Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Merhaba canlarım!Acayip bir mide yanmasıyla tekrardan sizlerleyim ama malesef sizler yoksunuz
Geçmişi okudum biraz...Çok üzüldüm ben de;Tinker imiz gelmeme kararı almış.Tabiki kendi adıma saygı duyuyorum ama sizin gibi bu topiği bu güne kadar getiren mihenk taşları giderse biz naparız Güya senden kopmuş görmüyorum kendimi ama burda olmanı çok isterim canım...

Diğer yandan kızlar size bahsetmiştim.Benim son zamanlar başımda bir basınç var anladığım kadarıyla tansiyonum çıkıyor.Bir de kasıklarımda baski var gibiydi. Neyse cumartesi de yola çıkıcaz diye bugün doktora gitme kararı aldık eşimle.Gittik kızımızı gördük her zamanki gibi yerinde duramıyordu çok hareketliydiDoktor yolunda hersey dedi ama bir de "amniyo sıvısı birazcık fazla" dedi.:Korktum tabii o da yok yok sakın korkma çok az bir oran fazla dedi hiç bir sorun teşkil etmiyor dedi. Az olması bizi üzerdi dedi. Ama benim aklıma takıldı eve geldim arastırdım hep olumsuz seyler yazıyor. İyice bunalıma girdim. Ama tabii bu yazanlar baya bir sıvı fazlalıgında olurmus benım öyle bir durumum yok ama evhamlandım napıyım..Dokunsalar aglıcak gibiyim su an. Bir de kan ve idrar testleri istedi şikayetlerim üzerine.Hemoglobinine tekrar bakalım;idrarına ve tiroid bezlerine dedi.Yarın çıkarsa ögrenıcem ınsallah sonucları yorumlucak tel.den bana. Hersey yolunda diyor doktor. Ama ben kafamı taktım bir kere.Umarım gerçekten hersey yolundadır. Dualarınızı eksik etmeyin emi canlar...

canım üzülme lütfen unutma sen üzülürsen bebişte üzülür onu üzme annsii biz seni böle üzgün görmeye alışık değiliz herşey yolundaymış işte rahatla lütfen tatlım hayırlısıyla sağlıkla gelicek bebşin sana annesi allahın izniyle ama şimdi biraz rahatlaman gerek cnm unutma ki sitres hamilelikte iyi değil öpüyorum seni tatlımmmmm

Emoşum canım benim ya Allah razı olsun gerçekten çok sağol hayatım!
Haklısın stres hiç bir zaman iyi değildir heleki şu dönemde bebeğe de yansıyor.Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ne diyim...Darısı tez zamanda başına yavrummm

selam canlarım nasılsınız....

admervecim bendede azdı, az olması daha sorun canım.ben o yü<den erken dogum yaptım.sende azcık fazlaymıs niye dert edip bebişini üzüyonki cnm cımm

emoscum nasuılsın bitanem. tedaviye baslamıssın cok sevindim . ama senle hiç denk gelemedik. öpüyorum cnm cnm..

merhaba canım...anladım demek sende de sıvı azdı.Olsun canım bak oğlun sağlıkla yanında çok şükür.Allah ım ona size sağlıklı uzun ömürler versin.Ben evhamlıyım biraz işte canım elimde değil. İnşallah dediğiniz gibi yolundadır hersey

hoşgeldin taze anniş iyi diyelim iyi olsun cnm ama aslına bakrsan keyfim yok tedaviye başlayamdım bi türlü eşimin işleri yoğun bu aralar ön görüşmeyede gidemedim daha eşimsizde gitmek içimden gelmiyor bakalım hayırlısı artık cnm

inşallah cnm inşallah bunu çok herşeyden çok istiyrum hatta tek istediğim bu ben rabbimden bu zamana kadar huzurdan ve sağlıktan başka bişey istememiştim şimdide tek istediğim sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah bu isteğim olur inşallahhh

Olacak inşallah canım sen her zaman bu konuda elinden geleni yap ve Allah a sığın..
Benimde dualarım daima seninle ve bebek isteyen diğer tüm arkadaşlarımla...
Tez zamanda sağlıkla gelsinler

stres yapıpta kızcenide üzme annesi.

eşinle git tabi. moral ve s-destek cok önemli.dualarım sizinlee.

saolun kızlarr allah razı olsun benimde dualarım sizlerle bebişlerinizle ve eşinizle bir ömür mutlu huzurlu ve sağlıkla yaşayın inşallahhh:85:benim şimdi çıkmam lazım yine gelirim canlarımmmm

saolun kızlarr allah razı olsun benimde dualarım sizlerle bebişlerinizle ve eşinizle bir ömür mutlu huzurlu ve sağlıkla yaşayın inşallahhh:85:benim şimdi çıkmam lazım yine gelirim canlarımmmm

Sen de sağol hayatım...Aminn cümlemiz yaşayalım inşallah..
Kendine çok iyi bak yine gel canım

iyi geceler kızlarrrrrr...
mervecim canım cok gecmi olsunn..suyun fazla olması cokta sorun değil.:94:.asıl suyun az olmuş olsaydı o zaman kork derdim ama suyun az olması bile bazı zaman o kadar büyük sorun olmuyor..
zaten dr. olumsuz birşey dememiş sen içini ferah tut allahım izni ile herşey yoluna girer..bak maşallah kıscene gayet sağlıklı allahım nazarlardan korusunn..
hem hemen bir rahatszılık için internete bakma nerde en kötüsü varsa internette varr..
insanın morelman cökmesi için birebir yanii..:18:
sen sadece dr. dediği dinle geriside faso fiso..

cnm bende çıkyıom mervecim. mert uyandı . öptğm byeee

Tamam hayatım..Mertimizi öpüyorumm nanaklarından..İyi geceler...

Sorma Haticem hani bilgi sahibi olalım diye bakındık eşimle.Aman bin bir tane olumsuz şey;ee tabi hemen kendime malettim hepsini Çok şükür canım kızımız zıpkın gibi duramıyor yerinde doktorumda iyi dediAma testte yaptırdı bakalım yarın belli olur inşallah.Bir de tansiyon olayı beni zorluyor biraz.Ama onunda bir çözümünü bulucam inşallah.Çok sağol hayatımmm yanımda oldugun için cidden çok moralım bozuldu ister istemez insan bir anda evham yapıyor. Heleki başına gelmemişse bu tür bir durum...Allah ım bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah

Haticemm canım ben çıkıyorum yavas yavas...İçimi rahatlattınız her zamanki gibi.Bir kez daha söylüyorum: İyi ki varsınız hepte olun !

Süt içtim midemin yangını dindi sanki azıcık..Kocişte basımda hadi yatalım diyor.Yarın karne günü çok mutluyumm !

Sizleri çok seviyorum!İyi geceler fıstıklarım!

canım seni cok iyi anlıyorumm..haklısında evham yapmakta sonucta insan ne kadarda olsa korkuyor allahı korusun rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin..
morelini yüksek tut stres yapma sen stres yapınca bebişinde etkileniyor bunu unutma..
ben hep yanınızdayım canımm allahım sizi melekleriyle korusunn inş. sorunsuz kucağına versin bebişini..
inş. yarın testlerdede herhangi bir sorun cıkmazz...mutlaka sonuclardan haber ver canım merak ederim sonra..

Ağzına yüreğine sağlık hayatım,amin...En kısa sürede sen de meleğinle burda konuşuyor olcaksın inşallah canım hiç merak etme...
Yarına iyi olucam ınsallh geçicek bu sıkıntım...Tabiki de canım benim hiç merakta bırakır mıyım;hemen veririm hem de.İyi ki varsın hayatım;Allah ım gönlüne göre versın.Seni çok seviyorum!iyi geceler

tamam canım iyi gecelerrr...sende iyiki varsın hayatımm..dikkat et kendine ve bebişe sakın stres yapma rahat ol..
yarın senin için büyük gün taile giriyorsun 15 gün rahat rahat dinlenn..
şimdiden iyi tatiller canımm öpüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…