günaydın kızlarrr...........................
Günaydın Kızlarrrrrrrrrr
AYDEMET kıs bişi sorcam bana dünden benri alttan sancı giriyo sanki kemiklerim ayrılıyor gibi normal mi bu
günaydınnnnn hoşgeldinizzzz
bilemiyorumki cnm. rahim genişler artık bu dönemlerde.bol bol yan uzan dinlen canım.
Merhaba canlarım!Acayip bir mide yanmasıyla tekrardan sizlerleyim ama malesef sizler yoksunuz
Geçmişi okudum biraz...Çok üzüldüm ben de;Tinker imiz gelmeme kararı almış.Tabiki kendi adıma saygı duyuyorum ama sizin gibi bu topiği bu güne kadar getiren mihenk taşları giderse biz naparızGüya senden kopmuş görmüyorum kendimi ama burda olmanı çok isterim canım...
Diğer yandan kızlar size bahsetmiştim.Benim son zamanlar başımda bir basınç var anladığım kadarıyla tansiyonum çıkıyor.Bir de kasıklarımda baski var gibiydi. Neyse cumartesi de yola çıkıcaz diye bugün doktora gitme kararı aldık eşimle.Gittik kızımızı gördük her zamanki gibi yerinde duramıyordu çok hareketliydiDoktor yolunda hersey dedi ama bir de "amniyo sıvısı birazcık fazla" dedi.:Korktum tabii o da yok yok sakın korkma çok az bir oran fazla dedi hiç bir sorun teşkil etmiyor dedi. Az olması bizi üzerdi dedi. Ama benim aklıma takıldı eve geldim arastırdım hep olumsuz seyler yazıyor. İyice bunalıma girdim. Ama tabii bu yazanlar baya bir sıvı fazlalıgında olurmus benım öyle bir durumum yok ama evhamlandım napıyım..Dokunsalar aglıcak gibiyim su an. Bir de kan ve idrar testleri istedi şikayetlerim üzerine.Hemoglobinine tekrar bakalım;idrarına ve tiroid bezlerine dedi.Yarın çıkarsa ögrenıcem ınsallah sonucları yorumlucak tel.den bana. Hersey yolunda diyor doktor. Ama ben kafamı taktım bir kere.Umarım gerçekten hersey yolundadır. Dualarınızı eksik etmeyin emi canlar...
selammm kızlaaarrrrr nbrsinizzzz
fatoşşşş kızzzz ben sana küçük beşiğimizin resmini göndericektim ama fırsatım olmadı hiçç yaaaa bi mesajında okudum sepet mi aldınn geç kaldım göndermek için kusura bakma canım yaaa
günaydınnnn
günaydınnn ayşecikkkkkk
günaydın kızlarrr...........................
Günaydın Kızlarrrrrrrrrr
Günaydın Kızlarrrrrrrrrr
gunaydın gusellerım
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bı gırıp bakayım dedımmmmm
yahu ben hala adet oluyorum normal mı ?:26::26::26::26:
yok melojum almadı o örnek olrk gösterdıı bı resımdı
gunaydın gusellerım
günaydınn canım hoşgeldinnnnnn
günaydın canım :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım aksi bi durum osla doktorun uyarırdı mutlaka için rahat olsun bence az biraz dikkat et
tuzlu yağlı yedıkelrıne dıkkat et istersen artık...bişeycikler olma zınsallahh :)
yok melojum almadı o örnek olrk gösterdıı bı resımdı
günaydın canım
günaydın şekerim
günaydın adaşımmm
gunaydın gusellerım
canımm kocamann tebrik ediyorum seniiiiii
bu cok güzel bir haberrrr nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlııııııııııııııııııııı
ilk kupan bendeenn
hadi hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş. sorunsuz sağlıklı bir hamilelik gecirirsin..
maşallah bu aradaaaaaa allahım yüzüü güldürüdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?