elim,belle hoşgeldiniz kızlarrrrrr ordamısınız hiç sesiniz cıkmıyooo.:80:
selam canım gecmısı okuyarak gelmeye calısıyorum her seferınde ama ben okuyana kadar herkes gıdıyo bı bakıyom kımseler yok cıkıyom
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkese mucukssssss
geldi,m canım geldimmmm ohh yemek tarifimi verion becerikli hatuncanımcımm evet güveç olan kiremit güveç işte..ben sıvı yağ ile yağladım ama katıda olur tereyağda olblr.her balık olmaz mesela kefal asla olmaz ben çupra,alabalık ve levrek denedim.ama en güzeli alabalıktı yağlı olduğu için kurumadan çok güzel pişmişti.bide balığı yerleştirdikten sonra sütlerine tereyağ koyuyorsun demeyi untumuşum:26:üstüne hiçbişey kapatma kızarsın iyice zaten toprak kap olduğu için biraz zor pişiyor ben nerdeyse 1 saat pişiriyorum
yeliiiiiiiiiizzzzzzzzzz çabuk gel kız buraayaa
hosbulduk canlarim
nasilsiniz?
offf nazar valla dediginiz gibi nazar degdi guzelim topîgimin guzel insanlarina........
kizlar bugun buyuk bir gun dua edin benim için hersey yolunda gitsinn simdilik bisey demiyeyim size insallahh olurrrrr siz de dua edinn nolurrr
hosbulduk canlarim
nasilsiniz?
offf nazar valla dediginiz gibi nazar degdi guzelim topîgimin guzel insanlarina........
kizlar bugun buyuk bir gun dua edin benim için hersey yolunda gitsinn simdilik bisey demiyeyim size insallahh olurrrrr siz de dua edinn nolurrr
hoşgeldin canım
kızlarr ben cıkıyorum şimdilikkk...
gelince yine görüşürüzzzz öptüm hepiniziiii...
kızlar yaa adet olacak gibiyim acayip akıntım var...ama felsefemi unutmayın YAPTIM OLACAK...
hatice sen gitmiyormusun kızz bekletme kocişini
buarada yeliiiiizziiiiiimmmmmmmmmm aklıam sokma şu fallarııbiara eskiden sürekli türk kahvesi içer kitaptan fal bakardık sonra çok günah olduğunu duyunca kitabı attım fala bakmaz oldummm
hosbulduk canlarim
nasilsiniz?
ev kredın mı bellı olacak yoksa ınsallah rabbım gonlune gore versın cancazım
hosbulduk canım ayy balıgı hıc sevmem benım bıle canımı ıstettınız ama yaa o kıremıtten fılanda yok benım baska bıseyde olmazmı canım o bahsettıgın balık:44:
hosbulduk canlarim
nasilsiniz?
canım hoşgeldin işallah herşey gönlünce olur dualarım seninle
hoşgeldin canım
hosbulduk canım naberrrrrrrrr:86:
tabiki olur tepside yapabilirsin ama kiremitte yapılan balık kadar lezzetli bişey daha olamaz.bir dene istersen pişman olyacaksın.o kiremitler benzinliklerde falanda satılıyor yolun düşerse mutlaka almanı tavsiye ediyorum.çünkü sadece balık değil köfte,et gibi yemeklerde kiremit kapta çok lezzetli oluyor.ev kredın mı bellı olacak yoksa ınsallah rabbım gonlune gore versın cancazım
hosbulduk canım ayy balıgı hıc sevmem benım bıle canımı ıstettınız ama yaa o kıremıtten fılanda yok benım baska bıseyde olmazmı canım o bahsettıgın balık:44:
güle güle canımmmmmmmmm
canım ya aklına sokmaktan degil ööle laf olsun die eskiden baya iyi bakıyodum ama artık bakamıyom zaten öyle içimden geçenleri hissettiklerimi söylüyorum sadece yaniii
hosbulduk canlarim
nasilsiniz?
oyy kızlarr öylee bir anlattınızki nasılda canım cekti..
neyse en kısa zamanda alıp denicem mutlaka...
yanınada bir kadeh rakıı azda rokaaaa ohhhhh demeyin keyfinee..sonra o tatlı kafaylada ekşınnnnnn.. nasıl amaa..
rakı balık roka ...yanında da denizzzzz..dalgaların sesi....ekşın olmasa da olur...kadın kadına güzel bir sofraaa..sahne de de fatih ürek ya da fedonn...ay ben bu ikisini canlı dinlemeyi nasıl isterdim..tam coşmalıkkk
şimdi çooookkkk iyiyim canım benim sen nasılsın kızın nasılll bakalım
tabiki olur tepside yapabilirsin ama kiremitte yapılan balık kadar lezzetli bişey daha olamaz.bir dene istersen pişman olyacaksın.o kiremitler benzinliklerde falanda satılıyor yolun düşerse mutlaka almanı tavsiye ediyorum.çünkü sadece balık değil köfte,et gibi yemeklerde kiremit kapta çok lezzetli oluyor.
hım tabı kıremıtte kı lezzetı olmayabılır en kısa zamanda edıneyım ben o kıremıtten ama cok canım cekersede tepsıye denerım olmadı
bencede kadın kadına çok güzel bir fikir.birgün hepimiz buluşsak bu dediklerimiz gerçekleştirsek deniz kenarında ohhh daha ne isterdik.kocişlerle herzaman yapılabilir böyle bir organizasyon ama sizlerle gerçekten isterdim..bizim burda deniz yok ama kocişle baraja gidiyoruz deniz yerine koyuyoruz ama dalgası yok kokusu yok sesi yok tokattada yok..ankarada da yok.kime misafir olsak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?