcakk
ve çok öpüyorum yani herşey olabilirrrrrrr :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

canım dediğim gibi banyo tamamıyle hormonlardan dıs dunyaya yenı adapte oluyo cıltlerı ve hormonlar yenı yenı devreye gırıyormus ondan..bize bole dedı dr umuz..sadece ılık suya pamuk batır sıl yuzunu dedı bende ole yaptım ..sebamet kremındnde bl bol uruyordum emdırmeen kalıp gıbı ..bı ıkı gune gecmıstı..bu arada sakın opme bebegını ve gogsunu yıka ve sıl sureklı...

vallahı ben de öle bırsey yok sadec şişkoluktan etlenmıştı accıkoffff
hatta yapmaya yamaya daralmıştı...ilk sefer öle hıssettım en azından ama normal dogumda olabılır ama anca toparlanır hayatım ...sız yasagı kaldırdınızmı yoksammmmmm

pembem benim ki genişledi.... o daha fena herhalde

pempe kız bende öleydim heeaa

Doğumdan sonra toparlıo o kendısını zaten bende normal doğum yaptım :)

anam her haltı yazıyos he kocam ne bılıosa sızde bılıosnzz

hava nasıl kapalı anlatamam oturduğum yerde gözler kaydı benim. yatak arıyorum

bizim burda (boluda ) lapa lapa kar yağıyor çok güzel gözüküyor ama eve gidip bu mnzarı yattığı yerden izlemeyi tercih ederim.

kızzz normalde acırım ben de ama o zaman cok kızdırmıstı benı ...ama aımsa sen de oooh ınsan rahatlıyo beeee

bu arada neden olmasın canım benım ...hayırlısı de ...olursa allahtan ..olmazsada carenız var zaten

aynen o dediklerini yapıyorum bi tek krem sürmüyorum yani yoksa hergün banyosnu yaptırıyorum göğsümü siliyorum...umarım geçer kuzumun sivilceleri...

yok kaldırmadık zaten kanamalarım devam ediyo...ne zaman bitecek bu kanamalar yaa
ay ne bitmez dertlerim var dimi kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…