Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet yelizz çocuğu çıkaramazsann kesiyorlar :)) iyi ıkınman lazımm

kızzzz yok yokk ben küçücük pıtırcıgımdan koca kafayı hayatta çıkaramam vallahii annemde dio sancı yüzünden ne dikerken nede keserken hiç hissetmessin dieee ama hayatta vallahi yaaa

lütfen kızlar yapmayın böle birbirimizi tanımıyormuş gibi yorumlar yapıyoruz...tinker daha sebebini bile sölemedi ne oldugunun lütfen ya kırmayalım birbirimizi bu gibi şeyler için...

valla bilmiyorum canım bana hastanedeyken söylemişlerdi... bir nevi fizik tedavii
ay ne kötü dimi o dikişler insan oturamıyo doğru dürüst...
peki sende kabızlık var mı? doğumdan sonra doğru dürüst tuvalete gitmedim

ben olayın bu olduğuna inanmıyorum kızlar, azcık sakin olun,mesaj attım bakalım nedir durum....zaten olat ayşe elif olayı değil :)) kankiler yarışıyora döndü...komik vallahi yaa

evet bende böyle değildir inşallah diyorum yoksa dediğin gibi komik bişey

oluşan tabloyu resmetmeye calıştım bıraz

kegel egzersizlerinden mı bahsedıosnz şekerlerrr :))

o vajinal orgazm eğitimi içinde kullanılıyo benden sölemesi

idilim kabızlık geçici süreli oldu bendeee sadece ilk hafta sonra normale döndüü çok şükür şimdii yokk doğumdan sonra bişey tıkadılar bana sanırım tuvalette dikişlerimi zorlamasın die tuvaletimi engellemek için yaptılar oda ilk hafta sürdü sadece sonra geçti

evet canım ta kendisi perine kaslarını güçlendiriyo adı kegel egzersizi :)

e daha iyi yaaa ayşemm

:26: ben de hala devam ediyo ya off ne sinir bir şeyy...

eheheh olsun canımmm nolcekmiş bilmediklerini öğrenir idilimde

ben gideyim de yemek yapayim yaa
görüşürüz kızlar gelirim yine :80::80:

kızlar bende çıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum...yarın görüşmk üzere iyi akşamlar ekşınlı geceler diliyorum hepinizeeeeeee

kızlar bende çıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum...yarın görüşmk üzere iyi akşamlar ekşınlı geceler diliyorum hepinizeeeeeee

güle güle nanem kendine ii bak

bu ne idillllllll

doğumdan sonra perine kaslarını güçlendirmek için reedukasyon seansları verdiler işte böyle canım :26:
eczaneden de şu resimdeki cihazı almam lazımmış... ilerde altına kaçırmaman içinmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…