tabiki olur tepside yapabilirsin ama kiremitte yapılan balık kadar lezzetli bişey daha olamaz.bir dene istersen pişman olyacaksın.o kiremitler benzinliklerde falanda satılıyor yolun düşerse mutlaka almanı tavsiye ediyorum.çünkü sadece balık değil köfte,et gibi yemeklerde kiremit kapta çok lezzetli oluyor.
fala inanma falzıda kalmademişler...ben bide faldan korkuyorum.babamın yengesi yıllar önce ablama bakmıştıı ablam bekardı ozamanlar.sen o harfinde başlayan biriyle evleneceksin hemen çocuğun olacak oda erkek olacak dedi.5 ay sonra aablam nişanlandı ismi o harfiyle başlayan biriyle evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik ve bir oğlu oldu şimdi bu kadın herşeyi tutturunca bide bana baksın dedim başka şehirde oturuyor birgün kuzenimin düğünü vardı bu kadın bize geldi..yenge dedim bi falda bana bak baktı...sen çok yakın zamanda yüzük takacaksın dedi ve ozaman hiç öyle bişy yok ortada istediğin kişiyle evleneceksin ve çok mutlu olcksn çok rahay edeceksin dedi (ozaman biz eşimle çıkıyorduk ve ogün ayrılmıştık)tüh buseferkitutmadı dedim nasıl olduysa 1 hafta sonra eşimle barıştık ve bana yüzük takmak şartıyla barıştığımızı söyledi 1 hafta sonrada istemeye geldiler.şok oldum yenge ne dese doğru çıktı çocuk hakkındada bişey söylememişti kadın görmüş demekki hemen çocuğumunolmayacğınıda bana çaktırmadı
Yumurta g.te gelince iş yapmaktan bıktım kendimi sevmiyorum yaaa
Aradılar kızın odasını getiriyorlarmış ama bu adaletsizlik yaa ben böle erken istememiştim şimdi sabahtan beri temizlik yapıyorum canım çıktııııı
bencede kadın kadına çok güzel bir fikir.birgün hepimiz buluşsak bu dediklerimiz gerçekleştirsek deniz kenarında ohhh daha ne isterdik.kocişlerle herzaman yapılabilir böyle bir organizasyon ama sizlerle gerçekten isterdim..bizim burda deniz yok ama kocişle baraja gidiyoruz deniz yerine koyuyoruz ama dalgası yok kokusu yok sesi yok tokattada yok..ankarada da yok.kime misafir olsak acaba?
canım bencede yorma kedini bebişin odası geldiği zaman ev zaten batacakYumurta g.te gelince iş yapmaktan bıktım kendimi sevmiyorum yaaa
Aradılar kızın odasını getiriyorlarmış ama bu adaletsizlik yaa ben böle erken istememiştim şimdi sabahtan beri temizlik yapıyorum canım çıktııııı
çok isterdim ama nasip belki birgün biryerlde karşılarız bellimi olurtokatta yok ama samsunda var samsundada ole ortam yok gıbı..vallahı ben yazları aydın sökedeyim kuşadası yakın beklerım...
canım bende cemle tanışmadan 5 ay önce baktırdım bi tanıdıga o zamanda bi çocukla çıkıyorum can diyeee kulakları çınlasınnnkadın dediki sen birisiyle telde görüşüyosun iri yarı birisi bu önce arkadaşmışsınız ama sonra duygusal bişiyler olmuş dedi ama dedi bu çocukla hiç bişi olmuycak sen birisiyle tanışıcaksın 5 ay sonra oda iri yarı hemde çok şaşırıcagın bi şekilde tanışıcaksın ve daha ne oldugunu anlamadan kendini evliligin içinde bulucaksın dedi.ben canla çıkmaya devam ediorum inanmadım tabi fala aradan 5 ay geçti ve bi anda ben netten cemle tanıştım ve aşık oldum tabi hemen canla bitirdim ilişkimi ve 1,5 sene içindede cemle evlendim
ay tıpkı ben.....cuma yolculuk var ..ama ben de tık yok heryer heryerde ben topluyom yıkıyom utulutom ege bokluya batırıyo bakıyom gene dağğğğ gibi çamasır....bulaşık utu evde bırsuru ıs var oooof ...kendını cok yorma bı daha nerde gorcen adamları fazlada temızleme geldıklerınde zaten batırıyolar heryerı....
doğru söylüyorsun kızzz bjk olunca koşup gidiyorla ist.keşke getirse bnmki ama bjk maçı fln olması lazım onada bnmle gitmiyor senle maç izlenmiyor diyeselizcimm keşke ya ne güsel olurrr canımıda rakı çektirdiniz heeeayyaşım zaten bi kaç gündür valla buyur gel hayatım söyle kocana bi hafta sonu atsın seni arabaya getirsin ist bilet almaya geliolar dimi ama galatada yada karaköyde şöyle denize karşı galata kulesine karşı bi rakı balık süper olurrrrrrrrrr
kızlar ben çıkıyorum...kendinize iyi bakın...
canım bencede yorma kedini bebişin odası geldiği zaman ev zaten batacak
doğru söylüyorsun kızzz bjk olunca koşup gidiyorla ist.keşke getirse bnmki ama bjk maçı fln olması lazım onada bnmle gitmiyor senle maç izlenmiyor diye
güle güle sende k.i.b
yıkarsın vallazaten selizcim temizliğe başlamıştık sabah kardeşimle perdelerimi falan yıkadık mutfagı yaptık yarında aklımızca odayı boşaltacaktık herifler arayınca ortalık savaş alanına döndü bide gelmezlerse varya valla magazayı başlarına yıkarımm
mrb.sen burda yenisin galiba daha önce karşılaşmamıştıkherke merhaba nasılsınız ben kötüyüm sanırım keçi gribi oldummmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
eee tamam işte şekerim senide alsın yanına bizde kız kıza felekten bi gün yaşarız fatoş ayşe ve meloj burda
yok canım gidemedik ayşe artık cumartesileride tüm gün çalışıyo ya o yüzden ama bu hafta allah kısmetederse gidiceemmm izinli çünkü ayşeeeyıkarsın vallainşallah gelirler
mrb.sen burda yenisin galiba daha önce karşılaşmamıştık
ayy ne güzel olur..belki fatoş doğurur onun doğuma denk gelir hep birlikte hastaneye ziyarete giderdikbuarada siz gittinizmi meloja?
evet yeniyimmmmm:)
evet yeniyimmmmm:)
kızzzzlar ygs başvuru atrihleri 2 gün uzatılmış kaçırdım diye çok üzülmüştüm ben hemen gidiyorum kayıt yaptırmaya yuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görüşürz kızlar...
hoş bulduk
geçmişe baktımda fal konuşulmuş sölemesi ayıp bir zamanlar bende bakardım ama ben eğlencisine
birgün arkadaşlarla oturuyoruz hadi bakalım eğleneli dedik ben baktım 1 hafta içinde çıkmış benim dediklerim tesadüf bu yaaaa sen kız tüm mah. duyur kapımı aşındırmaya başladılar artık gerçek artık doğru birde çıkıyormuş dediklerim baya böle sürdü para vermeye çalışan bile oldu para vermeye çalışan olunca kimseye bakmadım birde ben fal amaçlı bakmazdım ki eğlencesine ama çıkarmış hepppp
valla benim gördüklerim kabusu geçmiştiii tabi ggg... korkusuylaaa aman aman dedimben çok kötü olmuştum yaaa gece kabuslar falan görmüştümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?