Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amin canım hepimizinkini..sen de mi sorunluydun ben gibi...

peki ya şimdii....artan samimiyetle birlikte romantizm yaşayabilen var mı...kastım cinsellik değil..masum romantizm...
tabiki eskisi gibi olmuyo ama biz hala yaşıyoruzzz hoş ben romantik olmayı seven bi tip degilim ama hala çocukça şeyler yaparız eşimle vede hala ikimizde bi yerlerde buluşucaksak birbirimize dogru gelirken agzımız kulaklarımıza dayanır ve heyecan yaparız

peki ya şimdii....artan samimiyetle birlikte romantizm yaşayabilen var mı...kastım cinsellik değil..masum romantizm...

biz hala sevgili gibiyiz. cafelerde takılırız, ewde üstün körü yemekler yapıp birlikte film izleriz. kocişim hiç üzmez beni. bide sağlıkla aşk bebeğimizde gelse, onu alıcaz gezmelereee gidicezzzzz

ben senin hikayeni şimdi gördüm yawru.... anam ne zor biriymişsin sennnnnn iyi adam vazgeçip gitmed

biz hala sevgili gibiyiz. cafelerde takılırız, ewde üstün körü yemekler yapıp birlikte film izleriz. kocişim hiç üzmez beni. bide sağlıkla aşk bebeğimizde gelse, onu alıcaz gezmelereee gidicezzzzz

evet yafu bayan problem...ama iyiki öle adım adım hazmede hazmede olmuş..sabretmeseydi asla olmazdı zaten bugune kadar karsım acıkar her erkegı hoşlansan bıle reddettım..lisede aman üniversite dediler ders drs ...üniversitede de hadı artık ozgursun dendı...e ınsan ürkek bir güvercim gibi oluyo...ama benimki tam yabaniiiiiiiiiiiii
evet başbaşayken bizde yapardık bunları ...canım benim..şimdi uyusa da bı fılm ızlesek dıyoz...ki en buyuk zevkımız fılm ızlemek ..artık careyı ınternetten fılm ındırmekte bulduk alt yazılı oluyo ama super sınemalara gelmeden ızlıyoz genelde tum fılmlerı....ama bebek gelınce ınsan gercekten unutuyo ıhmal edıyo ılışkısını..artık zaman kalırsa arada...gerçi bu da bi evre gececek zamanla buyusun kuzu...

çok küçük olduğu için tabiiki sen ona ayak uyduruyosun, ama birazcık daha geçsin zaman bence düzene girer hayatınızda... en güzel şey sevdiğin adamdan bir bebeğinin olması, kime benzeyecek, nasıl olacak... düşündükçe deliriyorummmmm

slm kızlar nabersiniz?
ayy aşk hikayelerinize bayıldım valla...
aramızda ne cesaretli kızlar varmış da haberimiz yok:)

selam kızlarrr ben geldim..:92:
nihayetinde işlerim bitti yemeğimide yaptımm eğer komşu gelmesse akşama kadar burdayım..
bakıyorum aşk hikayeleri anlatılıyor..
birazdan bende anlatıyım bariii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…