[sıze="3"]eliffff hoşgeldin kuşummmm..nasılsınnnn bebikin nasıll. [/sıze]
iyiym aşkımmmm.....Ayyy özlemişim kız iki gündeeeeeeeeee......
Büyülü burası vallahiii....
iyi olmanıza sevidnim canımm...
burayı özlemeyen ölsünn kızzz...artkınn burdasın değilmi..
iyi olmanıza sevidnim canımm...
Burayı özlemeyen ölsünn kızzz...artkınn burdasın değilmi..
öğlen konuştuktan sonra hızını alamayıp burdan devam edeceğini tahmin ettimm.haksızda çıkmadımmm...:80:
Ah be güzelim bu ne şiidet bu ne celal....
He sen diyeceksin tinker bişey söyleyince cevapladımmm...
Yok yok sen bana karşı doluymuşsunn.öğlen iki dakika susmadınki konuşayımm..bide gelip burda bence şu çocukluk bu çokcukluk diyosunn... önce biraz büyü,,karşındakini dinlemeyi öğren...sana söyleyeceklerin bittimi konuşayımmı diyorumm..bitti diyosun ama hala dır dır dırr....yazık senin eşinee...
Bak canımm...bu topikte sanıyorumki senden daha eskiyimm.yüz yüze görüşmesekte herkesi az çok tanıyorumm...biz ayşeyle faceden mesajlaşarak az biraz hallettik konuyu....iki medeni insan gibi...
Konuyu gelipte tekrar açtığım için kızmışsın bana..dürüst oldum.ayşeyle tatlıya bağladık ama kırıldım.kişisel bi durumun bu kadar farklı yönlere çekilmesi sinir bozucu oldu.ama buda geçecekti...sayenizde olay bu kadaaar büyümeyecektiii...
Ayşenin kaybettiği kızı ve benim kürtajımın aynı cümlede kullanılması bardağı taşıran son damla olduu...
O yüzden girmemeyi uygun gördüm topiğee..
Bu topikte gerçekteeeen çok şeyler paylaşıldı...nelere şahit olduk bizz..böyle arkadaşlıkları kalkıpda iki üç saçma olay yüzünden bırakıp gitmem...vefasız biri değilim.nitekim sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımla hala görüşüyorummm...
Senden rica ediyorumm.artık benim hakkımdatek kelime etme...
Seni faceten falan silmemin nedeni gayet açık...beni arkadaşlığın başında böyle yargısız infaz eden kişiyle paylaşacak hiiiiç bişeyim olamaz...
Hem çokta önemli bi durum değill canım yaaa...
Sen bensiz ben sensiz yaparız dimii...deneyelim biii...
Hatice tinkerr selam canlarımmm.öptüm ikinizidee...
(bu arada lütfen bu konu açılmasın artıkk..kimsenin topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok...burda süper paylaşımlar oldu öylede devam edecekkk...) :79:
selzicim gecen verdiğin diğer corba tarifinide yaptım sebzeli olna oda cok güzel olduuu..
koçişim bayıldıı..diyoki budamı arkadaşlarından evet cok güzel ellerine sağlık dedi..:98:
neyse bir ara şu kiremitte balık tarifinide alıcamm...
hamdolsunnn iyiyiz.izinden döndümm.diğer arkadaşlar raporlu bu seferde...öpüyorum balım seni.haberlerini alıyorumm.dualarımıda ediyorummm...
afiyet olsun hayatımmm bende daha ne tarfiler var istediğin zaman veririm.kocişininde sevdiğine sevindim...
kiremit tarifinde vereyim canım çok ama çok basit bir yemek
sen şu yazdıklarında basitliğini ortaya koymuş oldun.burda ne olursa olsun kimse kimseye eşine yazık senin demedi sana senin gibi seviyesizce cevap vermeyeceğim.ben gayet büyüdüm olgun bir insanım acaba sen çokmu büyüdünki bukdr önemsiz olayları bu hale geitrdin.yazık sana diyecek tek laf bulamıyorum sana sadece şukadr söyleyimkiii ben hayatımda bukdr aşağılaycı bukdr basit bukdr iğrenç sözler işitmedim daha önce kimseden.ayrıca beni silip silmemen umrumda olmaz tabikide sen bensiz ben sensiz yapabilirz lafı bile olmaz merak etme sen benim gerçek dostlarım yanımda herzaman.seninle konuşacak enufak bişeyim kalmadı bundan sonra senin hakkında tek kelime etmem seninle uğraşılmaz maşallah eli maşalı ben burda hala üzülüyordum böyle olmamalı diye senin o yazdığın iğrenç sözler ve yanında gülen bebek ifadelerinden sonra senin için üzüldüğüme üzüldüm değmezmiş
sana hiç değmezmiş.....
öğlen konuştuktan sonra hızını alamayıp burdan devam edeceğini tahmin ettimm.haksızda çıkmadımmm...:80:
Ah be güzelim bu ne şiidet bu ne celal....
He sen diyeceksin tinker bişey söyleyince cevapladımmm...
Yok yok sen bana karşı doluymuşsunn.öğlen iki dakika susmadınki konuşayımm..bide gelip burda bence şu çocukluk bu çokcukluk diyosunn... önce biraz büyü,,karşındakini dinlemeyi öğren...sana söyleyeceklerin bittimi konuşayımmı diyorumm..bitti diyosun ama hala dır dır dırr....yazık senin eşinee...
Bak canımm...bu topikte sanıyorumki senden daha eskiyimm.yüz yüze görüşmesekte herkesi az çok tanıyorumm...biz ayşeyle faceden mesajlaşarak az biraz hallettik konuyu....iki medeni insan gibi...
Konuyu gelipte tekrar açtığım için kızmışsın bana..dürüst oldum.ayşeyle tatlıya bağladık ama kırıldım.kişisel bi durumun bu kadar farklı yönlere çekilmesi sinir bozucu oldu.ama buda geçecekti...sayenizde olay bu kadaaar büyümeyecektiii...
Ayşenin kaybettiği kızı ve benim kürtajımın aynı cümlede kullanılması bardağı taşıran son damla olduu...
O yüzden girmemeyi uygun gördüm topiğee..
Bu topikte gerçekteeeen çok şeyler paylaşıldı...nelere şahit olduk bizz..böyle arkadaşlıkları kalkıpda iki üç saçma olay yüzünden bırakıp gitmem...vefasız biri değilim.nitekim sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımla hala görüşüyorummm...
Senden rica ediyorumm.artık benim hakkımdatek kelime etme...
Seni faceten falan silmemin nedeni gayet açık...beni arkadaşlığın başında böyle yargısız infaz eden kişiyle paylaşacak hiiiiç bişeyim olamaz...
Hem çokta önemli bi durum değill canım yaaa...
Sen bensiz ben sensiz yaparız dimii...deneyelim biii...
Hatice tinkerr selam canlarımmm.öptüm ikinizidee...
(bu arada lütfen bu konu açılmasın artıkk..kimsenin topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok...burda süper paylaşımlar oldu öylede devam edecekkk...) :79:
haticem benim kiremitler kişi başına yani1 karış boyu 5 parmak enliliğinde öyle söyleyim
kuşum bak şimdii önce o kiremit kapları bir güzel yağlıyorsun sonra balıkları yıkayıp süzdürüp tuzladıktan sonra içlerine 2-3 diş sarımsak ve kaşar koyuyorsun.kiremitin enlatına patates dilimleri döşüyorsun üstünede balıkları.(ama sarımsak ve kaşrı unutma)balıktan yer kalırsa ufak bide soğan at lezzetli olsun tadıfırına at altlı üstülü yap iyice pişir kızarsın üstü.bak göreceksin ben hayatımda bukdr lezzetli bişey yemedim die parmaklarınıda yiceksin
canım kiremitlerin normal güvec gibi olanlardan değilmi yani onun malzemesinden yapılanlardan..
yağ derken sıvı katı yağ rak ediyorumu birde azmı cokmu joyuyon..
fırın verirken üstüne herhangi birşey kapatmıyorsun..
birde her türlü balık oluyo heralde..
canım kiremitlerin normal güvec gibi olanlardan değilmi yani onun malzemesinden yapılanlardan..
yağ derken sıvı katı yağ rak ediyorumu birde azmı cokmu joyuyon..
fırın verirken üstüne herhangi birşey kapatmıyorsun..
birde her türlü balık oluyo heralde..
Kizlar ne oluyor yine yaof gerçekten topige korkarak giriyorum artik
sana tavsıyem levrekle yap harıka olur ustunu kapamıyom ben ve sarmısagı soymadan bır top olarak kenarlarına koyuyom o sarımsak ıcten ıce bir pişiyo ve sıka sıka yıyıyon sonra merhem gıbı oluyo ve kokusuz agzı kokutmuyo yanı...zeytınyagı bence koy...ama en ustune de accccık tereyağı koyuyom guzel kızarsın dıyeeee
oyy kızlarr öylee bir anlattınızki nasılda canım cekti..
neyse en kısa zamanda alıp denicem mutlaka...
yanınada bir kadeh rakıı azda rokaaaa ohhhhh demeyin keyfinee..sonra o tatlı kafaylada ekşınnnnnn.. nasıl amaa..
hoşgeldin idilimmmmmm...Kizlar ne oluyor yine yaof gerçekten topige korkarak giriyorum artik
canımcımm evet güveç olan kiremit güveç işte..ben sıvı yağ ile yağladım ama katıda olur tereyağda olblr.her balık olmaz mesela kefal asla olmaz ben çupra,alabalık ve levrek denedim.ama en güzeli alabalıktı yağlı olduğu için kurumadan çok güzel pişmişti.bide balığı yerleştirdikten sonra sütlerine tereyağ koyuyorsun demeyi untumuşum:26:üstüne hiçbişey kapatma kızarsın iyice zaten toprak kap olduğu için biraz zor pişiyor ben nerdeyse 1 saat pişiriyorum
yeliiiiiiiiiizzzzzzzzzz çabuk gel kız buraayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?