Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldım ama yemek yapmam lazım ama cok üşenıyorum uff

slm cnm nasılsın hadi bakalım sayılı günler kalda bebişlerini kucaklamaya Allah'ımın izniyle.
Rabbim kolaylık versin canım size.
bu arada su topukluayakkabıları çıkarmışsındır herhalde artık dimi

canım teşekkür ederim,ağırlaşmam dışında gayet iyiyim çok şükür.
topuklu ayakkabılarım nerde ondan bile haberim yok uzun süredir

evet olay bizim gibi ne düşündügünü söyleyen insanlar yüzünden büyüdü ve herkes yeterince kendini belli etti ki çok iyi oldu bence.bide bi türlü anlamadıgım bişiy var ya sen pimpirikleniyosun hemen alınıyosun falan sonrada kesitirip atıyosun yok bu benim yapım yok herkesin farklı bi yapısı var falan filan peki insanlar düşündüklerini söyleyince neden bu kadar zoruna gittiki sonuçta buda bizim yapımız dimi ama.aynı zamanda ben ayşeyle msnde olsun telde olsun sürekli konuşuyorum kimsenin bişeyi tatlıya bagladıgı falan yok sadece ayşenin alttan alması sonucu öyle görünen bişiy senin o tatlıya baglama sandıgın şey ,ama o kadar bencilsinki onu bile göremedin degilmi.burda insanlar neye yorum yapıp neye yorum yapıcagını kimseden ögrenecek degiller sonuçta herkes özgürce düşüncesini söyledi dogru veya yanlış kimse senden nefret etmedi kimse sana agır bi kelimede kullanmadı ama sen ne yaptın iki üç kişiyi silmişte falan filan burda selişzde seni haksız buldu hatunda bende vs.vs. ama kimse tutupta yok ya bu insan arkadaşım olamaz ay dur ben bunu siliyim demedi evet haklısın yapı meselesi dimi nedense sadece senin yapın dogru diger insanların hiç yapısı falan yok biraz dönde bi bak kendine lütfen yani sen nasıl bişeyleri rahatça konuşuyosan herkeste herşeyi rahatça konuşabilirler bu hakkı ver bize lütfen lütfen :)

bu arada iyiki silmişsin şahsen ben olaya karışmamış olsaydım bile şu yazdıgın yazıyı gördügüm anda silerdim seni .........

selam milleett sımdı geldım hastaneden

evethemofili oldugu kesınleştiii amelıyatta plazma verecekler

hematolojı doktrumdan amelıyat ızın yazısını aldım anestezıye sevk ettı cuma oraya gıdıcem

onrada amelıyat gunu ıcın cerrahımla tekrarbı gorusmem var

işte bööle ya bu arada cerrah çok yakışıklıı

ıyı akşamlar gusel arkdaşalrımm
nasılsınızz
benım için yazdıklarınızı okudummm ve ınanın moral buldum yazdıklarınızı okudukçaaa
sızlerı çok ama çok sevıyorummm

bugunn mert kağanımızı dr amcasına goturdukk
topuğundan kan aldılarrr ben kapıda nasıl ağladım anlatammmm
daha sonra işitme testıne gotrdukkk allaha bınlerce şukrolsun kı bır şey çıkmadıı
350gr almış boyuu da 51 cm olmuş

yavaş yavaş ısınıyoruz bırbırımızeeee
ahhhh şu dıkışlerım bı geçse ahhh geçseeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…