bu arada topiğini çok beyendim canım
bende 11 aralığı bekliyordum yani bugün umarım olmam dua edin ne olur...
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Beklenen Regl Tarihleri:
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK
Mestitosh....................15 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
songurlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek.....................2 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
bu sözcüklerle başladı bu güzel serüven benim için ...1 yılı aşkın bir sürede ne güzel şeyler de yaşamışız...kimimiz amacımıza kolay ulaşmısız kımımız sıkıntılarla mücadele ederek..ama herkesin büyük bir emeği var topiğin bu günlere gelmesinde..daha sonra yeni arkadaşlar da katıldı aramıza ve biz hepsini bağrımıza bastık...el ele vererek 10000 lere sürükledik ve de sabit forum haline geldik...ne güzel bizlere ...
ben kendi adıma bu süre zarfında çok güzel vakitler geçirdim sizlerle..acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl..hepimizin hepimiz üzerinde hakkımız var.
derken belli bir zaman sonra yaprak dökümü başladı aramızda..kimimize yaşadıkları ağır geldi,kimimiz kırıldı kimi de yoğunluktan artık bizlerle değil..üzülerek söylemek gerekirse ben de artık sizlerle olamayacağım canlarım..buna sevinir misiniz üzülür müsünüz bilemem belki de kızabilirsiniz...ama benim de kendime göre birtakımnedenlerim çıktı ve artık gelemeyeceğim..sizleri çok seviyyorum ..allaha emanet olun..
bu sözcüklerle başladı bu güzel serüven benim için ...1 yılı aşkın bir sürede ne güzel şeyler de yaşamışız...kimimiz amacımıza kolay ulaşmısız kımımız sıkıntılarla mücadele ederek..ama herkesin büyük bir emeği var topiğin bu günlere gelmesinde..daha sonra yeni arkadaşlar da katıldı aramıza ve biz hepsini bağrımıza bastık...el ele vererek 10000 lere sürükledik ve de sabit forum haline geldik...ne güzel bizlere ...
ben kendi adıma bu süre zarfında çok güzel vakitler geçirdim sizlerle..acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl..hepimizin hepimiz üzerinde hakkımız var.
derken belli bir zaman sonra yaprak dökümü başladı aramızda..kimimize yaşadıkları ağır geldi,kimimiz kırıldı kimi de yoğunluktan artık bizlerle değil..üzülerek söylemek gerekirse ben de artık sizlerle olamayacağım canlarım..buna sevinir misiniz üzülür müsünüz bilemem belki de kızabilirsiniz...ama benim de kendime göre birtakımnedenlerim çıktı ve artık gelemeyeceğim..sizleri çok seviyyorum ..allaha emanet olun..
merhaba kızlarr nazar mı değdi ne bize
Ben kendi adıma bu süre zarfında çok güzel vakitler geçirdim sizlerle..acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl..hepimizin hepimiz üzerinde hakkımız var.
Derken belli bir zaman sonra yaprak dökümü başladı aramızda..kimimize yaşadıkları ağır geldi,kimimiz kırıldı kimi de yoğunluktan artık bizlerle değil..üzülerek söylemek gerekirse ben de artık sizlerle olamayacağım canlarım..buna sevinir misiniz üzülür müsünüz bilemem belki de kızabilirsiniz...ama benim de kendime göre birtakımnedenlerim çıktı ve artık gelemeyeceğim..sizleri çok seviyyorum ..allaha emanet olun..
merhaba kuzum hoşgeldin...herkes tek tek gidiyor noluyor bize anlamıyorum
merhaba kuzum hoşgeldin...herkes tek tek gidiyor noluyor bize anlamıyorum
canım nazar falan degil biliyorum hepiniz çok üzüldünüz tinkerda gitti diye benim çok fazla bi muhabbetim olmadıgı için üzüldüm yada üzülmedim dersem yalan olur tabiki ama topige ilk girenlerden temel taşlarından biri oldugu için üzgünüm diyebilirim.herkesin kendine göre sebepleri vardır mutlaka ama dedigim gibi bu sebepler kesinlikle arkadaşa kırıldım sogudum yada benim konuşab,lecegi,m kimse kalmadı gibi sebeplerden olmamalı diye düşünenlerdenim.sonuçta yaşanmışlıklar var insnaların birbirini görmeden yaptıgı iyi niyetler bunlar terk edilmemeli bence.....
mrb kızlarrr bir kaç gündür geçmişleri okuyarak takip ediyorum yazmaya fırsatım olmadı
sayfalar ilerledikçe birileri ayrılma kararı almış gitme meselesi haksızlık yapıldı kalbim kırıldı deil bencee
şimdi gidenler acaba baştan beri mi benimseyemedi de gidiyo çok üzüldüm ben üye olmadan önce ablamın tavsisyesiyle takip ediyodum aranızdaki muhabbet çok hoşuma gitmişti bilmiyorum normal yaşantıda da böyle mi oluyo hergün muhabbet ettiğiniz bi arkadaşınızla ufak bi münakaşanızda ben soğudum olduğun yere gelmem artık mı diyorsunuz bilemiicem mazereti olup açıklamasını yapana bişey diyemem ama 2-3 gündür ki gitmeler çok saçma geldi bana
yinede herkesin yolu açık olsun
mrb kızlarrr bir kaç gündür geçmişleri okuyarak takip ediyorum yazmaya fırsatım olmadı
sayfalar ilerledikçe birileri ayrılma kararı almış gitme meselesi haksızlık yapıldı kalbim kırıldı deil bencee
şimdi gidenler acaba baştan beri mi benimseyemedi de gidiyo çok üzüldüm ben üye olmadan önce ablamın tavsisyesiyle takip ediyodum aranızdaki muhabbet çok hoşuma gitmişti bilmiyorum normal yaşantıda da böyle mi oluyo hergün muhabbet ettiğiniz bi arkadaşınızla ufak bi münakaşanızda ben soğudum olduğun yere gelmem artık mı diyorsunuz bilemiicem mazereti olup açıklamasını yapana bişey diyemem ama 2-3 gündür ki gitmeler çok saçma geldi bana
yinede herkesin yolu açık olsun
hoşbulduk canım,valla ben de anlamadım
canım ama daha ne olduğunu anlamadık ki..belki de şaka yapıyorr bizlere
dilerim öyledirr
Hoşgeldin canım?
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?