evet yelizz çocuğu çıkaramazsann kesiyorlar :)) iyi ıkınman lazımm
yeliz canım korkmana hiiiçç gerek yok bebek rahat doğsun yırtık olmasın diye kesik atıyolar sonrada orayı dikiyolar kesik atmazlarsa yırtılır ve toparlanması çok zor olur hemde ben şahsenn epidural olmadığım haldee kesik attıklarını hiçç hissetmedim bile dikerkende hiç acımadııı korkma canım
evet canım senin sıpa baskı yapıyodur şimdi ondandır benimkide dediğin gibi genişlediği içndir heralde die düşünorum bende geçer inş. :)
evet yelizz çocuğu çıkaramazsann kesiyorlar :)) iyi ıkınman lazımm
dikişlerim iyileşti canım evett şimdi en aaazından çok sıkıştıım zmn hissediyorum ilk zamanlar hiçç farketmiyodum tuvalete pansuman için gidiyodum pijamamı indirirken akmaya başlıyodu şimdi daha iyi şükür ama işte hapşururken gülerken öksürürken kaçıyo geçer heralde
bana kasları güçlendirme fln bahsetmediler bilmiyorum :S
ben olayın bu olduğuna inanmıyorum kızlar, azcık sakin olun,mesaj attım bakalım nedir durum....zaten olat ayşe elif olayı değil :)) kankiler yarışıyora döndü...komik vallahi yaa
valla bilmiyorum canım bana hastanedeyken söylemişlerdi... bir nevi fizik tedavii
ay ne kötü dimi o dikişler insan oturamıyo doğru dürüst...
peki sende kabızlık var mı? doğumdan sonra doğru dürüst tuvalete gitmedim
kegel egzersizlerinden mı bahsedıosnz şekerlerrr :))
o vajinal orgazm eğitimi içinde kullanılıyo benden sölemesi
perine kaslarını güçlendirmek için ayşem yaa adını bilmiyorum ki türkce :)))
valla bilmiyorum canım bana hastanedeyken söylemişlerdi... bir nevi fizik tedavii
ay ne kötü dimi o dikişler insan oturamıyo doğru dürüst...
peki sende kabızlık var mı? doğumdan sonra doğru dürüst tuvalete gitmedim
kegel egzersizlerinden mı bahsedıosnz şekerlerrr :))
o vajinal orgazm eğitimi içinde kullanılıyo benden sölemesi
evet canım ta kendisi perine kaslarını güçlendiriyo adı kegel egzersizi :)
idilim kabızlık geçici süreli oldu bendeee sadece ilk hafta sonra normale döndüü çok şükür şimdii yokk doğumdan sonra bişey tıkadılar bana sanırım tuvalette dikişlerimi zorlamasın die tuvaletimi engellemek için yaptılar oda ilk hafta sürdü sadece sonra geçti
eheheh olsun canımmm nolcekmişbilmediklerini öğrenir idilimde
ben gideyim de yemek yapayim yaa
görüşürüz kızlar gelirim yine :80::80:
kız ayşeee bu kegel egzersizi başka bişeyy...
benim dediğim hastanede yapılıyo, elektrik veriyorlar şeyineee, bak bunu da eczaneden almam lazım
http://fr.academic.ru/pictures/frwiki/83/Sonde.jpg
kızlar bende çıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum...yarın görüşmk üzere iyi akşamlar ekşınlı geceler diliyorum hepinizeeeeeee
bu ne idillllllll
kız ayşeee bu kegel egzersizi başka bişeyy...
benim dediğim hastanede yapılıyo, elektrik veriyorlar şeyineee, bak bunu da eczaneden almam lazım
http://fr.academic.ru/pictures/frwiki/83/Sonde.jpg
kızlar bende çıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum...yarın görüşmk üzere iyi akşamlar ekşınlı geceler diliyorum hepinizeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?