Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
AYDEMET kıs bişi sorcam bana dünden benri alttan sancı giriyo sanki kemiklerim ayrılıyor gibi normal mi bu

canım aksi bi durum osla doktorun uyarırdı mutlaka için rahat olsun bence az biraz dikkat et
tuzlu yağlı yedıkelrıne dıkkat et istersen artık...bişeycikler olma zınsallahh :)

yok melojum almadı o örnek olrk gösterdıı bı resımdı

günaydın canım

günaydınnn ayşecikkkkkk

günaydın şekerim

günaydın kızlarrr...........................

günaydın adaşımmm

gunaydın gusellerım

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bı gırıp bakayım dedımmmmm
yahu ben hala adet oluyorum normal mı ?:26::26::26::26:

gunaydın gusellerım

hoşşşgeldinnnnnnnnnn mertçik nasıll sen nasılsınnn
canım normal adet olman 40 güne kadar hatta eskiden hatırlıyorum ben hep derlerdi dogum yapan kadının 30-40 gün kanaması olur falan die ama sen sezeryansın onu bilmorum işte

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tebrik ederim seniiiiiiii canım Allah saglıkla dogurmak nasip etsin

ayyyyyyyyyy canımmmmm :87::87::87::87:çoksevindim yaaaaaaaaa Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canımm kocamann tebrik ediyorum seniiiiii
bu cok güzel bir haberrrr nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlııııııııııııııııııııı
ilk kupan bendeenn
hadi hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş. sorunsuz sağlıklı bir hamilelik gecirirsin..
maşallah bu aradaaaaaa allahım yüzüü güldürüdü..

günaydın adasım bende beni unuttun dicektim şimdi :))

gunaydın gusellerım

canım ne adeti için temzleniyo senin hala. 40 güne kadar devamlı gelir. ben hala daha adet olmadım

canımmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaallahım hayırlısıylaaa inşallahhhhhhhhhh ayy eşine nasıl söylendinn ailennn hepsini anlatt tek tekkk

en önce ben verdim kupayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…