Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz hala sevgili gibiyiz. cafelerde takılırız, ewde üstün körü yemekler yapıp birlikte film izleriz. kocişim hiç üzmez beni. bide sağlıkla aşk bebeğimizde gelse, onu alıcaz gezmelereee gidicezzzzz

sizde biz gibisiniz desene zaten işten geç çıktığım için evd eyemel pek yiyemiyoruz ya kayınvaldemlere yada beni anneannemler burdalar onlara gidiyoruz.gerçi hamilelikten sonrs benim gözüm hep uykuda olduğu için pek tv fln izleyemiyoruz.
yaaa kızlar bugün çok kötüyüm aşırı mide bulantım var hiç bişey yiyemedim müdürümden izin alıcam bakalım veririse gidicem

bizimki sizinkiler gibi uzun bir süreç değildi ama yinede çok güzeldi...
herşey benim bankaya işe girmemle başladı..yıl 2008 eylül ayı....
halkbankası samsun çarşamba şubesinde çalıştıgım ilk aylarda eşim müfettiş olarak bizim şubeye geldi teftişe:))
ilk geldigi zaman önümden geçtigi anı hala hatırlarım.bizim banka 2 katlıydı ben üst katında çalışıyordum eşimde alt katta..geldigi ilk gün çok hoşlanmıştım ama hep şey düşünmüştüm koskoca müfettiş benimle ilgilenmez bile..etrafında ne kızlar vardır diye düşünmüştüm...neyse
bankaya müfettiş geldimi bi koşuşturmaca olur bankada müfettiş hangi dosyaları isterse tek tek çıkarılır önüne sunulur...eşimde bankadakilerin deneyimini ölçmek için kim yanına gitse sürekli bankacılıkla ilgili sorular sorardı ve sordugu soruların dedikodusu üst kata kadar gelirdi müfettiş bu soruyu sordu cevabıda bu sorarsa cvp verirsiniz...bide eşim sordugu sorulara dogru cvp verenlere çikolata verirdi...bigün banada sordu bende tabi cvp verdim hemen ama bana çikolata vermedi:))neyse kurban bayramı oldu geçti bende tatlı getirmiştim bankaya tabaklara koyup ikram etmiştim herkese önce müfettişe götürülür diye eşime götürdüm megerse eşimde bayılırmış tatlıya benim yaptıgımı öğrenince tatlıyı önce inanmadı sonra ikna oldu neyse ben tatlıları dagıtıp yerime yukarıya cıktım ve masama oturdum..bizim bankanın mail sistemi var herkes birbiriyle mailleşebiliyor..baktım eşimden msj gelmiş tatlı için teşekkür etmiş ayrıca sormuş o gün siyah giyinmiştim de bi sebebi varmı diye sordu bende yok dedim...ertesi gün mailleşmeler devam etti sonra yılbaşı oldu bende çikolata sözü vermiştim eşime...yılbaşı dönüşünde sabah baktım mail atmış çikolatalrım nerde diye...
bende dedimki bende sizin yukarı çıkmanızı kolluyorum yani yanınıza gelip çikolata verirsem insanlar yanlış düşünürler sizi yalnız yakalamayı bekliyorum dedim:)))
neyse akşam oldu bu bana mail atmış bu akşam sizi kahve içmeye davet etsem hem sohbet etmiş oluruz hemde çikolatalarımı vermiş olursunuz dedi bende tamam dedim bildigim çok güzel bi yer var sizi oraya götürebilirim dedim...
ha bu arada benim çalıştıgım yer evime 1 saat uzaklıkta otobüsle gidip geliyordum samsun merkezde oturan arkadaşlarla beraber gidiş geliş yapıyorduk...eşim bankaya gelince o da merkezde otelde kaldıgı için gidiş geliş yapıyordu arabası oldugu içinde biz merkeze gidenleride eşim götürüyordu...

gelelim o akşama arabasıyla herkesi tek tek evine bıraktıktan sonra başbaşa kaldık ve onu çok güzel bir cafeye götürdüm dedigi gibi hem sohbet ettik hemde çikolatalarını verdim...
ertesi gün oldu yine mailleştk felan
ve ertesi gün büyük gün tekrar beni kahve içmeye davet etti ve cafeye gittik tekrar...konuştuk konuştuk ve en sonunda bana evlenme teklifi etti :))
bende kabul ettim
14 şubat 2009'da nişanlandık 28 Mart 2009 evlendik:))
ve hala ilk günkü gibiyiz çok seviyorum onu... bitanem benim ya

waaaaawwwwwww nanem senin hikayene bayildimmmm

ayyyyyyyyyyyyyy bide bana diyosun cesarete bak dieee kızzz ne güsellll hızlıca bitirmişsiniz herşeyiii allahım işallah bu güzel ilişkinizi bebek vererek mükafatlandırırr canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada tatalım işlem timammm

ewet çok hızlı oldu yıldırım nikahı gibi bişi oldu:))
aminnnn canım benimm eminnn cümlemizie inşallahhh

sonundaaa sevindim canım artık bilemiyorum yani akşama nasıl bir hazırlık yaparsın

kızlar alkolsüz bira içtim başım dönüyo nasıl oluyo bu :))))

idilcim senin normal bira içtigini düşünemiorum heeee

ayy evet nanemmm bilmiom artık bakalımmm ne hazırlıklar olcak ve neler yaşanıcakk parmaktaN SONRAA

canım benim yüzünü soguk suyla yıkasan belki işe yarar hı?

ay başım döndü dedin banamı geçti ne acayip başım dönüyor ekrana bakmakta zorlanıyorum(

idilcim senin normal bira içtigini düşünemiorum heeee

ayy evet nanemmm bilmiom artık bakalımmm ne hazırlıklar olcak ve neler yaşanıcakk parmaktaN SONRAA

ben de düşünemiyorum vallaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…