Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selzicim gecen verdiğin diğer corba tarifinide yaptım sebzeli olna oda cok güzel olduuu..
koçişim bayıldıı..diyoki budamı arkadaşlarından evet cok güzel ellerine sağlık dedi..:98:
neyse bir ara şu kiremitte balık tarifinide alıcamm...

sen şu yazdıklarında basitliğini ortaya koymuş oldun.burda ne olursa olsun kimse kimseye eşine yazık senin demedi sana senin gibi seviyesizce cevap vermeyeceğim.ben gayet büyüdüm olgun bir insanım acaba sen çokmu büyüdünki bukdr önemsiz olayları bu hale geitrdin.yazık sana diyecek tek laf bulamıyorum sana sadece şukadr söyleyimkiii ben hayatımda bukdr aşağılaycı bukdr basit bukdr iğrenç sözler işitmedim daha önce kimseden.ayrıca beni silip silmemen umrumda olmaz tabikide sen bensiz ben sensiz yapabilirz lafı bile olmaz merak etme sen benim gerçek dostlarım yanımda herzaman.seninle konuşacak enufak bişeyim kalmadı bundan sonra senin hakkında tek kelime etmem seninle uğraşılmaz maşallah eli maşalı ben burda hala üzülüyordum böyle olmamalı diye senin o yazdığın iğrenç sözler ve yanında gülen bebek ifadelerinden sonra senin için üzüldüğüme üzüldüm değmezmiş
sana hiç değmezmiş.....

Son düzenleme:

afiyet olsun hayatımmm bende daha ne tarfiler var istediğin zaman veririm.kocişininde sevdiğine sevindim...
kiremit tarifinde vereyim canım çok ama çok basit bir yemek

hamdolsunnn iyiyiz.izinden döndümm.diğer arkadaşlar raporlu bu seferde...öpüyorum balım seni.haberlerini alıyorumm.dualarımıda ediyorummm...

hoşgeldiniz o zaman tekrardan..
allah razı olsun canım..
inşallahh rabbim bu defa emeklerimi boşa cıkarmz..

afiyet olsun hayatımmm bende daha ne tarfiler var istediğin zaman veririm.kocişininde sevdiğine sevindim...
kiremit tarifinde vereyim canım çok ama çok basit bir yemek

tamam canım alırımm..
kiremit derken şu güvec gibi oluyo balık şeklinde onlardamı yapıyosun..

haticem benim kiremitler kişi başına yani1 karış boyu 5 parmak enliliğinde öyle söyleyim

kuşum bak şimdii önce o kiremit kapları bir güzel yağlıyorsun sonra balıkları yıkayıp süzdürüp tuzladıktan sonra içlerine 2-3 diş sarımsak ve kaşar koyuyorsun.kiremitin enlatına patates dilimleri döşüyorsun üstünede balıkları.(ama sarımsak ve kaşrı unutma)balıktan yer kalırsa ufak bide soğan at lezzetli olsun tadıfırına at altlı üstülü yap iyice pişir kızarsın üstü.bak göreceksin ben hayatımda bukdr lezzetli bişey yemedim die parmaklarınıda yiceksin

canım kiremitlerin normal güvec gibi olanlardan değilmi yani onun malzemesinden yapılanlardan..

yağ derken sıvı katı yağ rak ediyorumu birde azmı cokmu joyuyon..
fırın verirken üstüne herhangi birşey kapatmıyorsun..
birde her türlü balık oluyo heralde..

sana tavsıyem levrekle yap harıka olur ustunu kapamıyom ben ve sarmısagı soymadan bır top olarak kenarlarına koyuyom o sarımsak ıcten ıce bir pişiyo ve sıka sıka yıyıyon sonra merhem gıbı oluyo ve kokusuz agzı kokutmuyo yanı...zeytınyagı bence koy...ama en ustune de accccık tereyağı koyuyom guzel kızarsın dıyeeee

canımcımm evet güveç olan kiremit güveç işte..ben sıvı yağ ile yağladım ama katıda olur tereyağda olblr.her balık olmaz mesela kefal asla olmaz ben çupra,alabalık ve levrek denedim.ama en güzeli alabalıktı yağlı olduğu için kurumadan çok güzel pişmişti.bide balığı yerleştirdikten sonra sütlerine tereyağ koyuyorsun demeyi untumuşum:26:üstüne hiçbişey kapatma kızarsın iyice zaten toprak kap olduğu için biraz zor pişiyor ben nerdeyse 1 saat pişiriyorum

yeliiiiiiiiiizzzzzzzzzz çabuk gel kız buraayaa

oyy kızlarr öylee bir anlattınızki nasılda canım cekti..
neyse en kısa zamanda alıp denicem mutlaka...
yanınada bir kadeh rakıı azda rokaaaa ohhhhh demeyin keyfinee..sonra o tatlı kafaylada ekşınnnnnn..nasıl amaa..

çok güzel olur kızzz benimde canım çektii ama akşama gün varr yarında kına gecesi var öbür günde kesin bişey çıkar

Kizlar ne oluyor yine ya of gerçekten topige korkarak giriyorum artik
hoşgeldin idilimmmmmm...
nazarrr nazarrr başka bişey diyemiyorum bende...

ayyy nasıl anlatıyonuz siz böyle yaaa yemiyenin yiyesi gelicek valla...
neyse canım sen kısa zamanda denicemm mutlaka...
cok sağolunnnn tinker ve selizzzzzz...sizinde ellerinize sağlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…