ay ewet ne güzel sırayla olmuş herşeyyy...çok romantikmişizzzzz
2005 will smith eva mendes aşk doktoru biizim ilk filmimiz...biletleri halaaa duruyoo
kızlar bahar uyandı öpüyorum siziii kendinize iyi bakın....ben yokken tartışmayın sakın ha :79: :79: :79:
amin canım hepimizinkini..sen de mi sorunluydun ben gibi...canım anlattıkların aynı benim yasadıklarım sanki. süperr allah nazarlardan saklasın mutlulugunuzu
büyük cesaret valla sizinkisi. demekki birbirinize yazılmıssınız..
2011 ne olacak bakalım idilcim. ikinci cocugu patlatma :)))
tabiki eskisi gibi olmuyo ama biz hala yaşıyoruzzz hoş ben romantik olmayı seven bi tip degilim ama hala çocukça şeyler yaparız eşimle vede hala ikimizde bi yerlerde buluşucaksak birbirimize dogru gelirken agzımız kulaklarımıza dayanır ve heyecan yaparızpeki ya şimdii....artan samimiyetle birlikte romantizm yaşayabilen var mı...kastım cinsellik değil..masum romantizm...
peki ya şimdii....artan samimiyetle birlikte romantizm yaşayabilen var mı...kastım cinsellik değil..masum romantizm...
kızlar bahar uyandı öpüyorum siziii kendinize iyi bakın....ben yokken tartışmayın sakın ha :79: :79: :79:
ben senin hikayeni şimdi gördüm yawru.... anam ne zor biriymişsin sennnnnniyi adam vazgeçip gitmed
biz hala sevgili gibiyiz. cafelerde takılırız, ewde üstün körü yemekler yapıp birlikte film izleriz. kocişim hiç üzmez beni. bide sağlıkla aşk bebeğimizde gelse, onu alıcaz gezmelereee gidicezzzzz
evet yafu bayan problem...ama iyiki öle adım adım hazmede hazmede olmuş..sabretmeseydi asla olmazdı zaten bugune kadar karsım acıkar her erkegı hoşlansan bıle reddettım..lisede aman üniversite dediler ders drs ...üniversitede de hadı artık ozgursun dendı...e ınsan ürkek bir güvercim gibi oluyo...ama benimki tam yabaniiiiiiiiiiiii
evet başbaşayken bizde yapardık bunları ...canım benim..şimdi uyusa da bı fılm ızlesek dıyoz...ki en buyuk zevkımız fılm ızlemek ..artık careyı ınternetten fılm ındırmekte bulduk alt yazılı oluyo ama super sınemalara gelmeden ızlıyoz genelde tum fılmlerı....ama bebek gelınce ınsan gercekten unutuyo ıhmal edıyo ılışkısını..artık zaman kalırsa arada...gerçi bu da bi evre gececek zamanla buyusun kuzu...
slm kızlarr naber oo ask kokmus buralar
slm kızlar nabersiniz?
ayy aşk hikayelerinize bayıldım valla...
aramızda ne cesaretli kızlar varmış da haberimiz yok:)
hoşşşgeldiniz kızlarrr dimi yaaa çok cesaretliler var aramızda ama belli etmioz iştee
hoşbulduk canım...bu konuda senin eline kimse su dökemez tatlım:))
kızımı emzirdim uyudu tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?