selam kızlar adetime 4 gün var tahminim.ama 28 günde bir olarak hesaplarsa 2 gün var.bugün sabah kalhavtlsınıda arkadaşıma gittim çok kötü oldum elim ayağım boşaldı beni yatırdılar şekerli su içirdiler akşama kdr kendime gelemedim bana orda idrar testi verdiler yapmadım üzülürüm akşam kına var orsa suratımı asmayım diye gezmeden eve geldim size slm verip çıktım eşim aradı bu hafta sonu istanbula gidebiliriz diye bende hamileysem die içime kurt düştü testi yaptım hemde bugünkü 5.idrar falandı silik ikinci çizgi çıktıKızlar tam sonuç ne bilemiyorum ama ikinci çizgi silikte olsa gördüm ağlamaya başladım ablamla hastaneye gidip kan verdik hemen kınaya gittiğim için sonucu alamadım yarın sabah alıcam kızlar çok dua edin çok heyecanlıyım
Kızlar hepinize hayırlı günler ve günaydınlar!
İlk iki dersim boştu uyudum uyandım şimdi okula gidiyorum.Bugün karneleri veriyoruz ve yarın tatildeyiz çok mutluyum!
Yine gelicemm tabii özellikle Selizi çook merak ediyorum....Kocaman öpüyorum sizleri canlarım...
günaydınnnnGünaydın kızlaar
ayyy seliz ne güzel bi haber buu....doğrusu ben tedavıden sonra hemen hamıle kalcağını
tahmın edıyordum ama genede sürpriiz olduu
Inşallah kandada çıkar
paradies bakıyomda hiç slm vermiosunhem neden hatırlatmıyosun bana şu linklere tıklıyım
ayyyyhh aşkollsunnnnn günaydınnn dedimeeeeeeeee anammm bende tıklamadım daha o linklere
selam kızlar adetime 4 gün var tahminim.ama 28 günde bir olarak hesaplarsa 2 gün var.bugün sabah kalhavtlsınıda arkadaşıma gittim çok kötü oldum elim ayağım boşaldı beni yatırdılar şekerli su içirdiler akşama kdr kendime gelemedim bana orda idrar testi verdiler yapmadım üzülürüm akşam kına var orsa suratımı asmayım diye gezmeden eve geldim size slm verip çıktım eşim aradı bu hafta sonu istanbula gidebiliriz diye bende hamileysem die içime kurt düştü testi yaptım hemde bugünkü 5.idrar falandı silik ikinci çizgi çıktıkızlar tam sonuç ne bilemiyorum ama ikinci çizgi silikte olsa gördüm ağlamaya başladım ablamla hastaneye gidip kan verdik hemen kınaya gittiğim için sonucu alamadım yarın sabah alıcam kızlar çok dua edin çok heyecanlıyım
günaydın kıslar sabah sabah bi yorgunluk var üzerimde eşim pazar günü istanbula gidiyor ve en az3 ay gelmicek :26::26::26::26::26::26:
şimdiden allah kavuştursun diyeyim o zaman
selam kızlar adetime 4 gün var tahminim.ama 28 günde bir olarak hesaplarsa 2 gün var.bugün sabah kalhavtlsınıda arkadaşıma gittim çok kötü oldum elim ayağım boşaldı beni yatırdılar şekerli su içirdiler akşama kdr kendime gelemedim bana orda idrar testi verdiler yapmadım üzülürüm akşam kına var orsa suratımı asmayım diye gezmeden eve geldim size slm verip çıktım eşim aradı bu hafta sonu istanbula gidebiliriz diye bende hamileysem die içime kurt düştü testi yaptım hemde bugünkü 5.idrar falandı silik ikinci çizgi çıktıkızlar tam sonuç ne bilemiyorum ama ikinci çizgi silikte olsa gördüm ağlamaya başladım ablamla hastaneye gidip kan verdik hemen kınaya gittiğim için sonucu alamadım yarın sabah alıcam kızlar çok dua edin çok heyecanlıyım
günaydınnnn kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun..
ayyy bir heyecan girdim selizden güzel habeler varmı diye ama bizim kız daha teşrfi edememiş..:97:
günaydınnnn kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun..
ayyy bir heyecan girdim selizden güzel habeler varmı diye ama bizim kız daha teşrfi edememiş..:97:
günaydın kızlarrr...........................
hoşbuldum canımmm...günaydınnnnn hatcemmmm hoşgeldinnn seliz daha yok ortalıktaaa bende merak ettim inş. hamiledir...
günaydın hayatımm hoşgeldinnn..günaydın kızlarrr...........................
günaydınn canımmm evet ya arıyorum cvp ta vermioo:26::26:
selammm kızlaaarrrrr nbrsinizzzz
fatoşşşş kızzzz ben sana küçük beşiğimizin resmini göndericektim ama fırsatım olmadı hiçç yaaaa bi mesajında okudum sepet mi aldınn geç kaldım göndermek için kusura bakma canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?