Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben kaçıorummmmmm

ara sıra yıne gırerımm
oğlum uyanır şimdıkkkkk
azcık emişirizzz onunlaaaaaaaaaaa

AYŞEMMMMMMMM canm tınker için saollllll

:80::80::80::80::80::80:

yaptım yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok güzel olmuşşşş

kızlar ben çıkıyorum buarada banyoya girdim yemeğide yaktım artık kociş ne yerse akşam yazık benim kocişimeeehem dır dır bide yemeği yaktık

akşamda gezmemiz var süslendik püslendikkk ojemide sürmem lazım eksik kalmayım

ancakk 12de gelirim akşam...görüşürüz kızlar k.i.b öpüyorum herkesiii

hemşom aklıma koydum yapcam olacak ama bi türlü gidemedik yaaa görüşmeye kocişin işleri yüzünden ama sanırım yarın annemle gidicez kocişe kalsa haftaya pazartesiye kalıcak

kızlar ben kaçıorummmmmm

ara sıra yıne gırerımm
oğlum uyanır şimdıkkkkk
azcık emişirizzz onunlaaaaaaaaaaa

AYŞEMMMMMMMM canm tınker için saollllll

:80::80::80::80::80::80:
iyi emişmeler cnm oğluşunun tinkeri hayırlı olsunnn

ohh yimeyede yakmışın banyoya girip misler gibi olmuşun dikkat et kociş gelince seni afiyetle yemesinnn ojelerin bozulurrrrr

kızlar selammmm. herkes iyidir inşallah.

ben grip oluyorum boğazım bi tuhaf. napsam bilemiyorum. ilaçta alamam.

ıhlamur ıc bol bol..bende olsum hamıleyken...bırde bogazına viks sür yamanı ıle sar..sıcak sıcak terlersın bı guzel..tuzlu suylada gargara

ıhlamur ıc bol bol..bende olsum hamıleyken...bırde bogazına viks sür yemeni ıle sar..sıcak sıcak terlersın bı guzel..tuzlu suylada gargara

slm hoşgeldin cnm benim grip için bildiğim en iyi ilaç limonu ince ince kabuklarıyla doğrayıp üzerine tuz ve nane döküp yemek cnm ben bunu denedim ve sabaha enerji dolu kalktım ayrıca ateşimde 38,50 tu yemeden önce hamilelikte yenirmi araştır ve ye cnm umarım iyi gelicektirgeçmiş olsun

ben konulardan ortamdan herşeyden uzak ve bi haber şekilde iyi akşamlar diyorum.
evet halen daha çalışıyorum

hürrem war bugünnn kızlar...

evetttttttttt merakla bekliyorummmmmmmm mahi devrana ne yapcak acaba hünkarııııııı ayy çok heycanlııııııııııııı yalnız hürrem çok fena yaaaa nasılda dayak yedi karşılık vermedi sırf sülümanın gözünde yücelmek içinnnn

sürülcek mahidevran başka saraya .... sülüman sefere çıkıyo sanırımmm

aman dikkat edin heryerde salgın var siz birde ilaç alamayınca ağır geçer zeytin yağın içine karabibar ve ağrı kesici ezip koyun azıcık ısıtın boğazınıza iyice sürün ılık bezle sarın nane limon elma armut ıhlamuru kaynatın iyi gelir ben öle yapıyorum tabi bn ilaç içebiliyorum ama bunlarıda uyguluyorum umarım iyi gelir

lolipopumm hanı sen ıkeadan alacaktın ıkea mı yaptı sana bu gıcıklıgı ,..tiz vurun kellesini :))

yok anam yok benim anam yaptı bana yapacagını başka bir yerden aldı onlar geldi bende sepet beşik aldım oda geldi herşey üstüstte bindi anlıcagın
benim küçük odam yeter sanmıştım ama oda yetmedimi hoooppp tv odasını bozduk onları küçük odaya sıgıntı şeklinde biz salona taşındık anlıcagın evi taşımak daha kolay olurdu
daha bide yarın adamlar gelicek onlarda karıştıracak bu bi kaç gün çok oturmamın acısını çıkarcam gibi
şimdi çıkıyorum gelirim yine az dinlenimmm

canikolarımmmm iyi akşamlar benim geniş güzel ailemm :)
nasılsınız kızlarr çok özledim valla giremedim 10gün olmuştur herhalde
kızım ve ben en son hastalanmıştık hatırlarsanız kızım 2günde anca toparladı
ben 4-5 günde anca atlatabildim hastalığı e ilaç alamıyorum tabi
hala öksürüorum az az.. salgın var acayip bişi ya

siz nasılsınız gökçe doğum yapmış çok sevindim oğlu geldi en sonunda :)
nasıl doğum yaptı seazeryanla mı
pembemmm naptı 2tane bebesi duruyo dimi hala :26:
kötükedi nasıl ki acaba
hatice başladımı tüp bebeğe
yavyummun bebesi nasıl nanemm nasıl iyimi o naptı
offf çok merak ediyorum

kızlar selam...
gereksiz bi konunun bu kadar uzayıp gitmesinden çok huzursuzum.facete msn de denk geldiğim arkadaşların direk bu konuyu sormalarındanda çok rahatsızımm...dışardan bakınca elif kavgacı..huysuzz,,ayşenin özür dilemesine rağmen oralı olmayan despot biri gb yorumlar yapılıyor..elifi anlamayan birinin böyle düşünmesi çok normal...bugün selize yazdığım mesajada tepkiler olmuş sanıırımm..seliz hiç tanımadığı elifi msn de topa tuttuğunu elif ondan konuşmak için izin istediği halde oralı olmayıp yargılamalarına devam ettiğini söyledimi...hayırr...ama dedimya birbirimizi tanımıyoruzz....

bu topiğe kafa dağıtmaya gelipte böyle sevimsiz şeyler okunmasından rahatsız oluyorumm...
resmen cılkı çıktı konunun.sanki namus kavgası...
tamam bende ayşeden özür diledimm.konu kapanıcak inşallahhhhh...nolur sizde bu mesajı okuduktan sonra dahi yorum yazmayınn...nolurr.okuyun ama görmezden gelin..rica ediyorumm..çok rica ediyorummm...SELİZ sende yazma olurmuu..kabahat bende kalsınnn...nolur rica ediyorumm.ben böyle hır gür insanı değilimm.huzurum kaçtı bugünnn resmen...
hoşçakalınnnn....

dün kızımın 2aylık aşıları yapıldı
2 tane bacağından 1tane kolundan :18:
kıyamam ya ben korktum ama çok ağlamadı alışkın yavrum napsın
az mı aldılar damardan kanını
elinin üstündne dirseğinden falan
sonra beraber kuaföre gittik kızımla
manikür yaptırdım saçlarımı kestirdim röfle yaptırdım
cumartesi mevlütünü okuturyorum nasipse
az önce gelinliğini denedim ne kadar güzel oldu
allahım şükürler olsun diyorum hep ama hep dua ediyorum
allahım isteyen herkese herkese düşmanıma bile ver diyorum

gökçemmm lohusa olduğun için hepsi
e bide mert bebekte uyutmuyo
ama alışcak annesi alışcak
bak canım benim dr kafein al demişti
nescafe türk kahvesi ve kola
haa bide minoset pluss
çok yi geliyor
ayrıca mertin için nurseharveys gaz ilacı al. 1çay kaşığı sabah akşam
ve rezene al milupanın rezenesi. sabah akşam 30cc verebilirsin
memelerin yara olmaması içinde lansinoh al pahalı biraz ama çok iyi geliyo
ben oğlumda 6ay çektim bu mereti. kızımda 2ay :) bu krem sayesinde

evet artık kapansın bu konu...sen de kendini bu kadar üzme ..hamilesin sonuçta her hissettiğin bebeğine yansıyor..bunu da unutma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…