Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada topiğini çok beyendim canım

bende 11 aralığı bekliyordum yani bugün umarım olmam dua edin ne olur...

bu sözcüklerle başladı bu güzel serüven benim için ...1 yılı aşkın bir sürede ne güzel şeyler de yaşamışız...kimimiz amacımıza kolay ulaşmısız kımımız sıkıntılarla mücadele ederek..ama herkesin büyük bir emeği var topiğin bu günlere gelmesinde..daha sonra yeni arkadaşlar da katıldı aramıza ve biz hepsini bağrımıza bastık...el ele vererek 10000 lere sürükledik ve de sabit forum haline geldik...ne güzel bizlere ...
ben kendi adıma bu süre zarfında çok güzel vakitler geçirdim sizlerle..acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl..hepimizin hepimiz üzerinde hakkımız var.
derken belli bir zaman sonra yaprak dökümü başladı aramızda..kimimize yaşadıkları ağır geldi,kimimiz kırıldı kimi de yoğunluktan artık bizlerle değil..üzülerek söylemek gerekirse ben de artık sizlerle olamayacağım canlarım..buna sevinir misiniz üzülür müsünüz bilemem belki de kızabilirsiniz...ama benim de kendime göre birtakımnedenlerim çıktı ve artık gelemeyeceğim..sizleri çok seviyyorum ..allaha emanet olun..

ama ama olmazki gitmeyin böle tek tek nolur yaa...artık hergün biri gidecek korkusu sarmaya başladı içimi
nerden çıktı şimdi bu ((

aaaaaaaaaaa bu nedemkşimdiiiiii noluyoooo kızlar yaaaaaaaaaaaa

aaa çok şaşırdım canım ne oldu ya :26:

sana ne git nede kal diyemem yada kızamam gidiyosun diye sonuçta herkezin kendi tercihi.ama anladıgım kadarıyla samimi oldugun insanlar gitti ve çok muhabbet etmedigin hatta anlaşamadıgın insanlar kaldı diye gidiyorsun.sen bilirsin tabiki ama ben yinede düşüncemi söylemek istiyorum.
Ben bu topige gireli 6 ay oldu 6 aydır kimileriyle çok iyi anlaştım kimileriyle kırgınlıklarım oldu kimisiyle güldüm kimisiyle agladım güzel paylaşımlardı halaki öyle devam ediyor.ama şunu özellikle belirtmek istiyorumki bu kızgınlık kırgınlık yüzünden kaç senedir yüzlerini görmemenize ragmen hatta kimilerinin seslerini bile duymamanıza ragmen bu kadar güzel şey paylaşmışken bu kadar acı paylaşmışken topige girmiycem ben artık sogudum kırıldım kararları beni deli ediyo.yogunsundur anlarım acın vardır bisüre uzak kalmak istersin anlarım ama kırıldım sogudumu anlamam.
Tinkercim bu yazdıklarım sana yada bahsi geçen arkadaşla alakalı şeyler degil altını çizerek belirtiyorum sadece bunları söylemek istedim.dedigim gibi seninde haklı sebebplerin vardır elbek kendine ve egeye iyi bak .......

merhaba kızlarr nazar mı değdi ne bize

canım nazar falan degil biliyorum hepiniz çok üzüldünüz tinkerda gitti diye benim çok fazla bi muhabbetim olmadıgı için üzüldüm yada üzülmedim dersem yalan olur tabiki ama topige ilk girenlerden temel taşlarından biri oldugu için üzgünüm diyebilirim.herkesin kendine göre sebepleri vardır mutlaka ama dedigim gibi bu sebepler kesinlikle arkadaşa kırıldım sogudum yada benim konuşab,lecegi,m kimse kalmadı gibi sebeplerden olmamalı diye düşünenlerdenim.sonuçta yaşanmışlıklar var insnaların birbirini görmeden yaptıgı iyi niyetler bunlar terk edilmemeli bence.....

tinker sana ne oldu canım ya.........
offffffffffffffffffff offfffffffffffff ne oluyo kızlar size yaaa.......

merhaba kızlarr nazar mı değdi ne bize

Hoşgeldin canım?

mrb kızlarrr bir kaç gündür geçmişleri okuyarak takip ediyorum yazmaya fırsatım olmadı

sayfalar ilerledikçe birileri ayrılma kararı almış gitme meselesi haksızlık yapıldı kalbim kırıldı deil bencee

şimdi gidenler acaba baştan beri mi benimseyemedi de gidiyo çok üzüldüm ben üye olmadan önce ablamın tavsisyesiyle takip ediyodum aranızdaki muhabbet çok hoşuma gitmişti bilmiyorum normal yaşantıda da böyle mi oluyo hergün muhabbet ettiğiniz bi arkadaşınızla ufak bi münakaşanızda ben soğudum olduğun yere gelmem artık mı diyorsunuz bilemiicem mazereti olup açıklamasını yapana bişey diyemem ama 2-3 gündür ki gitmeler çok saçma geldi bana
yinede herkesin yolu açık olsun

merhaba kuzum hoşgeldin...herkes tek tek gidiyor noluyor bize anlamıyorum

hoşbulduk canım,valla ben de anlamadım

canım ama daha ne olduğunu anlamadık ki..belki de şaka yapıyorr bizlere
dilerim öyledirr

bana da çok saçma geliyor.....
bu arada melojum hoşgeldin tatlım cimcime nasıl?

hoşgeldin canım aynen katılıyorumm.elifcik napıyoooo

hoşbulduk canım,valla ben de anlamadım

canım ama daha ne olduğunu anlamadık ki..belki de şaka yapıyorr bizlere
dilerim öyledirr

işallah canım sevdigim insanların üzülmesini istemem cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…