Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım bende cemle tanışmadan 5 ay önce baktırdım bi tanıdıga o zamanda bi çocukla çıkıyorum can diyeee kulakları çınlasınnn kadın dediki sen birisiyle telde görüşüyosun iri yarı birisi bu önce arkadaşmışsınız ama sonra duygusal bişiyler olmuş dedi ama dedi bu çocukla hiç bişi olmuycak sen birisiyle tanışıcaksın 5 ay sonra oda iri yarı hemde çok şaşırıcagın bi şekilde tanışıcaksın ve daha ne oldugunu anlamadan kendini evliligin içinde bulucaksın dedi.ben canla çıkmaya devam ediorum inanmadım tabi fala aradan 5 ay geçti ve bi anda ben netten cemle tanıştım ve aşık oldum tabi hemen canla bitirdim ilişkimi ve 1,5 sene içindede cemle evlendim

ay tıpkı ben.....cuma yolculuk var ..ama ben de tık yok heryer heryerde ben topluyom yıkıyom utulutom ege bokluya batırıyo bakıyom gene dağğğğ gibi çamasır....bulaşık utu evde bırsuru ıs var oooof ...kendını cok yorma bı daha nerde gorcen adamları fazlada temızleme geldıklerınde zaten batırıyolar heryerı....

selizcimm keşke ya ne güsel olurrr canımıda rakı çektirdiniz heee ayyaşım zaten bi kaç gündür valla buyur gel hayatım söyle kocana bi hafta sonu atsın seni arabaya getirsin ist bilet almaya geliolar dimi ama galatada yada karaköyde şöyle denize karşı galata kulesine karşı bi rakı balık süper olurrrrrrrrrr

canım bencede yorma kedini bebişin odası geldiği zaman ev zaten batacak
tokatta yok ama samsunda var samsundada ole ortam yok gıbı..vallahı ben yazları aydın sökedeyim kuşadası yakın beklerım...
çok isterdim ama nasip belki birgün biryerlde karşılarız bellimi olur

vaaaawwwwwwww senikiside ilginçmiş ama herşey kısmet bunu artık çok ii anlıyorum..

kız ben yapmıyordum işte ütü vardı beklettimde beklettim sanki hergün çok yogunum yok anam ev hanımlıgı beni iyice tembelleştirdi kocamı aradım istifamı ediyon izinmi alıyon firarmı ediyon ne yapıyorsan yap gel hemem dedim Allahtan o geldi
şimdi accık dinlenim diye geldim buraya

doğru söylüyorsun kızzz bjk olunca koşup gidiyorla ist.keşke getirse bnmki ama bjk maçı fln olması lazım onada bnmle gitmiyor senle maç izlenmiyor diye
kızlar ben çıkıyorum...kendinize iyi bakın...

güle güle sende k.i.b

canım bencede yorma kedini bebişin odası geldiği zaman ev zaten batacak

zaten selizcim temizliğe başlamıştık sabah kardeşimle perdelerimi falan yıkadık mutfagı yaptık yarında aklımızca odayı boşaltacaktık herifler arayınca ortalık savaş alanına döndü bide gelmezlerse varya valla magazayı başlarına yıkarımm

doğru söylüyorsun kızzz bjk olunca koşup gidiyorla ist.keşke getirse bnmki ama bjk maçı fln olması lazım onada bnmle gitmiyor senle maç izlenmiyor diye

güle güle sende k.i.b

eee tamam işte şekerim senide alsın yanına bizde kız kıza felekten bi gün yaşarız fatoş ayşe ve meloj burda

yıkarsın vallainşallah gelirler
herke merhaba nasılsınız ben kötüyüm sanırım keçi gribi oldummmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
mrb.sen burda yenisin galiba daha önce karşılaşmamıştık
eee tamam işte şekerim senide alsın yanına bizde kız kıza felekten bi gün yaşarız fatoş ayşe ve meloj burda

ayy ne güzel olur..belki fatoş doğurur onun doğuma denk gelir hep birlikte hastaneye ziyarete giderdikbuarada siz gittinizmi meloja?

yok canım gidemedik ayşe artık cumartesileride tüm gün çalışıyo ya o yüzden ama bu hafta allah kısmetederse gidiceemmm izinli çünkü ayşeee

evet yeniyimmmmm:)

hoşşgeldünnn o zamannnnnnnnnn

kızzzzlar ygs başvuru atrihleri 2 gün uzatılmış kaçırdım diye çok üzülmüştüm ben hemen gidiyorum kayıt yaptırmaya yuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görüşürz kızlar...

hoş bulduk

geçmişe baktımda fal konuşulmuş sölemesi ayıp bir zamanlar bende bakardım ama ben eğlencisine
birgün arkadaşlarla oturuyoruz hadi bakalım eğleneli dedik ben baktım 1 hafta içinde çıkmış benim dediklerim tesadüf bu yaaaa sen kız tüm mah. duyur kapımı aşındırmaya başladılar artık gerçek artık doğru birde çıkıyormuş dediklerim baya böle sürdü para vermeye çalışan bile oldu para vermeye çalışan olunca kimseye bakmadım birde ben fal amaçlı bakmazdım ki eğlencesine ama çıkarmış hepppp

kızzzzlar ygs başvuru atrihleri 2 gün uzatılmış kaçırdım diye çok üzülmüştüm ben hemen gidiyorum kayıt yaptırmaya yuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görüşürz kızlar...

canım hadi gözün aydınnnnnnnn gitte yaptır hemncikk kaydınııııı

canım benimde bi zamanlar aynısı olmuştu ama allahtan öyle para falan olayı olmadı bişiler gördükten sonra bakamadım bende ama bazen hiç tanımadıgım yada yeni tanıştıgım birisine bile gel sana fal bakıcam diorum içimden gelio yani arada ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…