Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elim,belle hoşgeldiniz kızlarrrrrr ordamısınız hiç sesiniz cıkmıyooo.:80:

selam canım gecmısı okuyarak gelmeye calısıyorum her seferınde ama ben okuyana kadar herkes gıdıyo bı bakıyom kımseler yok cıkıyom

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkese mucukssssss

kızlar yaa adet olacak gibiyim acayip akıntım var...ama felsefemi unutmayın YAPTIM OLACAK...

hatice sen gitmiyormusun kızz bekletme kocişini

buarada yeliiiiizziiiiiimmmmmmmmmm aklıam sokma şu fallarıı biara eskiden sürekli türk kahvesi içer kitaptan fal bakardık sonra çok günah olduğunu duyunca kitabı attım fala bakmaz oldummm

hosbulduk canlarim

nasilsiniz?

offf nazar valla dediginiz gibi nazar degdi guzelim topîgimin guzel insanlarina........
kizlar bugun buyuk bir gun dua edin benim için hersey yolunda gitsinn simdilik bisey demiyeyim size insallahh olurrrrr siz de dua edinn nolurrr

Son düzenleyen: Moderatör:
geldi,m canım geldimmmm ohh yemek tarifimi verion becerikli hatun

ederiz tabi canım nedemek.her neyse gönlünden geçen ve hakkında hayırlısıysa inşallah Rabbim kabul eder ve olur inşallah canım...3 tane ayetel kürsi okuyurm senin için.(buaralar sürekli okuyorumda bebişim gelsin diye)

ev kredın mı bellı olacak yoksa ınsallah rabbım gonlune gore versın cancazım

hoşgeldin canım

hosbulduk canım ayy balıgı hıc sevmem benım bıle canımı ıstettınız ama yaa o kıremıtten fılanda yok benım baska bıseyde olmazmı canım o bahsettıgın balık:44:

kızlarr ben cıkıyorum şimdilikkk...
gelince yine görüşürüzzzz öptüm hepiniziiii...

güle güle canımmmmmmmmm

canım ya aklına sokmaktan degil ööle laf olsun die eskiden baya iyi bakıyodum ama artık bakamıyom zaten öyle içimden geçenleri hissettiklerimi söylüyorum sadece yaniii

canım hoşgeldin işallah herşey gönlünce olur dualarım seninle

hoşgeldin canım

canım inşallah allah gönlünüze göre versin bebeğiniz kısmetiyle gelsin şans uğur getirssin amiiiinnnnnnn

tabiki olur tepside yapabilirsin ama kiremitte yapılan balık kadar lezzetli bişey daha olamaz.bir dene istersen pişman olyacaksın.o kiremitler benzinliklerde falanda satılıyor yolun düşerse mutlaka almanı tavsiye ediyorum.çünkü sadece balık değil köfte,et gibi yemeklerde kiremit kapta çok lezzetli oluyor.
güle güle canımmmmmmmmm

canım ya aklına sokmaktan degil ööle laf olsun die eskiden baya iyi bakıyodum ama artık bakamıyom zaten öyle içimden geçenleri hissettiklerimi söylüyorum sadece yaniii

fala inanma falzıda kalma demişler...ben bide faldan korkuyorum.babamın yengesi yıllar önce ablama bakmıştıı ablam bekardı ozamanlar.sen o harfinde başlayan biriyle evleneceksin hemen çocuğun olacak oda erkek olacak dedi.5 ay sonra aablam nişanlandı ismi o harfiyle başlayan biriyle evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik ve bir oğlu oldu şimdi bu kadın herşeyi tutturunca bide bana baksın dedim başka şehirde oturuyor birgün kuzenimin düğünü vardı bu kadın bize geldi..yenge dedim bi falda bana bak baktı...sen çok yakın zamanda yüzük takacaksın dedi ve ozaman hiç öyle bişy yok ortada istediğin kişiyle evleneceksin ve çok mutlu olcksn çok rahay edeceksin dedi (ozaman biz eşimle çıkıyorduk ve ogün ayrılmıştık)tüh buseferkitutmadı dedim nasıl olduysa 1 hafta sonra eşimle barıştık ve bana yüzük takmak şartıyla barıştığımızı söyledi 1 hafta sonrada istemeye geldiler.şok oldum yenge ne dese doğru çıktı çocuk hakkındada bişey söylememişti kadın görmüş demekki hemen çocuğumunolmayacğınıda bana çaktırmadı

rakı balık roka ...yanında da denizzzzz..dalgaların sesi....ekşın olmasa da olur...kadın kadına güzel bir sofraaa..sahne de de fatih ürek ya da fedonn...ay ben bu ikisini canlı dinlemeyi nasıl isterdim..tam coşmalıkkk

bencede kadın kadına çok güzel bir fikir.birgün hepimiz buluşsak bu dediklerimiz gerçekleştirsek deniz kenarında ohhh daha ne isterdik.kocişlerle herzaman yapılabilir böyle bir organizasyon ama sizlerle gerçekten isterdim..bizim burda deniz yok ama kocişle baraja gidiyoruz deniz yerine koyuyoruz ama dalgası yok kokusu yok sesi yoktokattada yok..ankarada da yok.kime misafir olsak acaba?

şimdi çooookkkk iyiyim canım benim sen nasılsın kızın nasılll bakalım

ıyı omana sevındım canım kızımda ıyı cok sukur haftaya doktora gıdıcez bakalım gorucez ne kadar buyumus bızım mınıkk

ayhh acıktık bız bıraz bıseyler atıstıralım gelırız kızlar anne mama anne mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dıye bagırıyo kızcee

Yumurta g.te gelince iş yapmaktan bıktım kendimi sevmiyorum yaaa

Aradılar kızın odasını getiriyorlarmış ama bu adaletsizlik yaa ben böle erken istememiştim şimdi sabahtan beri temizlik yapıyorum canım çıktııııı

tokatta yok ama samsunda var samsundada ole ortam yok gıbı..vallahı ben yazları aydın sökedeyim kuşadası yakın beklerım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…