Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben biliyordum bunu kankam dogum yapacagı zaman doktoru sölemişti hangi seçenegi secerse sonrasında neler olacak anlatmıştı oda bana anlatmıştı
evet yaa bu bili
nmedik bişey degilki normal dogumdan sonra vajina genişliyor hatta benim bi arkadaşımın yengesi almanyada yaşıyor 2 dogum yaptı ve bir süre sonra gidip diktirmişti vajinasını

evet evet alkışlıyorum kendimiii tam bi kumar oynadımmm ama hayatımın en şanslı kumarıydı sanırım

hiç bişeylerin ters gideceğini falan düşündün mü? o havaalanına giderken mesela? ya tip olarak hiç hoşlanmasaydın, elektrik almasaydın... ne bileyim ben, hayalleri yıkılır insanın yaaa

hiç bişeylerin ters gideceğini falan düşündün mü? o havaalanına giderken mesela? ya tip olarak hiç hoşlanmasaydın, elektrik almasaydın... ne bileyim ben, hayalleri yıkılır insanın yaaa

ben bu kadar düşünmüş biri olarak inanamadım..vallahi şansın yaver gitmiş.demekki kısmett

ben bu kadar düşünmüş biri olarak inanamadım..vallahi şansın yaver gitmiş.demekki kısmett

düşündüm tabiki düşünmemmi zaten telde hep konuşuyoduk ya birbirimizden hoşlanmazsak falan diye ama cem hep benim hiç öyle bir korkum yok diyodu ki öyle oldu diyorum ya tam anlamıyla şanslı bi kumar bizimkisi sapıgın teki çıkabilirdik katil çıkabilirdik vs.vs.herşey olabilirdi yani ama olmadı aşk bi şekilde buluşturdu bizi ki dünya çok büyük görünüyo ama aslında okadar çok küçükkü bizim bi aile dostumuzun damadı cemlerin alt komşusuyla aynı işyerinde bile çıktı babam cemi falan araştırttırmak için ve aile düzenlerini görmek için o adamdan rica etti oda gidince cemlerin alt komşusunu görüyo falan öyl yani

bizde 6 sene çıktık, son bir sene nişanlıydık, kociş yüksek yaptı, doktoraya başladı, tez aşamasına geldi. durrrr dedim. naaapıyosun? askere yolladık, hemen öncesinde nişan yaptık. geldi evimizi aldık, 10 ay sonrada düğün, 3 senemiz bitti işte...
1.11.2002 bizim elele tutştuğumuz gün, o gün ne gidiysek, ne konuştuysak hatırlarız dün gibi...

ne güzel yaaaaa eskileri hatırlayınca bizde ilk buluştugumuz günü msn yazışmalarımızı hatta hala telefonda konuştuklarımızı kaydetmişiz o zamanlar duruyo onlar bidzde dügüne 3 ay kala aldık evimizide

biz kasımda aşk başkadır izlemiştik. bizim tanışmamız ortak çok samimi bir arkadaşımızla oldu. hala kankayızdır yani gelir kalırlar bizde. eşimle lisanstan arkadaşmışlar. benlede liseden kankamın abisi. aramız hep iyiydi o zamandan, onun sayesinde hep aynı ortamlarda buluştuk, canlı müzik falan dinlemeye giderdik hep.
bir günde bizimkiler 3-4 günlüğüne yoktu ewde, ben bunları bize topladım kasım soğuk zaten, yemek yedik, aldık filmimizi...kaloriferi çalıştıramadık!!!!!! ama o zaman resmi bi sevgililik yok aramızda, hoşlaşıyoruz ama adı konmamış...
bi battaniye onlara bi battaniye kendime, kocişede diyorum ki gel yanıma, üşüme, çifter çifter oturalım ısınalım.... ay ne fenaymışım bendeeeee.... gelmedi inatttt!!!!!!!!!! o gün izlemiştik işte filmimizi... her sene bi izler kızarım kocişe, gelmedin yanıma diye...

ayyy çok romantiksiniz kızlarrrr....
ben de anlatayım mıı :))) 17 aralık 2006 yengemin kardeşini (evettt abimin hanımının kardeşi) kandırdığım günn evet ondan çok hoşlanıyordum..aşıktım yani...o gün eşime duygularımı anlattım... o da cesaretime hayrann kalmış o günden beri beraberizz 2007'de nişanımız olduu.......2008'de nikahımız olduu 2009' da düğünümüzz :) her sene bişey oluyo :))) 2010'da da kızımız doğdu

ay ewet ne güzel sırayla olmuş herşeyyy... çok romantikmişizzzzz

vay ikinci cesur hatun burda süper yaaa

canım anlattıkların aynı benim yasadıklarım sanki. süperr allah nazarlardan saklasın mutlulugunuzu

büyük cesaret valla sizinkisi. demekki birbirinize yazılmıssınız..

2011 ne olacak bakalım idilcim. ikinci cocugu patlatma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…