Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy işallah gelirsin yaaaaaaaaa süper olurrrr

Aşk Hikayem - Hürriyet Aile
oof oku oku geçmişe döndün ya..benim de bir aşk hikayem vardı dedim...hala da var olan aşk...ama farklı bir boyut herhalde...ama ilk zamanlar ne güzel oluyor değil mi kızlar..el ele tutuşmak bile yüreğini hoplatıyor insanın...eşim benim ilk sevgilim...herseyi onda tattım...ilk zamanlar unutmuyorum da tam 5 kılo bırden vermıstım ....aşk insanı eritiyor kesin...

bu arada aklıma bır fıkır geldi..herkesin bir hikayesi var ..paylaşsak mııı....

Hayallerimizn şehri Çanakkale…Üniversite yılları ..Belki de insanın yaşayabileceği en güzel yıllar..Eşimle üniversite 3. Sınıfta tanıştım..aslında yan sınıfımızdaydı..tanıyordum ama günün birinde benim eşim olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu…ama onun için öle değilmiş..2. sınıftan beri aklında olan fakat asla cesaret edemediği bir şeymiş onun için…3.sınıftayken çok şiddetli bir kar yağışı olmuştu çanakkalede…tüm şehrin elektrikleri kesilmiş,1 hafta boyuncada gelmemişti..düşünün kalorıferler bıle yanmıyordu yurtta..herkes evlere gıtmenın kaçmanın bır yolunu arıyordu..benım evımde 8 saat uzaklıktaydı ama kar yolları kapamıstı..her neyse bı kaç gun sonra otobus buldum..eşimde bırgun oncesıne bulmus..garaja gıderken arkadasları dalga gecmıs bı de kalıyormussun gıdemıyormussun dıye…tesedüf ole kı gıdememıs bır gun sonraya vermısler bıletını hem de benımle aynı otobus aynı saatte…ayvalığa kadar farketmemıs benı..orda dınlenırken goruyo ve beynınden vurulmusa donuyo..aklındada donuste mutlaka acılacagım dusuncesı var..benı gorunce en ıyısı ızmır garajında acılayım dıyor ve yol boyu plan yapıyo..bız arabadan ındık ben apar topar hızlıca soke arabasına doğru gıdıyordum..arkamdan bır ses nesliii diye bağırmıstı…ben saskınlıkla dondum onu gorunce gülümsemişim (eşim söylüyor.ben hatırlamıyorum)..bana konuşmak istediğini söledi ben de arabam var kusura bakma dedim..( ne kaba bır kızmısım ..ama benım hıc sevgılı tecrubem olmadıgı ıcın gelenı hep yollamayı bıldım)neyse esım elımdekı bılete baktı tam bır yuzsuzlukle daha yarım satın var ded..ben de mecbur kaldım..ve oturduk ben tam bır kezban gıbı yuzun e dahı bakamamıstım utanctan..anlatı kendını hıslerını..ıstersen tatılde ararım seni dedi..ben de tanımadıgım bırıne telefonumu mu vermemı beklıyorsun dıye alaylı yaklaştım ona ..ama eşimin elleri titriyordu resmenherneyse aklıma gırdı ama bırsekılde..tatıl donusu..çanakkalede gozlerım onu arar olsu..ama gec donmustu..bır gun hıc beklemedıgım bı anda kantınde otururken yanıma oturuverdı..gülümseyen bır cıft goz..onu gorunce bende nıyeyse hep guluyordum..ben kaçtım o çıktı karsıma..nıhayet telefonumu almayı basardı..ve bız gorusmelere basladık..içim çok ısınmıstı ama korkuyordum..ailemizden bugune kadar ılk sevgılıyle evlenılır mantıgı gordugumuz ıcın ya ıyı bırı olmazsa dıye dusunuyordum..hep korkularım vardı..ama bırseyler hep ıtıyordu benı..15 gun gorustuk ama sadece telefonda..bırgun teleond artık arama ıstemıyorum dıyıverdım…baskılarıma yenık duserek..ve gercektende aramadı benı gorunce bıle yolunu degıstırdı..1 hafta ben sınıf camında onu gözler hale gelmiştin düşünün..ama ne inat anlatamam..meğer o da karsı camdan beni izliyormuş bilerek çıkmıyormuş karsıma..neyse bır gun ben evde ıkı bıra aldım ..arkadaslarımla o ıkı bırada nasıl sarhos olmuşum anlatamam ask acısı da etken tabı..meğer asık olmusum ama ben bunu onu kaybedınce anladım..(ogune aıt cok rezıl fotolarımda var)neyse o gece mesaj cektım ona..ama yıne ıstemeyen kızı oynuyorum nıye arkadas kalmıyoruz falan dıyorum ..duygularımı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum yanı..neyse ertesı gun buluştuk ama o çok sevıyelı..neyse bız resmı resmı kordonda yuruyoruz ama askılık gıbı bı onun ayağı takılıyo bırde benim düşün karşılıklı resııl oluyoz ama kımse gulmuyo…bıryerde oturduk..2 çay içtik ama 6 saat oturmusuz..garıban öğrenciler olarak..o pasta soleyım dıyor ben ıstemıyorum ..neyse aksama kadar konustuk..sahıldeydık ..hava kapalıydı…benı ıkna etmeye calışıyordu..ıcımden allahım bı ısaret ver bana ne olur hayırlıysa dedim…tam o an kafamı kaldırdım ve karsımızda yunus surusu gordum…tam bızım onumuzde ve hıcbıryere gıtmıyorlar…donup yıne bızım onumuzde hareket edıyorlardı..hem de o havada o mevsımde..sasırmıstım ve..anlamıştım benım işaretim oydu..ve kararımı verdım..aksam benı evıme bırakırken …he de artık dedı yuzumu sevdı ..ben de tıtrıyordum…ne dersem begenırsınız…şartlı evet……neyse buna da sukur der gıbı çok sevındı..ve bır ay gel gıtlerle dolu bır alışma evresı oldu..bir aydan sonra ılk kez elimi tuttu…ıkıncı ayımızda öptü…harıkaydı…sonrası da guzel bır bırlıktelıgın baslangıcı oldu..allahıma şükürler olsun ki çoook ta mutlu ettı beni..ve bir bebeğimiz olduğuna inanamıyorum hala daha..şimdi sıra sizde hadi bakalım…

kızlar ölü toprağı vr galiba üstüme hakikaten....neler oluyo bana...
midem bulanıyo halim yokkkk....

biz de seni seviyoruz gokcem
maşallah mertişkoya
anlıyorum seni insan çok kötü oluyo yaaa kan alırken...hastanedeyken salak hemşireler kızımın damarını bulamadılar iki saat oydular kızımın kolunu yaa...az daha dalacaktımm kadınlara...ne kötü oluyo insan var ya...

ne oldu hayatım odayı beğenmedin mi? resim eklesene bakalım nasıl olmuşş

ay seliz nerdesin bi daha bi tam olarak anlat bakatım şu balığı yaaaa.... ayyy nasıl koktu mis gibi burnumaaa....

bol bol balık ye hayatımmm çok faydalııı

ne yaman oooo hürremmm var yaaa.... ''sülüüümannnn''

huuuuuuu huuuuuuuuu iyi gecelerrrrr kızlarrr:92::92:

Hatçemmm nasılsınnnn uzun zamandır seni görmemiş gibiyim yaa özledim seni

Günaydın kızlarr :79: :79: nasılsınız?

ne oldu hayatım odayı beğenmedin mi? resim eklesene bakalım nasıl olmuşş

begendim begenmesine ama ufacık değişiklikleri var gözüme batan neyse nazar boncugu dedim artık canım çıktı
bugun yerleştirim tam anlamıyla resim koyarım şuan inşaat gibi evim

hoşbulduk tinkerrrr :80:

begendim begenmesine ama ufacık değişiklikleri var gözüme batan neyse nazar boncugu dedim artık canım çıktı
bugun yerleştirim tam anlamıyla resim koyarım şuan inşaat gibi evim

tamam bekliyoruzzz sabırsızlıkla

biraz fazla kaçırıyorum galiba yeme işini.. bende tiksinti yokkkk zaten ama yedikten sonra kendimden tiksiniyorum

boşver ye sennn...ne yemek istiyorsan yee... kiloları dert etme sakın haaaa

ben biliyordum bunu kankam dogum yapacagı zaman doktoru sölemişti hangi seçenegi secerse sonrasında neler olacak anlatmıştı oda bana anlatmıştı

4 kilo doğurdum kızımı benimki bayağı genişlemiştir desenee

bi çok arkadaşım bilio benim hikayemi ama bilmeyenler için anlatıyım bari

2005 senesinin ekim ayında nette dolaşırken can sıkıntısından ıcq die msn tarzı bir program vardı ona üye oldum ve cem diye arattım kişilerde neden cem bilmiyorum öylesine yani yaklaşık 200 kişi çıktı karşıma ve birisine slm verdim oda bana slm verdi msn o zaman yeni yaygınlaşmaya başlamıştı ben buna direk msn ye geçelimmi dedim oda olur dedi ve msn ye geçtik kameraları açtık tabi hemen ama o gün hiç konuşmadık sadeece kameralar açık kaldı ben başka bişeylerle ilgilendim oda 2. günde aynısı oldu 3. günde ve 4. gün muhabbet etmeye başladık ben ona kameranı açarmısın dedim o olmaz diyo ben aç diorum o olmaz dio kuzenim kameramı bi uydu kanalına yönlendirmiş düzeltemiyorumda diyo açıpta rezil olmuyum nolur diyo ama ben inatla aç diyorum sen kaşındın dedi ve açtı hakikaten ben kaşınmıştımki kamerayı bol bol ekşınlı bi kanala ayrlamıştı kuzeni şaka olsun diye neyse ben görünce şok tabi kapattı sonra kamerayı muhabbet etmeye devam ettik falan bana diyoki kamerayı açtıgımda silersin beni falan diye bekliyodum diyo bende bu tarz şeylerin normal oldugunu falan söylüyorum.baya bi konuştuktan sonra benim çıkmam lazım dedim oda bana sana bişi söylüycem eger istanbulda olsan ne yapar yapar seninle evlenirdim dedi ben güldüm hatta dalga geçtim ve çıktım msnden.ertesi gün iş yerimden girdim msn ye ve onunda açıktı msn si ben gülücük yaptım ve hala benimle evlenmek istiyomusun yazdım şakasına hiç cvp yazmadı bu aradan 10 dk geçti kalplerle süslenmiş bi BENİMLE EVLENİRMİSİN yazısı geld,i ben tabi yine dalga geçtim sürekli oda senden numaranı istemiycem inanmıyosun çünkü bana dedi ama sana numaramı veriyorum inandıgında ararsın dedi ve çıktı msn den. bende akşam msj attım hemen aradı msjımı bekledigi belliydi bende knt .alıyodum belki arar yada msj atarsın die şimdi yükledim ve msjın geldi dedi neyse biz bunun la sürekli telde konuşmaya başladık ama ben bi türlü inanmıyodum normal olarak aradan 15 gün geçti bu sen bana inanmıycaksın o yüzden ben izmire gelmek istiyorum dedi tamam dedim ve hafta sonu geldi izmire ve işte o muhteşem ann hava alanında bekliyoruz ben bembeyazım ve titriyorum havaalanının kapısının önündeyim ve bu çıktı dışarı yanımda 2 tane arkadaşımla gitmiştim geldi yanımıza yanımdaki arkadaşlarıma slm verdi ve onlarla tanıştı tabi sıra bana geldi ama ben bayılıcam resmen o haldeyim tam önümde durdu 10 sn birbirimize baktık ve sarıldık birbirimize ben kafasını gögsüne gömdüm utancımdan yaprak gibi titriyorum hissediyomusun dedi hissetmemek mümkün degildi gerçektende evet dedim.yaklaşık 1 dk sarılarak kaldık daha sonra izmirde kordona gittik çok güzel bi gündü oldukça eglendik ama cemin gitme vakti gelmişti günü birlik gelmişti çünkü onu hava alanına bıraktık tam havaalanına girecekken cebinden bir yüzük çıkarıp diz çökerek yüksek sele bana evlenme teklif etti herkes bize bakıyodu tabi bende evet dedim ve uçaga binip gittii daha sonrası hızlı bi rüya gibiydi tam 3 ekim 2005 günü tanıştık 22 nisan 2006 da nişanlandık 26 mayıs 2007 dede evlendikkk

tamam bekliyoruzzz sabırsızlıkla

4 kilo doğurdum kızımı benimki bayağı genişlemiştir desenee

tamam kalkabilirsem kk başından yapıcam ama çok yorgunum

yavrucum toparlar azıcık öle kocaman kalacak değil ya toparlarmış ama zamanla tabi ee bide eskisi gibi olmazmış

idil ama bak sezeryandada oluyomuş bu hem adam, 2.3. doğumda cinsel hayatta bir sorun olmaz diyorr... bence takma fazla kafana şimdi oranı daha sen... yavaş yavaş toparlancaksın

tam bir cesaret örneğii vayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…