değilimi çooookkkk günahmış ya yaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
değilimi çooookkkk günahmış ya yaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
selammmm şekerlerrr
hoşgeldin canımmmmmm
hoşbuldukkk canımmmm:))) gelsin paracıklar:))))))))
kızlar ben geldım ama yemek yapmam lazım ama cok üşenıyorum uff
ee sen napıyosun hiç bahsetmedin kendinden ne edersin evlimisin çalışıyomusun
slm cnm nasılsın hadi bakalım sayılı günler kalda bebişlerini kucaklamaya Allah'ımın izniyle.
Rabbim kolaylık versin canım size.
bu arada su topukluayakkabıları çıkarmışsındır herhalde artık dimi
öğlen konuştuktan sonra hızını alamayıp burdan devam edeceğini tahmin ettimm.haksızda çıkmadımmm...:80:
Ah be güzelim bu ne şiidet bu ne celal....
He sen diyeceksin tinker bişey söyleyince cevapladımmm...
Yok yok sen bana karşı doluymuşsunn.öğlen iki dakika susmadınki konuşayımm..bide gelip burda bence şu çocukluk bu çokcukluk diyosunn... önce biraz büyü,,karşındakini dinlemeyi öğren...sana söyleyeceklerin bittimi konuşayımmı diyorumm..bitti diyosun ama hala dır dır dırr....yazık senin eşinee...
Bak canımm...bu topikte sanıyorumki senden daha eskiyimm.yüz yüze görüşmesekte herkesi az çok tanıyorumm...biz ayşeyle faceden mesajlaşarak az biraz hallettik konuyu....iki medeni insan gibi...
Konuyu gelipte tekrar açtığım için kızmışsın bana..dürüst oldum.ayşeyle tatlıya bağladık ama kırıldım.kişisel bi durumun bu kadar farklı yönlere çekilmesi sinir bozucu oldu.ama buda geçecekti...sayenizde olay bu kadaaar büyümeyecektiii...
Ayşenin kaybettiği kızı ve benim kürtajımın aynı cümlede kullanılması bardağı taşıran son damla olduu...
O yüzden girmemeyi uygun gördüm topiğee..
Bu topikte gerçekteeeen çok şeyler paylaşıldı...nelere şahit olduk bizz..böyle arkadaşlıkları kalkıpda iki üç saçma olay yüzünden bırakıp gitmem...vefasız biri değilim.nitekim sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımla hala görüşüyorummm...
Senden rica ediyorumm.artık benim hakkımdatek kelime etme...
Seni faceten falan silmemin nedeni gayet açık...beni arkadaşlığın başında böyle yargısız infaz eden kişiyle paylaşacak hiiiiç bişeyim olamaz...
Hem çokta önemli bi durum değill canım yaaa...
Sen bensiz ben sensiz yaparız dimii...deneyelim biii...
Hatice tinkerr selam canlarımmm.öptüm ikinizidee...
(bu arada lütfen bu konu açılmasın artıkk..kimsenin topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok...burda süper paylaşımlar oldu öylede devam edecekkk...) :79:
Bugü herkes bir durgun sayfalar hiç gitmemiş neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?