Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar adetime 4 gün var tahminim.ama 28 günde bir olarak hesaplarsa 2 gün var.bugün sabah kalhavtlsınıda arkadaşıma gittim çok kötü oldum elim ayağım boşaldı beni yatırdılar şekerli su içirdiler akşama kdr kendime gelemedim bana orda idrar testi verdiler yapmadım üzülürüm akşam kına var orsa suratımı asmayım diye gezmeden eve geldim size slm verip çıktım eşim aradı bu hafta sonu istanbula gidebiliriz diye bende hamileysem die içime kurt düştü testi yaptım hemde bugünkü 5.idrar falandı silik ikinci çizgi çıktı kızlar tam sonuç ne bilemiyorum ama ikinci çizgi silikte olsa gördüm ağlamaya başladım ablamla hastaneye gidip kan verdik hemen kınaya gittiğim için sonucu alamadım yarın sabah alıcam kızlar çok dua edin çok heyecanlıyım

anammmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmm gece gece ne güzel bir haber bu böyleeeeee ayyyyyyyyyyyyyyyy bebişin geldimiiiii senin şimdiiii
sabah erkenden git al hemen tahlil sonuclarınıııııı ay inş. canım vardırrrr ayy nasıl heyecan yaptımmm sorma gitsin..
selizzzzzzzz canımmmmmm allahım inş. güzel yüzünü güldürsünnnn..

anaaaaaaaaaaaammmmmmm bu ne güzel haber kızzzzzzzz hadi inşallah yaaaaaaaaaa allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn...
hatcem iyi geceler eşin nöbettemi yinee benimkide yok takılıyorum walla:):)

hatcem iyi geceler eşin nöbettemi yinee benimkide yok takılıyorum walla:):)

iyi geceler canımm..
yok canım değil ama içerde uyuyo benide uyku tutmadı geziniyorum öylee..:97:
şu son günlerde geceleri uykum gelmiyor içime garip bir hüzün cöküyo öyle geziniyorum bende...
senin koçiş gelmedimi daha..:98:

ayyy hayatim ne güzel bir haber bu ins.kan sonucuda pozitif cikar.sende bir anne adayi olmussundur.

selizzzzz hemşommmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinn olduu güzelimm bu sefer çok şükürrrrrrrrrrr ayy allahım bu ne güzel müjdeeeeeeeeeeeeeee böleeeeeeeeee

sabah sabah ne güzel habr böle

selizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cnımmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa işalllahhhh kan testindede çıkarrr ve hamilesinidirrrrrrrrrr

Günaydın kıslar sabah sabah bi yorgunluk var üzerimde eşim pazar günü istanbula gidiyor ve en az3 ay gelmicek :26::26::26::26::26::26:

günaydınnnnnnn canlarımmm öyle uyku varki anlatamammm

yıldız canımhayırdır eşin iş içinmi giidyo 3 ayy kısss tek başına kalmak zor oluyooo

günaydın canım evet iş için gidiyor yanımda kardeşim kalacak
sen nasılsın

iiyiyim canımyaa nolsunnn bende bekar bekar takılıyomm eşimin gelmesinee 1 hafta var dahaa bu ay çalışma yok yaniii( sağlıkolsunn...demiii...ayyyyy gözlerimacıyooo dün oyuna daldım geç yattımmm bidaha oynamıcamm

Ayy canım ben de çook heyecanlandımmm!Çookta sevindim Allah süper bir haber bu!
Sonuçları da dört gözle bekliyoruzzz canım.Hemen bizi haberdar et.dualarımız senınle!

aman iyi ol biras ayrılık iyi oluyo

Kızlar hepinize hayırlı günler ve günaydınlar!
İlk iki dersim boştu uyudum uyandım şimdi okula gidiyorum.Bugün karneleri veriyoruz ve yarın tatildeyiz çok mutluyum!
Yine gelicemm tabii özellikle Selizi çook merak ediyorum....Kocaman öpüyorum sizleri canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…