Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bana da çok saçma geliyor.....
bu arada melojum hoşgeldin tatlım cimcime nasıl?

hoşbulduk canım

ayyy elif gece hiç uyumadııı sürekli ağladııı sabah 8 gibiydi uyuduğundaa aç deil altı kirli deil ama sürekli meme ağzındaa sonra öylede sıkılıyo ağlamaya başlıyo alıyorum evde tur atıyorum bi süre susuyo yine başlıyo ne yapıcaamı şaşırdım eşimde hastaa ateş içinde yatıyodu hem onun hastalığı hem kızın rahatsızlığı çok yoruldum gece şimdi eşim hastaneye gitti garibim tek başına kimsesiz gibi serum takmışlar inş. iyileşir kızımda şimdi şükür uyuyo gecenin acısını çıkarıo sanırım böyle işte canım bir dokun bin ah işit gibi oldu biraz

sen nasılsın kızın nasıl???

belki gazı filan vardı? ayaklarını kendine doğru çekiyor muydu?...kızım bazen acıdan resmen kıvranıyo çok belli ediyo yani...
gündüz elimden geldiği kadarıyla uyutmamaya çalışıyorum...geceleri çok iyi uyuyo.. iki defa kalkıyo emmek için... onun haricinde bir sıkıntımız yok şu an....

haaa sen normal doğum yaptın sana sorabilirim...doğumdan sonra vajinam genişledi gibi ...sende de öyle mi

eşine de geçmiş olsun canım...elife fazla yaklaşmasın hatta hiç yaklaşmasın mümkünse :)

Son düzenleyen: Moderatör:
işallah canım sevdigim insanların üzülmesini istemem cidden

hoşgeldin canım..
çok geçmiş olsun eşine.. elifcikte uyutmamış yavrum kıyamam
gazı falan mı vardı ki

yokk canımm gaz sancısı çekince belli oluyo dediğin gibi ayaklarını çekio poposunu kaldırmayua çalışıo fln ama başka bişi noldu anlamadım şimdi şükür normale döndüü.
vallaa doğumdan sonraa tabi bi genişlik oluyo ama şimdi toparladı artık 40 çıkana kdr geçer tamamen sanırım valla bende sana bişey sorucaktım yakalayamıodum bi türlü ya benim tuvalet problemim varr çok sıkışmadan tuvalet ihtiyacı hissetmiyorum gelincede çok sıkışmış oluyorum tuvalete zor yetişiyorum bide gülünce öksürünce hapşurunca kaçırıyorum doğumdan dolayımı acaba sendede var mı öle şelerr ???

hoşgeldin canım..
çok geçmiş olsun eşine.. elifcikte uyutmamış yavrum kıyamam
gazı falan mı vardı ki

tşk. ederim canım yok gaz deilde çözemedim ne olduunu ama şükür şimdi iyi yarında ilk kontolümüz var bakalım :)

kızlar olay buralara kadar gelmişken bende bi kaç kelime etmek istiyorum çok konuştum biliyorum ama
bakın ben 6 aydır burdayım çok güzel bi haberle girdim buraya kısa sürdü güzellikler ve kötülükler başladı hayatımda ama buraya gelince rahatladım birsürü şey ögrendim kiminizle iyi oldum kiminizle kötü ama asla ve asla birisi hakkında kötü bişiy düşünmedim.
ayşenin bebegi ölmüştü daha yeni onun için üzüldüm agladım.hastalıkları çıktı her hastaneye gidişinde aradım.
yıldız bigün gelmedi topige deli gibi telefonunu neden almadım diye kızdım kendime.
idil hamileydi aradım sordum endişelendim aradım bahar dogdu hala baharın resimlerine bakıyorum
şero bebeklerini kaybetti yine üzüldüm içim parçalandı
emoş nane paradies vs.vs.bebek istiyolar ama olmuyodu onlar için üzüldüm yataga yattıgımda allahım önce onlara bebek ver diye dua ettim.
hatçe birsürü bebek kaybetmiş ögrendim içim parçalandı onun içinde dua ettim.
elif her ne kadar beni benimseyemesede o hastanede yatarken kaç tesbih ayet el kursi okudum bilmiyorum.
smarta bana hiç ısınamasada bebeginin kalp atışlarını duysun diye ne dualar okudum.
çigdem için ne dualar ettim ne teselliler verdim üzülmesin diye
fatoş bana imkansız diye bişiy yokturu ögretti bilmeden.ve onuda çok seviyorum yanındayım herzaman.
nanem bana insanların aslında iyi olduklarını tekrar ögrenmemi sagladı karşılık beklemediklerini...
ve adını sayamadıgım aklıma gelmeyen diger arkadaşlarım hala dualarım hepsiyle.

kimseye şirin görünmeye çalışmadım kimseyle istemedigim halde ilgilenmeye halini hatrını sormaya çalışmadım yeri geldi dalga bile geçtim yeri geldi kırıldım üzüldüm sevindim herşeyi bi arada burda yaşadım ben istanbulda oldukça yanlızken buraya geldim ve gitmeyede hiçç niyetim yok.kim giderse gitsin kim girmezse girmesin allahtanda bi mani gelmezse hep burda sizlerle olmak istiyorum.

duygusala baglattınız beni alın ugraşın bakalım şimcik

ay bende de bi iki kere oldu o ya acayip sıkışıyorum böyle tam o an
hapşırık yada öksürük gelince kaçıyo sıpa baskı yapıyo heralde :)
senin de belki şu an genişlediği içindir canım öyle şeyler olabiliyormuş ama
toparlanınca geçer

tşk. ederim canım yok gaz deilde çözemedim ne olduunu ama şükür şimdi iyi yarında ilk kontolümüz var bakalım :)

oh oh çok şükürr

yelizcim bence biraz sessiz kalmalısın şu durumda canım...

dikişlerin iyileşti mi? bende de o sorun dikişler varken vardı...hissetmiyorsun ve tuvalette gittiğinde çok sıkışmış oluyorsun ama yapamıyorsun öyle bir şey mi?

doğumdan iki ay sonra perineal reedukasyonu yaptır dediler 20 seans kadar... türkiyede var mı bilmiyorum...kasları güçlendirmek için...ilerde çok sıkıntı çekebilirmişiz idrar kaçırma gibi mesela

Son düzenleyen: Moderatör:
tınker topıkte degılde baska bırr yerde gelısen bı olaydan gıttı sanırım

ayyyyyyyy dikişmi ne dikişi yaaaaaa:26::26::26: işte ben buyğzden korkuyorum normal dogumdan hemen canlı canlı dikiolarmış ya

biz buda kayınvalidesınden ne çirkeflikelr gördüğü halde eğilip elini öpen insanları okuduk
dostluugunu hısmını sürdüren insanlar gördük....okuduk....

burada bu ortamda kımse kımseye fiziken bir yanklış yapamayacak durumdayken
ve ancak sözle incitmış olabılme ıhtımalını tasırken herhalde böyle bir terk olayıuna kımın sebep
oldugunu da söylemelidir....

ayruıca koskocaman çoluk çocuk sahıbı kadınalr olarak çocukluk
yapmamızın ne anlamı oldugunu ınanın kestiremıyorum...bunun dısında yıllar sonra çocugunuz
büyüdüğünde ona insankları affetmekle sevmekle sabretmekle ilgili neleri paylaşabilecegımız
ve paylaştıkalrımızın ne derece samımı tecrubeler olacagı konusunda da endişeliyim

ortaya bir ben gıdıyorum herssey güzeldi haydı eyvallah la çekip gitmek ne kadar doğru
bir davranıştır heleki böyle bi durumdan sonra...şimdi elif veya ayşe kendısını suçlu hısseder mı
hıssetmez mı bu da sanıyorum güzel günler geçirilmiş arkadaşlara sağlanacak ımtıyazlardan değilmiş
öylemi kankası giden gıdıyormuş böyle bi tablo olustu...neyse güzel günlerin için
sohbetin için teşekkürler kendine minik erkeğine ailene iyi bak....hoşçakal

evet canım senin sıpa baskı yapıyodur şimdi ondandır benimkide dediğin gibi genişlediği içndir heralde die düşünorum bende geçer inş. :)

iyiiym canımmm ohh maşallah elife tam gaz yaramazlık heeeee ayyy cumartesi inşallah bi aksilik çıkmaz yaaaa

inş. canım bi aksilik çıkmaz valla dört gözle bekliyorumm inş. fatoşta gelebilirrr

dikişlerim iyileşti canım evett şimdi en aaazından çok sıkıştıım zmn hissediyorum ilk zamanlar hiçç farketmiyodum tuvalete pansuman için gidiyodum pijamamı indirirken akmaya başlıyodu şimdi daha iyi şükür ama işte hapşururken gülerken öksürürken kaçıyo geçer heralde

bana kasları güçlendirme fln bahsetmediler bilmiyorum :S

ben olayın bu olduğuna inanmıyorum kızlar, azcık sakin olun,mesaj attım bakalım nedir durum....zaten olat ayşe elif olayı değil :)) kankiler yarışıyora döndü...komik vallahi yaa

ayyyyyyyy dikişmi ne dikişi yaaaaaa:26::26::26: işte ben buyğzden korkuyorum normal dogumdan hemen canlı canlı dikiolarmış ya

yeliz canım korkmana hiiiçç gerek yok bebek rahat doğsun yırtık olmasın diye kesik atıyolar sonrada orayı dikiyolar kesik atmazlarsa yırtılır ve toparlanması çok zor olur hemde ben şahsenn epidural olmadığım haldee kesik attıklarını hiçç hissetmedim bile dikerkende hiç acımadııı korkma canım

acısa da öldürmez

cehenneme döndürmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…